HUDPLEIE!

718294324
Jeg hadde en time fri tirsdagen og fant ut at jeg kunne ta meg en ansiktsbehandling på Fløyen Hudpleie i Bergen!
Fantastisk, dette skal jeg gjøre oftere!!
Først fikk jeg renset huden med deilige masker og oljer, deretter fantastisk masasje og kremer.. Jeg var så avslappet at jeg nesten sovnet..
Fløyen Hudpleie drives av 2 unge jenter og de vet mye om pleie av huden!

Dette anbefales!! Huden min er kjempefin og jeg skal sette av tid fremover til denne behandlingen!

15 kommentarer
  1. Hørtes kjempe herlig ut!:)
   Jeg lurer på en ting. Jeg har ganske langt hår, men sparer til enda lengre så jeg vil ikke klippe meg. I tuppene er det ganske tørt, men ikke så slitt, har du noen tips for å hjelpe meg?

  2. Hei! Jeg bleker håret mitt og etter dusj er det veldig statisk! Har du noe anbefalinger til hvilke shampoo/balsam og eventuelt kur som er bra til bleket hår? Prøve å finne fram til en shampoo og balsam fra frisør salong fordi jeg har hørt at vanlig butikk shampoo er så parfymert og dårlig. Men det er så mye å velge mellom! Håper på svar 🙂 Klemmer!

  3. DA vil jeg annbefale deg hudpleien i gågaten den nye over frisørinstituttet ! stemoren min Åse jobber der, og jeg var der i høstferien og fikk masker i fjeset, ble dampet i fjeset, massert på nakke skuldre fjes og fingre ! det var kjempe deilig, så det annbefaler jeg ! 😀 høres godt ut der også ; )

  4. hei, har veldig langt hår som er veldig glatt når jeg skal krølle det til ball og lignende.Krøllene vill rett og slett ikke være krøller! Har du noen anbefalinger om hvilket produkt jeg burde bruke? spray, shampoo?? det hadde hvert fint om du kunne vist det i en videoblogg:)

  5. Hei ! 🙂 Eg ha eit spørsmål som ikkje ha nåke me detta innlegge å gjera, men eg spørr uansett.. Eg ha kjøpt meg extension(clips) og eg har lang bob.Når eg prøvde å ta på extensione så såg du mitt eige hår under extensione. Det var ikkje litt fint, det såg veldi unaturleg ut! Eg reiste t frisøren og prøvde å tunne håret litt nede, men det hjalp ikkje. Veit du om nåke som eg kan gjere? Eg vil ikkje at det skal sjå unaturleg ut, vil at det skal sjå ut som mitt eige hår:) Eg skjønna det ikkje heilt, for Ulrikke Lund har kortare hår enn meg og du ser ikkje at ho har extension!
   Svar på e-posten min: [email protected]

  6. jeg har clip-on extension og lurer på hvor ofte jeg bør vaske det(jeg bruker sjampo og balsam fra bed head, moisture maniac)

  7. hørtes digg ut ja! gav morra mi en behandlig på tirsdag, å det likte hun. Men vet du hvilke produkter de brukte eller? 😀

  8. På Fløyen Hudpleie koster ansiktsbehandling 1,5 time 650!! Jeg er student så jeg fikk 15% studentrabatt der!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg