Lørdagstipset!

Denne gangen blir det tips om produkter som lukter godt;)
Husk 25 % på alle produkter ved Think Hairwear i dag!!

24 kommentarer
  1. hey!
   jeg lurte på hvordan hårkur, shampoo og balsam du vil anbefale for en person med veldig slitt og stygt hår. (med stykt mener jeg, det ser rett og slett ødelagt ut)

  2. Kunne du lagt ut tips til hårfrisyrer til juleball ? og skrive/vise på video hvordan man lager dem ?
   Klem :-))

  3. Hei.
   Jeg skal på galla fest. Men jeg vet ikke hvordan håret mitt skal se ut.. 🙁
   Kan du lage en video om det. Eller gå meg noen tips. Skal på galla fest 21. november…
   Håper du kan hjelpe meg

  4. Heia! Du, jeg har et spørsmål angående håret mitt… Jeg er nødt til å gjøre noe med det, klippe det eller noe.. det er bare i veien og jeg har det alltid oppsatt… har du noe tips om hvordan det kan klippes, hva passer jeg til ?:)

  5. Kan du lage noen videoer av hvordan man lager diverse frisyrer? Jeg skal bl.a lage ballfrisyren til min lillesøster, og det hadde vært greit med litt innspirasjon.

  6. Hei!
   Jeg er opptatt av at det skal lukte godt! Har hørt om en shampo og balsam fra Tigi som lukter som ”krokodille-smågodt” (de oransje og svarte). Har veldig lyst på disse, men vet ikke helt hvordan shampo og balsam som lukter slik 🙂

  7. Stilig! Nå bærer det rett til frisørsalongen!
   Kan du forresten lage et lørdagstips til hvordan sette opp/hvilken hårfrisyre som kan brukest på juleball o.l.? Helst litt enkle tips (har rettetang, bølgetang og to krølltanger)
   Takk på forhånd! 🙂

  8. Oo. Stilig! Det er jo veldig viktig at ting skal lukte godt da! En gang hadde jeg en hårspray som lukta skikkelig ekkelt, og jeg greide bare ikke bruke den. Så jeg kjøpte meg en ny en ^^
   Du må ha flere vidioblogger da!! Det er det som er dritgøyyy.. Kan du ha vidioblogg med festhår? Lurer alltid hvordan jeg skal ha håret når jeg skal på fest skjønner du:))<3

  9. hei. har du erfaringer med merket goldwell? det er et frisør produkt men sikkert ikke kommet inn i butikkene endå, siden det er helt nytt. men lurer på om dere fra think hairwear skal ta det inn i salongene deres? eg har prøvd produktene og er sykt fornøyd:)

  10. Hei:)) jeg har en blogg, så lurte jeg på om jeg kan legge ut videoene du lager,hårtips,sminketips osv ut på bloggen min?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg