NYTT DESIGN!

Jeg er kvinneguidens hårekspert og vi skriver ofte spennende artikler om hud og hår.
Nå har kvinneguiden blitt helt ny!! – sjekk ut hvor fin siden deres har blitt.
http://www.kvinneguiden.no

Bruker du riktig shampo`??
Bruker du riktig sjampo?

Har du riktig type? Kvinneguidens hårekspert forteller deg hvordan du finner den.

Les resten av artikkelen HER

22 kommentarer
  1. Hei! Jeg skal kjøpe meg en kur en av de nærmeste dagene, og jeg lurer på om du har et tips til meg. Jeg har mørkt hår, men farger det i tillegg mørkebrunt hos frisøren. Har glatt og slett hår, men ønsker meg som regel litt ekstra volum. Syns du jeg skal velge kur for farget hår? Eller hva syns du? Gi meg gjerne et par konkrete produkter, butikken jeg handler hos, har de aller fleste merker 🙂

  2. Hei, jeg digger bloggen, får så mye ideer. Men jeg lurte på om du kunne vise flere frisyrer i hverdagene også ? 🙂

  3. Heihei! 🙂 Kjempe bra blogg 🙂
   Jeg har tenkt å farge håret mitt hos friøsren og få meg clips extentions. Jeg har ganske langt, og passe tjukt hår. Hvor mye vil dette ca koste i en frisør salong. Har lysebrunt hår, og skal farge det mørkebrunt.
   Fortsett med den bra bloggen din! 😀

  4. Hei! jeg har så og si mørkemørke brunt hår, nesten svart og er ikke fornøydmed fargen, og har frisør time i morgen og har tenkt til å gjøre noe med det. tror du det kan bli orange hvis jeg tar mange mange lyse striper med folie? så det nesten blir blondt

  5. HEI. JEG ER HAR ET PROBLEM MED HÅRET OG TRENGER STOR HJELP. JEG HAR FARGET HÅRET VELDIG LYST. LYSE BRUNT,NESTEN SOM HONNNING FARGE. JEG LIKER FARGEN MEN JEG HAR VELDIG MØRKE ØYENBRYN,DE ER KULL SVARTE OG PASSER IKKE MED HÅRFARGEN I DEG HELE TATT. JEG HAR IKKE RÅ TIL Å FARGE DET IGJEN, OG JEG FÅR INGEN FARGE PÅ ØYENBRYNENE FORDI DE ER KULL SVARTE OG VANSKELIG Å FÅ FARGE ¨PÅ DEM. HVA GJØR JEG??

  6. heihei 🙂 jeg bruker clips extensions , men jeg lurte på om du kunne anbefalt et merke som holder lenge, er langt, å ikke så aaaaaaltfor dyrt ? 🙂 også hvilke kurer jeg helst børr bruke på extensions:D

  7. hvilke shampoo annbefaler du for tørt og kjemiskslitt hår?
   Og hvilke shampoer annbefaler du for og glatte ut krøllene?

  8. Hei 🙂
   Jeg er fast leser av bloggen din, kjempebra med råd og tips fra en ordentlig frisør!
   For noen dager siden kjøpte jeg en shampo fra merket vichy på apoteket. Er denne shampoen dårlig, siden den ikke er kjøpt på salong? Jeg bruker også touch of Nikita, som er en frisørshampo. Hvilke av disse er best?

  9. jeg kjøpte meg en varmebeskyttende spray fra Wella, på salong. Og den skal sprayes i tørt hår, før du retter ut håret/krøller/krepper etc. Men når jeg skal føne håret, så er jo håret vått.. Da får jeg jo ikke brukt den sprayen, så jeg lurte egentlig på om man kan fremdeles spraye i våt hår og at det har effekt også føne etterpå? Eller må man kjøpe en spesiell til vått hår?

  10. Hei:)
   Jeg kjøpte i dag noen produkter fra Wella i en frisørsalong. Hva syntes du om Wella sine produkter? Du anbefaler leserne dine å handle hos frisører, for å få riktig produkter, men Wella selges jo i vanlig matbutikker også…?

  11. Hva er den beste proteinkuren på markedet? Jeg skal visst ikke ha noe fuktighetskur men kun protein.. Vil ha en som lukter heaven også.

  12. Jeg har veldig glatt og tynt hår med lite volum, og det blir veldig fort fett, selv om jeg akkurat har vasket det!

   Har du forslag til noen produkter som gir volum (har hørt at D:fi er bra, eller har du andre å anbefale? [Vil gjerne ha eksakt navn på produktene hvis du har mulighet])

   Og er det noe som kan gjøre at glatt hår ikke blir fett så fort?

   Jeg har ikke så mye penger, så hvis du har forslag til maks 250,- per produkt, hadde det vært fint 🙂

  13. Hei Sølvi! Takk for en super blogg først og femst 🙂
   Jeg må bare si at hun som har skrevet hjelp over her ang. farge på øyenbryn, sier noe jeg har vært med om selv. Hva gjør man med øyenbrynene? Kan frisøren hjelpe med det?
   Men mitt sp.mål handler om ansiktsform… Jeg har nemlig langt/ovalt ansikt og sliter med å velge frisyre og lengde! Kan du komme med tips om dette? Du er jo så heldig som har en fasong som passer til det meste 🙂 Det må sies at jeg har tynt, glatt hår som nå henger rett ned…tips?

  14. Følg med på denne bloggen fra dag 1! Vi er to kanonkule jenter som har laget verdens kuleste blogg, på bare få minutter så har vi fått over hundre unike lesere! Wow, dette burde være rekord på blogg.no. Så vær en av de kule som er med oss fra starten av.

   Linnea & Marie <3 🙂

   http://www.maili.blogg.no

  15. Hei.
   Jeg har et problem. Jeg har krøller og hater det så jeg har rettet håret i to år nå. retter bare håret fra høre og ned. men håret mitt er slitt og hvis jeg grer håret så faller det hår av og jeg har også veldig tørr hodebunn. Jeg har ikke noe fine krøller lengre. de er så rufsete. jeg lurer på om du har noen tips til å pleie håret mitt og hva jeg skal gjøre for å beholde håret mitt. Er det noe jeg kan gjøre for å få rett hår utenom å rette håret eller om jeg burde kjøpe noe som gjør krøllene mine fastere og fine. vær så snill å hjelp meg. send på [email protected]

  16. Jeg er ei jente som har ein spørsmål.
   Har du noen tips på hvordan håret vekser fortere, eller hva jeg skal si? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg