Brunetter!

php/Cheryl cole hair extensions_1219943283.jpg

En av favorittfargene mine denne høsten er denne!
Kjempefint med lowlights og highlights i et brunt hår. Det er lysere og mørkere farger som lager et kjempefint spill.
Gjerne ton i ton farger som er i "familie" med hverandre.
En flott farge trenger også pleie!
Lukk farger inne i håret med en fargeshampo, balsam og kur!
Det finnes i tillegg en del fargebalsamer eller kurer med ekstra pigmenter;)

  1. Hei, har to spørsmål jeg håper du kan svare på..
   Hva kan det komme av at håret blir fettete og ekkelt av en sjampo for tørt hår?
   Min hårføner blåser kaldluft, må jeg bruke varmebeskyttelse da?

  2. Hei! Har et spørsmål jeg lurer på om du kan svare på;
   Håret mitt blir veldig fort fett, har du et tips?
   Klem!

  3. Hei Sølvi 😀
   Jeg trenger litt hjelp med en hårfrisyre:D Jeg prøver å få til en fin topp bak på hodet , altså en helt vanlig topp. Men jeg får den ikke til å bli så fryktelig fin:( Håper du kan lære oss her hjemme å lage en helt normal og enkel topp via en video 😀 Det hadde vært kjempe fint:D
   Svar så fort som mulig og skriv svart på bloggen vår , slik at jeg vet når du har svart 😀
   < 3 -Ingvild fra http://www.Trinemilaningvild.blogg.no

  4. Det var et kjempefint hår! Har ca samme grunntonen som det håret på bildet, men kunne tenkt meg litt mer nyanser.. Hva sier jeg til frisøren for å få slik farve?

  5. Siden du er en så flink frisør, kunne du tenkt deg å gått innom bloggen min å si hvilken hårfarge jeg kler best? Skal nemmelig farge håret igjen, og er skikkelig i tvil om hvilken farge det skal være! 🙂 Så hadde vært superhyggelig om jeg hadde fått et tips fra deg på bloggen min! 🙂
   http://liselins.blogg.no

  6. hei,
   så en reklame om en ny sjampo anbefalt av frisører,men til gunstig butikkpris, fåes kjøpt i dagligvaren.. husker ikke navn, men det er en mann med grått hår-skjegg som står bak den..?! hva synes du om den? husker du bare anbefaler produkter fra frisørsalonger.. men dette er noe andre frisører anbefaler da..?!

  7. Ka tar du for å ordna på håret og fiksa og miksa å sånn ?
   Eg ser på bloggen din KVARDAG!!!! Eg får gode tips ! 🙂

  8. Tenkte å kjøpe hår føner fra frisøren som heter jaguar, men den veier 630 gram er det tung å holde og føne?

  9. Dette var akkurat den fargen jeg vil ha på håret mitt som jeg har lett etter! Hvordan forklare det best mulig til en frusør slik at det blir akkurat sånn? Kjempefint<3

  10. Hei 🙂
   Jeg lurer på om du har en god bølgetang/trippeltang å anbefale? Tanken er at jeg skal ønske meg det til jul, men klarer ikke bestemme meg for hvilken type jeg mest ønsker meg.. Jeg har tynt hår, som fort blir elekrisk. Grunnen til at jeg ønsker bølgetang er at jeg ofte syns krepping blir som en sau, og krølltang blir så stivt.
   På forhånd, Takk 😀

  11. Dette er akkurat den fargen jeg har hatt lyst på lenge! har natulig lysebrunt hår med en stygg gråaktig tone i og har lenge lett etter en måte å gjør håret mitt mindre kjedelig. før farget jeg det bare mørke brunt hele tiden men nå har jeg lyse og mørke striper. Hva skal jeg si til frisøren om jeg vil ha denne fargen? og kan det bli ett problem for meg å få den siden jeg nå har både lyse og mørke striper i hele håret? fint om du svarer på dette (:

  12. Hei :)))
   Jeg har et spørsmål. Folk som har mørke øyebrunn kan de farge håret litt lyst? Vil det kle dem å ha den hårfarge som på det bilde du har av cheryl cole ? :))

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg