Pynt håret!

hr 978
Jeg har bånd og klemmer i alle mulige varianter og fasonger..
Det er fint å bruke som tilbehør til klær uansett om det er hverdag eller fest.
Lag volum på kronen, rufse til lengdene eller legg luggen bakover.
Rull håret rundt båndet om du vil gjøre noe nytt;)

Har du problemer med at båndet alltid ruller opp? Prøv fliseklemmer i nakken eller tuper det litt, slik at det holder bedre.

I kveld har jeg kreppet bunnen og krøllet lengdene, enkelt og greit;)
Les om hva jeg skal i dag på http://www.zolvi.blogg.no

  1. Heii 🙂
   Jeg lurer på om du kan lage til en sort fane på bloggen der du kan ha alle lørdagstips videoene dine? 🙂 Da er det så enkelt å finne videoene! :):)

  2. Takk for tips med fliseklemmer og tupering for å få det til å sitte! 🙂 Det skal jeg prøve. Jeg har en hodeform som hårbånd bare ikke vil sitte på! irriterende… 😛

  3. Hei!
   Jeg har et spørsmål jeg har veldig lyst å få svar på!
   Det er frisyren til Beyonce i musikkvideoen, Sweet Dreams.
   Der hun har et robotantrekk av gull! (i nesten slutten av musikkvideoen) Der har hun håret så kort og spesielt, og jeg lurer på hvordan de har fått til det, når hun egentlig har så langt hår?
   Ønsker veldig svar!
   -Veslemøy

  4. Hei på dere!
   Har nettopp begynt å lese bloggen deres, og syns den virker veldig bra og inspirerende. Ser dere også svarer på spørsmål, og jeg håper så inderlig at dere kan hjelpe meg. Jeg har ganske langt hår, og jeg synes ikke det er særlig slitt. Problemt er at jeg har et sånn typisk “fint” hår.. det er så mykt og glatt at det ikke går an å gjøre noe som helst med det…hvis jeg tuperer det, detter det ned etter 2 min.. “tilfeldig” frisyre som ser kul ut, er ikke et alternativ for håret mitt..det ser bare grusomt ut hvis jeg prøver.. Det er også veldig glatt..noe som gjør at det ser tynt ut selv om det egentlig ikke er det..å dessuten ser det fett ut når det blir flatt.. Har prøvd alle slags volumshampoer, billige og dyre og fra frisørsalong. Ser dere anbefalte kerastase sin..vel, prøvd den..funker ikke… Har også prøvd volumsprayer, saltvann, pudder, kjøpt spinndyre hårbørster..osv..Bruker ikke hårføner, balsam eller rettetang, for jeg syns d blir så statisk og flatt…Så jeg ber dere..har så lite lyst til å klippe håret kort, men noen ganger får jeg lyst til å barbere bort alt..har dere noen tips til meg, vær så snill?
   Hilsen ei som virkelig hater håret sitt…

  5. Hei, jeg er innom bloggen din ganske ofte for du oppdaterer ofte og kommer med bra tips 😉
   Retter du håret ditt hver dag? Eller føner du det bare rett mens du grer gjennom det? Jeg har hår som aldri vil legge seg ned, og det er veldig oppklipt. Lengden er ca til puppene på det lengste, og til haken på det korteste. Det er VELDIG tykt, og vi har ikke hårføner. Er hårføner et must?
   Kjempefin blogg! 🙂

  6. hei:) eg har en ganske lang eller høy panne.hadde pannelugg rett over før,men det er mange år sia…vurdere å gjøre det igjen,men vet ikke om eg tør,hehe..ahr prøv m skrå men da dette den bare i ansiktet mitt,hehe..men de som har høy panne passer det m pannelugg rett over:)?

  7. Hvor mye koster det ca. å få satt på limte keratinlokker, neglformet, hos frisør hvis du tar de med deg ? Håper du svarer 🙂

  8. vill berre sei at eg kjøpte ghd rettetang på frisørsalongen du jobbe på idag og den er super!! 😀

  9. NB!!!
   Hei! det er snart Ball( skole/jule ball ) Å jeg vet ikke hvordan jeg kan se ut på håret, jeg har mellomlangtkort hår ( litt innviklet ). Og jeg håper du kan legge ut mange/noen bilder om hvordan vi kan se ut , og hvordan vi får til å se sånn ut.
   DETTE ER VELDIG VIKTIG FOR MEG, OG DET ER HELT SIKKERT MANGE ANDRE SOM SANRT SKAL PÅ BALL
   😀

  10. Hei 🙂
   Lurer på om hva man kan gjøre om håret blir fort brusete i tuppene om du forstår?
   Kan jo være et hint om at det må klippes, men det er sånn rett etter at det er klippet også…

  11. Hei :- )
   Takker først og fremst for en super blogg, som er SÅ god å ha! Jeg lurer på (og ber fint) om du kan skrive noe om varmeruller? Jeg har lang bob, og jeg klarer ikke å få volum i det. Har hørt- og sett at store varmeruller kan gi suuupert volum! Hadde vært flott om du kunne skrevet noe om det i disse juleball-tider 🙂
   Leser begge bloggene dine, kjempe flink er du!
   – Anette.

  12. Hei 🙂 Hvilke varmebeskytende ambefaler du for en med stripet blondt hår, men veldig slitt og knekt. Det knekker veldig lett. og jeg retter håret mitt hver dag. Plis svar, trenger hjelp! 🙂 Hilsen tina

  13. Hei
   Jeg holder på å spare til langt hår – har hatt kort ganske lenge nå. Nå er jeg i et mellomstadie der jeg ikke har langt nok til å sette det opp, men for langt til å bare la det henge rett ned. Jeg er på utkikk etter en type klemme/klo som var veldig populær på 80-tallet. Det ser ut som to kammer satt sammen med tennene mot hverandre. Ved å feste den fra nakken og opp til krona, ser det ut som vi med mellomlangt hår har lang hestehale. Litt vanskelig å forklare, og enda vanskeligere å finne når jeg ikke vet hva det heter.. Kan du hjelpe? Tips om hvor jeg kan finne det på nettet?
   -lilletroll-

  14. Hei : )
   Først og fremst vil jeg si at bloggen din er suuper! : D
   Jeg lurer på om du kan anbefale noen krølltenger ? Det er snart jul, og jeg tenkte å ønske meg en krølltang i gave. Men jeg må være sikker på at det er en god krølltang, som gir fine, holdbare krøller.

  15. Hei Sølvi ! 🙂
   Ville bare si at jeg digger din blogg !
   Og så var det bare ett spørsmål til deg;
   Jeg har Tynt hår og pannelugg, Skjekk CathrineArikstad.blogg.no bloggen.
   så kan du se hvilket hår jeg har… jeg bruker frisør sjampoo.
   Men det jeg tengte og gjøre var og farge håret mitt brunt under. Hva syntes du om det? eller vil det bare ødelegge håret mitt pga, det er for tynt?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg