Spørsmål og svar!

sbr5714

Da er jeg klar for en ny runde med spørsmål fra dere.
Her er noen jeg har samlet opp fra kommentarene.

Hva synes du om Syoss-shampooen?
At du bør investere i gode produkter som pleier håret ditt. Salongprodukter. Billige butikkshampoer inneholder mye vann og silikon. Dette svarer jeg på i hver runde, hehe;)

Du jeg må bare spørre om hvilken rettetang du synes er bra?
Jeg anbefaler alltid GHD, verdens beste:) Men , de fleste salong-rettetenger er gode!

vor har det blitt av videone dine,der du viser sminke og hår tips?
De kommer hver lørdag, men noen ganger får jeg ikke tid til å lage lange filmer, da viser jeg gjerne favoritt-produkter:)

Jeg retter håret mitt hver dag. Men jeg ønsker at det skal holde seg rett hele dagen.Har du noen tips til dette?
Bruk en varmebeskyttelse med litt holde i. + Prøv KMS sin anti humidity spray! Som en paraply for håret:) Nesten..

Hva kostet krepptangen fra hh simonsen?Og har dere forsatt igjen i salongen din?
Ja, det har vi. Tror den koster 1099.

Har du et tips til en god krølltang som gir store bølger?
De fleste krølltenger du får kjøpt i salonger er gode. Jeg har selv 2 fra curlstyler:)

Les flere spørsmål og svar under kategorien- spørsmål og svar:)

97 kommentarer
  1. Håper du har tid til å svare på alle spørsmålene du får inn en gang=) Sikkert mange du ikke får med og det er jo litt dumt. Vi trenger masse tips! Jeg har halvlangt hår så frisøren måtte klippe til hårklipsene mine, sånn at jeg har ca halve igjen. Er det noe sted jeg kan kjøpe bare selve clipsklemmene slik at jeg også får brukt det håret som ble klipt av? Eller har du andre gode forslag til hvordan jeg kan få brukt det håret?

  2. Jeg har nettopp klipt håret mye kortere enn det jeg hadde før. Jeg har nå en bob, hvor håret er lengst fremme. Litt sånn Viktoria Beckham. Men jeg skal snart på juleball, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal sette opp håret. Jeg har prøvd krøller, og det ser rett og slett ikke så veldig fint ut i det korte håret mitt. Har du noen tips?

  3. Tips til krøllet, tykt og noe brusete hår? Vil ha definerte krøller, ingen brus og et roligere hår.. Svar tas imot med en stort SMIL 😀

  4. Jeg lurer på om det finnes en varmebeskyttende spray eller lignende som en kan bruke når håret allerede er tørt?

  5. Jeg har ganske langt, bleika blondt hår. Og jeg klarer ikke bestemme meg om jeg synest det er lurt om jeg farger håret brunt. Hva tror du? Hvis jeg skal ha det blondt vil jeg heldst farve det blondt i gjenn, og ta noen lyse brune striper oppå, hvordan tror du dette hadde blitt? Sjønner at du ikke kan svare helt klart siden su ikke har sett håret mitt, men lurte på om du har noen tips:)
   Utrolig bra blogg btw!

  6. Krøller, jeg har skikkelig naturlige krøller og det er brusete og skikkelig tykt. Noen forslag til hva jeg kan ha i? vært hos frisøerer og prøvd flere ting men det roer seg ikke. Derfor setter jeg alltid opp håret i hestehale, men vært litt greit å vise de frem også 🙂 prøvd rettetang, tok meg 2timer å få det helt glatt, og da varte det i fire timer 😛

  7. Hei 🙂
   Spørsmål:
   Jeg farger og striper jevnlig håret mitt. Og etter at jeg hadde balmain hår extensions for ca ett 1/2 år siden, var håret virkelig slitt. Jeg begynnte å bruke redken extreme shampo, balsam og kur.
   Og det er forsatt dette jeg bruker når jeg vasker håret.
   Itilegg til gode stylingprodukter. Det mesre kjøpt hos frisøren.
   Men nå sa frisøren at jeg burde tilføre mer fuktighet til håret. Jeg har investert i en god kur fra redken, smooth down. Men jeg kunne tenk meg en leave in conditoner i form av spray, som jeg kan bruke etter jeg har vasket håret?
   Jeg vil gjerne forsette med protein-produktene fra redken.
   Men jeg trenger en anbefaling på hva jeg kan bruke etterpå for å tilføre fukt til håret?? 🙂

  8. Hei!
   Så flott bilde!! ;0) Enig med Mina over her, om du kunne komme med noen tips til hvordan man kan “pynte” seg med en bob-frisyre. Dersom du har tid og mulighet til å komme med noen tips….. Mottas med STOR TAKK ;0)
   PS: S-factor har vært helt GULL på mitt brusete og krøllete hår…. ;0)
   Ha en fin søndag.

  9. Til Helene og Ida
   Prøvd å legge dere med vått hår? Funket for meg (nå har jeg rettet håret permanent) da jeg hadde fall/krøller. Krøllene blir mer definerte og ikke brusete. IKKE børst håret. Børst det bare før du dusjer så du får ut flokene. Spray gjerne noe med hold i om morgenen, så holder det seg bedre utover dagen 🙂

  10. Hei =)
   Jeg lurer på hvilken hårspray du anbefaler for godt hold, har prøvd en del forskjellige men ikke en supergod en hvis du skjønner. Har du en favoritt hold-hårspray?
   Digger bloggen din forresten =)

  11. Hei!
   Vet du om en veldig bra varmebeskyttelse for tørt hår? Har nå Redken sin, og den beskytter jo, men syns likevel at håret blir tørt og ekkelt etter jeg har hatt den i. En gang måtte jeg tilogmed sjekke om det ikke var hårspray jeg hadde sprayet i håret! Det var det jo ikke. Håret mitt blir glansfullt, men det kjennes tørt. Har også prøvd en fra Biosilk, og den syntes jeg var bra! Men finner den nesten ikke lenger i salongen 🙁 Har vurdert den fra kerastase, siden du har tidlige skrevet at den er bra. Har du noen å anbefale? Vil helst ha en olje, ikke spray 🙂
   Håper du får svart 🙂
   – Stine Marie

  12. Hei jeg lurer på en ting,,
   jeg har hvert hos frisøren og stript hele håret mitt men det ble ikke den fine kalde fargen som du har,, så ossen har du fått den fargen du har på toppen 🙂 ???

  13. Hei:) Jeg skal snart på russeball og vet ikke hvordan jeg skal ha håret i det hele tatt. Har du noen forslag til hvordan jeg kan ha håret?

  14. hei : )
   har du noen tips til veldig tynt og glatt hår? når du bruker balsam blir det så galtt at det nesten ikke hjelper uansett hva du har i hårt, hårstrikk og kliper bare sklir ut. Hvis jeg ikke bruker balsam så bli håret nesten tovet, siden jeg har striper i håret, og da er det nesten umulig å kamme det.

  15. Hei, jeg lurer på om du kan anbefale noen frisørsalonger eller gode frisører i osloområdet? Jeg har langt, tykt og krøllete hår, og opplever ofte at frisører ikke alltid er helt trygge når de klipper krøllet hår og at jeg selv må tvinge gjennom flere runder med effilering til slutt for at håret ikke skal se ujevnt og rart ut. Jeg kan ikke fordra å være hos frisøren og føle at jeg sitter på et samlebånd. Kjenner du noen som er grundige og flinke?

  16. Har du noen meninger om rettetengene fra Herstyler, har akkurat kjøpt en med zebraprint, for 1200, har jeg blitt lurt ? Grunnen til at jeg lurte er at det var noen som promoterte dem på Sandvika senteret, og hun sa den var rated høyere enn GHD ! det gav liksom en pluss da.
   håper du svarer ! 🙂

  17. Jeg har to spørsmål:
   Jeg har veldig tørt hår, er det en spesiel hårkur eller sjampo jeg kan bruke som virker veldig godt ?
   -Hvis man har masse småhår som stikker ut over alt, er det noe å gjøre med det ( så det ikke viser så godt ) ?

  18. Hei Sølvi:)
   Jeg har hatt lyst å bli frisør så lenge jeg kan huske. Jeg har alltid blitt frarådet det, siden det er et tungt yrke, dårlig betalt (?) og det er vanskelig å få fast jobb. Jeg vet ikke hva jeg skal tro, for jeg hører så mye forskjellig. Men jeg har virkelig lyst å bli frisør. Kan du si litt om dine erfaringer, gode og dårlige? Det hadde gjort meg veldig glad!

  19. Hei 🙂
   hvor kjøper du mac og tigi sminken din?
   hvor mye kostet den mini-kreppetangen din?
   kan du begynne å lage hår og sminke-videoer oftere?
   kan du anbefalle butikk shampooer/balsam eller bare salong shapooer?

  20. Hva er ditt forhold til f.eks krølltanger som er kjøpt på butikker som ekspert og lignende? Er de like bra som de hos frisøren?

  21. hei 🙂 har et spm, eg bruke s factor shine drops og tigi ego boost, veldi bra meen etter en dag so begynne håre å lukte ekkelt og blir fett :S
   fins de noken produkt for og få tilbake den gode “lukta” og som gjer at håre virka mindre fett, men samtidig er glans i de, litt kjipt og måtte dusje håre kvar dag og rette de, har veldi slitt hår..
   håpe på svar :))

  22. Heei! det har vært veldig fint om du kunne ha svart på dette spørsmålet 🙂
   det er noe jeg har lurt på, hva er forskjellen mellom varmeruller og vanlige sånne ruller? :S
   jeg har alltid lurt på det, men jeg får aldri svar..

  23. Hei Sølvi 🙂
   Håret mitt er veldig stivt i lengdene, alt håret henger liksom sammen, det føles helt livløst på en måte. + att jeg har bølger.
   Kan du anbefale en shampoo og balsam for meg som gjør håret mye mykere så det ikke henger sammen som en stor..klump? Og som kanskje i tillegg glatter ut noe av kruset?
   Hjelp meg! I don’t know what to do anymore! :S

  24. du snakker hele tiden om at butikk produktene er utvannet og at det er silikon i dem, men hva gjør det egentlig? vann ødelegger ikke håret,…

  25. Jeg har helt mørkt hår, eller det er ikke helt sort, litt brunt men ser mørkt ut, åsså har jeg tenkt å stripe det med lyse striper.. Tror du det funker ? eller burde jeg farge håre brunt åsså ta striper?
   Er litt usikker om det blir fint med lyse striper på nokso mørkt hår..
   Trenger svar så fort som mulig 🙂

  26. Mari: Vann fjerner ikke fett heller, så jo mer “utvannet” et produkt er jo dårligere effekt har den. Enkelt og greit! Det samme gjelder hudpleie, det nytter ikke å bare skylle eller vaske huden kun med vann, det blir bare en overfladisk vask uten å fjerne fettet. Og fjernes ikke fettet blir håret bare mer og fortere fettete og huden blir fullstappet av talg og urenheter.
   Kort oppsummert: Bruk gode produkter, helst uten SLS! Som for eksempel John Masters Organics, det sliter ikke så mye på håret som mange dagligvareprodukter og også frisørprodukter (loreal, redken ++ inneholder alle SLS, som tørker ut og gir irritasjon..dog, alle reagerer forskjellig).

  27. Kan du svare på dette?: Hvor kjøper man tigi sminkekosten (som du legger øyenskygge med) og tigi tørr øyenskyggen?. Har aldri sett det i en frisørsalongg før.

  28. hva synes du om å farge hår til gravide? da sikter jeg mest til lysfarging… og hvordan håndterer dere frisører som blir gravide? får de holde på like mye med farge?

  29. da prøver jeg igjen!
   Mari: Vann fjerner ikke fett heller, ergo håret blir ikke rent. Det samme gjelder for hudpleie, å vaske ansiktet med kun vann gjør ikke huden ren.
   Det som derimot ødelegger håret, er stoffer som SLS. Disse finnes både i butikkprodukter og også flere frisørprodukter (loreal, redken ++). Hodebunnen irriteres, man blir tørr og kan få eksem. Dog, alle reagerer forskjellig! Prøv helt naturlige merker, som John Masters Organics. Det funka for meg 🙂

  30. Kan du gi meg et tips om hvordan jeg kan gå på håret på skole og hvis jeg skal på jnoe spesielt som bursdag eller fest elns. Jeg har veldig tynt hår og det er ganske kort oppe og håret er på lengde med 1 cm under skulderstart.? 🙂

  31. Hei. Jeg lurer litt på produktene fra oriflame. Kan du si meg noe om de? er de bra for håret osv?

  32. Heihei.Farget håre mitt mørkt for ca en måned siden, frisøren kaldte fargen min “mørk blond”. Noe det virkelig ikke ble. Nå etter ca en måned synes jeg håre begynner å bli mere rødt. Jeg er virkelig grustrert og veit ikke hva jeg skal gjøre. Har lyst på min gamle blonde, stripete, naturlige hårfarge tilbake. Har du noen råd? skal jeg ta avfarging også bleke det? Vil jeg noen gang kunne få tilbake fargen?

  33. hei. først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din, du e så flink!
   julen og juleballet nermer seg, og jeg lurte på om du kunne lage en make up film hvor du viser noen fine men enkle “sminketips” ? foreksempel hvordan legge på en fin øyenskygge med skugger osv . hadde vert utrolig kjekt om du svarte 🙂 trenger virkelig ideer.

  34. heihei. først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din, du har gitt meg så mangen flotte tips!
   julen og juleballet nermer seg, og jeg lurte på om du kunne lage en liten makeup film med noen enkle “sminketips”? foreksempel hvor du viser hvordan å lage en fin øyenskygge osv. hadde vert utrolig kjekt om du svarte,du får nok mange spørsmål og sånn men håper du svarer. trenger virkelig ideer:)

  35. heihei!
   jeg lurte på om du kan skrive et innlegg om hvilke øyenskygger som passer best til øyenfargene? feks hvilke farger som passer best til blå, grønne, eller brune øyne 🙂 håper du får tid til å svare!

  36. hei !
   jeg har begått en aldri så liten tabbe og stripet håret mitt hjemme.. noe som ikke ble så veldig vellykket, det jeg lurer på er om det går ann og farge over hele håret igjen med den brunfargen jeg normalt bruker? om stripene kommer til å da bli lysebrune eller om det vil bli stygt?
   🙂

  37. Hei 🙂
   Har du noen tips for å få mindre volum?
   Hvis jeg f.eks. har vasket håret mitt på kvelden før jeg legger, meg fletter jeg det eller bare lar det være. Men om morgenen er det så mye volum at det ikke vil ligge ned, det er helt villt, uansett hva jeg gjør. Jeg har krøller til vanlig da, har det kanskje noe med saken å gjøre? Håper at du kan svare meg ! 🙂

  38. Hei ! Jeg vurderer veldig å klippe bob, men jeg har et ganske rundt ansikt så derfor lurer jeg veldig på om jeg egentlig burde gjøre det ? Det ville blitt en lang bob i så fall, og litt kortere bak enn foran. Håper på svar! Maren

  39. Hei 🙂
   Jeg har noen spørsmål.
   -Har du forslag til hårspray med hold i som ikke gjør håret fettete?
   -Hva syns du om KMS produktene?
   -Er ghd rettetengene og HH simonsens sylen verdt pengene,? Og selges de i frisørsalonger?
   -Kan du lage noen videoer med enkle frisyrer til juleselskap og lignende?
   Vil også si takk for en super blogg med gode tips! 🙂

  40. Hei Sølvi. Jeg går skole for å bli frisør, og ville bare si at jeg titter innom bloggen din hver dag, for du er en stor inspirasjon for meg. Jeg har et spørsmål. Jeg har nettopp klippt håret mitt til skulderlengde grunnet slitasje etter avfarging etc, nå ønsker jeg å kjøpe hair-ex. Så lange som mulige i omtrent en 6/7 nyanse.. Så lurte jeg på om Hair Extentionsen på Pilus er å anbefale? Jeg har hørt fra venner at de er relativt billige, så lurte jeg bare på om håret er bra?
   MHV Maria fra Trondheim.

  41. Må du bruke annerledes varmebeskyttende når du skal glatte håret og krølle det? Eller kan du bruke samme? 🙂

  42. Jeg lurte på hva du syns om nikita produktene? Er Colour Extend Treatment for farget hår noe bra? (en hårkur)

  43. Hei!
   Trenger litt hjelp. Bor på hybel, så har ikke så mye penger. Bruker mye rettetang, krippeang osv. Jeg lurer på hvordan middel du anbefaler, som beskytter håret mot varmen fra rettetang, krølltang og slikt. Helst noe som ikke koster skjorta da!? 🙂

  44. hei 🙂 Jeg hr utrolig tykt hår !hvorddan kan jeg få et tynnere ???
   hvordan kan jeg få håret til å vokse fortere??
   Du er utrolig pen sølvi 🙂

  45. Heei, jeg har ganske langt hår. Eller 5 cm under skuldrene. Og jeg vil ha lengre og tynnere hår. Åsen får jeg det?
   Og jeg har brunt hår, som striper seg selv om sommeren og blir mørkere om vinteren. Og jeg skal stripe det , mørke striper. Mamma har noe svart farge, men er ikke sikker på om det blir fint.Hva trur du ?
   OXO chanett<3

  46. Du sier man bør kjøpe salongprodukter. Men mange av de shampoene og balsamene som du får kjøpt i butikken blir solgt i salonger i utlandet?
   Og hvorfor innholder frisørprodukter mer giftige stoffer enn butikkprodukter? Jeg har sammenlignet.

  47. Sikkert litt sent.
   Men jeg har naturlige krøller og synes det er veldig vanskelig å sette opp håret da jeg føler at jeg ikke kler å ha alt stramt bakover, men er det ikke det blir det bare rot på en måte..
   Kan du vise en enkel måte å sette opp krøllet hår på?
   Har halvlangt hår med lang lugg

  48. Jeg lurer på en ting . Jeg kjøpe clip on hair extension fra saras for en mnd siden i en frisør salong. Hun i butikken sa jeg kunne kjøpe det som var blondt på tilbud for så og farge det. Jeg spurte da om det ikke kom til å falle av masse hår, siden det er blondt og jeg må farge det. Hu sa at det gikk helt fint. Jeg gjorde dette , og nå har jeg mista så mye hår fra det at det bare ser ut som små tynne remser. Er ikke pent. Jeg har vært veldig nøye, og har stelt det. Jeg trodde liksom at clip on skal vare i litt mer enn èn mnd, men . Burde jeg ringe å si dette? Og kan jeg da få nytt hår eller penger igjen for det? Det kosta 1600 kr, og føler egentlig at det var bortkasta penger. Jeg klipte meg der for noen mnd siden også, og de har overhode ikke erfaring. Jeg kom gråtende ut derfra når jeg var ferdig.De glemte å bruke balsam, og han glemte at han skulle klippe meg etter jeg hadde farga det ( jeg skulle ha det litt lysere,men blei mørkere), han tok ikke hensyn til at jeg var hårsår, og han ødela rett og slett håret mitt. Er det noe jeg burde klage på? Ville gjøre det samme dag, men da var jeg så lei meg og oppgitt at jeg orka ikke å se han en gang til !
   Håper på svar ! Hilsen Renate 🙂

  49. hei 🙂 jeg bruker MAC og er kjempefornøyd 🙂 veldig mange fine øyenskygger, og bra solpudder. men det er en ting jeg lurer på, er MAC testet på dyr ? håper du kan svare 🙂 liker bloggen din, klem

  50. har du prøvd TIGI sin superstar volum hear spray? (aner ikke hvordan det skriver) jeg har den og syntes den er kjempe bra. men hva syntes du vist du har sestet den..?

  51. hei:)
   jeg stritter håret mitt hverdag, jeg bruker sånn sunsilk sjampo, butikk greie.
   MEN jeg bruker sånn kms, varmebeskyttende.
   skader jeg håret mitt veldig på dette?.

  52. Hei, jeg er ei jente med veldig slitt,tørt og tynt hår. jeg lurte på om du viste om noen produkter mot dette?. Helst ikke så dyre, grunnet lite penger… Men hvis det finnes bare dyre som er bra mot dette, så er det bare å nevne de. 🙂
   Håper på svar.

  53. Kan du fortelle litt om Hudpleieskolen i Bergen?:) Der er to linjer, sant? Frisør og hudpleie? Hva går linjene ut på, hvor lenge varer et studium, hva kan man bli etterpå?:)
   Takker for svar!:)

  54. Jeg har veldig krøllet hår. Hvordan skal jeg få mindre volum når jeg retter det? Det ser ut som jeg har flere kilo hår

  55. Har du noen tips på hva man kan gjøre med håret når man har bobb?
   Synes det begynner å bli kjedelig nå! og uansett hva jeg bruker i håret mitt så hjelper det ikke, det holder seg ikke der..

  56. jeg har et veldig tyk hår, masse krøller.
   Har du tips til kurer og mer som jeg kan bruke
   for å få vekk flassen, og få rettere krøller?
   Og kan du gi tips til en bra rettetang?

  57. Hei 🙂
   Har faget håret og da brukte de en god hårskum som gjør at høret føler så godt 🙂
   Har krestase noen kode hårskummer ?

  58. Hvor mye koster en GHD strittetang hos frisører?
   Finnes det GHD strittetang på butikker også? (hvor mye koster de der?)

  59. Hei, jeg har sånn skulder langt hår og lurer på om du har noen tips til hvordan jeg kan ordne det eller sette det opp til jule ballet..
   Ønsker svar, er sinnsykt lei av å bare ha det rett ned..

  60. Hei! Konne du ha vist oss forsjeligge hårfrisyrar så e fine t å ha på julaball å julaborder? d bjunne å nerma seg mången forsjellige selskaper nå frammøve:)

  61. Hei!
   Jeg har svart farget hår, men har litt lyst til å bli blond. Ikke platina, men litt sånn matt blond farge.
   Hvordan går jeg frem? Sist gang jeg skulle stripe håret hos frisør ble det helt rødt. Er dette noe jeg må regne med eller er det mulig å gå fra svart til blond på en frisørtime? Evt. hvor dyrt er det osv. Vet det er skadelig for håret, men lyst å prøve noe nytt. Vet så mange som bytter mellom.

  62. Hei 🙂
   Jeg skal på juleball til torsdag, så lurte jeg på om du hadde noen forslag til hårsveis? Som er lett å lage selv, men samtidig annerledes enn vanlig. Jeg retter håret hver dag, så det blir litt kjedelig å gå med rett hår på ballet! Trenger svar litt fort! 🙂
   Klem 😀

  63. Heihei 🙂
   Hvor får man kjøpte varmebeskyttelse og hvor mye koster det? En som ikke er alt for dyr 😉
   Hvordan skal jeg holde håret rett hele dagen? Jeg retter håret på morgnen også går det tre – fire timer så krøller det seg igjen.. Need help 😀

  64. Hei 😀
   Jeg skal på juleball til torsdag, men jeg har ikke peilling på hva jeg skal ha på håret. Har du noen forslag? Noe som jeg kan klare å gjøre selv? Jeg retter håret hver dag, så det blir kjedelig å komme med rett hår på ballet, vil ha noe som er fint og annerledes 😀
   Klem 🙂

  65. Hei 😀
   Jeg skal på juleball til tordag og har rett og slett ingen anelse om hva jeg kan gjøre med håret? Jeg har ganske langt hår også retter jeg det hver dag. Har lyst til å ha det annerledes, har du noen forslag? 😀 Jeg trenger svar fort! 🙂

  66. Hei, jeg har ett par spørsmål:)
   – Jeg retter håret nesten hver dag, er det lurt å ta permanent rett hår da? Hvor lenge varer det da? Og hva koster det?
   – Er babyliss rettetang bra?
   – Hvis det står på en rettetang “Wet and dry”, kan den brukes både på vått og tørt hår da?
   – Er Tigi Bed Head bra?

  67. Hva synest du om shampooene og balsamene fra The body shop? Er de hakke bedre en butikkshampooer, eller er det samme greia?

  68. Hei.
   Jeg var hos frisøren og stripet håret for et par dager siden. Frisøren snakket ikke norsk og vi misforstod hverandre. Håret mitt er mørkt brunt, og det endte med at hun satte lyse honningfargede striper. Jeg ønsket meg heller striper med varme brunnyanser i håret framfor blonde striper.
   Er det mulig for meg så tidlig å stripe håret tilbake så tidlig (hjemme)?
   Hvordan tror du resultatet blir ettersom jeg har blonde striper i håret nå?
   Og hvilke produkter vil du anbefale?

  69. Leste akkurat at både Tigi, kêrastase, og L’oreal er dyretestet. Hvorfor støtter du disse produktene når de er dyretestet?
   Ellers ser jeg det at KMS og JOICO, wella og samt i.d ikke er dyretestet. Dette er jo også GODE produkter, ikke sant?
   Shampoo og balsam fra The body shop, er de gode? 🙂
   de er rundt hundrelappen,så jeg vil tro at de er ganske gode ? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg