EKSTREM PLEIE!

haircare

Tørt sommerhår bør pleies riktig.
Invester i en god shampo, balsam og kur som du kan bruke høst og vinter.
Den kalde vinterluften kan være tørr og merkes på både hår og hud.
Bruk en god fuktighetskrem til ansikt og en god kur til hår.

– Redken Cat kur. En ekstrem proteinkur som bygger oppigjen håret.
Den sprayes i håndkletørt hår (ca 7 sprut i langt hår) la det virke 5 min før du gjentar prosedyren.
Gjør dette 3 ganger før du skyller ut og avslutter med en balsam som lukker håret.
Virketid -tilsammen 15 min eller lengre.
–  Noe jeg virkelig anbefaler er salongkurer fra kerastase! Det finnes mange forskjellige og frisøren din finner den som er riktig for ditt hår.
Bestill en egen time til kur og masasje.
Utrolig deilig for hår og hodebunn.
De fleste kurene du tar i salong er veldig, veldig gode. Bygger oppigjen håret, pleier og beskytter. De varer i flere vask og du kan kjøpe med deg en kur du kan bruke mellom salongbesøkene.
En kur i salong varierer i pris alt etter hva du ønsker. Men, en betaler for kvalitet. Unn det det beste!
– Loreal sin nye force vector er en av mine nye favoritter!
Jeg synes håret mitt blir rolig og glatt. Den lukker skjellaget og gir masse pleie. Passer best for tynne fine hår som er kjemisk behandlet. Den styrker håret og lukter veldig godt!
Jeg bruker shampoen også og er veldig fornøyd!
Den finnes i 500ml flasker som du kan få kjøpt i frisørsalonger. Nå har vi den hos oss til 209 kr!!
S factor har også en kurbombe!!
Denne dyptvirkende kuren reparerer og pleier. Den er utolig deilig.
Håret blir silkemykt og får massevis av glans. Den lukter litt jordbær-menthol. NAM!
Hele s-factor serien er fin til sommertørre hår. Gi håret litt ekstra denne høsten, prøv noe nytt!!
Kom innom salongen og vi hjelper deg med å finne det som passer ditt hår og hodebunn.

31 kommentarer
  1. Hei. Kunne du ha lagd en video der du viser hvordan man bruker varmeruller? Vurderer å kjøpe meg det, til ballet u desember!

  2. Kan du lage en video der du viser hvordan du lager store flotte krøller. Der du kanskje forteller litt hvilke krølltang du anbefaler og produkter? 🙂
   Gøy med videoer der du kommer med tips til å sette opp håret også 😀

  3. Hei Zølvi!
   Lurer på hvilke produkter du anbefaler til langt, farget hår?
   Tidligere stripet jeg håret mitt, så det er litt slitt. Har derimot vært flink å pleie det, og har akkurat klipt meg.
   Bruker per i dag Cutrins shampo for sensitiv hodebunn, Redken extreme balsam, wella sp hårkur, redken extreme cat treatment og rekden anti snap. Men ønsker å prøve ut en ny hårkur, og kanskje en ny shampo også. En uten SLS.

   Er usikker på om jeg bør velge produkter for farget hår eller slitt hår.

   Du har en super og lærerik blogg, HEIA HEIA! 🙂

  4. hei zølvi 🙂 er inne på bloggen din når jeg trenger tips om hår osv, og elsker at du kommer med produkter du selv ar god erfaring med ;D
   Det jeg vil spørre deg om er hva du syns om hårprodukter med silikon ? Anbefaler du å kjøpe økoligisk på apoteket framfor de vanlige i butikken ? Og så har jeg sett på ingrediens innholdet på den nye hårkuren min fra Sebastian, som også inneholder veldig mye silikon. Syns du det er helt greit med silikon i produktene eller er det egentlig ikke så mye å tenke over ? 🙂

  5. Hei, siden alle andre spør her… Jeg klipper meg hos en ganske liten frisørsalong, er fornøyd med det, men de har ganske dårlig utvalg av produkter, eller- de fører ikke så mange forskjellige serier. Bør man da bytte til en større salong? Vet liksom ikke om håret mitt ville blitt så mye bedre av den grunn(bruker jo salongprodukter nå).. Forresten fint at du skriver HVA produkter lukter, ikke bare at de lukter “kjempegodt” : )

  6. Hei! Ligte veldi godt den fargen på håret hennes. Hvilken farge er det?
   skal snart farge håret ser du;-)

  7. Hei Hei ! : )
   Jeg har langt hår og det eneste som jeg kan gjøre for håret mitt er å slette det( Bruker en spess. spray for jeg skal slette det for at håert skal ikke se slitt ut pluss at det er behandlig for håret i den) Men jeg syns at det er kjempe slitsomt å slette det heletida, det er langt og tjuktt og tar noe tima før man er ferdig med hele håret. Jeg har ikke noe krølle tang eller noe og vil helst ikke kjøpe meg det. Jeg så på noen vidio-tipsan du gå å lage krøller med slette tang,kunne du vise andre ting man kan bruke slette tang til ?
   Hadde vært helt perfekt vist du kunne lage en viedio eller fler : )

   Mhv, BettyIlona on Nettby ^^

  8. Hei! Jeg skal kjøpe meg en kur en av de nærmeste dagene, og jeg lurer på om du har et tips til meg. Jeg har mørkt hår, men farger det i tillegg mørkebrunt hos frisøren. Har glatt og slett hår, men ønsker meg som regel litt ekstra volum. Syns du jeg skal velge kur for farget hår? Eller hva syns du? Gi meg gjerne et par konkrete produkter, butikken jeg handler hos, har de aller fleste merker 🙂

  9. Hei! Jeg var til frisøren å hadde ganske lyst hår og skulle ha litt mørkere, og det ble for mørkt med lillskjær i, vet du hvordan jeg får bort lillaskjæren? Det er utrolig lilla. Jeg ville ha brunt. Og om du har nå tips blir jeg hjertelig glad!!
   🙂

  10. Kunne du gitt meg ett tips om hvordan jeg kan få rett hår hele dagen, jeg har litt fall i det.
   Jeg retter det hver dag.
   Etter noen minutter er det med fall i (IGJEN)
   Jeg begynner å bli litt smådesperat, har du noen tips til hvordan jeg kan få rett hår hele dagen ? 🙂

  11. Fin side, og bra tips!

   Men en ting; dere bør gjøre noe med designet. Det er veldig “jalla” i forhold til innholdet.

  12. Hei 🙂
   Jeg trenger noen råd ang. hårtap.. Jeg har alltid røytet, men aldri MISTET så mye hår som jeg gjør nå.. Er det noe jeg kan vaske håret med? Noe jeg kan spise? Har du noen råd mot hårtap?
   Jeg har kunn fargen håret to ganger med 6 månders mellomrom, så har vanskelig for å tro at det er grunnen…

  13. Hei Zølvi!

   Hvilken shampoo og balsam vil du annbefale til farget hår? ( Brunetter)
   Hvet at kerastase, loreal, S-factor og Pureology er ganske bra, men er det noen som er bedre enn andre?
   Håper på svar fra deg!

   Mvh.
   Yvonne!

  14. Hei:) jeg trenger hvirkelig hjelp. Var hos frisøren for å farge/bleke etterveksten, og nå ble den mye lysere enn resten av håret(som før så naturlig ut)og det er gulskjær.. har kjøpt meg en sånn blåshampoo, men uansett, det er alt for lyst og jeg kler det ikke.. Er det mulig å få lagt litt mørkere striper i håret, uten at det blir grønt/misfarget? Ser det er mange som stiller deg spørsmål men jeg prøver likevel:)

  15. For å bare svare på et par innlegg som har med farging hos frisør som ble misslykket hadde jeg klaget og fått farget eller fikset det igjen uten ekstra kostnad =)

   Jeg bruker shampoo som skal bygge opp igjen håret, hørte at det var veldig å anbefale. Jeg har stripet endel lyst igjennom årene og har mørkt under. Jeg brukte tidligere shampoo for farget hår men nå bruker jeg gjennoppbyggende produkter. Anberfaler du det?

  16. hva synes du om cutrin sine produkter? kjøpte en hårkur fra cutrin i frisørsalong for en uke siden, men har enda ikke fått noen særlig virkning, det pleier å ta litt tid, sant?

  17. hoho, på eBay fant jeg loreal kuren til 187 kr, og det var 500 ML !! Bruk nettet, folkens 🙂 Dobbelt så mye for en billigere penge <3

  18. Kan du legge ut et innlegg med tips til kurer til de som ikke har farget håret, altså det er ikke skadet av kjemiske behandlinger, men av sol og diverse ting ? 🙂

  19. Hei^^

   Jeg har det man kaller skikkelig afro… Begge foreldrene mine kommer fra Afrika så det er kanskje ikke så rart, men det som er er at det vokser også bare brekker det bare av igjen!!! Når jeg var liten hadde jeg kjempe fint tjukt og langt hår(sånn ca midt på ryggen). Men sånn ca når jeg gikk i 5. klasse så begynte det plutselig å brekke av! Både mamma og min lillesøster har langt sunt har mens mitt er kort og super tørt! Flasser skikkelig i tilleg. Bruker foresten sånn permanent utretting så at det går ann å gre det i en vis tid, men det gjør også mamma og lillesøs, men det har ikke på virket håret dems i det hele tatt… Har du noen forslag på hva jeg kan gjøre ? Har du erfaring med Afrikansk hår?:P måtte bare spørre^^

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg