Lørdagstipset!

God morgen, kjære lesere.
Her er et enkelt lite tips. Jeg vet det er flere som vil ha oppsettings-filmer og de kommer, men innimellom
må man ha litt enkle ting som en kan bruke til hverdags og fest;)

Les om hva jeg gjør i helgen her– http://www.zolvi.blogg.no

39 kommentarer
  1. Supert triks,men jeg har for langt hår.
   Jeg har store probleer med håret mitt når det gjelder å lage krøller med rette tang..
   Både denne metoden og den andre hvor man “tvrir” krøller…
   Hva kan det skyldes?

   Jeg har ca like langt hår som deg.
   Har prøvd såå mange ganger, men det blir ikke krøll!
   Har ganske fint hår med litt fall i..

  2. Hei Zølvi! Vet du noe om løspannelugger man kan få kjøpt? Har sett i blader og nettsider som viser/selger disse… Hvordan festes de og hvordan behandle?

  3. Hei Sølvi ! Dette var et kjempe bra tips ! Jeg følger bloggen din hver dag, bare slik at du hvet det : – ) Klem Klem Fra Martine !

  4. kan du fortelle hvor man får kjøpt den extension du har i håret med de diamantene på og eventuelt hvor mye det koster???

  5. Døds kult!
   Det må jeg prøve, men først må jeg bare kjøpe meg ny rettetang 🙂 Tenkte ghd denne gangen, min er alt for dårlig 🙂

  6. Hei! Jeg skal kjøpe meg en kur en av de nærmeste dagene, og jeg lurer på om du har et tips til meg. Jeg har mørkt hår, men farger det i tillegg mørkebrunt hos frisøren. Har glatt og slett hår, men ønsker meg som regel litt ekstra volum. Syns du jeg skal velge kur for farget hår? Eller hva syns du? Gi meg gjerne et par konkrete produkter, butikken jeg handler hos, har de aller fleste merker 🙂

  7. -Heei! 🙂
   har lenge ønsket meg en sånn GHD strittetang, for alle annbefaler den og sier den er så bra! Men ser at prisen er svin dyr, å det har ikke min lommebok råa til..
   du kunne ikke tenkt deg å lodde ut en vell ?:)

  8. Heii<3
   Elsker bloggen din! Jeg og en annen venninne har laget en blogg som er ny og vi har ikke så mange lesere...
   Håper du kan gå innom den en gang i blant<3
   Jeg er lillesøsteren til Marismiely.blogg.no<3

  9. Jeg har klippet meg til skuldrene. det er rett rundt, og det er komt en litt tykk kant der nede, fordi det er klippet rett rundt. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre med håret nå, jeg har litt lyst og klippe det litt opp bak, slik at det blir litt lengre foran, synes du det er fint, eller ville du bare hatt det rett rundt 😀 ?

  10. Hei:D
   Kan du annbefale en shampoo, jeg har litt bølger i håret nedengor skuldrene, men vil gjerne forsterke de litt 🙂 Hadde vært kjempefint om du svarte!

  11. hallo, når du anbefaler hårprodukter så er det ofte fra bedrifter men har du noen hjemmelagde tips? er det lurt å bruke masse produkter siden de inneholder kjemikalier? kan du anbefale et mer naturligere merke for håret?

  12. Hei,
   veldig fine tips du kommer med, Sølvi. Det jeg ønsker meg er at du fikser hele håret sånn som du viser – nå laget du jo bare èn krøll med rettetanga. Hva om du så hadde gjort det over hele håret og så tatt før- og etterbilder for å vise? Så kunne man bedre sett hvordan krøllene blir. Det hadde gitt bloggen et ekstra løft, tror jeg 🙂

  13. Hei! Jeg lurer på om du kan hjelpe meg med en liten ting:
   Håret mitt er halvlangt og har mye fall, jeg retter håret mitt hver morgen i kanskje 20 minutter. Etter kanskje 20 – 40 minutter så er håret mitt med fall i igjen!! Dette gjør meg helt gal. Har du ett godt tips til hva jeg kan gjøre for å få rett hår hele dagen? Hilsen smådesperat jente 🙂

  14. du har jo visst dette tipset før , og det er samme videoen!……..
   kan du ha tuperings tips video?

  15. Kan du være så snill å skrive et innlegg om produkter til krøller. Står så lite om det! Har langt hår med masse krøller, trenger noen tips om produkter sånn at krøllene holder seg lenger og ikke blir så brusete! 🙂

  16. Kunne du gitt meg ett tips om hvordan jeg kan få rett hår hele dagen, jeg har litt fall i det.
   Jeg retter det hver dag.
   Etter noen minutter er det med fall i (IGJEN)
   Jeg begynner å bli litt smådesperat, har du noen tips til hvordan jeg kan få rett hår hele dagen ? 🙂

  17. jeg skal kjøpe meg extenstion og jeg lurer på om hvordan jeg finner ut hvordan frisør salonger som selger det ? og om jeg bestiller på nettet, kan jeg ta de med til dem sånn at de kan farge håret i akkurat den fargen og klippe det til ? hva tro du det koster med extension,farging og klipping? har du en nettside som du annbefaler som har bra kvalitet på håret? ha en fin kveld 🙂

  18. sykt kult at du ikkje trenge krølltang for å få te krøller lengre! 😛
   kjempenyttig blogg med masse tips 🙂
   – en Stavangerhilsen =)

  19. Dette har du vist før..!! Enten må du komme opp med noe nytt, eller så må du bare kutte disse videoene… Salongen.blogg.no taper seg for hver dag som går! Kom opp med noe nytt, eller så går ikke dette i lengden! Jeg for min del, er sjeldnere og sjeldnere innom ihvertfall..

  20. takk for tipset, supert! men jeg lurte på en ting. rettetanga mi er ødelagt, og kan du anbefale en bra en? helst under 1500 hvis det er mulig! 😀

  21. heihei:) jeg bare lurer på hvordan du steller luggen din? hvordan du holder den så tett og fin gjennom hele dagen liksom.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg