En favoritt!!

wella 029
Øye og leppekrem fra BIOLINE!
En til natt og en til dag.. Lette og fine:)
Strammer opp og huden ser mye strammere ut!

GODT til huden min som er sliten for tiden… God natt allesammen!

16 kommentarer
  1. hei:) jeg elsker bloggen din,er innom flere ganger om dagen! jeg lurte på hvor man for kjøpt dene øye og leppe kremen?

  2. Hei 🙂
   Jeg har nettopp kjøpt hårsprayen til tigi bed head foxy curls. Jeg synes den lukter veldig sterkt, å lurer bare på om de andre produktene i serien lukter likt?

  3. hei,jeg skal snart på juleball 🙂 men jeg ANER ikke åssen jeg skal være på¨håret :S jeg har litt mer enn skulder kort hår og jeg skal sette det opp selv, ikke for å skryte,men jeg kan litt innen hår. Men jeg har ikke noen gode ideer,såå Da lurte jeg på om du kunne lage et lite innlegg tilmeg og sikkert mange flere. Vise noen frisyrer og sånt :)) det hadde vært KJEMPE fint om du kunne ha gjort det 🙂 Takk på forhånd 🙂

  4. heisann 🙂
   jeg har et spørsmål !
   er det en måte å rette håret på uten at det sliter for mye?
   jeg har nemlig krøller men viøl ha rett hår.. men samtidig vil jeg ikke at det skal bli slitt “/
   har du noen tips? 😉
   ps. digger bloggen din 😀

  5. selger du extensjen ?:) og burde jeg bleike / stripe eller etterfarge også stripe håret om jeg skaha det blondt ?:) jeg har brun nå (:

  6. Hei! Du sier at vi bare skal bruke salongprodukter til håret vårt, alle er ikke firsører som får dette billig på jobben. Det blir på samme måte som at du ikke BARE bruker merkeklær, men også fra kjede-butikker. Jeg synes dette blir litt dumt.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg