Spørsmål og svar!

nr9
Foto: Stine Kolaas
Styling: Sølvi Bjørnevoll
Modell: Elisabeth Moss Kallestad

Her kommer spørsmål jeg har funnet i kommentarfeltet. Håper dere får svar på det dere lurer på:)
Ha en fortsatt strålende søndag:)

Hva synes du om apotekprodukter?
Så lenge du skal ha den til hodebunnen er de nok gode og milde, men vi i frisørsalonger har 4 års utdanning innen hår og kan hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger;)

Er det veldig skadelig å børste vått hår?
Nei, så lenge du ikke har masse floker du drar i går det bra. Ha i litt kur eller balsam og bruk en kam med store mellomrom mellom taggene;)

Jeg har veldig slitt og tørt håt. Har farget håret siden 6.klasse og går nå i andre klasse på vgs., og har aldri kura eller pleia håret mitt noen gang! Har bleika håret hvertfall 8 ganger på 6 år også, uten å pleie. Har du tips til meg til hva jeg kan kjøpe inn for å få et mer glansfullt og mindre slitt hår?
Proteinshampo, balsam og kur. Kerastase, redken, s factor og Joico er kjempegode på pleie. Stikk innom en salong og få klippet av tørre tupper . Ta gjerne en kur i salongen- de er kjempegode og sterke.  Bytt mellom 2 kurer slik at ikke håret blir "vant" til kuren. Kjemiske behandlinger gjør du hos frisøren fra nå av;) Da vil håret bli bedre.

Dersom man har shamppo og kur i et frisørmerke og kjøper balsam i et annet frisørmerke, går dette fint?
Yes, det går helt fint:)

Hei! Hva heter fargene du har i ditt hår? Og hvor er de fra?
wella 12/81 og fargen under er 6/1 wella 🙂 Mitt grunnlag er en 8`er.

Er Loreal produktene som selges på f.eks. ica gode?
Nei, det synes ikke jeg. Utvannet og lite pleie desverre.. Spar heller til en i salong og du vil ha den mye lengre pga at den er så konsentrert. Håret ditt blir også happy!

Les også om min hverdag på http://www.zolvi.blogg.no 🙂

30 kommentarer
  1. Jeg har sykt gladd hår og ingenting hjelper. Det er så gladd att jeg ikke klarer og tupere det. Hva skal jeg gjøre?

  2. Takk for svarene! Men jeg har ett spørsmål til! xP Jeg har akkuratt som Hanna, sykt glatt hår.. Det hjelper ikke å tupere det.. og heller ikke å spraye det.. Derfor er det umulig for meg å få volum i det.. 🙁 Har alltid hatt helt rett, kjedelig hår.. Når jeg endelig klarer å få volum i det detter det sammen! Jeg har også sluttet med balsam, siden noen sa at balsam bare gjør håret tyngre og flatere.. HJELP?! n_n Hvis du vil svare, kan du svare til bloggen min?
   http://www.KristineSmith.blogg.no
   Håper på svar, takk på forhånd!
   Klem fra meg! <3

  3. Er h&m gelwax skadelig for hår og hodebunn?
   Noen andre annbefalinger for et mellomlangt hår? Trenger noe som klarer å holde håret oppe! 🙂

  4. Hei:)
   Jeg bruker Joico shampo og balsam nå for tiden, men merker jeg fortsatt har en del floker i håret, hva kan dette skyldes? Jeg har egentlig svart og glatt hår, men får floker under alt håret. Noen tips?

  5. Hei
   jeg er brun og har svart hår og har rundt ansikt og har krøllete hår. Hvilken frisyre vil jeg kle?

  6. Hei 🙂 Har du forslag om hvordan sette opp langt hår?? Har du noen bilder der du kan vise hvordan man fester bak?
   ps. Er blitt stor fan av bloggen din, elsker alle tipsene dine om hår og sminke!

  7. Hei 🙂
   Eg har langt krølla hår, det er korketrekkere sikkert nesten overalt bortsett fra bakhodet, der er det ganske flatt..
   E glatta ut håret av og til men ikke så veldig ofte.
   Håret er sånn middels slitt, vurderer å bleike det snart.
   Kass shampoo anbefala du?
   Hadde vert kjempefint å få svar.

   Ps: Kjempefin blogg, har fått mange gode tips:)

  8. Jeg har et spørsmål, veit det kanskje er litt seint men;
   Jeg har ikke sett Lee Stafford i en frisørsalong, men jeg har sett det på Vita. Lee Stafford er jo et kjent frisørmerke, og selges ikke hos frisøren (tror jeg) og heller ikke på ica og h&m. Så er Lee Stafford et unntak? Anbefaler du disse?

  9. Hei. Dette må du forsette med! Har fått veldig mange gode tips fra deg! Men nå har jeg fått et problem. Har tidligere farget håret med wella 12/81. Men sist gang blei det veldig kaldt (de har byttet innholdet i fargen), så vi brukte en boks med matrix skum med gule pigmenter for å få bort lilla fargen. Jeg gikk deretter over til å bleike etterveksten. Jeg har bare brukt frisørprodukter hele tiden (Keune, Sexy Hair, L’oreal og Wella osv..) Kurer det minst to ganger i uka. Men jeg har mistet veldig mye hår etter bleikingen av etterveksten. Jeg har/hadde tykt hår. Burde jeg gå over til å stripe håret? Eller må håret bare få “fri” fra all farging? 🙁

  10. Hej!
   Jag läste frågan Hur om dig färgar ditt hår. Men förstår jag Inte riktigt. Jag är ju svenska och norska kan va liten knivigt. =) Så bara undrar om du kan “förkara” är lite mer. Jag sökte efter Wella 12/81. de ser ut inte Någon hårfärg, vad är de förnågot? Nu är jag blond men lite mer “Barbieblond” jag sulle vilja ha mer normalblont hår. Är tacksam för svar.

  11. hei 🙂
   jeg har ganske slitt hår, men så har jeg ganske lang ettervekst, så jeg må nok farge det snart. sist jeg farget det, begynte noe hår og rakne litt. hva burde jeg gjøre ?

  12. Må bare si en ting! Må alle spørre om det med butikkprodukter HELE tiden?? Tror de fleste har fått med seg nå at alle salongprodukter er bra, og butikkprodukter er dårlige! Og til dere som sier dere ikke har råd til salongprodukter, ta dere råd! Kjøp de store flaksene som ofte er på tilbud, og det er faktisk ikke så mye dyrere enn i butikken når du tenker på hvor mye mindre shampo/balsam du må bruke, og at det blir MYE bedre resultat!! Bare tenk over det 😉

  13. Hei ! Ser at du forteller om og om igjen at butikkprodukter ikke er bra. Det som er er at håret mitt føles mye bedre og er ikke så fett etter at jeg har brukt shampo og balsam fra butikken enn fra frisørsalongen. Mammaen min er frisør så hun velger jo riktig shampo og balsam fra frisørsalongen, det jeg lurer på er om du vet hvorfor det er sånn ?

  14. Jeg lurte på hvor i Bergen har du salong?
   Og om du har hair extension clip on clip of inne i salongen alltid, eller må du bestille viss noen skal ha?

  15. Jeg har farget håret mitt i en sånn slags litt mørk brunaktig farge med mahogni i eller hva det heter fargen er fra loreal paris prefrence , jeg vil ha brunt hår med svake blonde striper men hvordan skal jeg få til det? Koster det mye hos frisør og farge om eller hva jeg måtte gjøre. Hva skal jeg gjøre ?
   takk på forhånd

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg