1. hei , kan du hjelpe meg med noe 😀 jeg skal ha bursdag i morgen og vet ikke hva jeg skal ha på håre :/ kan du hjelpe meg 😀
   Helst i morgen eller noe 😀

  2. Hei 🙂 jeg er bare nøtt til å fortelledeg om min “hår”historie. 🙂
   helt fram til jeg var 11 år hadde jeg utrolig langt krøllete blondt hår som gikk under rompa mi!! men siden det var så langt og utemmelig gikk jeg ALLTID med flette. til og med når jeg sov. Jeg hadde ikke rettetang og var ordenlig ufornøyd med håret mitt. alle andre elsket det og hadde også lyst på så langt hår, mens jeg hatet det. Så kom dagen hvor jeg ville ha bort alt dette drit håret, jeg tvinget mamma til å bestille time hos frisøren og så plutselig hadde jeg skulderlangt hår.jeg var super glad for å endelig ha nakken fri og følte meg mye lettere. jeg jikk til frisøren ca. 3 ganger til etter dette og fikk klippt det opp til skuldrene. siden jeg ikke forstå meg på frisyrer var jeg bare fornøyd med at håret var kort og ferdig med den saken. Men det frisørene gjorde var å alltid rette ut håret mitt og klippe frisyren som passet til rett hår. de tok ikke hensyn til at håret mitt ville sto som en afro etter ett lite regnskur.
   Men så var jeg hos en annenfrisør i sommer. hun var kjempe flink, og lagde en super flott frisyre. etter klippingen fønte hun opp håret mitt med skum og jeg fikk helt SYYKE krøller!! utrolig vakkre! det var første gangen at jeg virkelig satte pris på krøllene og elsket håret mitt. jeg litt sånne permanent krøller. så, etter å ha lest bloggen din, og fått en herlig erfaring hos frisøren, kjøper jeg nå masse kurer shampoer og balsam KUNN fra frisører!!
   Tusen takk for alt du skriver om og at du inspirerer meg til å ta vare på håret mitt, du er super ! 🙂

  3. Hei! Jeg bare lurer på en ting: når vi skriver kommentarer til konkuransene dine, må vi signere med e-mail adresse i selve meldingen, eller holder det å skrive det i e-post feltet? du får vel frem e-mail adressa likevel? eller..???!!!

  4. har et spørsmål.

   etter man har rettet ut håret, finnes de en slags ” hårspray ” som holder fuktigheter uten for håret, sånn at de ikke blir lett krøllete igjen?
   – skriv noen forslag hjerne 🙂

  5. Hei : )
   Kan du hjelpe meg litt?
   Jeg har et hår som virkelig ikke passer ansikte mitt, je får så kjempe langt ansikt med det håret vet ikke hva jeg skal gjøre ?`har du none forsla ?? : )

  6. Hei, Jeg digger bloggen din og alle de gode tipsene dine. Jeg skjønner at salongprodukter er det beste, men jeg er som mange, student, så jeg har ikke råd til salongprodukter…De er dyre pga av at de er best for håret…det er jo helt klart. Men har du noen tips til rimelig hårpleie?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg