En rocka frisyre!


Kate Perry er en rocka jente med en tøff frisyre.
Hun har brukt en bob som er rett i linjene. En frisyre som skiller seg ut. Lugg og en mørk, klar farge er også kult til en rocka jente;)
Selv om vi klipper mindre bob, er rette linjer kult!!
Rett lugg, rett linje i nakken eller sidene. Håret ser sunt og fresh ut!
Krøll det gjerne med tang eller varmruller for å variere frisyren!
Lang bob er kanskje lettere å variere med krøller. Prøv med eller uten lugg;)

Deilig med søndag igjen!
I dag er kurdagen, vet dere;) Jeg sitter selv med en for både hår og hodebunn.
Kos dere på fridage- les min private blogg her http://www.zolvi.blogg.no

17 kommentarer
  1. Heiia 😀
   Jeg lurte på om du kunne legge ut tips om hvordan du kan style krøller. Jeg har selv mange “små krøller” og trenger litt inspirasjon.
   Mvh. Maiken : )

  2. Hei 🙂 jeg har fall/litt krøller i håret, noe som ikke er fint, det går ikke ann å stelle håret uten at jeg retter det, så jeg er så å si avhengig av rettetang, fins det noe som gjør at håret blir permanent rett? eller noe annet?
   jeg bruker en “krem” som jeg tar i håret før jeg føner det, som skal gjøre det rettere(kjøpt hos frisør), men trenger noe mer. Blir veldig glad for svar.
   fast leser og digger bloggen din 🙂

  3. Hei Sølvi!
   Jeg vil først å fremst si at dette er en super blogg. Jeg oppfordrer alle til å lese den.
   Og jeg håper nå at du kan svare på spørsmålet mitt. Jeg har veldig glatt hår, og når jeg fletter det sklir det bare ut. Kan jeg gjøre noe med det?

  4. Hei : )
   Først og fremst vil jeg si at bloggen din er suuper! : D
   Jeg lurer på om du kan anbefale noen krølltenger ? Det er snart jul, og jeg tenkte å ønske meg en krølltang i gave. Men jeg må være sikker på at det er en god krølltang, som gir fine, holdbare krøller.

  5. Hei hei!:)
   Jeg bare lurte på om du kanskje kunne lage ett innlegg hvor du ga noen tips til hvordan en kan style skulder langt hår. Mitt hår har den lengden og egentlig det krøllete, men jeg retter det ut hver dag. Jeg vet det ikke er bra for håret, men jeg trives ikke med krøllene. Men hvertfall, jeg føler at jeg går med den samme frisyren hver eneste dag og det hadde vært kjekt med litt tips til hvordan jeg kan style det annerledes. Og en ting til. Håret mitt har en tendens til å vippe seg veldig i tuppene utover dagen, er det noen produkter som hjelper mot dette?
   mvh. Charlotte

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg