JEG TESTER

S factor sin nye diamond dreams
Innholdsliste:    Vin-ekstrakter fra Champagne som tilfører pleie og antioksidanter.   Diamantstøv som gir massiv glans!   Perleekstrakt som gir glans, shimmer og medgjørlighet.
 Hydrolisert kashmir som virker glattende og mykgjørende.   Solsikke ekstrakt som gir UV beskyttelse og forhindrer knekte hårstrå.
 Glycerin som gjør håret fuktighetsresistent +   Dimethicone som bevarer fargen.  
Den bevarer fargen og gir en kjempefin glans;)
FANTASTISK!!!!!

Dette må vel være den mest glamorøse shampoen jeg vet om!!
Håret mitt lukter supergodt!hår 712

22 kommentarer
  1. Hei. jeg har et lite problem som jeg håper du kan hjelpe meg med. eller i mine øyne, ett stort problem. jeg trener hver eneste dag, noe som begtyr at jeg er nødt til å dusje hver dag. og nå som håret mitt er vant til det, så blir det veldig fort fettete. av og til kan jeg faktisk føle at det er fettete bare noen timer etter jeg har dusja, uansett hvor grundig jeg vasker og skylder det. og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre, så har du noen tips? 🙂 utrolig bra blogg forresten.

  2. Hei,
   jeg skal i 80-talls party på lørdag, og lurer på hvordan jeg skal ordne håret! Jeg har blondt kort hår, til litt under ørene og rett pannelugg. Har ikke kreppetang så det utelukker vel en del.. setter stor pris på det hvis du har noen tips! 🙂

  3. Er denne shampoo-en beregnet for de som har farget håret eller kan de med ubehandlet hår også bruke denne? Tynger den ned håret?

  4. Hei, jeg har en ganske lang panne, og vil prøve å sjule det. Derfor har jeg pannelugg, men den deler seg hele tiden og det vil jeg ikke. Har du noe tips?

  5. Hei! Jeg skal kjøpe meg en kur en av de nærmeste dagene, og jeg lurer på om du har et tips til meg. Jeg har mørkt hår, men farger det i tillegg mørkebrunt hos frisøren. Har glatt og slett hår, men ønsker meg som regel litt ekstra volum. Syns du jeg skal velge kur for farget hår? Eller hva syns du? Gi meg gjerne et par konkrete produkter, butikken jeg handler hos, har de aller fleste merker 🙂

  6. hei håre mitt krøller seg. ikke alt men et og et hårstrå krøller seg til en liten krøll. jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. kan du hjelpe?

  7. Hei : )

   Eg har mellomblondt hår, ikkje brunt heller ikkje blondt :P, har stripa det blondare i ei god stund og vurderer og farge/stripe det brunt. Passar det for alle å ha brunt hår? : )

  8. dimethicone er jo silikon og det er jo ikke bra for håret, legger seg som et belegg rundt hårstrået. Er det forskjell på silikoner?shampoo man kjøper i dagligvarebutikken er jo proppfulle av silikoner og det er det som gjør at de ikke er bra

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg