Bli glamorøs på 1-2-3!

Bli glamorøs på 1-2-3!
Etter en lang og travel dag på jobb er det herlig å gå ut og møte gode venner til et glass vin eller en middag. Men da bør man føle seg på topp!
Les resten av artikkelen HER på kvinneguiden.

22 kommentarer
  1. Siden du ikke vil si noe om billigprodukter som er bra. Kan du ikke skrive hvilke produkter som faktisk er dårlige da?

  2. heii
   eg e super fan av avril lavigne og eg lurte på om du kunne lage en sminke video av avril lavigne
   og en hår tips video av avril lavigne <3 plizzz

  3. heii du 🙂 jeg lurte på om du kunne begynne å lage flere hårvideoer av frisyrer og flere videoer om sminketips.. du er kjempeflink 🙂

  4. Hallo (: Jeg lurte på om du kunne forklare/vise hvordan man fester løs vipper. Jeg klarer bare å feste de for høyt opp (irriterende) .. (:

  5. hei xD jeg bare lurte på om du kunne ha laget en sminke video og hvordan man tar på seg løs vipper 😀 jeg får det bare ikke til 😀

  6. HEI! JEG SKAL TIL FRISØR NÅ PÅ MANDAG, HVA KOSTER DET OG KJØPE EN RETTETANG DER? FAN AV BLOGGEN BTW, KLEM!

  7. Hei ! elsker bloggen din,og alle tipsene dine er utrolig nyttige å bra ! 🙂 Men jeg lurte på om kansje du kunne legge ut en video der du viser et eksempel på hvordan man kan ordne håre sitt til balle? helst ikke noe altfor avangsert å slikt,bare noe enkelt men fint ! : )
   Det er ganske lenge til ballet enda,men liker å være tidli ute og har allerede kjøpt kjole,men har ingen aning om hvordan jeg skal ha håre mitt. Mange skal til frisøren for å fikse håre,men vi har dårlig rå hjemme og kan ikke til frisøren,så vist du kansje kunne gidd none ideer om hvordan jeg kan fikse håre,hadde jeg blitt utrolig gla ! : D

  8. Hei 🙂
   Jeg lurte på en ting, jeg har farget bleket håret mitt 12 ganger på ca 2 månd. men har faktiskt fortsatt hår på hodet. Jeg, har nå ventet et halv år og bare kurt håret mitt og fått en VELDIG stort ettervekst ! Og den vil jeg bli kvitt, det er snart jul og jeg kan ikke se slik ut på håret. Så jeg lurer på hva jeg skal gjøre ? går det ann og ta en glansvask ?
   Mvh

  9. Kan du værsåsnill å svare på dette på en slik “svar og spørsmål” du pleier å ha. :
   Hvor får man kjøpt “darn straight fra sexy her” og “Neqtar fra Kerastase”.
   Hvor mye koster dem og hvem anbefaler du som gir mest varmebeskyttelse?.
   Hvor kjøper man tigi sminkekosten (som du legger øyenskygge med) og tigi tørr øyenskyggen?. Har aldri sett det i en frisørsalongg før.
   Er “Bed Hed tigi dumb blonde” balsamen/condisneren (eller noe) varme beskyttende?.
   Jeg blir virkelig glad hvis du svarer på dette, jeg vil ikke ødelegge håret mitt.

  10. Hvilken rettetang anbefaler du til ikke mye over 1000 kr.
   Og er det noen som er så billige og er like gode som GHD rettetengene ?
   Trenger virkelig en ny tang!!!!
   🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg