1. hei!
   lurer på om du vet noe om oriflame sin shampo og balsam; hair x ? 🙂 er det bra for håret , eller bør jeg kjøpe frisørsalong shampo og balsam ?

  2. er det sant at varmebeskyttelse bare virker i bløtt hår? – på kvinneguiden står det at man skal vaske håret dagen før man krøller det, så altså ikke samme dag, det vil jo da si at man kan ha varmebeskyttelse i tørt hå..? om det er noen som funker i tørt hår, hvilke? takk for SUPER blogg 🙂

  3. Hei hei!!:) Jeg har et spørsmål jeg håper du kan hjelpe meg med! Jeg lider nemlig av frisør-skrekk etter en skikkelig dårlig opplevelse med en frisør for et års tid tilbake. (jeg ba om tung rocka lugg og endte opp med en kort “riddersveis”-aktig pasje lugg..:-S) Herregud så grusomt det ble!! Nå er det altså slik at jeg gjerne vil fikse sveisen til jul og ønsker å klippe litt opp håret litt og få litt volum og liv i det UTEN at det blir altfor tynt og pistrete. Jeg ønsker litt kortere i ansiktet for å ramme inn ansiktet og som sagt litt volum og luft i resten av håret.Idealet er håret til Serena i Gossip Girls hvis du fortsår hva jeg mener, med liksom litt tilfeldig fall og lengder. Nå henger liksom alt håret rett ned og er like langt overalt. Forferdelig kjedelig.. Hva sier jeg til frisøren slik at hun ikke misforstår meg og jeg ender opp med en ny katastrofe-klipp?? (Dette er en ny frisør, ikke ridder-sveis dama)
   Er veldig takknemmelig for svar!! På forhånd tusen takk!!

  4. har du sluttet med video av lørsdagstipset ? : )
   Jeg som syntst det var så bra for det gidde meg så mange gode tips : D

  5. lørdagsvideoen ? miss it, hvorfor har du slutta med det ? er ikke like gøy å lese bloggen din uten lørdagsvideoen !

  6. Folkens:
   Hun legger kanskje ut lørdagsvideoen seinere i dag.
   Og vist hun ikke gjør det, er hun kanskje lei av det, eller for trøtt, hallo, dere trenger ikke å bli så sure å grettne selvom den ikke er kommet enda!
   jeg elsker videone dine Sølvi og håper du fortsetter med det 🙂
   Så ufattelig domt at du skal slutte på Think 🙁
   Drømmen min var å få klippe meg hos deg, sånn som faren og broren min alltid gjør/gjorde.
   Du er den beste frisøren vi vet om, du må ha lykke til videre 😉

  7. Det går fint an å fikse håret hos deg på Norsk frisørskole sant?? Det håper jeg virkelig for du er den beste frisøren out there 😉

  8. Lørdagstipsene kommer, men har det så ufattelig travelt om dagene!! 🙂 Håper dere likevel kommer innom bloggen!
   Linn- desverre, bare elevene som klipper der:)

  9. Hei! Du sier butikk-shampoer ikke er å anbefale. Jeg sliter med veldig slitt hår, og spurte apoteket hva de kunne anbefale, og de anbefalte barneshampoer som man får kjøpt i butikker. Er barneshampoer bedre for håret enn “voksenshampoer” fra butikken, eller burde jeg bare satse på frisørshampoer? Er fattig student, så har ikke sååå god råd.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg