Spørsmålsrunde!

Send spørsmål så svarer jeg i nytt innlegg:)
Får nok ikke tid til å svare alle, men skal prøve på de fleste.

306 kommentarer
  1. – Hva er egentlig en naturbørste, og hva er forskjellen på den og en “vanlig” hårbørste?
   – Er mineralsminke oppskryt eller er det så bra so folk sier?
   – Kan du fortelle din mening om e.l.f sminken?

  2. Okei, litt randomt spørsmål.
   – Hva synes du om utovernavle? (Har selv, og har dårlig selvtillit ;s)
   – Jeg er naturlig blond, og litt lys i huden, nå har jeg lyst til og farge det brunt nå, tror du dette går fint? 🙂

  3. Hvilke produkter kan man bruke for å få tykkere hår, og hvor kan jeg evn. få kjøpt de produktene?
   Jeg er blondine, men vil farge håret karamell-brunt, men det som hindrer meg er redselen for å ikke få tilbake min naturlige blondehårfarge. hvordan kan man få tilbake sin naturlige hårfarge når man farger håret mørkere?
   🙂

  4. Hei! Jeg har en venninne som er allergisk mot parfyme. Har du noe tips til hvilke hårspray hun kan bruke? Eller finnes der noen i det heletatt uten parfyme? 🙂

  5. Hei zølvi! jeg fikk just ny GHD rettetang til jul men hver gang jeg retter håret så kommer det sånn brunt gøgg på sidene på rettetangen er det vanelig at det skjer eller på jeg bare rense den med vann?

  6. Hei!
   Jeg er fra naturens side utstyrt med en solid løvemanke. Tykt hår med krøller og (selvfølgelig) ganske så tørt. Hvilke produkter er etter din erfaring de beste? Har forsøkt Redken All soft, og den hjelper litt men det er fortsatt en lang vei å gå…….
   I vinter har jeg dessuten slitt med en hodebunn som klør og virker særdeles tørr. Har forsøkt Scalp repair, men heller ikke den overbeviser. Tips?
   Og så en ting jeg har savnet på bloggen din;-) Du har mye bra stoff her og jeg har flere ganger forsøkt å finne svar på ting her, men det blir veldig mye å lese igjennom og litt håpløst å finne akkurat det man vil. Kunne det vært en ide å kategorisert temaene mer? Krøller, slettetang, hårkurer, tørt hår, fett hår osv?
   Super blogg som jeg har plukket opp masse bra på:-)

  7. Hei! Jeg er student og har lite penger .. hvilket hårproduktmerke syntes du er bra? Jeg elsker Tigi’s produkter, men har aldri penger.. derfor må jeg nøye meg med Loreal osv.

  8. Hei 🙂 er veldig interresert i frisørskolen , men går bare første år videregående enda. Hvor gammel må man være for å begynne der? og hvor mye koster det? 🙂
   Takk for en super blogg 🙂 du har virkelig inspirert meg til å velge frisøryrket 🙂

  9. Hva heter hårkuren du nevnte en gang, som man kunne ha i håret under trening, og vaske ut etterpå, og da trengte man ikke å bruke shampoo?:)

  10. hvilke produkter fra feks Tigi er bra for slitt og tørt hår? Både shampo, balsam og kur? Har hørt mye bra om Tigi og det er ikke så altfor dyrt for lille studentmeg med langt hår og lite penger…

  11. – Jeg har mye strøm i håret . Og lurte på hvordan jeg får det til å roe seg ned, uten å bruke den elektriske hårbørst tingen
   – Hvordan kan man stayle mellom langt hår ?
   – Kan man farge en eller to ganger , fra brunt til blondt ? Sånn direkte, bare en eller to ganger ?

  12. 1. Kan du anbefale en hårskum til meg?. Har vanlig tynt fint nordisk hår som trenger litt hold og volum.
   2. Noe tips til et hår som er veldig elektrisk?

  13. jeg har ganske tynt og får fort fett hår, men hvis jeg ikke bruker balsam i den nederste delen av håret blir det bare tørt og ekkelt… vet du om noen produkter om kunne ha hjulpet meg med litt mer volum og glatt men ikke fett hår? Takk om du kan svare =)

  14. – Kan du si navnet på en bra rense shampo? fikk det anbefalt siden jeg får fort fett hår
   – Navn på en proteinkur?

  15. Hei 🙂
   -Hva syns du om kms produktene?
   -Gjør kms Makover sprayen så håret ikke føles så fettete og tungt? Vurderer å kjøpe en, så lurer på hva du syns.
   -Har hørt at ghd rettetangen er veldig bra. Er den verdt pengene?
   Håper på svar 🙂 Vil også si at du har en kjempebra blogg med mange gode tips! Så tusen takk 😀

  16. Hva vil du anbefale for veldig stripete hår? Håret mitt begynner å bli ganske slitt og tørt, og jeg vil gjøre alt for at det skal bli bedre.. Tar kurer jevnlig, men jeg vil ha en som er skikkelig bra. Har fått med meg at jeg må bruke proteinkur? Er det noen spesiell du vil anbefale?

  17. hei:) jeg skal til frankrike til helga på en galla med broren min for å hente hjem EM-gullet hans, og skal da ha en søt kjole med sløyfe bak i nakken. så jeg må sette opp håret mitt.. det gjør jeg aldri, litt fordi jeg egentlig ikke synes jeg kler det og litt fordi jeg er ekstremt dårlig med hår. har du noen forslag til opsats til meg? håret mitt er blondt og rekker til litt under bhn bak på ryggen, ikke tykkt og ikke tynt. jeg har ganske lang panne (litt komplekser for den) panneluggen min rekker til ca midt på kinnet (sparer) blir kjempe glad for svar! 🙂

  18. Har du noen tips mot hårtap? Hadde veldig tykt hår tidligere, så tykt at det var plagsomt, men nå har jeg røytet MYE, så håret har blitt mye tynnere. Har du noen tips?
   Super blogg, stå på videre!

  19. Er Joico shampoo bra? Og balsam. Burde jeg kjøpe det, eller anbefaler du en annen en som ikke er fryktelig dyr? Hvilken bruker du? Og er elvital bra? (:
   Hvor mye blir håret slitt av å tupere?

  20. Spørsmål ang. de varme rullene du brukte i sist video. Hvor lang tid tar det før de bli kalde? Hva koster varme ruller?

  21. Hei : )
   Jeg var hos frisøren min før jul en gang, jeg hadde brunt hår men ønsket å få det lysere.Derfor tok frisøren mange blonde striper. Jeg ble ganske lys, ved rota og litt lengre nedover i håret. Men fortsatt har jeg en mørk undertone i det lengste håret som ligger over skuldrene. Synes det kan se ut som en brun farge med litt gul/orangse toner i noen ganger. Den fargen vil jeg bli kvitt. Men må jeg til frisøren igjen for å få hele håret i den samme fargen, eller kan jeg farge det hjemme? med hjelp fra noen.
   Har du noen tips? : )

  22. Hvilke produkter anbefaler du for tørt krøllete/stritt hår som ikke vil legge seg?
   Kan du anbefale et produkt som får krøllene bedre frem, eventuelt rundere krøller?

  23. Jeg skal bli frisør, jeg går i 10ende siste året nå. Jeg skal gå design og håndtverk -frisør neste år. Men når du går 2 år ut i lærling kan du studere eller være elev på den skolen du er lærer på nå mens du er lærling, eller i stedet for? eller blir det etter lærlingstiden din:)?

  24. Hei :o)!
   For en super blogg du har. Leste testen av krøll redskaper som du anbefalte. Vet du hvor man kan få tak i Bosch sin curl & finish?!? Har lett overalt, men finner den ikke :o(.

  25. heihei 🙂
   for ikke så lenge siden klipte jeg bort mitt lange hår på grunn av at det var slitt, så nå er det skuldre langt. jeg farget det også i en mørkere nyanse hjemme. men nå har jeg funnet ut at jeg vil ha tilbake min rød/oransje farge tilbake, som jeg ikke har hatt siden 4 klasse eller noe, og nå går jeg i 10ende. Sååå det jeg da lurte på var hvilken måte anbefaler du på å få tilbake min original farge? 🙂 håper virkelig du kan svare meg på dette, for det er noe jeg har lurt på leeeeeenge!

  26. Har du noen tips på varmebeskyttelse? Pleier å bruke KMS sin men kunne tenke meg å prøve noe nytt:o)

  27. Hei jeg har veldig langt og tykt hår, såm rekker ca ned til rompa, når jeg prøver å bruke varmeruller osv i håre håller d aldri krøllene lenger et kvarters tid.. er det noen produkter jeg kan bruke?

  28. hei !
   kjempe fin blogg! Hvor på nettet går du når du skal holde deg oppdatert over de nyeste motene innen hår å klær?
   Kan du vise hvordan di ordner håret ditt , når du ruller det med hårbandet?

  29. Hei!:)
   Hvor farlig er det for håret å bli klippet med en kjøkkensaks?
   Har du en oppskrift på en hjemmlagd hårkur?
   Har du et fargekart som du kan legge ut?
   Du sier alltid “dete er min nye favoritt” eller “Det er en av mine favoritt produkter”, men hvilken er dine “MUST og BESTE” produkter? 🙂
   Hvilken hårprodukter ville du anbefalt for asiatisk, tørt, livløst hår?
   Har du noen gang brukt butikkshampo tidligere i livet?
   Naturbørste, børste laget av tre eller børste laget av plast?
   Hva mener du om hårserien Shu Umera?
   Hva ville du anbefalt for personer som har bolt seg og mistet håret av den grunn? Altså hvilken hårserie?(som får stimulert hårrøtter og som kan ersatte all hårtapet? (gutt)
   Hvilken hårserie syntes/tror du er den aller beste?

  30. Hei : – )
   Jeg har stripet håret blondt en del ganger, og etter hvert så har håret blitt ganske så tørt og slitt. Skal stripe det igjen snart, og jeg lurer på hvilken shampo, balsam og kur du ville anbefalt for meg å kjøpe? Ønsker å behandle håret for det tørre, og ønsker også å beholde fargen frisk og fin så lenge som mulig !

  31. Jeg har slitt hår, men ønsker å få litt mer volum i håret mitt. Kan du anbefale noen produkter som gir både pleie og volum. Akkurat nå bruker jeg Trevor Sorbie Rescue serien (shampoo, balsam og hårkur) men håret mitt blir så fort fett av disse.

  32. Når du bruker produktet ” Straight sexy hair” skal du føne det rett eller kan du bruke rettetang ? 🙂
   ~ jeg digger bloggen din zølvi <3

  33. heii 🙂 elsker bloggen din
   jeg har sånne hvite prikker nederst i tuppene på håret. jeg har klipt meg, men alle går forsatt ikke vekk. bare noen!!
   hva er dette, hva kommer det av, og hva kan jeg gjøre til å forhindre det?
   jeg bruker ordentlig shampo og balsam fra frisøtsalong, og jeg føner og retter ut håret mitt skjelden.

  34. Hei Zølvi! 😉
   hva er forskjellen på en naturbørste og en ”vanlig” børste?
   jeg har TigiBedHead Superstar shampoo&balsam, de store rosa flaskene, hva synes du om dem?
   Så har jeg REF Get it straight. Hvordan bruker man den?

  35. heihei zølvi! 😉
   jeg lurer på hvor man får kjøpt d:fi hårsprayen, den lyseblåe?
   hva synes du om TigiBedHead, Hard head hårsprayen? store gråe flaska?

  36. må man bruke vannspray når man krøller eller retter håret?
   Hva skjer hvis man ikke bruker vannspray?
   kul blogg forresten <3

  37. Hei! Hva er det beste produktet du anbefaler for å få en kald farge til naturlig blondt hår? Bruker nå KMS sin lilla-shampoo, men synes ikke den fungerer så bra.

  38. Er det slik at man først tar på shampo skyller det ut, tar på hårkur skyller det ut og tilslutt tar på balsam? og må man bruke hårkur/hårmaske fra den samme serien som man bruker shampo og balsam?

  39. Kom på et par spørsmål til.
   Har du prøvd Fudge sin minikreppetang? (tror det var fudge)
   Burde barn også bruke balsam? Har en gutt på 9 år med “halvlang guttesveis”. Bruker kun balsam når det har vært floker i det.

  40. Bruker du lang tid på badet om morgenen ?
   Av alle produktene du har vært bort, hva er din favoritt?
   Hvilken hårspray bruker du mest av for tiden?

  41. hvor mange ganger må man farge rødt/oransje hår føre det blir helt blondt og uten oransje skjær ? x] og hva slags hårfarge anbefaler du ? : ) evt. hårkurer siden håret blir litt slitt ; )

  42. Har du prøvd Trevor Sorbie produkter?
   Jeg har, og de er kjempegode! De kjøpes på frisøren. Jeg fikk shampo og balsam før jul, og kjenner stor forskjell. Det aller beste med den er at det er varmebeskyttelse på, så jeg kan føne det tørt o.l uten å ha i varmebeskyttelse.

  43. I denne kulden som er nå, blir håret veldig statsik og ganske flatt, helt håpløst å håndtere! noen tips på lager?!

  44. Hei !
   Jeg har lyst på en ny rettetang, vurderer å kjøpe en fra frisørsalong. MEN er 999 kr verdt en rettetang?
   jeg lurer på om håret mitt blir mindre slitt av å bruke en rettetang fra salong.?
   OG jeg lurer på hvordan man skal bruke varmebeskyttelse.
   PS: har gannske slitt hår..

  45. Hva vet/synes du om merke “Bjørn axel” og “Jonathan” ?
   De er jo frisører begge to, og man får kjøpt produktene deres hos Vita, og de koster like mye der som de jør i nettbutikken til frisørene. Er de ekte, eller bare vann og parfyme de også?
   fint hvis du svarer lurt på det lenge!

  46. Hvordan farger du ditt hår? lyse og mørke striper ? har platina blondt selv, og vil ha litt mørkt i det, men vil det krasje hvis jeg tar morke og lyse i etterveksten og mørke i det blonde ?
   Liker bloggen din 🙂

  47. 1. Koffor må man vere 18 år for å søke på frisør skule? Eg veit om ein skule her som man kan ta andre året på vgs! Men man må først ta design. Så koffor er det sånn?
   2. Må man bu i hordarland fylke for å komme inn på den skulen?
   3. Kass kur kan eg bruke for farga, flisete, tjukt og tørt hår? 🙂 Som ikkje er så dyr?
   http://www.dknylover.blogg.no

  48. Jeg kjøper en serie på apoteket som heter Botanics fra Boots. Det er naturlige ingredienser osv. Dette er vel bedre enn butikkproduktene som sunsilk og sånn?

  49. hvilke produkter anbefaler du mest for å beskytter når men retter? bruker sexyhair,, syns det virker greit;P bare lurer på om det er noe som er enda bedre=) og hvor er det billigst å kjøpe hairextentions?

  50. jeg har krøllete hår, og glatter det av og til.
   men når jeg glatter det så blir det fett i hodebunnen veldig fortere en vanlig.
   tips til hva jeg kan gjøre sånn at det ikke blir så fort fett?

  51. jeg bare lurte på en ting eller to:p
   hvor kan man kjøpe hår kurer?
   kan du lage en videio nnår du setter opp håret til en?? jeg men er son ball frisyre. uanset hva du trenegr og hva man bør ha?? plizzz har så lyst til å få en litte utfording:P:) plizzzzzzz<333
   når fant du ut at du ville bli frisør??
   hva bør man gjøre hvis man vil ha langt hår?? prøver å spare men det går bare ikke:S
   kan du anbefale et sted jeg kan sette på exstensen?? ps: aner ikke hvordan man skriver det:S
   når du ble frisør lærte du det hvordan man skulle sminke folk???
   plizzzzzzz savr på noen av spørsmålen i hværtfall::D
   veldig bra blogg elser den<3 leser den vær da<33

  52. Hva gjør EGENTLIG hårkurer med håret? Funker de så mye som noen skal ha det til? Jeg har hatt ett par og håret blir mykt/glatt etterpå.. Men merker ikke at håret er mindre (?) slitt.
   Jeg var lysblond før (naturlig) og farget håret mørkebrunt (med ”rødskjer”) i juli. Mye av fargen har gått bort, men er fortsatt brunette. Hvor lang tid bruker glansvask(farge uten permanent) på å gå bort?
   Hvorfor kan jeg ikke farge håret blondt med glansvask?
   Å farge håret ‘platinablondt’ regelmessig sliter på håret(hvorfor?). Sliter det like mye og farge det brunt regelmessig ?

  53. hei! elsker bloggen! du er skikkelig flink:)
   jeg har tørre/slitte tupper fet hodebunn med flass!:O hvilken shampo passer til mitt hår? sliter veldig med å finne en som passer:/
   takk på forhånd:)

  54. hvordan sminke er best å bruke for de med ung og normal hud?
   hvordan vokser håret fortere (fortsest)?
   kan du være så snill å lage videoblogg tema,negedesign??? 🙂
   jeg elsker bloggen din 🙂

  55. Har prøvd å spørre flere ganger men har ikke fårr svar 😉 jeg lurer på hva du synes om produktene til Lee Stafford? jeg synes selvde er veldig bra, men lurer på hva akkurat DU synes om de 😉
   på forhånd takk 😉

  56. Hei hei.
   Jeg er sikkert ikke alene om dette, men jeg får drit elektrisk hår om vinteren.
   Har du noen tips som virker?
   Digger bloggen din 😀

  57. Hva synes du om sånne halvfrisørprodukter som for eksempel Charles Worthington og Profesional Hair Care? Er det like ille som vanlig shampoo, eller er det bedre å bruke de produktene som er litt dyre? Selges blant annet hos Kicks og Vita.

  58. – Hvilke produkter annbefaler du for å fremheve bølger/fall?
   – Hvordan bruker man en framluftsbørste?
   – Hva koster en krølltang i en salong og hvem annbefaler du?
   – Hvilke rensekremer anbefaler du?

  59. hei ! jeg ville bare spørre deg om noe, siden du er frisør og har peiling på hår. men jeg lurte på er at jeg har rød oransje hårfarger og vil ha en annen farge på håret, jeg har tenkt på å kanskje farge det blondt men er redd for at det skal bli gul aktig farge. jeg har også ganske tørt hår og krusete, og når jeg grer det blir det statisk så jeg lurer på om det er en hårkur du vet om som kan løse dette problemet. forresten bra blogg! håper du kan svare på dette spørsmålet, det hadde vært til stor hjelp. hilsen nora

  60. Hei! Jeg har veldig tjukt å krøllete hår, men det siste året har jeg begynt å miste utrolig mye hår når jeg vasker det eller grer det. Er ikke snakk om litt hår, det er dotter som detter av når jeg vasker det. Det er ikke synlig på håret mitt, men er uansett veldig skremmende og ekkelt å få dratt ut så mye hår når jeg vasker det. Har du noen tips?

  61. jeg flatter håret, men når jeg er ute og inne en dag så blir det ikke så rett lenger. noe tips til hva jeg kan bruke på håret etter jeg har flattet det, så det holder seg litt?

  62. hei 🙂
   jeg lurer på om det går ann å ha en fin frisyr uten å klippe håret opp så mye? har du noen tips? sliter alltid med det oppklippte håret etter at jeg ar vert hos frisøren… så lurer jeg på om håret blir slitt viss du ikke klipper deg på kjempe lenge, jeg sparer og har ikkje god nok råd til å klippe meg hver 8uke? :)! takk på forånd 🙂

  63. Hva er aldersgrensen på frisørskolen?
   Må man være utdannet frisør fra før om man vil gå der, eller kan man bare begynne når man er ferdig i 10’ende for eksempel? 🙂

  64. Hei (-:
   1. Hva sliter mest av disse; å farge seg blond eller å ta permanent?
   2. Jeg har mørk brunt hår med litt rødskjær + at jeg er litt brunere enn gjennomsnittet. Vil det se rart ut med blondt hår da?, og ville det sett bedre ut med ton i ton blond? Hvilken farge anbefaler du da?

  65. Hei jeg lurer på om du kan skrive litt om forskjellige mellomblonde farger? synes det er vanskelig å få forklart til firsøren hva jeg mener. som feks lauren conrad. hva slags farge er det??

  66. Hei jeg lurer på hvor mye det koster for å sveise på extensions hos think hairwear? og bruker dere keratin fester? også har jeg veldig statisk hår nå om vinteren har du noen tips for å forhindre at håret blir så statisk? det blir statisk hver gang jeg børster det.
   håper på svar 🙂

  67. hei jeg er dagelig leser. jeg lurer på noe for jeg for ikke krøller av og krøllet håret mitt jeg ane rikke hva jeg skal igjøre 🙁 og trenger hjlp så fort som mulig.

  68. Når jeg skal krølle håret føler jeg at jeg ikke krøller det godt nok. Og uansett hvordan jeg krøller det, detter alt ut igjen i løpet av dagen/kvelden. Hvordan kan ja da få krøllene til å vare lengre?

  69. Kan du skrive prisene på produktene?
   Kan du lage noen flere videoer med hårtips, til kortere hår(skulderlangt)?

  70. Hei: )
   Jeg har mellom lang hår og litt fall..
   Hvordan kan jeg style det så det ligger?Siden håret mitt ligger ikke sånn jeg vil.
   Si et bra tips om hvordan man krøller og retter det?? Sånn at det blir rett eller krøllete:=)

  71. Hei 🙂
   Jeg har halvlangt hår, ganske tykt og fall, jeg trenger en ny hårkur og lurte på hvem du ville anbefale? Tenker kanskje en som gir mykt hår og glans o.l. Har prøvd en fra matrix for å roe ned håret, men da blir det utrolig fort fett så jeg bruker den ikke..

  72. Kor mange år gjekk du på frisørskole?
   Ka er ditt besta sminketips?
   Ka er din favoritt shampoo og balsam?
   Favoritt reisemål?
   Koffer ein varmebeskyttelse annbefale du?
   Kor lenge har du blogga? 🙂
   Kjempe fin blogg du har, klem 🙂

  73. 1) Jeg har ganske “tørt” hår om du skjønner hva jeg mener, har du noen tips om hvordan jeg kan få mer “fuktighet” i det?
   2) Hvor lenge har du vært frisør, og er det et spennende yrke, vurderer det litt selv, ville du anbefalt det? 😀
   Sidt men ikke minst; DIGGER BLOGGEN DIN ! :*

  74. hei! hva hjelper mot “småhår” som krøller seg på den ene siden av hodet? fins det produkter som gjør at håret blir tykkere på noen måte? og hvordan kan man unngå at deler av håret blir “tungt” i enden?

  75. Hva kan du si om jonathan produktene? er også nyskjerrig på Lee Stafford og Toni & Guy sine.. er de like bra som frisør sjampoer?

  76. Hvilke shampoo og balsam vil du anbefale for tørrhodebunn/flass, som koster under 400 kr? Er bare 15 år og har ikke så mye penger til det. Jeg kjøpte meg en Redken shampoo og balsam for reperasjon og fuktighet, men hodebunnen min har blitt til et mareritt siden jeg brukte de! Det klør, og det drysser menst jeg klør, og jeg får ofte lignende sår/klomper som viser. Sjikklig ekkelt :s
   Håper virkelig på svar! 🙂

  77. Hei! Hvilken farge vil du si Rachel McAdams er på dette bildet? ‘
   http://www.kk.no/828814/kort-haar-slik-blir-det-fint
   Jeg har farget håret to ganger, hvor målet var å få hennes hårfarge (en gang hjemme og en hos frisør) men det ble helt mørkt begge gangene. Jeg har naturlig mellombrunt hår (?) med litt rødskjær 😉 Så jeg hadde blitt overlykkelig hvis du kunne si sånn cirka hva nyansen hennes heter 🙂

  78. kan du skrive litt om lilla/sølv-shampoo?
   har naturlig blondt hår, men på vinteren blir det ganske gult. vil alikevel ikke ha platinablond eller noe, bare ikke gult. 🙂

  79. Hei 🙂
   Skader antiperm mye på håret? Hva anbefaler du? at jeg retter ut håret eller tar antiperm for jeg retter ut håret nesten hver dag?
   Og hvis jeg burde rette ut håret hvilken varmebeskyttelse burde jeg bruke? 🙂

  80. jeg kjøpte varmebeskyttelse på Boots apotek, eller jeg fikk det !
   jeg er veldig fornøyd, men er varmebeskyttelser dårligare på apotek enn hos frisør?

  81. Hei !
   Jeg ha en ganske rein og fin hud i ansiktet, men sliter med litt røde kinn, og selv når jeg har på sminke, kommer de liksom fram når jeg blir varm, og når jeg blir kald.. blir helt rød 🙁
   Noen tips for dekkende sminke?
   Setter stor pris på bloggen din, den er virkelig til hjelp og inspirasjon, jeg digger den 😉

  82. Hei 🙂
   -Kan du anbefale noen shampooer og balsamer for å få mer volum i håret?
   -Jeg har mørkt blondt hår(aldri farget eller stripet det), men jeg vil ha det enda blondere. Hva anbefaler du, stripe det,farge det eller bleke det?

  83. Hei. 🙂 Jeg er 13 år, og har farget det ca. 3-4 ganger og stripa det 2 ganger. Jeg har veldig lyst til å farge det igjen! Jeg har brunt hår nå, men vil ha det mørkere. Kan håret mitt bli veldig skadet eller er det ok?
   Også en ting til! Kan du lage en video om at du lager en kjempe kul frisyre? 😀 jeg er tom for idèer…

  84. Hei igjen !
   Jeg bare lurte på en ting … for en stund siden sa frisøren min at jeg hadde sensitiv hodebunn, og jeg vet at jeg har det (flasser mye av sterke shampooer) men så anbefalte hun meg Wella sp sensitive. Den er god, men det er et problem : jeg kjøpte en balsam i samme serie (men for normalt og tørt hår) hun sa jeg ikke skulle skylle den ut, men ta den på i håndkletørt hår etter hårvask, men bakpå balsamen står det at man skal ha på etter hårvask, og skylle ut etterpå for å unngå uttørking… hva skal jeg høre på ?

  85. Kan du lage en SMINKEVIDEO der du viser hvordan DU sminker deg til hverdag ?? 🙂 digger bloggen !<3
   Her kommer flere SPØRSMÅL:
   Kjøper du hårproduktene dine eller får du dem siden du sponser dem ??
   Har du noen gang brukt et buttikk produkt ??
   Hvor mange rettetanger/krølltanger/krepptanger/bølgetanger har du ??
   Kjøper du tangene ( Krepp, krøll,bølge,rette ) dine eller får du dem siden du sponser dem ??
   Syns du selv at du bruker mye sminke eller ikke ??
   det var alle spørsmålene mine til deg !<3 som sagt digger jeg bloggen 🙂
   Håper du SVARER på spørsmålene mine !!-

  86. hei Zølvi 🙂
   Jeg skal snart på ball, har du noen tips til enkle og lette frisyrer jeg kan gå med?
   Kan du legge ut en video der du krøller håret med rettetang?
   Og jeg har selv lyseblondt hår, og vil nå ta noen mørke striper i det hos frisør. Har du noen tips til farger som passer?
   Takk for en super blogg!

  87. Hvilke produkter burde jeg bruke? Håret mitt er farget og stripet. Men når jeg har vasket det er det litt sånn fett.. Eller jeg synes det ser og kjennes ganske fett ut… Og det var etter jeg brukte frisør produkter…
   Skal man liksom bare bruke shampoo, balsam og hårkur? (i dusjen altså)
   Hvor ofte burde man bruke hårkur?
   Tusen takk om du svarer! 🙂

  88. Kan du fortelle litt om FAST shampo og balsam? Hvordan de virker, om de virker osv?
   -> Hva gjør du hver dag for å holde håret ditt fint? Hvor ofte du kurer det og hvor lenge du lar det virke, balsam og hvor lenge du lar den virke, når du føner og sletter håret osv, du skjønner. Fortell gjerne om hvilke produkter du bruker 🙂

  89. Er KMS Moisture Replace en Hår kur jeg har dden men vet ikke helt om det er en hårkur eller noe annet 🙁 kan du fortelle meg hav det er ??:)
   takk hvis du svarer !!<3

  90. går det bra om man bruker shampoo som er beregnet til blondt hår, når man har brunt hår ?
   hva syntes du om kms Makeover spray for fett hår ?
   Og hva syntes du om shampooene fra tigi ?
   Håper du svarer! 🙂

  91. Lurte på om du kunne lage en videoblogg der du viser eller forteller hvordan man kan krølle skulderlangt hår.. får ikke tiiiil :p

  92. Hei! Jeg er en 15 år gammel jente som eier en flittig brukt GHD-styler. Problemet er at jeg føler den blir brukt FOR mye på håret mitt. Jeg føler at jeg sliter håret mer og mer for hver dag som går (noe jeg i grunnen gjør også). Først bruker jeg føner, og deretter GHD-styleren. Jeg bruker selvfølgelig varmebeskyttende, men lurte på om du kunne anbefale en kur for meg. Har ikke vært til frisøren på mange måneder, men vil ikke klippe av så sykt mye! Veldig redd for at frisøren sier at håret er så slitt at jeg må klippe bort veldig mange cm. Vil behandle håret mitt først. Any idea?

  93. hva syntes du om dust it osis puddre fra Schwarzkopf ?
   hvorfor må man bruke varmebeskyttelse og hva sjer hvis man ikke bruker det ?

  94. jeg vil ha håret mitt mest mulig hvitt, hva synes du jeg skal gjøre da? stipe det, bleke det osv.?
   har du noe tips på en bra varmebeskyttene? og hva synes du om osis dust it? er det bra for håret?
   digger bloggen din! : )

  95. Hei.
   Jeg har ganske langt og tjukt hår. Alle frisørene vil komme å kjenne på håret mitt siden det er så tjukt, hihi. Men i allefall, jeg kan ikke gå uten strikk i håret, pga det blir så stor. Synes det nesten er litt flaut. Har prøvd å klippe opp mye, men står fortsatt ut. Eller, MASSSSSEEEE volum.
   noe jeg kan gjøre for dette? fint om du svarer.

  96. Hei!
   Hva anbefaler du for tørr hodebunn og fett hår??
   Jeg har sånne splitta tupper..men ikke de hårstrående som er lengst bare de som er kortere ca. litt over skuldrene..skal jeg klippe skulderlenge elr bare tuppene som ikke er så veldig slitte?? Jeg prøver å spare håret mitt langt og det er litt over brystet mitt nå og det har tatt LANG tid…er det lurt av meg å klippe av lengden for å fjerne de splitta tuppene elr spare??
   Er det bra/lurt å bytte sjampo, balsam og kur elr er det lurest å holde seg til en bestemt en??
   Hvor ofte er det lurt å vaske håret?
   Hvis man farger håret sliter det enda mer på de splitta tuppene?
   Når er det ”lurt” å begynne å bruke hudkrem som er litt parfymert..ikke bare sånn vanlig fettkrem elr er det best uansett ..for tørr hud??

  97. jeg har natulige krøller. også utrolig tykt hår. det er jo noe som heter ” permanent krøller”, er det noe som finnes “permanent rett” også ?:) og isåfall, hvormye koster det?

  98. Etter jeg har rettet håret mitt, blir det fort vipper. Vet du om et produkt som gjør at håret holder seg rett hele dagen? 🙂

  99. Hvor får du kjøpt den Bosch Finish&Curl krølltangen som fikk full score på kvinneguideforum testen?
   Hvilket alt-i-ett-produkt kan man bruke for volum, shine OG sensitiv hodebunn?
   Og når det mener volum, mener de at det blir tykt, at den får mer “masse”, eller at hårrøttene løftes fra hodebunnen?
   Hvor mye koster den varmerullmaskinen du la ut et innlegg om?

  100. Hei! Lurte på om Tromborg mineral sminke er bedre enn Glo minerals? Og hva med pris forskjeller! Har lenge brukt glo!:)
   …Håper på svar!

  101. hei. har veldig lyst til å utdanne meg som frisør, men er litt bekymret.. er lønna så lav som så mange skal ha det til? tenker ikke så mye på lønn så lenge jeg har en jobb jeg trives med, men vil vil jo ha så jeg klarer meg fint.

  102. tips til tørt hår og tørr hodebunn? bruker joico og kms shampo og balsam, men syns ikke det hjelper noe særlig.. : )

  103. får man kjøpt D:fi hårsprayen i frisørbutikker? har ikke funnet den, så har bestilt på nettet. Men isåfall, hvilke butikk(er)? 🙂

  104. Håret mitt vokser veldig sakte, mange av venninnene mine foreslår Fast- shampo. Fungerer den egentlig? 🙂

  105. hvordan ruller du opp håret, sånn som du har gjort i et tidligere innlegg lengre nede?
   kan du lage videoblogg om dette? :- )
   – hvilken shampoo og balsam, hårkur osv ville du anbefalt til en som sparer til langt hår, men har veldig flisete hår?

  106. Hvor ofte bør man ta hårkur?
   Er det forskjell på hvor ogte man bør ta, om man har farget hår eller ikke?

  107. Hei duu! 🙂
   Kunne du kommet med tips til en nettside hvor det står bra forklart, trinn for trinn (eller med bilder) om klassiske håroppsatser til ball? ikke for konmplisert heller… eller om du kunne kommet med tips eller noe sånt.

  108. Hei 🙂
   Hva er billigst? Å kjøpe ghd på en salong eller bestille den ?
   Er shampooen og balsamen fra the body shop bra? Bedre en sånn i butikken?
   De koster rundt 200 kr for shampoo og balsam..

  109. jeg lurer på om vi mennesker kun kan få en hvis lengde på håret? at håret stopper i en hvis lengde, og da er håret utvokst og ikke kan bli lengre? hvis du forstår hva jeg mener. noen greier ikke å få langt hår enn hvor mye de sparer, og andre får veldig langt hår. det kommer vel mye ann på kosthold og hvordan vi behandler håret. så hvis vi aldri klipper oss så får vi mangen meter langt hår?
   håper du svarer på mitt spørsmål, hadde vært interesant om du viste noe om det:)

  110. Heeeii 🙂
   Jeg bruker en shampoo som heter Aussie for dry/bittle/damaged hair. Jeg brukte redken før men fant ut at Aussie funka like bra. Burde jeg bytte shampo eller er Aussie grei??
   Håper du svarer:)
   mvh Julie
   Digger bloggen din 🙂

  111. Kan du lage en video om hvordan du sminker deg?
   Hvilken varmebeskyttelse anbefaler du?
   Hvilken hårkur anbefaler du?
   Jeg har aldri farget, stripet eller tonet håret. Men det er ganske tørt. Hvilken shampo anbefaler du?

  112. heeei:D Om du ikke kan svare her, kan du være så snill å svare meg på mail, er litt desperat etter svar:P
   jeg har naturlig krøller, og jeg har farget håret mitt over 10 ganger på 2-3 år… jeg har både bleiket det og farget det svart… nå for tiden har jeg gult/blondt hår, fordi fargen er ødelagt av rettetang og sånt. Men jeg vurderer å farge det mørkt igjen, for jeg er dritt lei fargen… og jeg mister en del hår for tiden, sånne småååå hårstrå, liksom de slitte tuppene, så jeg vet ikke om jeg tørr å farge det brunt enda. men om jeg farger det brunt, kommer jeg til å la det hvile leeeenge.
   hvordan skal jeg gå frem? burde jeg farge det brunt? og hvilken varmebeskyttende spray er best? 😛

  113. jeg har kjøpt meg varmebeskyttende krem fra kerastase nectar, jeg pleier å ta kremen i fordet om jeg ikke tar noe varmeutstyr i håret. men siden det er leave in krem så lurte på om hva den gjør for håret utenom den beskytter fra varmen?
   varme beskyttende produkter til håret som foreksempel nectar, beskytter det mot solstråler og varme fra naturens sin side? eller er det noe egent til det?
   er utrolig fornøyd etter eg kjøpte nectar, leste på bloggen du anbefalt den:) kjempe fornøyd, håret mitt ble så mykt å deilig:)

  114. Går det an å ta avfarging på blondt farget hår slik at det blir min naturlige farge igjen?
   Vennina mi hadde naturlig blondt hår og farget det brunt, men tok avfarging. Går det an omvendt?

  115. Hvordan er hårproduktene til John Frieda? De blir jo solgt på frisørsalonger i USA og andre steder i europa, men hos cubus osv. i Norge 🙂

  116. Lurte på om du har noe tips til meg a.g.n håret mitt, det er vanskelig og style håret mitt.
   Blant annet når jeg skal bølge håret mitt med bølgetegn så får jeg ikke det til onkelig fordi håret mitt vil ikke bli bølget, får bare fall i håret i steden for bølger! Håret mitt er mye oppklippt og tynnet ut, jeg har halv langt hår så er det tungt på en måte. Når jeg skal bølge det så bruker jeg varmebeskyttende spray, hårskum og saltvannspray og ingen ting hjelper!!! .
   Har du noe bra tips å komme med hvordan produkter jeg skal bruke sånn at håret mitt blir bedre å jobbe med og at det bølger/ krøller seg fortere???
   Skal jeg bruke kotroll shampoo? Noe bra kur eller stylingsprodukter???
   Håper du kan hjelpe meg, da blir jeg reddet 🙂

  117. Hei 🙂 jeg har et problem. Har egentlig rødt hår men jeg har farget håret mitt brunt i flere år, men fargen blir aldri helt som jeg vil ha den, den blir nesten svart. Anbefaler du noe jeg kan gjøre slik at den blir en lysere brunfarge? Jeg blir aldri helt fornøyd med håret mitt

  118. kan man ha sterkt hår fordiom man er hårsår?
   eller betyr det å være hårsår, at man har svakt hår?

  119. Forslag til hva jeg kan gjøre med håret mitt siden det blir elektrisk helt uten videre?
   Dette problemet får jeg egentlig bare om vinteren når det er utrolig kaldt ute, som nå.

  120. hvor mangen ganger må man farge håret hos frisøren for å få håret fra mørkebrunt til gyllenbrunt? (nesten gullblond farge som highlights)

  121. Hei hei.
   Jeg har egentlig ganske mørkt hår som naturlig hårfarge, men har stripet det mye opp gjennom årene. dette har ført til at håret nå er helbleiket. Når jeg tar etterveksten, kommer den fram igjen etter noen uker. hva bør jeg gjøre? kan det være greit å farge det brunt igjen, også ta striper for å få mer spill? (Vil ikke være helt mørk)

  122. Hei:)
   Håret mitt er veldig slitt! og jeg burde absolutt snart klippe det, men så er det sånn at jeg ikke alltid har råd til det og sånne ting. Og nå på vinteren er det veldig ille, jeg må bruke lue hver gang jeg skal gå ut siden jeg ikke vil fryse! og jeg retter håret omtrent hver dag i tillegg. Pga dette så blir håret mitt så utrolig statisk, og det er helt forferdelig og plagsomt. Har du noen tips til hva jeg kan bruke eller gjøre?

  123. Ei venninne påstod at dersom eg brukar kur kvar gong eg vaskar håret så har dei ingen effekt. Er det sant?
   Kva er det som gjer håret feitt? tips for å forhindre det?
   Trur du flassjampoen eg kjøper på apoteket(fungoral) er like bra som ein hjå frisørar?
   🙂

  124. jeg har naturlige lyse striper i håret som jeg får av solen, men om vinteren blir det ganske mørkt. nesten alle vennene mine har stripet eller farget håret og det er veldig ofte at det ser veldig unaturlig ut og nesten litt grønt. Jeg har ikke lyst til at dette skal skje meg og derfor lurer jeg på om du har noen tips? 🙂

  125. Hei.
   som jeg så lenger oppe, lurte jeg også på om du kunne vise noen hårsprayer som ikke inneholder parfyme…?
   blir glad hvis du svarer.
   følger bloggen din fast.

  126. Jeg bruker mye volumprodukter for å få større hår. Skum,spray osvosv. Men jeg har aldri testa volumshampooer. Hjelper dette mye på? Noen å anbefale for asiatisk hår?

  127. Jeg drømmer om og bli en kjempegod frisør, men er bare 12 år. Hva kan jeg gjøre for og øve meg? Tror neppe at jeg kan øve på megselv x) P’s: Elsker bloggen din, du må ikke slutte med blogging! Fast leser!! <3

  128. hvorfor andbefaler du bare salong produkter , de du får kjøpt i butikken er like gode ! og du får bra stylings produkter til under 500 lappen !

  129. Skal Du fortsette med å vere frisør i frisørsalonger liksom?
   Siden du slutter på Think, hvor skal du jobbe videre i livet?
   Håper du kan jobbe i noen salonger i Bergen, Du er verdens beste frisør (pappa og broren min har klippet seg hos deg)
   klem 🙂

  130. Hvor mange bioline produkter har du???
   Håret mitt blir veldig fort slitt,men jeg bruker ikke rettetang eller noe sånnt,har du noe tips mot det???

  131. jeg har ganske tykt hår med fall. blir for litt krusete, masse småhår som stikker ut… har en frisør-venninne som sier jeg har tynne hårstrå! hvordan er dette mulig når jeg har tykt hår? hva kan jeg gjøre for å få sterkere hår?

  132. Jeg mister mer hår hver dag enn normalt. Hva kan man gjøre? jeg har klipt meg og bruker hårkur fra joico :]

  133. hva slags sjampo, balsam og kur anbefaler du meg som:
   har ukontrolert, brusete, bølgete OG litt krøllete hår? jeg ønsker kontroll!!

  134. Jeg tonet håret hjemme for en stund siden, mørkere og ble veldig fornøyd. Kan jeg da farge det i samme farge hjemme igjen eller vil det da bli annerledes ? Fargen jeg har nå er ikke som min naturlige så toningen har ikke gått helt ut : )
   Hva synes du om TIGI Brunette Godess shampoen og balsamen ?

  135. ligger du på topplisten siden du får så mye kommentarer?
   hvor høy er du?
   hvor lenge har du jobbet med hår eller det du jobber med nå??:)

  136. Går det ann å få kjøpt clips til extensions? jeg måtte klippe av en del på mine fordi det var for lange, men har jo ikke lyst til å kaste det som er “igjen”. Eller har du andre forslag til hva jeg kan bruke restene til?
   – Hva har så langt vært din største utfordring? Hvilket hår/hårtype syns du det er vanskeligst å jobbe med?
   Håper du svarer på alle eller deler de opp i fler innlegg, har spurt mange ganger nå=)

  137. hei : ) jeg bare lurte på om de hårkuruene som heter renefris fra apoteket er bra for håret, eller må jeg på frisørsalong? og er det den volumister eller hva den heter fra OBH nordica du har? ; – D

  138. Hei:)
   Vet du om et produkt som virker mot kviser og “blackheads”(sorte prikker)? Har prøvd en del forskjellige produkter fra butikk i flere år og begynner å bli rimelig lei av å aldri bli kvitt dem. Har ikke så lyst til å besøke sånn hudpleiesalong:S Så hadde vært fint om du visste om et produkt:)
   Begynner å bli litt flaut å være 20år og ha så mye urenheter i ansiktet som jeg har:(
   På forhånd takk:)

  139. jeg har egentlig veldig lyst å bli frisør : ) men da må jeg vente i to og et halvt år 🙁 er det ledig stilling på frisørskolen da eller?

  140. Jeg har ganske mørk brunfarge på håret mitt, farget det permanent for ca en måned siden..
   Har lyst å farge håret mitt med en veldig kald blond farge som du hadde før, og en fin sjokoladebrun farge under.. Tror du det er mulig med den fargen jeg har nå? Og hva heter fargene du bruker/brukte?

  141. Er det slik at man ikke skal bruke rettetangen hvis man har rester av styling-produkter i håret?
   Hvilken shampoo og balsam ville du anbefalt til slitt hår?
   Har du en favoritt varmebeskyttelse?

  142. Du sier hele tiden at frisør produkter er best, men det er vell bedre å bruke en hårkur kjøpt i butikken en og ikke bruke noen?

  143. Jeg har mørkeblondt hår. Om sommeren solblekes det, og jeg syns det er utrolig fint fordi jeg kler litt lysere nyanser i håret. Luggen min (ikke at jeg har pannelugg,men det håret som er panneluggen liksom) blir helt lys, og håret mitt ser mye bedre og friskere ut pga.at jeg har fet hodebunn og da blir det fort fett, og det vises godt i mørkt hår.
   Men nå er det mørkere tider, og håret mitt blekes ikke av sola. Det blir helt mørkt, og det ser ut som jeg har en ekkel ettervekst eller rett og slett at håret mitt er utrolig fett!
   Det jeg lurer på,er om du har noen tips til hva jeg kan gjøre?
   Venner av meg har stripet håret blondere nå om vinteren, men det blir ikke det samme :p
   Når man striper får man jo bare små, tynne striper over hele håret. Jeg vil at det skal se solbleket ut hvis du skjønner :p
   Bloggen din er utrolig bra :)!

  144. HEI SØLVI!!
   jeg skal på nyttårsball/ 10. klasse ball, og vet ikke hvordan jeg skal ha håret…
   KAN DU LAGE/ VISE VIDEOER SOM GIR EKSEMPLER PÅ HVORDAN FRISYRER MAN KAN HA PÅ BALL?=) eller eventuelt legge ut bilder..
   det hadde vært suuupert om du kunne ha hjulpet meg=)
   hilsen fast leser!!;)

  145. kan du være så snill å hjelpe meg? da..jeg har lurt på LENGE!
   – Hvordan får jeg lengre hår, og jeg vet vann,spise sunt, og det, men noe som er gratis, og…ja. ? :- )
   PLIS HJELP MEG!

  146. Hei, jeg sliter litt. jeg har psoriasis i hode bunnen, og den eksploderer om vinteren. har du noen tips til å holde den litt stabil? noen spesielt jeg bør bruke til hodevask? 🙂

  147. hvis en har lysebrun hud, brune øyne, brunt hår og oval hode form – hva vil passe best til den personen. men normal vekt osv

  148. Jeg bruker tigi beadhead dumb blond sin shampo og balsam, men jeg får likevel slitte og brekte tupper veldig lett. Jeg vet at det eneste jeg kan gjøre er å klippe de vekk, men er det noe jeg kan gjøre for at håret ikke skal bli helt slitt igjen rett etter jeg har vært hos frisøren? Kjempebra blogg 🙂

  149. Er jonathan, lee staffort, franck provost like dårlig som shampoo og balsam fra butikken? Hvorfor/hvorfor ikke?

  150. Tips til noen enkle hverdagshårfrisyrer som får håret litt bort fra ansiktet (og som gjerne egner seg under lua nå i -25..). Jeg har langt hår (ned til korsryggen), og håret er veeeldig glatt.

  151. hei jeg er en jente som har veldig tynt og kårt hår, har du noen gode hårtips eller hårfrisyrer. Kunne du ha laget en hårvideo med en dame som hadde kort hår ? så jeg fikk noen gode tips .

  152. Funker Cutrin produktene noe bra?
   Har du noen tips om hva som demper krusete hår? Altså tørt og slitt…

  153. Jeg sparer til langt hår nå. Jeg klipper foresten håret mitt selv. Men, problemet er at den nå er i den såkalte mellomlengden som jeg HATER. Håret er liksom midt i mellom “kort” og langt. Jeg vil så inderlig ha langt hår igjen, men det frister hele tida å ta fram saksa å bare stusse det til “kort”. Kan jeg gjøre noe for at dette skal gå fortere?

  154. Hva er den beste shine sprayen du vet om?
   Hvis jeg har farget hår, litt tørt/slitt av rettetang, skal jeg bruke shampoo for farget hår da eller tørt/slitt.
   Hva er den beste varmebeskyttende kremen/sprayen?
   Håper du kan svare : )

  155. Jeg har sånn mellom langt hår (til litt lenger ned enn skuldrene), vi skal snart ha ball og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Alle fine ball-frisyrer må man nesten ha langt hår til.
   Jeg digger bloggen din, håper du får tid til å svare. hilsen jente i nød:! :- )

  156. Hver gang jeg har klippet meg hos frisøren, tar det ikke lang tid til håret mitt virker slitt igjen. Dette er utrolig irriterende! Jeg bruker sjeldent rettetang, krølltang, og ting i den dur. Når jeg først gjør det, bruker jeg selvfølgelig varmebeskyttelse. Shampoen og balsamen jeg bruker er fra Kerastase, og den er for farget og slitt hår. Noen anelse om hva jeg gjør feil?

  157. mitt spørsmål er ang rettepermanent.
   bruker veldig mye tid på å rette ut håret mitt. Har hørt at dette sliter veldig på håret og derfor lurte jeg på om det kanskje lønner seg å ta det permanent?
   hvordan fungerer dette? sliter det veldig på håret? og vil det lønne seg til syvende og sist?
   martine

  158. Kan du vise bra tips for volume som HOLDER LENGE ?
   OG vilke produkter vil du anbefale hvis man ikke vil få krøllete/krusete hår i fuktig vær etetr at man har rettet håret ? Syns du KMS sin flat-outserie er best, eller vet du om noe bedre ??

  159. mitt spørsmål er ang rettepermanent.
   bruker veldig mye tid på å rette ut håret mitt. Har hørt at dette sliter veldig på håret og derfor lurte jeg på om det kanskje lønner seg å ta det permanent?
   hvordan fungerer dette? sliter det veldig på håret? og vil det lønne seg til syvende og sist?
   martine

  160. Er det noen produkter som gjør at håret vokser fortere?
   Håret mitt blir veldig fort fett etter dusjen, det vil jeg jo ikke så har du noen tips?

  161. ZØLVI :
   Jeg fikk kerastase varmebeskyttelse til jul,men forklaringen på pakken er så rar. Man trenger vel ikke føne det først? er det bare å smøre litt inn i håret,og der man retter håret ?trenger bare en litt enklere forklaring på åssen jeg bruker den 🙂 Takk!

  162. Jeg kjøper salong prodjkt og “billigprodukt” annenhver gang. (Shampo)
   Så når jeg skal kjøpe det billige hilken av dem er best liksom ? Vil ikke ødelegge håret etter jeg har brukt REF 😛

  163. Hei 😀 jeg er en jente med kort hår.
   Jeg har hørt at du har pratet om en shampoo som gjør at det vokser mer..Hva heter den? og hvor mye mer vokser håret?

  164. Hvor har du kjøpt den lille krepptangen din? Jeg har nesten ikke mulighet for å kjøpe på nettet så vet du hvor man kan kjøpe de ellers?

  165. – Håret mitt blir veldig flokete etter jeg har gått gjennom det med børste. Hvordan kan jeg få dette vekk, og hva må jeg gjøre for å få helt silkeglatt og mykt hår?
   – Hvor gammel var du når du fant ut at du ville bli frisør?
   – Hvilken skoler kan du anbefale å gå på hvis du har lyst å bli frisør?
   – Kan du anbefale en god rettetang, og en spray du burde ta i før du retter håret, slik at håret ikke blir så slitt?
   Takk for svar 🙂

  166. Hei! 🙂
   -Har du noen råd mot flass?
   -Når jeg krøller håret går krøllene ut nesten med en gang, forslag om hvordan jeg kan få dem til å holde lenger? (bruker hårspray)
   -Hvor ofte burde man klippe tuppene?
   -Er det “farlig” å vaske håret for ofte?
   -Vokser håret like fort hvis du pleier å sette det opp ofte?
   😀

  167. Jeg lurte på om det fortsatt er ”in” med lugg?
   tenkte på en tung lugg, også lurte jeg på enda en ting. Jeg har rund-hodeform og lurer på hvilken frisyre jeg burde gå for og hvordan jeg eventuelt kan få hodet til å se litt mer.. avlangt`? eller ikke like rund? Setter kjempe stor pris på om du svarer 😀

  168. Hvor mye koster de varmerullene du brukte i lørdagens lørdagstips? Hvilket merke? Jeg har sett litt rundt om i salongene i området, men ingen av de har varmeruller, så mitt eneste håp er å få bestilt de noe sted, eller noe.

  169. Kan du lage noen flere videoblogger med hårtips for oss som har hår til ca skuldrene ? Elsker bloggen din ! 😀

  170. Hei! jeg lure på hva du synes om straigth sexy hair sin straightening balm og straigth sexy hair sin anti- frizz abd shine spray? er det noe du anbefaler hvis man retter håret hver dag?

  171. hei jeg har naturlige krøller men jeg likser dem ikke xD
   så jeg pleier å rette det, men jeg mister veldig masse hår hvorfor ?
   jeg bruker ingen spray eller noe når jeg retter.. men hvis jeg skal bruke noen så hva heter dem ? skal spørre frisøren’

  172. Hei 🙂
   Jeg har vedlig glatt og rett hår.
   Det har ikke noe volum men er klippt opp.
   Spørsmåler er: Åssen kan jeg sette det opp til hverdag og fest ? Spenner sklir i håret mitt :/

  173. jeg har helt silkemykt hår og helt rett og ikke noe volum i det. har du noen ambefalte hårprodukter som gjør at det ikke er så glatt og at det blir litt volum ?:) og så lurer jeg på om hvor mye en varmbeskyttende spray koster

  174. Hei! Kjempebra blogg med masse gode tisp!
   I et innlegg for ikke lenge siden skrev du at man skulle ta balsam i håret etter kuren, jeg bruker kuren fra Joico. Frisøren jeg kjøpte den av sa kuren virket som en balsam og at jeg ikke trengte balsam tilslutt. Hva er riktig?
   Kan du versåsnill lage flere oppsettnings og sminkevideoer?<3

  175. Hei 🙂 Håret mitt er veldig stort og det er veldig mye volum i idet, men til tider synes jeg det blir alt for mye. Det er tips overalt til hvordan du kan få mer volum i håret, men jeg finner ingen tips til hvordan du kan få mindre volum. Har i tilegg lite hode og veldig lang kropp så det er ikke noe alternativ å klippe det. Hos firsøren har jeg prøvd tynningssak, men det er fortsat veldig stort. Håret mitt er også blondt, så til tider kan det bli veldig mye.

  176. Hei! Flott blogg du har!
   Lurte på om du har et tips til lugg som strimler seg utover dagen? Har veldig tynt hår, og da blir det ofte veldig fort fett. Er tørrshampo tingen?

  177. du vet den hårfrisyren alle fjortiser har “langt hår nederst og rufsete med volum øverst” hvordan får man sånn? er man nøtt til å klippe håret og tupere det hver dag eller?

  178. Hei!
   Jeg lurer på om du har noen erfaring med I.D sminke? Isåfall, synes du den er like bra som den ansies å være?

  179. Hvilken varmbeskyttelse anbefaler du som ikke er dyretestet(kerastase,redken.) og som ikke gir fett hår fort og legger belegg på håret? Flatout fra KMS?

  180. – Hva synes du om at kerastase er testet på dyr ?
   -jeg har oval/smal ansikts form. Får jeg en rundere ansiktsform hvis jeg klipper pannelugg ?
   -Hvilken hårfrisyre passer til oval/smal annsiktsform ?
   Jeg vil VIRKELIG ha svar på dette. Jeg lurer fryktelig på det også.

  181. Finnest det noen slags produkt for elektrisk hår? Å gjøre det mindr eelektrisk og fjerne småhårene? 🙂

  182. Mitt hår er ganske shiny, glatt og har passe tykkelse. Men en ting som virkelig irriterer meg er at det KRUSER seg nederst. Det er virkelig ikke pent (jeg vet ikke om andre legger så godt merke til det, men det gjør jeg ..!) så jeg lurer på;
   Finnes det en hårserie (shampoo, balsam, hårkur) som hjelper mot dette? Hvis det er en bra, kan du vise bilde av den og pris?
   Forresten, har du noen tips til tørrshampooer? (evt. pris)
   -Håper du kan svare på dette! 😀

  183. hei 🙂
   jeg har kjempetjukt og glatt hår, men ønsker av og til å krølle håret, men hvis jeg skal få det til å sitte i mer enn en time må jeg stå å spraye hver eneste krøll med MASSE hårspray. forrige gang brukte jeg over 4 timer… har du noen tips til hvordan jeg kan få krøllene til å sitte uten å bruke opp i mot 4 timer?

  184. håret mitt er ganske glatt og tykt men hvordan får jeg håret til å ikke skli i ansiktet uten å bruke spenner eller klippe det? er det noen gode sprayer som er gode? 🙂

  185. Hvordan blir man frisør?
   Jeg går nå i 10 klasse og skal ut på vidergående. Jeg skal gå på design & håndtverk, for det er vel det man må begynne med?

  186. har du en veldig bra varmebeskyttende for rettetang å anbefale ? for tørt og behandlet hår 🙂 har prøvd en spray fra redken, og den beskytter. men syns håret mitt virker tørt når jeg har det i. det blir ikke tørrere, men det blir nesten som om jeg skulle sprayet i hårspray istedet :-s

  187. Har fått elektrisk hår i det siste, kan det ha med kulden å gjøre, tror ikke der er shampoen, siden har brukt den en god stund og det er den frisøren min anbefaler, så hva kan jeg gjøre for å unngp dette, syyykt ittiterende når jeg skirfter eller grer håret om moregenen

  188. Hvor er det du kjøper de fleste sminkene dine?
   Kjøper du hårprobukter og andre “hår-saker” i frisørsalongen?

  189. HJELP! JEG TRENGER VIRKELIG HJELP!
   Jeg har i en lang stund nå brukt salongprodukter på håret mitt. Har spurt mange salonger om hva som passer best til mitt hår. Har prøvd ut mange produkter for å sjekke hva som er best, jeg stusser håret hver 5. uke også, bruker varmebeskyttelse, retter håret 1 gang i uka, men likevel er det slitt og tørt! HVA GJØR JEG??? 🙁 Hver gang håret mitt blir litt langt føler jeg at jeg må klippe det til skulderlengder igjen for å fjerne alt det tørre og slitte, selvom jeg stusser det regelmessig. Trenger virkelig hjelp! Sinnsykt hvor fort tuppene mine knekker 😐

  190. SPØRSMÅL JEG HAR SPURT TIDLIGERE! LAGER DE FLESTE FRISØRSALONGER COONTAILS? VASKEBJØRN-STRPIER KAN MAN OGSÅ KALLE DET… Har veldig lyst på dette, fort, så håper du kan svare like fort 😉

  191. Jeg har fall i håret. Når jeg dusjer, tar i varmebeskyttende spray og føner det blir det helt krusete hjemme til mamma. Men når jeg gjør akkurat det samme hjemme til pappa, nesten 1,5 mil unna, blir håret mitt nesten stritt. Vet du hvordan dette kan skje?

  192. heihei, håper du svarer!!
   jeg greier ikke å tupere håret mitt! jeg vet at du har anbefalt sånn tuperingsspray på boks, men jeg får ikke lov til å kjøpe det! har du noen andre tips til hvordan jeg kan klare og tupere håret mitt uten og kjøpe noe eller evt. andre produkt jeg kan kjøpe. (håret mitt er lysbrunt, litt lengre enn skulder lengde, litt opklippet og litt slitt)
   hvilken varmebesyttene spray vil du anbefale aller mest?
   hvilken krølle, rette og krepp tang vil du anbefale mest?

  193. Hei! Synes du SP (system professional – Wella) er bra? Eller synes du noen andre merker er bedre? Jeg har tjukt, halvlangt og blondt hår ;)Og er det noen salongmerker som ikke er noke særlig bra? 😀

  194. Hilket shampo og balsam merke som man kan kjøpe på dagligvarebutikk er det beste? Hilken av de bør man styre unna?<3

  195. Jeg har lest rundt på bloggen din, og fant noen innlegg om hair extensions, men jeg finner ikke priser. Ca, hvor mye penger er det snakk om når man tar på hair extensions hos frisøren? Vet det er forskjellige typer, men kan du si sånn ca hvor mye de forskjellige typene koster? 🙂

  196. Hei,lurte på om du kunne gi meg en liten/stor tips : ) Altså jeg har langt hår og ganske tjukkt. Har brukt sjampoer i fra butikken og jeg ser at det faktsiks påvirker håret mitt. Jeg vil gjerne begynne med di du anbefaler. Men tingen er at jeg er veldig skjelden ute på reiser og det vil si at jeg kan ikke få kjøpe noe hår shampo.Salongen her liker jeg ikke å være så mye i. Jeg lurte på om du kunne kansje skrive hva som er best for langt,tjukt en gang farget hår som ønsker å få det beste ut av dem. Om du kunne også kansje skrive en nettside der hvor jeg kan bestille disse produktene. Liker bloggen din kjempe godt og beklager at jeg ikke skriver så mange komentara ! : ( uansett, tusen takk for at du orka å bruke tiden din på lese dette ^^

  197. Først vil jeg si at bloggen din er SUPER. Men jeg har et problem. Det er veldig glatt, og vil aldri holde seg en hel dag, tuppering og spray går ut etter et par timer. Har du noen tips om hvordan jeg kan få litt mer “mykt” og ikke så glatt hår. og et spm. til: hvor ofte er det lurt å vaske håret(med/uten balsam?)? 🙂

  198. Heihei!
   Jeg har utrolig tynt hår, er det noe jeg kan bruke som gir volum og tykkere hår, som jeg får kjøpt
   i vanlige butikker, som HM osv..?
   Jeg retter håret mitt hver dag, men jeg unngår å bruke en hårkur for tørt hår, fordi da blir håret mitt så glatt og tynt, fordi det er jo balsam.
   Hva kan jeg gjøre?
   Fins det en hårkur som ikke har balsam i seg?
   Og kan du gi meg et tips om en billig og bra varmeskyttende spray?
   Tusen takk!!

  199. Hei!
   Jeg sparer til langt hår, og det siste året har jeg klippet meg to ganger. Har du tips til hvordan jeg kan få langt hår? Produkter jeg bør bruke, hva som sliter på håret og hva som ikke sliter, hvor ofte jeg bør gå til frisøren? (jeg får ikke fort slitt hår)
   Jeg bruker ikke noe varme på håret, og shampoen min er fra REF.
   Håper du kan svare! 🙂 Nyttig blogg!

  200. 1. Kan man ha hårkuren i lenger enn det står på pakken? På min (joico) står det 3-5 min, men hvs jeg har den i lengre, gir det da større effekt? Og kan jeg evt. ta litt i, og bare la det være i håret?
   2. Jeg har masse krøller, skikkelig korketrekkere, ganske små. Men hvis jeg vil ha litt mindre krøller, går det ann å ta “halvveis” antipermanent? Kan man selv bestemme hvor strekt antipermanenten skal virke? Og sliter antipermanennt veldig på håret, og cirka hvor mye koster det?
   Håper du svarer! har lett gjennom halve nettet, men finner ingen svar!
   bra blogg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg