SPØRSMÅL OG SVAR!

Kan du si navnet på en bra rense shampo?
KMS har en god renseshampo!

Hva syns du om kms produktene?
Synes de er veldig gode!

-Gjør kms Makover sprayen så håret ikke føles så fettete og tungt? Vurderer å kjøpe en, så lurer på hva du syns.
Nja… Den er ikke helt som å vaske håret, men hjelper på om håret er tungt.

-Har hørt at ghd rettetangen er veldig bra. Er den verdt pengene?
Så absolut!

Er Joico shampoo bra? Og balsam. Burde jeg kjøpe det, eller anbefaler du en annen en som ikke er fryktelig dyr?
Ja joico er kjempebra! Kjøp en fra salong så vet du den er bra, Du får det du betaler for.

Spørsmål ang. de varme rullene du brukte i sist video. Hvor lang tid tar det før de bli kalde? Hva koster varme ruller?
ca 20 min kanskje? De jeg brukte koster ca 1000:)

Jeg var hos frisøren min før jul en gang, jeg hadde brunt hår men ønsket å få det lysere.Derfor tok frisøren mange blonde striper. Jeg ble ganske lys, ved rota og litt lengre nedover i håret. Men fortsatt har jeg en mørk undertone i det lengste håret som ligger over skuldrene. Synes det kan se ut som en brun farge med litt gul/orangse toner i noen ganger. Den fargen vil jeg bli kvitt. Men må jeg til frisøren igjen for å få hele håret i den samme fargen, eller kan jeg farge det hjemme? med hjelp fra noen.
For å få fargen kaldere kan du bruke en blåshampo, men om du vil ha det lysere må du til frisøren igjen;)

hva kan man bruke nå på vinteren for å beskytte håret mot kulden ?
God shamp, balsam og kur. Bruk serum og leave in kur/balsam.

må vi bruke varme beskyttelse før vi glatter eller krøller håret? skades håret hvis ikke?
Yes;)

Jeg skal bli frisør, jeg går i 10ende siste året nå. Jeg skal gå design og håndtverk -frisør neste år. Men når du går 2 år ut i lærling kan du studere eller være elev på den skolen du er lærer på nå mens du er lærling, eller i stedet for? eller blir det etter lærlingstiden din:)?
Du kan starte på skolen min når du er 18, eller året du fyller 18. Det blir 4 år tilsammen uansett hva du velger:)

48 kommentarer
  1. Takk for informasjon.:) Jeg har nettopp bestilt KMS moisture blonde krem og balsam, så det var veldig okey å høre at du liker KMS-produktene.:) Første gang jeg prøver dem, da jeg egentlig bruker Redken.
   Ha en fin dag.:)

  2. Bra info! Men du glemte mitt spørsmål, som jeg stilte i noen innlegg nedenfor:”
   “Det er bare en sak jeg lurer på. Jeg sparer til langt hår, men fordi jeg vil ha et hår som også er sunt og friskt, går jeg til frisøren ca. hver annen mnd. Men da vokser det jo aldri, for det som er spart blir klippet vekk! Og de gangene jeg har ventet lenger får jeg bare masse splittede tupper. Hva skal jeg gjøre???”

  3. Therese- Vent litt med frisørbesøkene, slik at den vokser mer før du klipper det.
   Prøv FAST shampo+balm.
   Kure det godt, så kan det hende tuppene ikke fliser seg så mye;)

  4. Hei du. Har loreal expert volume expand hårkur, den skal bare haes i og skylles ut, ikke noe virketid. Men håret mitt blir skikkelig flokete, selv om jeg bruker balsam etterpå. Det blir også veldig tungt etter at jeg har fønet det når jeg har brukt den kuren. Kan det være at den rett og slett ikke passer til min hårtype? Har veldig tynne hårstrå, glatt og rett hår, trenger derfor noe som gir volum. Men håret mitt blir veldig fort tungt med en gang jeg har stylingprodukter i det..

  5. Jeg lurer på noe!?
   – jeg har ikke vært hos frisøren på nesten 2 år. Og håret mitt begynner og bli kjempeslitt…Må jeg klippe meg nesten kort når jeg skal klippe meg enste gang?
   Eller finnes det en kor jeg kan bruke?

  6. Takk:) Jeg kurer håret hver uke med kerestase sin kur, og bruker også en super leave-in balsam og et serum etter hver vask. Merkelig at det fliser seg så fort da, egentlig! Men kan prøve å vente litt med frisørbesøk. (selv om jeg hater å se små fliser i tuppene:P)

  7. Bra svar!
   – Jeg lurte bare på om du kunne lage et innlegg om hva man kan gjøre for å ikke få så utrolig elektrisk hår på vinteren. Jeg sliter utrolig mye med dette, og om du har noen produkter du kan anbefale eller fortelle litt hvorfor man får så elektrisk hår ville det vært helt supert.

  8. JEG HAR OGSÅ ET SPØRSMÅL!
   HVIS MAN FLASSER ELLER HAR TØRR HODEBUNN,
   HVILKE PRODUKTER ER BEST Å BRUKE DA? 🙂
   HÅPER JEG FÅR SVAR! ; – D

  9. hei! jeg har naturlig blondt hår, men også både mørke og lyse striper i håret. kan jeg bruke sølvshampo el. for å få en litt kaldere farge på det blonde uten å skade de mørke stripene mine? gjelder egentlig alle produkter for blonde hår 🙂

  10. Jeg har lest at noen har kommentert på bloggen din at du kun anbefaler frisørprodukter for å tjene penger osv. Her ønsker jeg bare å støtte deg 100 %! Jeg er ikke frisør eller lærling, og går heller ikke noen frisørlinje – men anbefaler frisørprodukter på det sterkeste!
   Jeg har selv opplevd at er butikkshampo hadde lagt et så tykt lag av silikon på håret mitt at frisøren ikke fikk til å farge det. Fargen ville rett og slett ikke ta tak, og etter dette lovet jeg meg selv at ALDRI mer skal jeg bruke billige butikkprodukter. Det var jo helt tydelig at de ikke hadde hatt noen god virkning på håret mitt. Nå har jeg forlovet meg med Tigi Bedhead Dumb Blonde, og KMS Flatout Spray, og har tatt sterk avstand fra butikkprodukter. Håret mitt har aldri vært så friskt og sunnt som nå! Og er man virkelig glad i håret sitt, så er det verdt pengene!
   Stå på! Flott blogg med mange gode tips som alle og enhver kan dra nytte av! 😉

  11. hei=)
   Jeg har et veldig kjokt og krøllet hår. Når eg skal glatte ut håret går det kjempelenge. Har du noken anna måte å få håret glatt på??

  12. Jeg har et spørsmål som ikke har noe med hår å gjøre. Hvor er tunikaen som modellen på bildet har på seg kjøpt?

  13. Hei 🙂 Lurer bare på om du har noen tips til noen kule hårfrisyrer til kort hår?:) har litt bob style, skulderlengde 🙂

  14. Hei 🙂 Bare lurte på om du kunne legge inn en video om hvordan jeg kan ha håret mitt på ballet.. Veit ikke hvordan jeg skal ha det .. Det hadde vært utrolig fint vis du kunne gjort det før 29.01 🙂

  15. Jeg har naturlig brunt hår, men i hårfestet er det lysbrunt. Har farget håret mitt mørkemørke-brunt, og når det vokser nedover slik at jeg får ettervekst, blir det jo litt stygt, kan jeg ta kun farge etterveksten? Det er jo litt dyrt å gjøre sånn “hele tiden”, er det noen shampoer eller kurer som gjør at hårfargen “varer” og sitter mye bedre? 🙂

  16. Hei, bare lurer på om du vet en frisør der de selger GHD rettetanng , istede for å bestille på nett? I så fall hvor? 🙂

  17. hei, jeg har farget hårte mitt hjemme. å du sier at hvis du farger håret ditt hjemme så kan du få en gusshy farge…!!
   hva kan jeg gjøre hvis fargen blir gusshy?
   hvordan kan jeg få min naturlige farge tilbake?
   har du noen tips? plis svar meg på E-POST.

  18. Hei, jeg lurer på noe veldig viktig for meg ; jeg har helt kritt hvit hår, også vil jeg farge håret mitt brunt, ødelegger jeg håre mitt da ? eller tror du det går greit ? og hvis jeg farger det, burde jeg gjøre det hos frisøren eller hjemme med sånn boks eller noe ja!? for jeg er veldig usikker på hvordan håret blir hvis jeg farger det brunt over hvit? svar meg!! plissss

  19. Heei:) hadde vært kjekt om du kunne laget en videoblogg med svarene. Kjempe bra blogg forresten, mange gode tips:)

  20. Jeg har brukt endel bølgetang, og synes det blir fint… Så har tenkt på kanskje å ta permanent.. er det noe du anbefaler? går det ann å få akkurat sånne bølger man får når man bruker bølgetang?

  21. hei jeg har et spørsmål: jo jeg farget håret mitt for en kort stund siden, da farga jeg det blondt, men alle spør meg hele tiden: hvorfor haar du orasnje hår. sp spørsmålet er: hva skal jeg gjøre for og få det til og bli lysere , eller få oransje fargen til og blekne litt, må jeg farge håret på nytt og hva slags farge da, eller ?
   K&&K Sigrid

  22. Et spørsmål: Jeg har ikke platina blondt, og ikke mørkeblondt, men midt i mellom. Egentlig ganske lyst. Jeg har veldig lyst til å farge håret mørk brunt selv hjemme, men får jeg noen stygge skjær i håret da? =)
   Håper på svar!

  23. Et spørsmål: Jeg har ikke platina blondt, og ikke mørkeblondt, men midt i mellom. Egentlig ganske lyst. Jeg har veldig lyst til å farge håret mørk brunt selv hjemme, men får jeg noen stygge skjær i håret da? =)
   Håper på svar!

  24. Kommer det flere svar ? 🙂
   lurer på om du har noen tips for å fremkalle krøller/bølger, eller noen bra redskaper?

  25. Hei. Jeg har opprinelig mellomblondt hår, men har i de siste fire årene farget det i en middels mørk brun farge. Jeg vil gjerne ha håret mitt til det opprinelige siden jeg begynner å bli litt lei av å farge etterveksten hele tiden, har du noen bra tips til hvordan jeg gjøre det slik at at overgangen blir minst mulig tragisk? Hørt om avfarging og slike ting men finnes det mildere varianter??

  26. Hei 🙂
   jeg lurer på en ting.
   Jeg har veldig tynt hår, og jeg vil ha det litt tykkere, men hva kan man gjøre for å få til det ? 🙂

  27. jeg har egentlig blondt hår men har farget det brunt, men det er bare glansvask. men jeg er lei av fargen, viss jeg striper farger håret blondt vill det bli orange da ?

  28. Hei!
   Jeg har et spørsmål. er ikke helt sikker på hvor jeg skal stille det, men stiller det her 🙂
   Jeg har et “problem”-hår om jeg kan kalle det det, det blir så fort fett! Det er ganske friskt, mykt og fuktigt(?).
   Hva skal jeg gjøre med dette? Bruker Cutrin-shampo, og balsam (ikke hver gang, virker som det blir fortere fett), kjøpt på salong. Prøver å ikke vaske det hver dag, har hørt at håret kan bli fortere fett av dette. Men må jeg så må jeg jo. Det blir så fort fett, at hvis jeg vasker det på morgenen kan det begynne å bli fett på kvelden. Det er ganske langt, når cirka 15-20 cm nedenfor skuldren. trenger virkelig råd!

  29. Hei, jeg er en 15 år gammel jente med mange spørsmål.
   Jeg har nylig oppdaget at jeg mister mye hår når jeg dusjer, etter at jeg har brukt balsam. Jeg trodde det var produktet som var årsaken så jeg byttet, men de samme skjedde med et annet produkt. Er det noen måte jeg kan få tykkere hår? Jeg har hørt at jeg burde ta ølgjær, er det sant?
   Jeg er også veldig lei av håret mitt. Jeg har kjedelig blondt hår som rekker meg til 10 cm nedenfor skuldrene. Jeg har veldig lyst til å farge håret brunt og ta permanente krøller (store krøller, nesten som bølger) Ville du anbefalt å ta permanent? Hva slags brunfarge burde jeg ha, jeg vil ha ganske mørkt.
   Kan man få permanente krøller i alle frisørsalonger, eller er det få som utfører det. Jeg bor i oslo, vet du om det er noen billige frisører som utfører dette?
   Jeg hadde satt stor pris på svar 🙂

  30. Hei Hei.
   Jeg er ei tenåringsjente med mye å tenke på nå, det hjelper ikke når håret mitt er et helt kaos.
   Jeg vet ikke hvordan man kan få håret mitt rettere.
   Jeg har krøller og det er jo fint men på meg er de slitte og det ser virkelig stygt ut.
   Jeg bruker rettetang hver dag men det er sinnsykt mye bry og jeg har prløvd å klippe det men da blir det bare mer krøllete.
   Når jeg drar på fester eller venninnne kvelder blir håret mitt krøllete ettersom vi går ut om kvelden, og når jeg bader å lar det tørke blir det bare krøllete igjen selv om jeg bruker rettetang og hårspray. En venn av meg sa det gikk ann å smøre håret inn med honning, har du noen tips??? Jeg er veldig opptatt av håret mitt og dette er viktig for meg. Jeg hater krøller. de ødelegger livet mitt…
   HJELP HJELP !!!!
   Håper på svar, da blir jeg glad….
   Hilsen en fortvilet tenåring.
   🙂 🙂

  31. Hei.
   Jeg har akkurat kjøpt meg clip-on extension, ekte menneskehår. Lurer på hvilken sjampo, balsam og kur som egner seg best.
   – Takk for svar.

  32. Hei 🙂
   – Jeg sliter med flass/tørr hodebunn, hva skal jeg gjøre for å bli kvitt det?
   – For noen mnd’r siden farga jeg det brune håret mitt hot mahogni eller noe, nå begynner jeg å få en del ettervekst og lurer på hva jeg skal gjøre. Jeg har lyst på lysere hår nå år det er sommer, men lurer på om jeg skal farge det lyst eller bleke håret. Hva er best? Og blir det fint hvis jeg gjør håret mitt lysere nå, siden håret mitt er litt rødlig, og jeg er litt skeptisk til hvordan den rødfargen blir når den blir lysere..

  33. jeg har lyst hår med lysere striper og jeg vil farge det brunt trur du at det vil bli fint å vilken farge burde jeg ta???

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg