1. hei hei^^ veldig fin blogg med masse flotte tips!
   men lurte på hvordan du er når det kommer til easy loop extantion! er dette noe du annbefaler, har veldig lyst på om tenkt på det lenge^^ holder det godt?
   legg gjerne en komentar med svar på bloggen min! takk<3

  2. Jeg prøver igjen; Har du testet Redken Extreme Deep Fuel hårkuren? Og virker den som den skal, altså står det jo på hjemmesiden til redken at håret skal bli så nærme sin naturlige stand etter 5 behandlinger. Funker dette? Er det evt. noen av dere lesere som har prøvd den, og hva ble resultatet?
   Takk på forhånd!

  3. hei! lurte på om du visste hvorfor jeg får så eletrisk hår om vinteren? selvom jeg ikke har på meg noe som er statisk? om du har noen produkter å anbefale?:)

  4. hei!
   vi skal snart ha jule-ball på skolen, og jeg aner virkelig ikke hvordan håret mitt skal se ut.
   kan du legge ut en tips video på hvordan hår man kan hå på et jule-ball ?

  5. hei, jeg digger bloggen din 😀
   Jeg har et spørsmål til deg.
   Jeg får floker veldig fort, selvom jeg bruker masse balsam og har helt flokefritt hår på kvlelden, kan jeg våkne opp med masse floker.
   Jeg har prøvd en del balsamer som skal hjelpe mot floker, men jeg synes ikke det har hjulpet så mye.
   Er det noen balsamer du anbefaler eller noen kurer jeg burde prøve ?
   Jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre lenger jeg.
   Håper du kan svare med et innleggeller noe sånt 🙂
   <3

  6. jeg har en veldig sår hodebund og har snart hatt det i 6-7 år nå. jeg begynner og klø i hodebunnen. bruker denne serien ; redken scalp relief. jeg føler det forsvinner når jeg bruker det, men hvis jeg glemmer å bruke den shampoen en dag kommer det tilbake.. burde jeg bruke en anne istede da?
   En lærer på skolen min som har vert frisør sier at jeg burde smørre hodebunnen min inn med fett før jeg dysjer, men jeg syns det hørtes merkelig ut. Og en frisør jeg gikk til i byen sa at noen pleide skalle seg så forsvant det for godt. men hjelp jeg vil ikke skalle meg.. hva mener du jeg burde gjøre? 🙂

  7. Jeg har et veldig kjemisk slitt hår; ingen slitte tupper, men veldig tjafsete og knusktørt, dette pga mye bleking og farging fram og tilbake i hver sin ende av fargeskalaen. Prøver å la vær å slite det mer med hårføner, men håret tørker så uuutrolig treigt. Er det ille å føne det på kald luft?:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg