Kort og krøllet!

Jeg har fått mange spørsmål om hvordan en kan style kort, krøllet hår.
Her er noen tips:
– Kjøp et stylingprodukt som passer ditt hår. Det finnes utrolig mange kremer og spray til krøller. Ønsker du stive krøller, myke, glansfulle, tunge, rufsete, kontrollerte…
Mine favoritter til krøller er:
 Foxy curls – TIGI
– Curl up – KMS
 Elasto Curl- Kerastase.

– Tvinn krøllene rundt fingrene for å få dem mer definerte.
– Bruk en softstyler for å få mer volum!
– Den tørker krøllene slik at bevegelsen fremdeles er der;)
– Har du problemer med at det kun er deler av håret som krøller seg? Klipp det opp! – eller prøv et nytt stylingprodukt;)

28 kommentarer
  1. Det er kjempe fint. !
   Men jeg lurte på noe.
   Jeg har masse krøller men hater å ha det! så jeg retter håret mitt hverdag. Det sliter veldig på håret.. Men når jeg retter det ut så får jeg fortsatt ikke helt rett hår! ;O
   plagsomt,! hehe,,
   Kan du legge ut en video hvor du viser og tipser litt 😛 ? hehe,
   Fin blogg!

  2. Hei
   jeg er på jakt etter rosa hairexteision, med clips. Ikke så veldig dyr og det renger ikke å være ekte hår. Vet du hvor jeg kan finne det?

  3. hei, bare lurte på om du kunne kommet med noen forslag om 60-talls oppsett.. skal ha junioreksamen, og trenger litt påfyll;)

  4. takk for tipse, men kan du vise noen hårfrisyrer for krøllete skulderlangt hår!! Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre med håret mitt… Det bllir somregel hestehale på meg, men jeg er ganske god på hårfrisyrer, men bare på retthår! pliss<333
   ps:elsker bloggen din!

  5. hei,
   jeg har krøller. å det er mitt mareritt, ;O “hater det virkelig!”
   så det som er er at jeg retter håret mitt hverdag , å det sliter VELDIG på håret.
   men det som skjer når jeg retter de ut er at det ikke blir helt rett. jeg klarer på en måte ikke få retta ut alt.
   spørsmålet er da, om du kunne laget en video hvor du ordner en person som har litt krøller og retter det ut. og der du anbefaler hvordan produkt jeg skal bruke :)???

  6. Jeg har veldig lyst å klippe meg kort. Men jeg har liksom sånn mellom-krøller. Jeg vet ikke om det blir mer krøllete, hvis jeg klipper det opp. Det er nok sannsynlig, for håret mitt blir slettere jo lengre det blir.
   Det jeg lurte på er om du har noen tips til frisyrer som er in eller passer til meg?
   Ligger noen bilder av meg ute på bloggen min hvis du vil se bilder av håret/hodet osv..
   Takk på forhånd!

  7. superfin blogg, du er kjempe flink ! : )
   Kan du ikkje legge ut ein link med forskjellige nettsider der ein kan få kjøpt sminke ? 🙂 eller legge igjen link på bloggen min? 🙂 det ville vert kjempe flott : )

  8. Heidu!
   Jeg er en av mange som skal på juleball nå i desember. Vi er en jentegjeng som har bestilt time hos noen frisør, men må ha med egne bilder og ideer til oppsett! Kunne du være så snill å legge frem noen fine frisyrer for oss? Mange sliter med dette, det er jo egentlig ikke så vanskelig men jeg har et hår(skulderlangt, krøller) som kan være litt vanskelig å ha med å gjøre. Ville satt utrolig stor pris på det! Leser bloggen din hver dag, du er virkelig en stor inspirasjon og et forbilde for mange!!(inkuldert meg).
   Stor klem fra Helene.

  9. Jeg syntes denne bloggen er veldig intresant å lese fordi jeg interesserer meg for hår og sminke ;D
   Men jeg hadde et spørsmål: Jeg driver å sparer hår til skråpannelugg, men det som irriterer meg er at den aldri blir slik jeg vil ha den, så jeg ender opp med å stusse på den før jeg løper til skolen. Så jeg lurte på finnes det en måte å klippe skrå pannelugg uten at jeg mister lengden på den, og at den ligger skrå isteder for rett ned, skrått…? 😀

  10. HEI 😀
   SUPER DUPER BLOGG!
   Eg trenger VELDIG med hjelp!
   Eg vurderer Hair extensions, men er usikker..
   Eg vurderer det fordi eg måtte klippe håret kort pga at eg glatta håret..
   Eg lurer på om du kan forklare om Hair extensions, kordan man gjere det, prisen, om det sliter og masse sånnt.
   Men går det an å kjøpe Hair extensions på nettet og gå til ein frisør og sette det på?
   I såfall, kor masse kostar det??
   Og svar heilt ærleg. 🙂
   PLIS svar!
   EG TRENGER HJELP!

  11. Hei! Vil først si at denne siden er til kjempehjelp på mange måter, så takk for at du kommer med så mange flotte tips og anbefalinger!
   Kan du noen gang vise hvordan man kan få nydelig rufsete, bølgete hår som Blair Waldorf, i gossip girl? Hun har så nydelig hår, og har du noen tips til hvordan man kan klippe seg, og diverse produkter o.l.? Jeg har langt, litt bølgete hår, men kunne trenge noen tips til hvordan jeg får fram disse bølgene på best mulig måte.
   Og i tillegg, du anbefaler hele tiden sånne varmeruller. Kan du kanskje lage en video en gang der du viser hvordan man gjør dette?
   Takk på forhånd, og stå på! 🙂

  12. Eg har eit spørsmål : eg har bestillt frisørtime den dagen eg skal på juleball, men eg veit ikkje kva eg skal gjere med det. Eg har halv langt lyst hår og masse voldsomme krøller. Eg vil gjerne ha krøller/bølger, men eg vil ikkje at det skal sjå unaturlig ut og eg vil ikkje ha for masse av det . Har du eit tips og kva eg kan gjere ? Har du eit bilete kanskje ?
   Også hadde det våre kjekt å sette opp litt av håret. Nokon tips der med ?
   Setter veldig stor pris om du kan hjelpe meg 🙂

  13. hei. jeg lurte på om du hadde noen forslag til meg : ) jeg har bestandig ønsket meg laaangt-tykt hår- men, jeg har utrolig tynt hår så jeg kler desverre ikke å ha langt hår, pluss at håret mitt vokser ikke lengre enn til skuldrene : ( har fått noen små tips hos frisøren min eks; kure det 1-2 ganger i uken (hjelper bare på tuppene men ser ikke at det gror så mye ;p ) – massere hodebunnen når jeg kurer det (har ikke hatt noen effekt.)- stusse det annenhver mnd (det gjør jeg men det gjør bare at det ikke har skjans til å vokse lengre, å om jeg ikke gjør det blir tuppene spist opp!)
   har du noen forslag, utenom ekstention?

  14. veldig gode tips!:)
   men jeg har et spørsmål.
   Jeg har fra natur av veldig sterke krøller. Jeg persjonlig liker dem ikke, så jeg retter ut håret hele tiden. Problemet er at håret mitt blir så slitt, og det tar så utrolig langt tid å rette det ut siden jeg har så mye, og sterke krøller!
   Har du noen tips om hvordan jeg får krøllene til å bli mindre, eller en bedre måte å rette det ut på?
   tusen takk!

  15. Hei , Har nettopp kjøpt meg Foxy Curls serien fra Tigi Bedhead håper den lager finere krøller på mitt hår 🙂 Håret mit er skulderlangt så det er ikke alltid like lett å variere frisyren min 🙂 Men jeg skal spare til langt hår for min mening er at det er finest med langt hår når du har krøller. Men mange passer også kort 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg