SPØRSMÅL OG SVAR!

– Hva er egentlig en naturbørste, og hva er forskjellen på den og en "vanlig" hårbørste?
Den er laget av naturhår og er mykere i busten. Den er bra til extensions og gir en fin overflate, men den er ikke så god til lange tjukke hår som har mye floker. Da trengs det hardere børster;) God for hodebunnen også siden busten bøyer seg.

– Er mineralsminke oppskryt eller er det så bra so folk sier?
Mineralsminke er kommet for å bli! Den er fantastisk- men her kommer det også an på merket. Selv er jeg fan av glo minerals, I.D og Tromborg.

– Kan du fortelle din mening om e.l.f sminken?
Jeg kjenner desverre ikke til den, men personlig så tror jeg at du får det du betaler for 😉

Hvilke produkter kan man bruke for å få tykkere hår, og hvor kan jeg evn. få kjøpt de produktene?
Alle proffesjonelle hårmerker har slike produkter. Tigi- superstar, Kerastase volumactive.-Kjøpes i salong.

Jeg er blondine, men vil farge håret karamell-brunt, men det som hindrer meg er redselen for å ikke få tilbake min naturlige blondehårfarge. hvordan kan man få tilbake sin naturlige hårfarge når man farger håret mørkere?
Etter en stund kan du evt stripe det lysere om du vil. Men, gjør dette hos frisøren! Pakkene du kjøper i butikk inneholder ikke forpigmentering(noe du trenger om du skal bli mørkere) . Du kan ende med en gusjen farge.
  Bruk gode produkter fra frisøren. Kur for å bygge det opp igjen.

Hei! Jeg har en venninne som er allergisk mot parfyme. Har du noe tips til hvilke hårspray hun kan bruke? Eller finnes der noen i det heletatt uten parfyme? 🙂
Ja, det finnes flere merker uten parfyme! Det finnes også flere naturlige serier som ikke inneholder alt som en vanlig hårspray gjør. Stikk innom en salong og hør hva de kan anbefale av produktene deres:)

jeg fikk just ny GHD rettetang til jul men hver gang jeg retter håret så kommer det sånn brunt gøgg på sidene på rettetangen er det vanelig at det skjer eller på jeg bare rense den med vann?
Har du helt rent hår når den brukes, eller er det styling i? Det er rester av det som sitter seg på tangen. La tangen være helt kald før du bruker en handduk uten vann og løsner belegget. Ikke bruk noe fuktigt eller metall.

Tyren- sliter med tørt langt hår og hodebunn.
Hei du! Bruk serum eller krøllekremer med mye fuktighet i! Biosilk? La håret lufttørke og bruk en god fuktighetskur innimellom. Klipp av tørre tupper. Hodebunnen varierer kanskje med årstiden? Spis sunt, verne hodebunnen mot kulde, bruk gode produkter (noe jeg ser du gjør) 🙂

Det kommer flere slike innlegg.

21 kommentarer
  1. Ååh, fikk ikke spurt deg spørsmål.. Men heldigsvis var det noen som hadde spurt spørsmålet, det om naturbørsten 😉
   Tusen takk for fantastisk blogg og gode svar på spørsmålene ! 🙂

  2. kan du ikke svare på om hårproduktene du får kjøpt hos vita (f.eks lee stafford, toni&guy, jonathan osv) er like dårlige som butikkprodukter?
   utrolig bra blogg du har btw 😀

  3. hei : ) du har syykt bra blogg, er innom her hver dag og lærer mye hele tiden:))
   men jeg har et spørsmål jeg trenger ganske fort svaar på. vet du hvor man får kjøpt hair extensions og hvilket som er bra? : )) pliiiis svar så fort du kan 🙂

  4. Kan jeg stille deg ett spørsmål? 😀
   Jeg får fettete hår og hodebunn bare 2 dager etter jeg har vasket det! Har du noen råd jeg kan bruke for å unngå det, og kansje ha det renere lengre? Det blir bare fettete etter 2 dager, uannsett hvor godt jeg vakser det og skyller det ut :O håper du svarer 🙂
   Kos og klem 😀

  5. hei 😉 jeg lurer på om du kan anbefale noen, varmeruller, som ikke er altfor dyre og gode 😉 og om du kan anbefale en vermebeskyttende spray??
   jeg digger bloggen din, og du har hjulpet meg ut av en knipe såå mange ganger 😉

  6. heihei!
   jeg om du kunne lage en video om oppsettninger, som kanskje tar litt lengre tid, som man kan bruke til fine anledninger. tror mange (ink. meg) hadde satt stor pris på det 🙂

  7. Vil det gå bra om jeg striper håret og tar permanent samme dag hos frisøren? Tenker da store bølger i håret. Eller vil det slite noe enormt? Er så lei av at håret henger rett ned og er super-flatt….Vil også at det er lettstelt om morgenen,

  8. Lurer på om du vet om ett nettsted som selger biosilk-oljen, får ikke tak i den her jeg bor og vil forsøke å få tak i den på nettet før jeg spør om en eller annen frisørsalong kan bestille den.
   Hva mener du om Biosilk-oljen? Har du prøvd shampooen og balsamen kanskje?

  9. hei du har sykt bra blogg.Det er kjekt å få noen hår tips i blandt ,men jeg lurte på kan du lage eller vise noen tips med skulder langt hår vise på noen andre eller noe sånt da hadde jeg blitt veldig glad.:)

  10. HEII!:)
   VI HAR BALL PÅ MANDAG;s OG JEG SKAL BARE SETTE OPP HÅRER UTEN OM Å BRUKE NOE ANNET ENN STRIKK OG SPENNER…VÆÆR SÅ SNILL, NOE ENKELT? ER IKKE FLINK MED HÅR, MEN SKAL FÅ TIL NOE ENKELT, MEN FINT SÅÅ KLART:)
   HÅPER DU SVARER I KVELD ELLER I LØPET AV I MORGEN:)

  11. Jeg har ei venninne som har utrolig korte øyenvipper, og ingen vippetang funker, verken med eller uten varme. Og da er det vanskelig å legge øyenskygge på henne uten at det ser rart ut. Har du noen tips til hvordan man kan sminke henne?:)

  12. Håret mitt er helt merkelig!
   Hvis jeg har vasket håret mitt uten å hatt balsam i etterpå så er håret mitt helt umulig å hanskes med. Det deler seg nørmest opp i pølser, og det er helt umulig å børste det !
   Er det noe jeg kan gjøre med det?
   Kan det ha noe å si at jeg retter det?
   På forhånd takk 🙂

  13. SKOLEBALL!!
   jeg har hår ned til skuldrene, og vet ALDRI hva jeg skal gjøre med det. og til skoleballet vil jeg ha noe krøller. men når jeg krøller håret så ser det så kort ut 😮
   hva skal jeg gjøøre?

  14. Hva synes du om SexyHair sin ?Silky sexy hair, frizz eliminator? (liten lilla flaske) ?
   Har du også et tips til hvilken hårspray jeg kan bruke, har langt og litt tynt hår, er gjerne litt tørt…har hvertfall problemer med at krøller, tuppering, ol. faller fort ut…

  15. Hei 🙂 Jeg elsker bloggen din ^^ For en liten stund siden hadde jeg ganske så langt hår, og brukte bloggen din veldig mye og ble veldig inspirert 😀 Nå så har jeg klipt meg. Litt bobbstyle, der håret er kortere i nakken en foran 🙂 Sånn som Victoria Beckham hadde 😉 Lurer bare på om du har noen kule stylingtips til det? 😀 er så lite kreativ fortiden og trenger noen nye hårfrisyrer i ny og ne 🙂 Skal jo på en stor fest til lørdag, og kunne godt tenkt meg noen kule tips til hvordan jeg kan ordne håret mitt 😀

  16. Hallo ! 🙂 Har et spørsmål jeg, og jeg vet ikke hvor jeg skal legge det inn, men legger det inn her jeg :p
   Jeg har veldig mørk brunt hår (nesten svart) og jeg kjøpte fargen fra butikken, så den er ganske ”sterk”. Porblemet nå er at jeg vil ha håret mitt lyst igjen.. og da har jeg fått beskjed om å endten stripe det, farge over 2 ganger eller mer med ”butikkfarge” eller høre med frisøren om de kan blande ut en sterk farge så jeg kan få det blondt i en behandling.. Men hun sa også at håret mitt kunne falle av hvis det ble for mye.. Hva er den beste og sikreste måten å gjøre det på ?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg