1. Hei! Jeg har et spørsmål angående hårfarge! Jeg hadde tidligere en farge jeg var dødsfornøyd med.. Den er fra Wella nr 4,77. Men min nåværende frisør bruker Matrix fargene! hvilken farge tilsvarer da denne? 4 G blir vel for gyllen?
   Håper på svar!
   T.

  2. Hei. Håper du kan svare meg på dette. Jeg mener du har skrevet eller vist på et videoklipp om et hårprodukt som er fin til å “låse” luggen når den er litt for lang til å ha rett ned.
   Jeg driver å sparer ut luggen min og den vil ikke ligge til siden, så håper du kan hjelpe meg!
   Camilla

  3. Hei . Jeg lurte på om du kunne lage en video . Der du viser en JULEBALL frisyre 🙂 Fordi jeg skal på juleball om noen dager, men vet ikke hvordan jeg skal ha håret :s Vil helst ha slett hår, eller krepper . Men vet enda ikke hvordan ! :s
   Kan du hjelpe meg 🙂 ?

  4. Heei 🙂 Jeg lurer på det samme som hun over. Om du kan vise hvordan man kan fikser en enkel, men fin juleball frisyre? Kanskje en oppsetning eller noe som ikke er så vanskelig? 🙂

  5. Hei 😀
   Du jeg skal snart på juleball, og ønsker om å krølle håret er på topp, men så kommer problemet..
   Jeg har ikke krølltang, men så hørte jeg at man kan krølle det med rettetang! (Det har jeg)
   Hvordan gjør man det? 😀
   Veldig fint med svar! Det hadde hjulpet meg mye!!<33

  6. På artikkelen som du har linket til står det at man får mer volum viss man føner håret riktig, så kan du skrive et innlegg der du forklarer det, eller eventuelt viser det på video?
   også hadde det også vært fint om du kunne vist noen enkle juleballfrisyrer (:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg