1. Hei. Jeg har litt krøllete hår, og har krøller hver eneste dag. Har 1 gang glatta ut håret mitt med frisøren, og da vart resultate kjempe bra. Har prøvd å retta ut håret noen ganger, da har jeg lånt noen venniner av meg sin glattetang, men di har bare sånn “billig” glattetang på en måte, som funker bra for dem fordi di har bare litt fall/ krøller i håret. Så jeg har litt lyst på en bra glattetang og da tenkte jeg på GHD sin rettetang? Men hvor finner jeg den, kan jeg kjøpe den f.eks i noen frisør sallonger? Hadde vært litt gøy å glatta ut håret sitt av og til f.eks bursdager, juleball osv? Håper du svarer 🙂

  2. Heisann 🙂 Jeg lurer bare på hvor mye du kjøpte din HH simonsen krepptang for?
   Altså, hva prisen er 🙂 Kommer nok til å kjøpe tenker jeg.

  3. jeg lurte litt på om du kunne skrive litt om hvordan å få glatt hår? hvilke produkter som virker, hvordan å få det til å holde lenge, hvilke slettetenger som funker, eller om det finnes noen billige, men gode alternativ til beskyttelsesspray? det hadde vært kjempebra.

  4. Hei, Sølvi! 🙂 Dette er utrolig viktig for meg å få svar på! Hvor får du kjøpt
   e.l.f Lenghening & Volumizing Mascara? Den i testen til 39,-? Venninna mi ønsker seg mascara, og den er jo ikke så dyr, så tenkte å kjøpe den. Men vet du hvor man får tak i den?
   Mvh Kristine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg