1. Hva synes du om sminken til ELF ? (eyes lips face)
   hvis du vet : holder den lenge,sitter den fra ? for den er jo ganske billig

  2. heihei! jeg har et “luxsusproblem”. Håret mitt er veldig glatt og “fuktig”. Det er veldig sunt- jeg får alltid en masse skryt fra frisørene. Men her er problemet: det er tynt, og blir fort tungt… derfor lurer jeg på om du kan anbefale meg en klipp? vet at dette er vanskelig når du ikke har et bilde av meg. Av shampoo og balsam bruker jeg nå biolage sin mot fett hår (fikk beskjed om at det var bedre siden at håret mitt ikke reagerer på volumprodukter.. håret mitt blir bare elektrisk av dust it feks). Håper du kan hjelpe meg! mvh Kathrine:)

  3. Spørsmål, spørsmål!
   Igrunn et pinlig spørsmål, men for å spørre rett ut.. Jeg har mistet 2/3 av håret mitt, helt sikkert på grunn av stress, men hva skal jeg kjøpe for at håret ikke.. faller av, blir børstet av, eller rett og slett bare får to bein og løper fra meg? Du vet hvordan forholdet mellom en jente og håret hennes er, så dette er viktig.. 🙂

  4. Spørsmål! Hvordan å naturlig blondt hår som er bleket gult til å bli blondt igjen?
   Jeg var så dum at jeg farget mitt naturlige blonde hår med Garnier Nutrisse 10 (Vendela utgaven) og da ble hele hodet mitt gult! Jeg vil ikke at håret mitt skal få så mye gummikonsistens igjen, så jeg vil nødig farge det undødvendign (uten at det hjelper). Har du tips/råd til en farge jeg kan bruke som ikke gir gulskjær? Jeg vil ha en naturlig lys blond farge på det. Som dette: http://theasofiet.blogg.no/images/252887-2-1235664764283-n400.jpg
   Svar meg gjerne på minn blogg, http://bamsejulie.blogg.no

  5. Hei! Jeg skal på juleball i desember, og vil ha en fin frisyre som passer til en svart, knekort kjole. Jeg skal ha strass smykker,så vet jeg ikke hvordan jeg kan ha håret, noen tips? : )

  6. Heisann! Kjempebra blogg 🙂
   Skal på juleball snart, og jeg sliter litt med å finne ut av hvordan jeg skal sminke meg. Så jeg lurte på om du kunne ha en film der du viser hvordan du tar på øyenskygge til fest? Vet at det sto i testen, men det var skrive litt vanskelig, så jeg forsto ikke helt.

  7. Hei:)
   Flott og inspirerende blogg!
   Jeg lurte på et par ting: Jeg la merke til at varmeplatene i rettetangen min ser “slitte” ut. Har hatt den ca.2 år, kjøpt i salong. Bør den byttes ut? Også lurte jeg på hvilken type clip on hår som er best?
   Håper på svar:)

  8. Hei! Jeg trenger virkelig hjelp! Jeg har kjempemye krøller, og har derfor veldig lyst til å ta noe som heter straight and shine. Jeg har hørt at det ligner veldig mye på antipermanent, men at det ikke sliter like mye på håret. Jeg hater krøllene mine og har derfor brukt glattetang i snart to år. Håret mitt er kjempeslitt og jeg lurer på om håret kan falle av eller noe dersom jeg tar straight and shine? Jeg lurer også på hvor lenge dette varer og hvor mye det koster. (jeg har hår til skuldrene, dersom det har noe å si for prisen.) Veit du forresten hvor jeg kan ta dette henne? pliz svar!

  9. Hei 🙂 Veldig inspirerende å interesang blogg.
   Jeg går faktisk aldri til frisøren selv,gjør alt hjemme.. farging,extensions,stussing osv.. Er fornøyd med det,pga pengene jeg sparer..men jeg trenger å invistere i en god frisørsaks! Har du noen tips? Er mye på ebay,men vet liksom ikke hva som er bra.

  10. Kan du skrive et innlegg om hair-exstensions med bilder? Hva ligger prisene på hos frisørsalonger?:)

  11. hei:) først vil jeg bare si at jeg er en veldig stor fan av bloggen din, og jeg bruker ofte tipsene dine:)
   skulle bare si at jeg syns du burde bli sånn derre produktanmelder for makeupmekka.no hvis du skjønner hva jeg mener.
   det hadde vert veldig kult og du har veldig bra og tydelige videoer:)
   her er adressen hvor du kan søke om å bli produktanmelder: http://www.makeupmekka.no/info.php?id=103
   bare kopier og lim inn)
   klem fra Lena

  12. Jeg synes du kan ha konkurranse om et gacekort på frisørsalongen din, eller hvor du jobber :- ) :- )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg