EN BLOMST!

img9256
Styling : Sølvi Bjørnevoll
Modell: Elisabeth Moss Kallestad
Foto: Øyvind Ganesh Eknes

Tupering er en effektiv måte å lage volum på!
Nå kan tuperingen også vise. La det være rufsete på hodet!
Tupere i bunn, lengder eller kestehalen for å gjøre den større.

Om du vil sette opp håret ditt er det også mye lettere om bunnen er tupert. Da får du et grunnlag, slik at det henger bedre. Nålene du sitter i vil få bedre feste og hele frisyren vil "sitte" bedre.
Husk hårspray til alle småhår og gjerne en volumspray eller leggevann slik at håret holder bedre før du tuperer.

Bruk alle mulige accessories denne sesongen!
Det finnes så utrolig mye fint!! Spenner i strass, bøyler eller klemmer med fjær.. Lag dine egne selv om du er av den kreative sorten;)

30 kommentarer
  1. Må bare si at denne bloggen gir meg utrolig mange tips og god inspirasjon! Tusen takk!
   Jeg lurer på hvordan du alltid får håret ditt til å være så.. medgjørlig? Håret mitt er nærmest friksjonsfritt etter jeg har vaska det (det glir overalt, og vil nesten ikke være i hestehale en gang. Ufattelig hvor glatt det blir! Enda jeg ikke bruker balsam). Jeg tupperer det og bruker masse hårspray for å få det “medgjørlig”, men det sliter jo veldig, og håret blir tuggete.. Har du noen tips?

  2. Hei! liker kjempe bra bloggen din. Jeg trenger litt hjelp. Har spurt frisøren min hvilken farge jeg brukte sist. Det var en minicolour (eller ihvertfall en som gikk mer og mer ut etterhvert)
   Fargen hun brukte var 511 og bitte litt 2mv. Hva slags farge er det egentlig?
   Fargen jeg ville ha var: veldi mørke brun men ikke svart, ingenting rødt i, men ikke for kaldt..
   jeg ble KJEMPE fornødd med den fargen hun brukte. men klare ikke å finne ut hva man kaller den
   hårfargen. Har tenkt å farge håret hos min “faste” frisør, som farger håret mitt mer rødt hver gang(noe jeg ikke liker, så har vært på drop in).. så hva slags farge er dette? kalles den noe, slik at jeg kan forklare rett farge for den faste frisøren min. Er jo ikke sikker at dem har di samme hårfargene.. Studio alf er salongen jeg var hoss.. Håper på svar! Hilsen Hanne.

  3. Så nettopp en reklame av en ny sjampo og balsam som heter Frank Provost eller noe slikt, er dette enda en dårlig sjampo som skader håret fordi den ikke selges i frisørsalonger?

  4. Dette var bare en utrolig tøff frisyre! Går det ann å ha den på en gallafest, hvis man vil være litt anderledes? Jeg er 14 år, så det er liksom ikke en fest for voksne :p

  5. Heia !
   Kult 😀
   Men jeg lurte på om du kunne gi noen tips om sminke og håret i jula. på julaften og lille julaften.. Det er så kjedeøig og ha det samme vært år 🙁 pliiiis :D:D gi tips på hva jeg kan bruke og hvor jeg får tak i det :D<3

  6. vis du har ganske lang lengde på håret. kan man gjøre slik at det ser kortere ut , uten å klippe det ?
   OG vis man har bølgete hår og retter deg hver eneste dag, finner det en løsning uten å gjøre det ? for jeg begynner å miste mye hår pga rettetangen. håper veldig på svar !! 😀 foresten nydelig blogg !

  7. Først vil jeg bare si at jeg liker bloggen din utrolig godt!
   Lurte bare på om du har noen erfaringer med hårkuren fra Paul Mitchell og hårkuren fra Nikitia-serien (silk treatment, rund krukke med blått lokk)?
   Er disse gode hårkurer?
   Hilsen Martine

  8. Hei hei. Jeg lurer på en ting.. Jeg er ikke sikker på om det fins noen “tang” for å få fall i håret.
   Det er liksom ikke bølgetang jeg mener. Men sånn som for eksempel Blake Lively sitt hår er. Det er så utrolig fint! Eller om det er en annen måte man kan få håret sånn?
   Håret mitt er utrolig rett :-/

  9. Hei Sølvi!
   Jeg lurte på om du kunne anbefale noen bølgetenger for meg? Har ganske tykt og tungt hår, og trenger derfor en bølgetang av god kvalitet.. Håper du kan hjelpe meg med dette:)

  10. Hei Sølvi 🙂 Jeg er en veldig stor fan av bloggen din, og let som en gal etter den perfekte festfrisyren ! Jeg har bursdag på lørdag, og skal ha fest..
   Jeg har sånn typisk victoria beckham frisyre…
   hva kan jeg gjøre med den ??
   Finner aldri ut hva jeg kan gjøre..
   retter det alltid rett ut (poker straight)
   men, jeg vil prøve noen nytt til bursdagen min…
   Jeg kan ha håret i strikk, men ikke høyt oppe, men, panneluggen får jeg ikke i strikk…den er får kort.
   Hva er ditt tips?
   HÅPER virkelig på svar..
   gjerne gjennom bloggen min, så jeg får sjekket bloggen din, fortes mulig !

  11. HANNE:
   Du sier jo ikke noe om hvilken farge de bruker. Om det er Loreal, Wella eller noen andre.
   Men det høres ut som en loreal farge. Hun har brukt en mørk brun, med intens ask og litt fiolett oppi (vet ikke hva mv står for, men 2 står for fiolett). Men uansett om frisøren sin bruker samme fargemerke eller ikke, vil hun nok skjønne tallene bedre enn om du sier mørk brun med mye ask.

  12. hei!
   jeg var hos frisøren idag.. Jeg skulle farge det litt mørkere brun og nå er det svart!
   Er det en måte å få tilbake den gamle hårfargen?
   Eller kan jeg kreve noe av frisøren, ettersom det ikke var det jeg ba om?

  13. Hei.
   Du kommer med veldig mange flotte tips og inspirasjon. Jeg bare lurte på en ting… Jeg har tenkt til å klippe meg nå snart, og lurer på hva som kanskje vil være det kuleste? Jeg har langt, lyst hår og har hatt både skrå og rett lugg. Har tenkt til å beholde lengden, men klippe det litt mer opp i tillegg til å stripe det i noen lyse og noen mørkere striper.. Har du noen tips til hva jeg bør gjøre? Som foreksempel bare beholde det helt rett og ikke klippet opp, lugg/ikke lugg, mørkere eller lysere? (er ikke platinablond, men altså lys, natulig blondine). Håper på svar! Tusen takk for denne bloggen som hjelper meg til å se bedre ut 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg