1. Hei 🙂
   Lurte på om du kunne anbefale en bra hårkur for håret i denne kulden, så håret ikke blir slitt. Hvilken er den beste til den rimeligste prisen?

  2. Jeg lurer på noe.
   1..Etter jeg har vert i dusjen og håret mitt har tørket,stikker håret ut mangen plasser der jeg har klippt etasje og så er håret mitt ganske tørt, er det noen hår kurer eller noe sånt jeg kan bruke i mot det?
   2.. Jeg vill ikke klippe etasje klipp lenger, jeg vill spare til litt lengre hår.Hva skal jeg si til frisøren når jeg skal klippe meg ? Jeg har alltid klippt etasje klipp , har ikke prøvd noe annet før.
   du kan gjerne gi svar i kommentar feltet på bloggen min eller ligge ut på bloggen din 🙂
   Håper du svarer 🙂

  3. denne bloggen er en utrolig stor inspirasjon! 😉 kjekt OG praktisk å lese, og det er bra! 🙂 det er jo sesongen for nyttårsball nå, så jeg lurte på om du kunne lage en video med en fin frisyre å bruke på ball, evt. sminke? hadde vært utrolig hjelpsomt, for jeg (og sikkert andre også) står litt fast. 😉 uansett så har jeg allerede funnet mye fine tips på bloggen allerede! 🙂

  4. Hei!! Er det noen frisør salonger i Oslo du anbefaler som krøller og sminker?
   Jeg skal på ball neste torsdag og vil gjerne se litt fin ut =)

  5. jeg skal til frisøren i morgen for å klippe meg. akuratt nå har jeg ganske lagt hår, og liker det. men det er ganske slitt så må nok kutte en del av det..
   det siste året har jeg hatt en ganske vanlig klipp med skrå pannelugg, men som har blitt for lang og må holdes tilbake med kliper og hårspray..
   jeg har lyst å prøve noe nytt, men noe litt “normalt” og hverdagslig for en 14/15 åring, har du noen frisyrer å anbefale?

  6. Jeg skulle gjerne blitt med på skole, men jeg er nok for ung. 🙂 men jeg har ett veldig viktig spørsmål til deg, eller det er viktig for meg;
   Jeg har utrolig fettete hår HELE tiden! Jeg dusjer det, og vasker det grundig med 1-3 forskjellige shampoer, og tar en uper liten ert med balsam og tar kunn i eden av hårtuppene, og skyller godt ut, men etter 2 dager er jeg NØDT å vaske det på nytt for det er blitt utrolig fettete igjen! Kan du være så snill og hjelpe meg? Jeg har søkt på produkter men finner ikke noen, har du kansje en kur mot dette utrolig plagsomme problemet mitt? <3
   kos og klem sandra. http://www.sandraarntzen.blogg.no

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg