Fantastisk farge!

Noen ganger ser jeg bilder av hår og får helt kriblinger i magen!!
Her er et av dem, hehe…
Jeg får helt sånn – der er drømmeskoene på salg til 70%-følelse!!
Fantastiskk flott farge, synes jeg.
Det er ikke lett å gjøre en med svart hår slik- det er heller ikke helt enkelt å farge en med bleket hår denne fargen.
Det viktigste er at dere ikke prøver på dette hjemme.
Fra svart hår- må avfarges, evt blekes litt og farges inn. Dette er en lang prosess og sliter på håret. Du bør behandle håret med gode produkter.
Fra lyst til mørkt- mangler håret ofte pigmenter og vi må tilsette dem. De finnes ikke ekstra i butikk-pakken og fargen kan lett bli grønn/grå/gusjen.. Selv om frisørene forpigmenterer kan resultatet bli litt annet enn en hadde tenkt. Et langt bleket hår trekker til seg fargen forskjellig og må kanskje gjennom flere omganger før det blir helt bra;)

Husk fargeshampo og balsam + en god kur som du kan bruke til høsten!

34 kommentarer
  1. nydelig farge, men syns også at det var en veldig fin frisyre 🙂 elsker slike krøller som på bildet 😀 men hvordan kan en som meg, men veldig gltt hår, få krøllene til å holde? er det noen spesielle prdukter jeg kan kjøpe? 🙂

  2. Veldig fin farge.
   Kanskje jeg da kan spørre deg om noe ang farger..
   Har du brukt noe av loreal sine farger? Eller kun wella? Grunnen til at jeg spør er fordi jeg er lærling i en salong der vi kun har loreal farger. Men på skolen brukte vi wella farger. Der falt jeg veldig for en farge som het “melkesjokolade” lurer på om det var 7,7 eller 7,5 (husker ikke helt nr systemet på wella lenger 🙂 . Du vet ikke tilfeldigvis hvordan man kan få til den med loreal sine farger?

  3. Hei!
   Jeg har veldig tørt hår, og når jeg vasker det blir det liksom enda tørrere på en måte.. Det blir delt opp noen ganger, slik at det er skikkelig flokete og slik.
   Hva skal jeg gjøre med det? Hvilken shampo og balsam bør jeg bruke? Bør jeg bruke kur?

  4. heisann 😛 jeg har noen spørsmål til deg.
   koffer valgte du å bli frisør ?
   hvilken skole gikk du på da ?
   var den skolen bra eller dårlig. ?
   tjener man mye av å være frisør ?
   har du klipper å krøllet håre til en kjendis før ?
   jeg har så lyst til og bli frisør. å lurar på masse om det .
   vil gå på en skole der jeg lærer mye, sånn at jeg kan det virkelig når jeg skal søke jobb,å hvordan vet jeg at det er dette jeg virkelig vil.jeg vil bli kokk å. å er litt usikker. men har hatt lyst til å bli frisør siden jeg var liten. hvordan fant du ut at du ville bli frisør ?

  5. Jeg skal kjøpe meg shampoo og balsam som er bra for håret, gjerne reparerer tørt hår osv, men jeg vet ikke om jeg skal gå for Redken eller Kerastase. Hvilken anbefaler du?

  6. Hei! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om avfarging? Jeg lurer selv på å gjøre dette hos frisøren, fordi jeg ikke har råd til å farge håret mitt hele tiden, og dessuten savner jeg min naturlige hårfarge. Noen punkt du evt. kunne tatt med :
   – Hvordan foregår prosessen?
   – Om du har farget håret flere ganger, forsvinner all farge i håret da?
   – Sliter det på håret?
   – Hvor mye koster det sånn ca. ?
   Jeg lurer så mye på dette, og hadde satt veldig stor pris på om du kunne svart i et innlegg. Egetnlig ganske snart, for jeg har veldig lang ettervekst.
   Hilsen Ingrid, som liker salongbloggen dritbra!

  7. Halo 🙂
   Jeg lurte på, hvis man har veldig tynt hår, er det noen kur/shampoo/balsam du anbefaler for og få litt “tykkere” hår med mer volum ?
   Super fin blogg! hjelper meg masse 🙂
   Klems

  8. hei. eg har et spørsmål;
   eg har krøllete langt hår. Og glatter det ikkje ofte, men en gang iblant.
   men alltid etter en stund så er det ikkje glatt igjen, så kommer fallet tilbake.
   så eg lurte på om du kunne komme med et tips om hvordan eg får det til å være glatt hele dagen?
   takk:)

  9. jeg hadde noe sånn farge som det før, men så farget jeg det lyst. angrer litt på det, men orker ikke og gå fram og tilbake, så holder meg blond frammover haha

  10. Jeg har mørkt farget underhår og litt lyse striper ellers i håret mitt. Jeg har alltid brukt shampoo og balsam for farget hår, men i det siste har jeg brukt gjennopbyggende shampoo og balsam. Vil det gjøre fargen noe? Savner litt glans og det kan føles litt tørt eller slitt. Jeg har passe langt hår. Jeg bruker bare produkter kjøpt i salong =)

  11. Nydelig hår/farge 🙂 Hvem er på bildet?
   Jeg har farget håret, men så ble det svart.. Jeg har stripet det litt lysere, men har lyst å ha brunt hår igjen 🙁

  12. Hei! Har farga håret mitt nesten svart, og vil ha tilbake min naturlige hårfarge mest mulig skånsomt! Min naturlige farge er lys brun eller ganske mørk blond! Er ikke fint når jeg fåt en lysere ettervekst enn resten av håret!
   Svar ønskes!

  13. Hei 🙂
   Er det mulig om jeg sender ett bilde av meg på e post til deg, at du kan fortelle meg hvilken hår farge jeg passer til? Frisøren her ser ikke på hudtonen, men på orginal fargen.
   Mvh Meg 🙂

  14. Veldig fin blogg!
   Jeg lurer på det samme som Elisabeth; Jeg har mørk brunt/svart hår og vil ha det i en kald lys brunfarge, uten gul/orange/rødskjær. Hvordan kan jeg få til dette best mulig?(Selvfølgelig i frisørsalong)

  15. Hei, jeg lurer veldig på en ting og siden du er frisør håpet jeg på at du kunne svare meg på dette spørsmålet. Blir håret ødelagt/slitt av å vaske det hver dag?
   Hilsen Camilla 🙂

  16. Fint hår hun hadde! 😀 Hun hadde NESTEN lik hårfarge som min naturlige!! 😛 Jeg har visst en spesiell hårfarge som ikke så mange andre har, det sier i alle fall frisøren som pleier å klippe meg.. 🙂 Det hender faktisk at jeg får fine kommentarer for hårfargen min! 😀 Morsomt 😉
   Det er veeldig gullfarget om sommeren, og litt sånn mindre gyllent om vinteren 😛 Jeg er veldi g fornøyd med hårfargen min, og har ikke tenkt å farge det =) Vat du hva den fargen heter forresten? Sånn gullaktig? =P

  17. omtrent samme farge som meg det jo! mitt er naturlig da ;D hehe, hyggelig at noen synes rødaktig hår er fint, ikke bare kaller det gulrotfarget……

  18. Jeg har farget håret mitt svart, har hatt det sånn et års tid. men kribler etter å farge det lysere, er det mulig å farge det brun? (relativt lysebrunt) er egentlig kommunegrå i hårfargen. håper på respons! noen tips?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg