SEXY KONKURRANSE!

Ja, jeg gir bort en gavepakke med sexyhair produkter!

Jeg har selv plukket ut en del produkter jeg gir bort, i tillegg til den nye fargebalsamen som tilfører håret fargepigmenter. Den intensiverer fargen din og gir en strålende glans.
Håret blir sterkere og mykere. Den beskytter og lukker hå
ret.
Du kan få ønske deg en farge!

Jeg trekker en vinner blant kommentarene på onsdag.
 Spørsmål denne gangen blir: Hva forbinder du med sexyhair og har du prøvd ut noen av produktene?
Signer med bloggadresse/mailadresse-
Lykke til!

442 kommentarer
  1. jeg har aldri prøvd det, og kunne vært fint å vinne det, da har jeg en fin gave til mamma sin 40 års dag, (ja skal selfølgelig kjøpe mere) :- )

  2. Nå har jeg ikke prøvd så mye fra “SexyHair”, men en hårspray. Jeg har fått veldig godt inntrykk av produktene derfor forbinder jeg dem med gode produkter som gir sterkt hold og glans. Alle vil se vakre/sexy ut på håret og “SexyHair” produktene gjør at håret ser sexy og vakkert ut og frisyren holder seg LENGE.

   http://www.solskinnet.blogg.no / [email protected]

  3. Jeg forbinder sexy hair med gode produkter og produkter som får håret ditt til å bli som du vil og med volum og sånt.
   ja, jeg har prøvd en spray, og den funket utrolig bra! har den enda i skapet mitt 🙂 men den kommer nok til å bli brukt opp om noen dager fordi jeg bruker den hver dag og den holder så godt.

  4. Jeg har ikke prøvd produktet selv, og kan derfor ikke komme med noe uttalelse om hva jeg forbinder med merket! Men det hadde vært spennende å prøve noe nytt 😉

   Mette

  5. Det eg forbinde med Sexyhair er en serie som prøver og reparere slitt og ødlagt hår , til og få “sexy ” hår .
   Sexyhair passer jo alle hår endten du har farget , krøller , kort , langt , vil ha volum osv . Ser for meg at Sexyhair har litt ekstreme produkt , fks en ekstrem hårspray som gjør at frisyren sitter hele dagen osv .. Ser for meg at mottoet til Sexyhair er at alle kan få ” sexy ” hår , uansett hvordan håret ditt er , og at Sexyhair hjelper deg og oppnå ett bra resultat som du blir fornøyd med , og gir ett synlig resultat 🙂

   Har aldri prøvd sexy hair , men har utrolig lyst og prøve , med tanke på at eg har hørt veldig mye bra om det 🙂

  6. Jeg forbinder Sexyhair med noe som holder, og et merke man blir fornøyd med!
   Jeg har glatt hår og frisyrene “faller fort ned igjen”.Da jeg fortiden ammer, har store mengder av håret falt av, og det har blitt svært tynt, tiltross for inntak av B-vitaminer og godt stell.
   Har aldri prøvd sexyhair produkter, men kunne svært gjerne tenkt meg å prøve, da det høres veldig bra ut. Har heller ikke sett dette merket i frisørsalongene i nærområdet.
   Takk for en flott og inspirerende blogg!:)

  7. Jeg forbinder sexy hair med hårstyler. Noe ala, hvis det er kort så blir det litt bustete, mye volum og sånnt. Hvis det er litt lengde på det blir det evt. krøllete, men litt sånn røfft da også 🙂
   Jeg har ikke noen produkter derifra selv, men har prøvd en hårspray som tilhører en venninne, den var veldig fin, og jeg klarte å få håret som jeg ville ha det! 🙂

  8. Supert at du kjører så mange konkurranser!

   forbinder sexyhair sine produkter med det at de er veldig bra. for alle typer frisyrer og hår. Forbinder det også med at de har det lille ekstra som skal til for en røffere frisyre med masse hold 🙂 Har ikke prøvd ut så mange, men sprayen med masse hold er iallefall super! Husker ikke hva den heter i farta;);)

  9. jeg forbinder Sexyhari med volum, og ikke minst god lukt. Litt stiv pris men det er vert det! Jeg har selv prøvd noen av produktene og har falt helt for tuperingssprayen.

  10. Så bra konkuranse:)! Sexy hair er rett å slett slik at du får sexy hår 😀 hehe neida. jeg vet ikke helt fordi jeg har aldri prøvd det produktet. Men jeg trenger produkter. Har bleket håret mitt og det er SKIKKELIG slitt nå :S. Håper jeg kan få et glansfult og friskt hår igjen, så har vurdert og kjøpe en del produkter.. men må først ha penger til det. Men det gøyeste hadde jo vært og vinne her da 😀

  11. moro med konkuranser 🙂
   jeg har aldri prøvd ut en noen av produktene, men jeg har veldig lyst og prøve de. Jeg forbinder SexyHair med glans, hold og volum. det er vel fordi jeg har sett mange andre bruke det, og de får et kjempefint resultat på alle frisyrer. Og ikke minst, det lukter jo godt.

  12. Masse volum, og rufsete, litt tilfeldig hår. Deilig, men ikke dominerende lukt, og mye hold. Håret blir seende litt ekstremt, men allikevel naturlig ut.

  13. Jeg har kun brukt disse produktene når jeg har vært til frisøren og vasker håret der. Og synes den er kjempe god! Forbinder den da med en lykkefølelse jeg får etter jeg har vært til firsøren 😀

  14. Jeg forbinder SEXY hair med stilig design, god lukt og at produktene funker veldig bra på håret. Jeg har hårkuren til SEXY hair, og den er helt fantastisk…;0)))

   Mailadr; [email protected]

  15. Når jeg hører Sexy Hair tenker jeg på den gangen jeg var i USA, der er jo de produktene mye billigere, og jeg hamstret med meg mange gode produkter. Og ikke minst forbinder jeg det med vakkert hår!
   Selv har jeg prøvd ut hårsprayen (som jeg syns er en av de beste hårsprayene), shampoo, balsam +++

  16. Sexyhair forbinder jeg egentlig med deg 🙂 mest fordi jeg aldri hadde hørt om disse produktene før jeg begynte leste bloggen din. Kjekt å kunne få anbefalinger fra en som kan det! Videoene du har lagd syns jeg er veldig bra og jeg kunne godt tenkt meg å prøvd de.

   [email protected]

  17. Jeg forbinder sexy hair med gode produkter med mye glans og god holbarhet, pluss at de gir utrolig sexy hair rett og slett;) Jeg har prøvd noen av produktene i salongen og jeg elsker dem!

  18. Eg har ikke prøvd SexyHair sine produkter ennå, men har alltid forbundet dem med glamorøse frisurer, med masse volum, glans og kjempe god og langvarig hold.

  19. Jeg har aldri prøvd det selv, men jeg forbinder det med flott hår, som ser sexy ut. Gode produkter og gode kvalitet.
   celli92.blogg.no

  20. Jeg har aldri prøvd sexyhair sine produkter, men har hørt mye bra om dem. Ville likt å testet det ut 🙂 sliter med slitt og tørt hår, og jeg tror det ville vært godt for håret mitt.

  21. Jeg forbinner SexyHair med volum, volum, volum! Av en sak Backcomb 🙂 Jeg forbinner detogså med morsomme navn på produktene, og at de ikke selges i noen av de nettbutikkene jeg pleier å handle fra.

   Brunette ønsker seg fargbalsam til brunt hår.

  22. Jeg har aldri brukt sexyhair, men jeg forbinder de med masse volum og glans:)) Har alltid hatt lyst til å prøv backcomb in a bottle for eksempel;)

  23. Jeg har prøvd volum serien og strong serien! Simpelten elsker de! Jeg forbinder serien med ekslusiv lukt og ett plettfritt reslutat! Kjempe god for håret, anbefales på det sterkeste:D
   [email protected]/www.piamarie.blogg.no

  24. Sexy Hair forbinder jeg med fantastisk god lukt og silkemykt hår. Frisøren min bruker ofte Sexy Hair produkter på meg når jeg er der, og da går jeg og lukter på håret mitt så lenge som mulig etterpå. Vil nesten ikke vaske det igjen. Hehe. Hvem vil vel ikke ha hår som dufter banan og jordbær?

   Selv har jeg hatt Silky Sexy Hair, og syntes den var fantastisk! Desverre ble det trykk i balsamflasken på flyet, og nesten hele hadde lekket ut.

   Om jeg skulle prøvd en ny, ville jeg nok prøvd noe fra Healthy Sexy Hair eller Strong Sexy Hair, da håret mitt trenger litt ekstra næring. De er vel hvite, lysblå og orange.

  25. Forbinder sexy hair med glans, hold og masse volum! Har ikke stor erfaring med det fra før, men har sett resultatet på mange andre! Har VIRKELIG lyst på å prøve selv:)

  26. Jeg forbinner volum med sexy hair. Volum og glans. Jeg har prøvd flere ganger og oppnå nettopp dette, men har aldri egentlig fått det til. Håret mitt er for langt og vil bare henge rett ned 😛

  27. Jeg har ikke prøvd de produktene enda, mamma skulle kjøpe de til men men det ble aldri. Jeg forbinner sexy hair med glans fult og rett og lett pent hår der mann får en god volum. Et utrolig bra produkt tror jeg det er.

  28. Jeg bruker sexy hair hår kur for de som har bleket hår. Fantastisk bra! Håret blir så herlig mjukt og glansfullt! Greier meg ikke uten! men har ikke råd til å kjøpe andre produktene. blir fort dyrt. men blir man hekta på noe så må man ha det!

  29. Jeg forbinder sexyhair med gode produkter som lukter deilig! Bruker kur fra strongsexyhair to ganger i uken, og den er aldeles herlig! Har merket stor forskjell på håret mitt etter at jeg begynte å bruke den!

  30. Jeg forbinder sexyhair med produkter og spray som gir hold og volum. Jeg har ikke prøvd det selv. 🙂

  31. jeg forbinder sexyhair med mye volum og godt hold. jeg har prøvd produktene flere ganger og jeg ELSKER de. hadde blitt utrolig glad for den pakken!

  32. Sexyhair er for meg produkter som gjør det de lover! Enten man ønsker slett hår, eller hår med volum får du det til med sexyhair produktene. De har produkter for alle sammen, noe jeg liker veldig godt! Når jeg hører ordet sexyhair tenker jeg på sunt og vakkert hår, som samtidig har den sexye looken man får av stylingsprodukter!

  33. Når jeg hører sexy hair tenker jeg med en gang på utrolig bra hår produkter og fint hår. Jeg har prøvd en hårspray og en sprayskum fra sexy hair, og det var de beste jeg har prøvd :- )

  34. Deg! Og gode produkter som lukter godt, jeg har lagt min elsk på backbomb in a bottle, den er heelt fantastisk!

  35. Jeg har hørt at du får stort, og vakkert hår av sexy hair. Jeg er avhengig av å ha volum, pga jeg hater hodefasongen min, og vil helst ikke at den skal synes så bra. så da blir det tupering og masse hårspray, som sliter på håret, og gir kviser i panna. Så både jeg og håret mitt roper etter hjelp! Hadde vært kjempe kult å vinne 🙂

   monicaairen.blogg.no, [email protected]

  36. sexyhair is sexy hair, jeg får den følelsen av at håret mitt er mykt å fint;) har veeeldig lyst på disse produktene:D men har dessverre ikke råd selv da jeg er student

  37. Jeg forbinder sexyhair med stort krøllete sexy hår! Da jeg hadde permanent brukte jeg en slags leave-in på tube og en slags skumspray, husker dessverre ikke hva de het.. men jeg var kjempe fornøyd, særlig med den leave-in kremen! Den er abslolutt å anbefale 🙂

  38. jeg tenker på den gangen jeg var utplassert til Betty Blue
   ( frisørsalong) så måtte jeg stable opp masse av kolleksjonen til sexy hair ! også måtte jeg ned i lagre og hente mere så når jeg skulle fortsette med stablingen så datt alt sammen ned og noen av flaskene ble ødelagt og masse søl , jeg fikk med meg en del hjem 😉

   Brunetter er best

  39. Jeg har ikke fått prøvd disse produktene, dessverre, men skulle gjerne gjort det!:)

   Jeg forbinder SexyHair med stort, messy, bølgete hår, litt bedroomlook på både makeup og hår:)

  40. Sexyhair virker som et utrolig bra produkt etter det jeg har lest om det. Jeg har ikke prøvd det selv, fordi jeg som oftest går etter de billigste produktene da jeg ikke har råd til å være så luksuriøs.:p Hadde vært gøy å prøvd ut noe som ser ut til å funke veldig bra, og jeg tror produktet hjelper mye på velvære følelsen:)

   Btw, elsker hårvideoene. Har lært masse av de;)

  41. sexy hair
   .jeg forbinner det med noe bra, at viss du bruker produktet kan du få ”sexy hår”
   noe jeg da har lyst på forbinner det også med tanta mi, hun bruker noen av produktene deres, og hun er altid pen på håret, selv har jeg aldri prøv produktene til sexy hair, men kunnne gjerne ha tenkt meg det:)

  42. Jeg forbinder det med vakkert hår. Rett og slett. Har ikke fått prøvd ut noen produkter, da de ikke selges i nærheten av hvor jeg bor: Men jeg har veldig lyst å prøve ut! Spesielt den sprayen som du bruker så ofte:)

  43. Jeg ble introdusert til produktet hos min frisør for et par år siden. Hun sa; at det var det hotteste produktet på markedet, og at jeg burde prøve det. Mitt første kjøp var en hårspray, den jeg bruker den dag i dag. Jeg forbinner Sexy Hair med fargen rød, varme rockekonserter, god lukt, romanse, uteliv, intimitet, festivalsommer, volum,luksurøsitet, intense blikk, sterke drinker, femenimitet og selvtilitt. Når jeg bruker Sexy Hair, så føler jeg meg rett og slett, HEIT 😛

  44. Forbinder Sexyhair med god lukt, god hold og stilig design! Vekker oppsikt på badet! Gode produkter som faktisk funker!! Brukte produktene mye før, hadde vært deilig med noe nytt igjen! 🙂

  45. jeg forbinder “sexy hair” med at man får et nydelig hår med mye hold, glans og volum! har ikke prøvd det før men har kjempe lyst ;D

  46. Jeg forbinder Sexy Hair med trend, stil og profesjonalitet!!

   Bare forpakningene tiltrekker min oppmerksomhet i salongene, og dessuten er Sexy Hair et merke du kan stole på! Jeg har aldri blitt skuffet, og etter jeg begynte med Big Sexy Hair, hadde jeg endelig funnet mine etterlengtede volum produkter for mitt ellers veldig stritte hår!

  47. Jeg bruker daglig straight sexy hair sin varmebeskytter og big sexy hair sin tupperingspray. Veldig fornøyd ! Det jeg forbinner med sexy hair er et hår med en annen kvalitet enn det mange andre har. Foreksempel de som bruker varer fra butikken og sånn.
   http://www.jeaaltmann.blogg.no

  48. Jeg har bare prøvd 1 gang hos en vennine og jeg elsket det ! Det gir deg sexyyy hair UTEN tvil, jeg har aldri vuunnet noe før, så å vinne dette ville vært en DRØM. Jeg trenger volum og glans 🙂 Og tro meg det hjelper ! Jeg har bare prøvd det 1 gang og har ønsket meg siden, men har ikke haat rååd nå i det siste har vært så optatt av alt annet at håret mitt er rett og slett katastrofe dette ville vært såå bra ! jeg trenger det med andre ord.

  49. Jeg har prøvd sexy hair sin tuperings spray, hårspray og elsker dem! Jeg har brunt hår og har tenkt til og farge det en farge lysere eller mørkere brunt, men før må jeg skaffe meg sikkelig bra prudukter, jeg vil ikke skade håret mitt. i tillegg går jeg så fint hår med den.

   [email protected]

  50. Jeg forbinder sexyhair med en sånn “kvinners kveld” på sats, for noen måneder siden. Har ikke prøvd noen av produktene selv, men en venninne kjøpte shampoo og balsam, og den var visst kjempebra! Husker ikke hva den het, men den ga ihvertfall kjempebra volum!!:)
   Kunne godt tenkt meg å prøve noen produkter.. 🙂

  51. Sexyhair har jeg desverre aldri forsøkt, men jeg er nettopp kommet ut av et langt forhold, og driver med litt “bli-ny-makeover” for tiden:) Skal klippe håret mitt imorgen- tror det blir en lang bob! Skummelt:O Men gleder meg;D Og jeg kunne virkelig tenkt meg å prøve ut noen nye produkter, som kan gi meg en sexy, ny look! 😉

   [email protected]

  52. med sexy hair forbinder jeg fint skinnende og glamorøst hår.

   Nei, har aldri prøvd noen av de produktene og har utrolig lyst til å prøve. Du skriver utrolig mye fint om produktene på bloggen din, og har utrolig lyst på!… men pengene begrenser litt.

  53. Jeg forbinder SexyHair med en rekke gode produkter, som gir alt fra glatt, “silky” hair, til rufsete stort, om ønskelig.. Jeg har prøvd SilkySexyHair kolleksjonen, og er veldig fornøyd! Har hatt veldig lyst til å prøve fargebalsamen + andre ting derfra, så hadde jo vært en drøm å kunne vinne det! Siden du legger fargebalsammen med i en pakke, regner jeg jo med at den er rimelig god!
   Har forelsket meg helt i SexyHair produkter og vil veldig gjerne vinne pakken! 🙂 Vil gjerne prøve ut flere produkter, for å finne ut hva som er riktig for det dyrebare håret mitt 🙂

  54. Det ligger mye i selve ordet, sexyhair. Hår som både ser glamorøst å fint ut. I forskjellige farger og lengder. Har desverre aldri prøvd produktet selv, men siden jeg har hørt mye positivt om det har jeg lyst å prøve dette ut. Har sånn passe langt hår, men siden håret mitt er så glatt er det ikke lange tiden det går før krøller blir til stritt igjen.
   [email protected]

  55. Jeg forbinder Sexy Hair med gode produkter som hjelper deg med utrolige bra hårstiler som sitter slik du vil, og det gjør at håret sitter akkurat som det skal!

   Jeg har prøvd big sexy hair hårsprayen, og må si at jeg ELSKER den!

  56. har ikke testet så mange av produktene, men det jeg har prøvd er jeg strålende fornøyd med. Sexy hår rett og slett 😉

   – kaisaiversen.blogg.no

  57. Hei !

   Sexy hair er VOLUME for håret. Mega pleie og masse volume.
   Løfter håret til nye høyder. Og gir frisyren det lille ekstra
   Enkel og stilren design :O)
   Dette er hva jeg forbinder med sexy hair.

   Om jeg skulle være den superheldige vinneren,noe som jeg virkelig håper på-så er jeg jeg mørk brun i håret.
   Ja man får rett og slett sexy hair. I Love it !!

  58. jeg forbinner det egentlig med søsteren min fordi hun hadde alltid så sinnsykt mange produkter når hun bodde hjemme. Jeg har prøvd noen av produktene f.eks shine spray og tan spray. jeg liker sexy hair veldig godt.

   [email protected]

  59. Eg forbinder det med bloggen din! Har noken venninde som har prøvd, og de skryte veldig av produkta! Har hatt lyst å prøve lenge, men ingen frisøra har sexy hair sine produkta i nærheita. Derfor har eg veldig lyst å prøve dei!
   [email protected]

  60. hei sølvi. jeg forbinder sexyhair produktene med kvaltiet som holder på frisyren, gir glans, og ikke sliter på håret som de billige butikk hår pruduktene gjør. jeg har hørt veldig godt om den serien fra andre, men jeg har desverre ikke fått prøvd sexy hair sine prudukter selv. siden jeg er arbeidledig og er blakk så har jeg ikke råd til sånne dyre og gode produkter, desverre for meg siden jeg hadde virkelig trengt å få noen skikelige produkter til mitt hår, for her blir det bare billige butikk shampooer og diverse:(

  61. Jeg forbinder det med masse volum og rufsete hår. noe jeg elsker!
   har selv bare et produkt fra sexyhair og det er sprayskommet som gir meg volum. Ønsker meg flere produkter fordi de er utrolig gode.

  62. Jeg forbinder sexy hair produktene med frisøren min som jeg elsker.
   Der har je gkommet i kontakt med shinsprayen den som beskytter mot varme og sist gang kjøpte jeg kremen jeg har på før rettetang…har også brukt skummet dems….Kjempe fine produkter.

   Du blir rett og slett sexy girl 🙂

   [email protected]

  63. Ops! Jeg skrev den 3. kommentaren, men glemte å si at jeg har prøvd noen av produktene, ja. Frisøren har brukt det på meg etter klipp, og selv har jeg den moussen som skal fremkalle krøller i håret 🙂

  64. Jeg forbinder Sexy Hair- produktene med masse volum da jeg for det meste har prøvd Big Sexy hair- serien. Gode produkter som har en del spesielle produkter som ikke andre merker har, eksempelvis “tuperings- sprayen” på boks!

  65. volum, glans og ikke minst sexy hair, neei jeg har aldri brukt produkte, men har veldig lyst tl å prøve:)

  66. Jeg syntes håret sier mye om en person, håret gjør deg sexy. Og da må man bruke de rette produktene, sexyhair er en veldig bra måte å få fram dette på.Jeg forbinder det rett og slett med at det gjør deg mer sexy, fordi du får bedre selvtillit hvis du har fint hår! Jeg har aldri brukt dette før, men jeg har hørt mye bra om det og jeg har veldig lyst til å prøve dette 🙂

  67. hei, jeg har selv ikke prøvd sexyhair så mye, mn har hørt at det skal være veldig bra. Jeg prøvde en hårspray og fikk veldig godt inntrykk av at den var bra. Det holdt veldig lenge og håret så helt nytt ut. Jeg har veldig lyst å prøve mer av Sexyhair, så bli veldig,veldig glad hvis jeg vinner.

   [email protected]

  68. Jeg forbinder sexyhair med volum, siden de sexyhairproduktene jeg har brukt, har vært for å få volum. Har blant annet prøvd den “tupering på boks”-sprayen. Hadde vært moro å prøve noen flere produkter fra serien! 🙂

  69. hei !:)
   fant ikkje mailadressen din noen plass, så denna kommentaren har egentlig ingenting med innlegget ditt å gjørr. Eg har veldig lyst å bli stylist sjøl, men lure på ka skolar å sånn du gikk på for å bli det ? =)
   håpe du svare meg 🙂 [email protected]

  70. Forbinder det med god lukt og kult hår. Har prøvd krølle-skum-sprayen, fornøyd med krøllene, men følte håret ble litt seigt. :/
   Derfor kunne jeg gjerne tenkt meg å prøvd ut noen av de andre produktene =)

  71. Med sexyhair forbinder jeg et hår som utrolig fint, og ikke minst glansfult og sexy ja. Et hår med mye volum, uten at det ser for volsomt ut. Det gjør jo at håret ser finere ut, og da er det nok sånn at man føler seg finere også. Jeg har ikke prøvd de selv, men har hatt lyst på de produktene etter at jeg leste om de her på bloggen din, men det ser ikke ut som frisørsalongen her har de.

  72. Jeg fikk en shampo og balsam fra Sexyhair i gave for ikke så lenge siden, og håret mitt har aldri vært bedre! Det dumme er bare at de selger ikke sexyhair her i nærheten av hvor jeg bor, så jeg får aldri kjøpt det igjen.. Noe som er veldig dumt fordi Sexyhair produktene kan ikke sammenlignes med de i butikken! Forbinder produktene med mykt og sterkt hår! Derfor har jeg kjempelyst på disse produktene, også fordi håret mitt trenger mye pleie etter farging. Hadde vært kjempefint om jeg vant (: Utrolig bra blogg!
   [email protected]

  73. Jeg forbinder sexy hair med mye volum og mye hold. Tupering o.l.
   Har ikke prøvd noen produkter selv, men jeg har vurdert det opptil flere ganger. Tror min neste sjampo blir sexy hair.

  74. Jeg forbinder det med deg! Det var fra denne bloggen jeg først hørte om Sexyhair, og når jeg ser produkter derfra tenker jeg på deg og denne bloggen 😛
   Jeg forbinder det også med bra kvalitet, og også at det er litt dyrt 🙂
   [email protected]

  75. Jeg synest at sexy hair sine produkter er fantastiske! Jeg forbinder de med svart afro haar. Siden moren til en vennine av meg som har afro haar jobber på ei salong.og det er den eneste salongen som selger dei produkta her….= )

  76. Masse volum til mitt tynne tynne hår,og utrolig velduftende produkter i tillegg:)!likte serien kjempegodt da jeg prøvde den for ikke så lenge siden!

  77. Mykt, forfriskende og sexy hår, delig lukt, kjempestilig design!
   Jeg har prøvd en hårspray og hårkur fra Sexyhair.

  78. Det jeg forbinder Sexyhair med er et hår som ser sunt, stort, massivt og rufsete ut!
   Altså en blanding mellom en sexy, glamorøs og rocka look.
   Jeg har selv prøvd sjampoen og balsamen for farget & slitt hår om jeg ikke husker helt feil,
   også har jeg prøvd en del av hårsprayene i sexyhair serien.. og jeg er veldig fornøyd med produktene til SexyHair. Men akkurat nå bruker jeg tigi produktene, fordi jeg bruker å variere mellom frysørprodukter når håret virker “mettet” av et produkt. Også synes jeg at det alltid er spennede å prøve noe nytt:)

   KristinBraseth.blogg.no

  79. jeg forbinder det med fine stunder med kjæresten(som er viktig for forholdet), som sier jeg lukter like godt hver gang jeg bruker hårsprayen(har bare prøvd den)=) har desverre litt lite penger nå,så får ikke kjøpt nytt:( derfor ble jeg utrolig glad når jeg så dette=) måtte den beste vinne=). super blogg,innom hver dag!=)

  80. Jeg forbinder sexyhair med mye volum og glans og sexy frisyrer. Tenker litt på pussycatdolls. Hår som er sundt og ser sexy ut. Jeg har selv BigSexy What a tease Backcombe in a bottle etter som den har blitt anbefalt her og jeg liker den mye bedre en dust it. Veldig fornøyd.
   Hilsen Katrine

  81. Jeg forbinder Sexyhair med glansfult og sterkt hår! Har prøvd den nye serien violet Mood tror jeg den het, og den var rå bra! Så jeg ble veldig fornøyd. Hadde vert fint å vinne produkter fra den serien 🙂

  82. jeg forbinder sexy hair med nokko nyskapande, å trendsettande, å mykje volum og glans, litt rokka.
   det er unikt å det er høg kvalitet på. eg har prøv sexy hair shampo å den var kjempe bra, jeg elsker den 😀

  83. Jeg forbinder det med supergode produkter, den varmebeskyttende sprayen er helt fantastisk! Også må jeg bare si det, salogen du jobber på er utrolig bra!! Var der da jeg var i Bergen sist.

  84. hei sølvi. sexyhair produktene forbinder jeg med kvalitet, gir styrke, glans og hold til håret. slik som andre billige butikk hår produkter å sliter det ikke på håret. jeg har hørt masse godt om den hår serien fra andre, men har desverre ikke prøvd den selv enda, siden jeg er arbeisledig og har dårlig råd til å kjøpe meg slike dyre kvalitets produkter, desverre for meg siden jeg hadde virkelig trengt det til mitt hår. jeg bruker billige butikk shamopper og diverse og de er så DÅRLIGE.. hadde blitt utrolig takknemelig hvis du hadde valgt meg til å vinne, mitt hår hadde virkelig trengt skikkelige produkter til mitt livløse hår.
   hilsen beste

  85. Jeg forbinder Sexyhair med volum og godt hold 🙂
   Har bare prøvd hårsprayen fra sexyhair, men vil gjerne prøve andre produkter =)

  86. til vanlig bruker jeg big sexy hair shampo, balsam, skom, og hårsprai
   det er vell bare det merket jeg bruker. det er kjempe brae prudukter.

   når jeg tenker sexy hair tenker jeg hun er fin på håret, å at det blir stort. 🙂

   min blogg er; http://www.camillaaj.blogg.no

  87. Jeg forbinder det enkelt og greit med sexy hår! Jeg vil gjerne ha sexy hår, jeg er egentlig ganske misfornøyd med håret mitt så det hadde vært gøy og vinne noe slik:)
   Jeg har ikke sørlig med penger til sånne ting, så det hadde vært kjempeflott og vinne!

   Dina, dfw.blogg.no – [email protected]

  88. Det jeg forbinder sexyhair med er at de har veldig gode produkter og sexy hår 🙂 jeg har ikke prøvd noen av de før men vil veldig gjerne!

  89. Jeg forbinder SexyHair sine produkter med STORT, sexy og messy hår. Fint nå som det er høst og man skal piffe seg litt opp med ny hårfrisyre! Nei, har aldri prøvd noen av produktene, men dette kan være en gylden sjanse!

   Elineappelsin.blogg.no

  90. håret sier så mye om personen. eller, hva hadde jeg vært uten hår på hode, foreksempel ? jeg kunne ikke klart meg uten mitt. og med sexy hair forbinder jeg med alle de gode produktene de har, som kan gjøre håret ditt sexy. du kan ha en rocka og rufsete frisyre, en elegant, en fin eller hverdags. du kan bruke produktene til alt ! : ) jeg digger sexy hair.
   jeg har prøvd tupperingen på boks, og vanlig hårspray. men siden jeg går på skole enda, så har jeg ikke så mye penger til alle produktene, når jeg skal ha alt fra frisør, siden jeg ikke tåler butikkshampooer og produkter, da håret mitt blir helt tørt og pistrete, og jeg får sår hodebunn.

  91. sexyhair er sexy!! Skal gi bort noen av produktene til julegaver osv. og seff bruke de selv!
   Jeg forbinder sexyhair med stort, volum, og sexy! Elsker bloggen din, du er et naturtalent:D

   Hilsen katrine @ = [email protected]

  92. Sexy HAIR forbinder jeg med VOLUM, men elegant. Også innbilder jeg med at det er en kjempe god lukt på serien. Jeg har PRØVD sjampo, men aldri eid den selv, eller brukt den fast… Merket høres egentlig litt exlusiv ut, men det er vel på niva med andre salongprodukter?

  93. Jeg forbinder sexyhair med volum, og sunt hår.
   Nei, jeg har prøvd ut sexyhair produktene, men har de ikke. Jeg synes de er litt vel dyr siden jeg bare er 14 og er rett og slett fattig 🙂

  94. sexy hair forbinder jeg med glans,volum, litt tuper,sexy og stilig. har prøvd en hårspray som var utrolig bra 🙂

  95. Jeg forbinder sexyhair med gode produkter og stort, deilig, sunt hår. selv har jeg brukt shortsexyhair styling gunk, bigsexyhair spray, og Jeg har også brukt strongsexyhair shampoo og conditioner, men de er tomme for øyeblikket. Jeg bruker de ikke nå for frisøren min selger de ikke lenger, men jeg ønsker meg nye (:

   Hilsen Mats
   msn: [email protected]

  96. Forbinder det med gode hårprodukter og “Sexy” hår 🙂 Jeg tenker derimot aller først på selvbruningsspray, føler du har nevnt den en god del ganger. Har dessverre ikke prøvd noen av produktene! 🙁

  97. Jeg har proøvd sexy hair sin hårspray, og jeg digger den!
   håret mitt et ganske langt og tykt å jeg bruker mye tid på tuppering å retting av håret mitt. Jeg er fast leser og suger til meg tips om hår og sminke.
   Jeg vil vinne! 😀

  98. Når jeg tenker sexyhair så ser jeg for meg at når du har brukt produktet så ender du opp med Smashing hår, nesten at man bare må bli førnøyd ! har prøvd produktet før å jeg ble kjempe fornøyd med det !

  99. Jeg har aldri prøvd sexyhair sine produkter…enda, men jag vurderer faktisk å bestille abonnement på DET NYE, der man får sexyhair sin hårkur som gave.
   Det jeg forbinder med sexyhair er hår, jeg har noen venninner som bruker hårproduktene, og har aldeles nydelig hår. Men en gang må jo være den første for å prøve ting, så kanskje dette er min sjangse 😀
   http://www.henriettesandlie.blogg.no / [email protected]

  100. jeg forbinner det meg fiint hår jeg syntes alle som bruker det blir kjempe fin, og det ser ut som om det fungerer.
   nei jeg har aldri prøvd det ut desverre, men har kjmpe lyst for jeg ser jo alle soom bruker det blir ekstremt fine på håret 🙂

  101. ÅH, for en utrolig kul konkuransse!

   Jeg elsker virkelig sexyhair produktene. Jeg forbinder disse supre produktene med mykt, glansfullt og sunnt hår som lukter helt herlig. Hadde vært så utrolig gøy å vunnet ! 🙂

  102. Jeg ser for meg stort sexy tuprt hår og langt glatt hår med mye glans..Selv har jeg prøvd Sexy Curly Hair sitt skum for å framheve krøller. Har lyst å prøve tuperinng på boks;)

  103. Det første jeg forbinner med sexyhair er selvbrunningskrem demmes. Jeg visste ikke at sexyhair hadde flere produkter enn selvbruningskremmen, helt til vi fikk sexyhair i alta etter hvert. skal si jeg var sjokkert da ! : )

  104. jeg forbinder sexyhair i fjor vinter. da brukte jeg en som skulle gjøre kort hår rufsete (jeg hadde veldig oppklippet hår øverst på hodet )

   Det ble utrolig stilig, og jeg digger rett og slett sexyhair : )

  105. Jeg forbinner sexyhair med gode produkter som har gir mye volum og har godt hold ! Og du hører liksom på navnet at håret blir perfekt eller akkurat sånn som du vil ha det ! Du får sexy hår!

   Men jeg har ikke prøvd noen av produktene enda.. Så det hadde vært kjempe kjekt å vunnet så jeg kunne fått prøvd de ut ! 😀

  106. Jeg har aldri prøvd sexyhair-produktene men de høres utrolig bra ut. Når jeg hører ordet sexyhair tenker jeg på håret til marylin monroe. Jeg forbinder henne og håret hennes med ordet sexy 😀

  107. Jeg forbinder sexy hair med gode produkter, tuppering, godt hold, løfter håret fra roten av 😉
   Viss jeg vinner ønsker jeg meg fargebalsamen for blondt hår (:

  108. har prøvd shampoen og balsamen og selvfølgelig sprayen som jeg elsker! bruker kun den sprayen, så jeg forbinner sexy hair serien med den volum hårsprayen som jeg prøvde for en stund tilbake og har brukt siden:) elsker den!

  109. Jeg forbinder sexyhair med VOLUM og godt hold! Har aldri hatt noen sexyhair produkter selv, men prøvde en hårspray av ei venninne! Den var fantastisk! 🙂

  110. Jeg forbinner sexyhair med et STORT utvalg av forskjellige hårprodukt, det virker slik at sexyhair har noe til og for alle slaks hårtyper! Jeg forbinner også sexyhair med en god del andre produkter også som blir solgt. Å ikke minst med forbinner jeg det med sexy hår…

   Jeg har ikke prøvd noen av produktene. Men jeg har sett dem hos frisøren min og har hatt lyst til og prøve det siden da. 🙂

   http://lizyvonne.blogg.no/
   [email protected]

  111. Har ikke prøvd disse produktene…men har hatt lyst å prøve etter å ha sett videoene dine.. jeg tenker stort, sexy volumiøst hår 🙂

  112. det jeg forbinder med sexyhair, er at viss du har slitt hår, og det ser ut som halen til hesten(slik som mitt),da pøver du bare sexyhair, å vips så har du et sexy hår…. tror jeg da. Nei jeg har aldri prøvd saxyhair, har egentlig bare tatt den såpen som ligger i dusjen xD men skulle gjerne ha prøvd det, så jeg slipper å gå med hestehale resten av skoleåret… :p

  113. Hallo 🙂
   Jeg forbinner sexy hair med en frisørsalong i byen der jeg bor og rød og svart xD
   De virker kjempe god! Sånn proff og sånn, men ejg har aldri fått brukt den. Jeg må liksom avgrense pengene mine har jo ikke råd til alt…
   De virker hvertfall veldig gode!

   Luuv Stine/Leah 🙂
   http://www.Stinetf.blogg.no

  114. jeg forbinner det med hot fresht hår og god lukt. ja,jeg har prøvd det flere ganger, elsker merket:)) mvh nina ae

  115. forbinder det med gode produkter og frisør og fint hår. Har aldri ( 😮 ) eid et produkt fra sexy hair selv, bare lånt fra andre og frisøren styler håret med det når jeg klipper meg.

   [email protected]

  116. jeg forbinner sexy hair med at man skal få sexy hair 😉 enkelt og greit 🙂
   – Har ikke prøvd noen av produktene derfra, men ønsker veldig 🙂

  117. Hei!
   Jeg er en smule skeptisk til SexyHair sine produkter.
   Ser veldig mange av de andre har skrevet ting som at “Man får så sexy hår av SexyHair’s produkter!”. Vel, så enkelt er det vel ikke?
   Til tross for dette, er jeg veldig glad i håret mitt, og jeg elsker å stå foran speilet og teste ut forskjellige måter å ha/sette opp håret på, så jeg kunne virkelig tenkt meg å teste dette ut! (:

  118. Jeg har prøvd ut 450g sjampo balsam i denne serien og er stort veldig fornøyd! Gjør håret fuktig og rent + at den lukter kjempe godt!

  119. Hei.
   Jeg har ikke prøvd noen av disse produktene, fordi min lokale frisør ikke selger dette 🙁
   Noe jeg synes er dumt, fordi jeg har hørt så mye bra om de.
   Jeg forbinder det med at man skal få stort og sexy hår som virkelig har hold og shine:D

   [email protected]

  120. Jeg har prøvd en hårspray i BigSexyHair, og ble kjempe fornøyd! Godt hold og fantastisk lukt! Dette liker jeg!

  121. Med sexyhair forbinder jeg profesjonelle hårprodukter som gir et stort og tøft hår med mye godt volum fra hårrøttene, som kan bruker til enhver type hår. Når jeg hører order sexyhair i forbindelse med hårprodukter assosierer jeg med kule og tøffe photoshootbilder hvor håret er ekstremt kult og sexy. Håret skal være hot, det skal legges merke til, og det forbinder jeg med sexyhair. Har selv sexyhair dust it, og er kjempeforbøyd! Gir godt volum til mitt tynne hår !

  122. “sexyhair” e et navn mange vil forbinde me å være sexy, å æ trur at man føle seg utrulig (!) sexy når man faktisk e sexy på håret, for håret e en så stor del av kroppen og image til en person, håret e jo det første intrykke man ser på en person når man ser på en person for første gang, å det sir mye om en og en hver!;) Iallefall føle æ mæ sexy når æ e pen på håret, å gode produkta har mye å si, bedre produkta = lettere å bli sexyy på håret !;) Har aldri prøvd merket sexyhair, hadde vært fint å prøvd litt andre produkta enn det vanlige man bruke, å se om det e noe forskjell!;) Hvis æ sku fått ønske et farge produkt , e det for å gjøre blond fargen blondere og kaldere, lett at den fell i farge å blir gulaktig, kjedeli å måtte stripe å farge mye for å få den kalde fargen man ønske 😉 [email protected] 😉 Krysse fingran 😉

  123. Sexy hair som produkt forbinder jeg med kvalitet, jeg går frisørlinja så har testet ut produktene vi har i salongen på skolen. Jeg er personlig glad i mye volum som holder hele dagen, og sexy hair sine produkter er kjempebra! Men ordene “sexy hair” får meg til å tenke på noen med langt, tykkt hår med nydelig fall og volum. Beyonce for eksempel 😉 [email protected]

  124. Hei! Jeg har ikke prøvd så mange av produktene til sexyhair med jeg liker veldig godt hår sprayen deres. Det jeg forbinder med navnet sexyhair er at det rett og slett er veldig fengende, og at det høres ut som om man får et flott og glamorøst hår av produktene. Jeg har selv lyst og teste ut produktene deres i og med at jeg er plaget med flatt hår med lite volum. Jeg bruker som oftes og tupere håret, og det sliter veldig på håret. Håret har også veldig mye og si om deg selv som person, og jeg er ikke så veldig fornøyd med og måtte tupere det hver dag for at jeg skal føle meg ” vel “

  125. Jeg forbinder sexyhair med et vakkert hår med liv og glans. Flasker med freshe farger og innhod som lukter godt! Har prøvd Extra big volum shampo+balsam, og kommer aldri til å bytte til noe annet enn sexyhair igjen! Håret blir hel fantastisk!
   [email protected]

  126. I love SexyHair.. Har nettopp gått tom for 1000 ml BigHair shampoo og balsam-MÅ ha det, bare Må ha det!! I tillegg har jeg brukt Backbomb in a bottle og Flip it over. Har endelig oppnådd full kontroll på håret mitt=)
   Og Sølvi, jeg digger bloggen din, det var du som tipset meg om denne fantastiske serien.
   You rock girl!!!
   Og til alle dere andre: Prøv denne serien, anbefales på det sterkeste!!

  127. Jeg forbinder Sexyhair med stil og eleganse! Håret blir som på catwalken! Heldigvis finnes det en serie som virkelig gjør noe for håret! Jeg har desverre bare prøvd extra big volum shampo og balsam. Skulle gjerne prøvd flere produkter! (:

   [email protected]

  128. Sexy hair produkter forbinder jeg med at de har alle slags produkter til alle slags hårtyper. Har aldri prøvd noen av de produktene men kunne godt tenkt meg å prøve de:)

  129. Jeg digger Big sexy hair sin Backcomb in a bottle fordi den løfter mitt ellers tunge og glatte hår. Super tuperings spray som jeg faktisk må lete land og strand etter for å få tak i;) her på mine kanter er det ikke store utvalget så min mor var så snill å hamstre når hun var i storbyen! har også prøvd silky shampo, strong holding hairspray og Soy- Tri wheat leave in conditioner.
   Forbinder SexyHair med et godt utvalg av produkter til enhver smak, og til alle hårtyper. Både krøller, rett, silkeglatt, ruffsete osv. Veldig gjennomført design og konsept. Rødt og sort= SEXY! siden det er dette de holder fokuset på;) Dette er nytt, moderne og hot til håret, og produktene lover absolutt det de lover.

  130. Jeg har prøvd straight sexy hair i ca 2 måneder nå. Den er kjempe bra for mitt hår. Håret blir ikke krusete etter du har rettet den er virkelig super! SÅ TAKK FOR TIPSET PÅ DIN BLOGG!
   Kunne virkelig ønsket å få prøve andre produkter også!

  131. Jeg forbinder sexyhair med gode produkter som gjør håret rett og slett sexy! jeg har ikke prøvd ut noen produkter fra sexyhair, så da hadde det vert gøy å vinne denne konkuransen! 🙂 håper jeg vinner!

  132. Hei 🙂 Jeg forbinder SexyHair meg at du får ett fint hår, men jeg har ikke prøvd noen av disse produktene før. Jeg har veldi lyst til å prøve de.

  133. Jeg forbinder sexy hair produktene med en hårkur jeg kjøpte fra dem, den hjalp håret mitt mye og ikke minst så luktet den så utrolig godt! hver gang noen sier/skriver sexyhair tenker jeg med engang: deilig lukt!

  134. Eg forbinne sexyhair med volum, og sexy hår rett og slett 🙂 Nei, eg har ikkje prøvd noken av produktene, men har lyst til det. Derfår hadde det vert supert vist eg hadde vunne.

  135. Jeg har aldri prøvd de produktene men vil vledig prøve de ut.
   det jeg forbinder med sexy hair er glansfullt og strålende hår ingen kan motstå og ta på .

  136. når jeg hører om sexy hair produktene forbinner jeg det med stooort,krøllete og langt hår, vet ikke helt hvorfor. jeg har bare prøvd en spray en gang, da jeg fikk låne litt av en venninne, der er serriøst en av de beste hårsprayene jeg har prøvd ! åsså lukter den utrolig godt :- D

  137. jeg forbinder sexyhair med at alle kan få sexy hår. om du ikke er en av de populære
   jentene og ikke blir så godt lagt merke til så kanskje om du prøver sexyhair det endres! ;p
   har ikke prøvd produkte!

  138. Jeg forbinder Sexy Hair med New York, fordi det var der jeg kjøpte og prøvde Big Sexy Hair sprayen for første gang, og ELSKET den! Nå har jeg alltid den sprayen i skapet mitt, og har nylig gått til anskaffelse av Backcomb In A Bottle etter varme anbefalninger fra deg 🙂
   Jeg er superfornøyd med denne serien, og ønsker meg flere av disse geniale produktene!
   For meg er det noe av de utallige produktene jeg har prøvd som faktisk fungerer 🙂

  139. Jeg har ikke prøvd noen Sexyhair produkter, men har veldig lyst! Nå er det sånn at jeg bor på en ganske “øde” plass i forhold til andre byer, så jeg har ikke vært borti noen frisør-salonger som selger Sexyhair egentlig. Siden jeg ikke har prøvd, så forbinder jeg egentlig ikke Sexyhair-produktene med noen ting, bortsett fra at det er gode produkter 😉

  140. Liker de produktene og må si at jeg er meget fornøyd med dem. Så SexyHair forbinder jeg med et produkt som lever opp til det dem sier. Er så herlig at faktisk noen gjør det!
   Har selv prøvd den sprayen med mye hold i, og den er jeg superfornøyd med. Så hadde vært herlig og faktisk vinne på denne konkurransen og få flere produkter fra SexyHair. Ser jo at vi har noen av dem på skolen også i skapet på salongen faktisk. Så brukes ofte av det på skolen, men vil ha eget sett hjemme 🙂

   http://www.ronjamari.ipublish.no
   [email protected]

  141. Har prøvd et produkt en gang, fikk prøve det av ei vennine 🙂
   Det var et produkt for å få volum 🙂
   Jeg likte produktet kjempe godt og har vurdert å kjøpe det flere ganger, men det har ikke blitt slik enda.
   Det jeg forbinner med sexy hair er gode produkter til en bra pris : )

  142. Hei, jeg forbinder Sexy hair med “what a tease, backcomb in a bottle”.. Det er også dette produktet jeg har fra dem, ellers har jeg ikke prøvd noe annet derfra, men vil gjerne det:)
   krysser fingrene for at du trekker meg.

  143. Eg har ikkkje prøvd noen produkter fra sexy hair, for hadde ikkje hørt om det merke før eg begynnte og lese bloggen din. Men holder på og spare til det:P Tar ut 20 kr av kver månedslønn til og bruke på ting til meg sjølv resten sparer eg til lettmotorsykkel:P har tenkt og kjøpe den rette kremme nestegang eg skal bruke av de pengane. Eg forbinner sexy hair med eit veldig bra produk som ein kan få røffe frisyrer og stort hår. Eg har lukta på noen produkter fra sexy hair og de lukta kjempe godt:) Eg forbinner og sexy hair litt med deg siden du er den enest eg har hørt snakke om det og du har jo kjempefint hår, virker veldig proff og trur du veit ka du snakker om;D

  144. Det jeg forbinder med sexy hair, er volumsprayen (tuperinssprayen deres) og ett slikt pulvet som drysses i håret og gir volum. En venn av meg kjøpte disse produktenei fjor. Selvfølgelig måtte det prøves.
   Vel, dette pulverer var jeg ikke så stor fan av. Men sprayen er digg, selvom det gjør håret mitt skittent og fett/oljete.

   Jeg har lyst blondt hår. (ikke platinablondt)
   [email protected]

  145. Jeg forbinder sexyhair.. Med det at det gir håret en nydelig glans.. og Jeg har verdens mest slitte hår.. det er helt feil liksom 🙂
   Plis, jeg trenger det !:(
   Det er bare best.. og vist du hadde sett håret mitt hadde du sakt.. “Hva er det du har i håret” alle går og klager:P

  146. Jeg forbinder det med bloggen/youtube-filmene din/dine. Samtidig som jeg tenker Sexy-Hair = Sexy Hår angående tittelen:) Ellers er det vel lite jeg kan forbinde det med ettersom jeg aldri har prøvd disse produktene:P

  147. jeg har en sexy hair-hårkur. veldig bra! forbinder merket med sexy hår, som jeg også tror det er meningen vi skal forbinde med produktet:)

  148. Har fått et inntrykk av at Sexy Hair er et bra merke med et stort(!) utvalg. Forbinder mangfold, synlig og noe for enhver slag med Sexy Hair. Jeg retter håret, og har prøvd en varmebeskyttende krem Straight Sexy Hair (x2) og varmebeskyttende hårspray fra samme kategori. Var veldig fornøyd, og det er ikke i det dyreste slaget. Jeg har hørt mye fint om Big Sexy Hair, og har veldig lyst å prøve noe fra Healthy Sexy Hair 🙂 marivirak.blogg.no

  149. Jeg har aldri prøvd det merket nei. Sexyhair forbinder jeg med en kveld ut på byen og et HELT fantastisk hår som for noen timer siden så ut som et dass og at det ser så bra ut nå pga. et av produktene til sexyhair ^^

  150. Jeg forbinder sexy hair med glansfullt hår og bra volum og hold.
   den lukter godt også! Min venninne har mange av sexy hair sine produkter, og er veldig fornøyd.
   Hun stråler like mye hver dag. Hadde vært veldig spennende å kunne fått testet noe av produktene derfra, det er sånne gaver som får en ellers så grå hverdag til å lyse opp.

   Jeg har brunt hår.
   [email protected]

  151. Hei!
   Jeg har aldrig prøvd det merket, men jeg har hørt det skal være veldig bra.
   Jeg ønsker meg en liten blanding av det merket.
   Det hadde hvert kjempe gøy å vinne for en dags skyld. 🙂
   Hvis du velger meg, kan jeg sende deg e-post adressen til deg da. Er redd for at andre skal se det og sende mailer og sånt til meg.

   Klem

  152. Jeg forbinder sexyhair med fint hår med masse volum og ekstra godt hold som faktisk holder ut dagen. Enkelt og greit, så gir det sexyhair!
   Har desverre ikke prøvd produktene selv fordi salongprodukter koster litt og akkurat nå har jeg ikke råd til dyre salongprodukter eller salongprodukter i det hele tatt.
   Men hadde vært kjempegøy å prøve!

   [email protected]

  153. Har aldri prøvd noen av disse produktene så det ville vært gøy å prøve de ut.
   Det jeg forbinder de med er dine videoer!
   Det er derfor jeg har så utrolig lyst til å prøve de, for du får alltid så fine resultater.
   Så jeg håper jeg vinner! 🙂

  154. Har aldri prøvd noen av disse produktene så det ville vært gøy å prøve de ut.
   Det jeg forbinder de med er dine videoer!
   Det er derfor jeg har så utrolig lyst til å prøve de, for du får alltid så fine resultater.
   Så jeg håper jeg vinner! : )

  155. hører de er supre, men hårprodukter er liksom ikke min sterke side, så da er det trygeste å holde seg til en som er ok. spesielt med stramt budsjett 🙂

  156. Har aldri prøvd noen av disse produktene så det ville vært gøy å prøve de ut.
   Det jeg forbinder de med er dine videoer!
   Det er derfor jeg har så utrolig lyst til å prøve de, for du får alltid så fine resultater.
   Så jeg håper jeg vinner! : )

  157. Eg har bare prøvd ett produkt frå sexy hair. Og det er en produkt som eg har vært ganske fornøgd med, de har store utvalg. Og det eg forbinder med sexy hair er faktisk at den gir bra tekstur, håret blir ikkje for tungt/stivt. Gir bra med glans. Inneholder proteiner og lukter veldig godt som eg ikkje heilt klarer å beskrive.

   Eg har brunt hår 🙂

  158. jeg forbinner sexy hair med sexy hår såklart:D jeg har ikke prøvd produktene, men har gått forbi mange frisør salonger og blitt fristet av å kjøpe. meen problemet er at jeg er ei sjenert jente som ikke tørr å gå inn for å spørre”/ også har jeg ikke nokk penger.

  159. Jeg forbinder Sexyhair med volum og glans, og ikke minst god lukt. Litt høy pris men det er absolutt vert det! Jeg har selv prøvd noen av produktene og har blitt en stor fan av uperingssprayen 😉

   [email protected]

  160. Jeg forbinder Sexy Hair med gode produkter som gir hold til alle slags typer hår! Uansett om du vil forsterke krøllene dine eller få litt mer volum i ditt pinnestritte hår, så gir Sexy Hair et flott resultat!
   Jeg bruker SexyCurlyHair og er kjempe førnøyd med den! Den gjør krøllene mine penere og gjør slik at de holder i et døgn om jeg vil. I tillegg gjør den ikke håret stivt eller klissete:)
   [email protected]

  161. Jeg forbinder sexy hair med store vakre krøller! Et sunt hår, med masse glans som er godt og mykt. Det var det som poppet opp i hodet når jeg leste det hvertfall! Har selv healthy sexy hair serien som er sykt god! : )

   martheloken.blogg.no

  162. Jeg forbinder faktisk sexy hair med frisøren min, for det var hun som introduserte meg til dette merke og hun bruker alltid disse produktene i håret mitt når jeg klipper og striper håret hos henne :)Jeg har prøvd hårkuren fra sexy healty hair og den er bare helt fantastisk, litt dyr men absolutt verdt hver eneste krone. Du merker virkelig at den tilfører håret masse fuktighet etter du har brukt den. Ellers så har jeg prøvd silky sexy hair sin shampoo og balsam, men jeg følte igrunnen ikke den silky serien passet helt for mitt hår.. også har jeg prøvd den “gelèn” fra straight sexy hair som også er helt genial. Fordeler litt i håndkletørt hår og føner håret tørt. Da trenger hvertfall ikke jeg bruke rettetang etterpå 🙂

   [email protected]

  163. Jeg elsker Sexy Hair sine produkter. De gir fantastisk volum og hold og lukter utrolig godt. Har også prøvd noen i Curl Sexy serien, og de er også veldig bra. Nå er jeg dessverre tom, så hadde gjort seg å vunnet denne pakka 🙂 Da hadde det blitt meg med SexyHair på byen 😉

  164. Jeg har aldri prøvd produkter fra Sexy Hair, men har veldig lyst til å prøve! Spesielt ettersom jeg bare har hørt positive ting om produktene 🙂
   Utifra navnet på merket så antar jeg at man får sexy hår, som alle jenter ønsker seg 😀

  165. Jeg forbinder SexyHair med ei jente som skal noe viktig eller spennende, å må se fin ut på håret.. men så våkner hun med en forferdelig hårdag, MEN så bruker hun SexyHair produkter å VIPS, så er det vakker og sexy;)

   [email protected]

  166. Jeg vil gjerne prøve det, har aldri prøvd det faktisk. Har hørt fra venner og familie at det er über bra, vil derfor ha sjangsen til å prøve SEXY HAIR. Det jeg er hørt er at Sexyhair er en serie som prøver og reparere slitt og ødelagt hår. Til å gi deg sexy hår.
   Sexyhair passer til farget , krøller , kort , langt , volum og mye mer.Det jeg tror er at Sexyhair har ekstreme produkter, som ordner håret en hel dag. Det kan være at frisyren sitter hele dagen, redder slitt hår m.m… Sexy hair fornyer på en måte håret og tar bort dine bad hair day. Styrker selvfølelsen vår osv….

   Jeg har derfor lyst til å prøve sexy hair, for å se om det er like bra som vennene mine sier. Det er noe jeg virkelig ønsker meg: BRA hårprodukter!
   Hvis jeg vinner denne konkurransen blir jeg kjempe glad, det som er med konkurranser og meg er at jeg er veldig uheldig, så hvis jeg kan VINNE denne gangen; blir jeg veldig, veldig glad.

   Oppfyll ønsket mitt?

   ELSKER BLOGGEN DIN!

   [email protected] & agneshelene.blogg.no

  167. Sexy hair forbinner jeg med stort luftig og friskt hår 🙂 Reparerer og holder bra , prøvd varmbeskyttelsen som heter SoyaWantFlatHair Flat iron spary veldig grei.. Var litt stiv men, holder utrolig bra 🙂 Ønsker å vinne produkter fordi jeg er glad i å sette og fikse på håret mitt, håret er litt slitt men driver å ordner på det.. Så håper jeg kan vinne noe produkter jeg kan få prøve ut men også bli fast som kjøper…

  168. Jeg har ikke prøvd noen av produktene, siden jeg ikke får de. Men det hadde vært kult å få prøve de siden jeg har hørt en del bra om de 😉 Jeg forbinder sexyhair med glansfult og sexy hår. Ett hår folk vil spørre deg hva du bruker i det 🙂

   [email protected]

  169. Jeg tenker med en gang på sånn 60-talls hår. stort hår med lokker. Eller skikkelig rufsete pulesveis. Har ikke prøvd noen av produktene, finner dem ikke noen plass.

  170. Jeg forbinder sexyhair med noe som er skikkelig solid. Noe som gir hold og beskyttelse for håret. Og ikke minst, at det gir en sexy look! 😉 Jeg har prøvd en hårspray fra serien fra ei venninde, den var veldig bra.. Selv har jeg ikke råd til disse produktene, derfor det hadde vært artig og provd ut ordentlige salongprodukter.

   [email protected]

  171. Jeg forbinder sexy hair med mye volum. Har desverre ikke prøvd noen av produktene. Alle kan bli sexy med sexy hair:D

  172. Jeg har prøvd ulike produkter i sexyhair-serien, og er veldig, veldig fornøyd!
   Alle Straight sexyhair-produktene og Big sexyhair-produktene.
   Min oppfatning av produktene er at de lukter godt, holder det de lover og har et fint design!
   De har et ganske bredt utvalg av produkter, og de tilpasser de aller fleste hårtyper. Krøller/rett hår, slitt/livløst hår, om man ønsker volum/hold/rufsete beachlook.

   [email protected]

  173. Eg har ikkje prøvd sexy hair, men forbinder det med stort og sexy hår som er fullt av volum, rett og slett fordi det heter Sexy Hair 😀 Også at det reparerer skadet og tørt hår.
   Har veldig lyst å prøve noen av produktene, har hørt mye bra om Sexy Hair !

   kristinaweey.blogg.no
   [email protected]

  174. Det jeg forbinder med sexy hair er langt hår med fylde, volum og som ikke er slitt. Gjerne litt krøller og slikt i det; ) Har prøvd en shampoo om jeg ikke tar helt feil. veldig bra produkt!

  175. jeg forbinder det med at man får sexy hår og at det er et super bra produkt! jeg har ikke prøvd noen av produktene, men vil veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeldiiiiiiiiiiiiiiiig gjerne prøve! har alltid ønsket meg sexy hair men finner det ikke i noen av salongene i nærheten ved meg 🙁 så jeg vil gjerne vinne dette!

  176. Jeg har desverre bare prøvd en hårspray fra Sexy hair, ettersom den selvbruningen du snakket så fint om var utsolgt når jeg hadde tenkt å invistere i gode produkter, så nå får vi da se om jeg vinner denne gang 🙂

   Min mening om sexy hair hårsprayen jeg prøvde er at den var veldig god å bruke for meg. Den satt hele dagen, og jeg syntes selv jeg fikk ett fint resultat!

   [email protected]

  177. Sexy hair er utrolig bra produkt! Jeg har selv prøvd ut “what a teas backcomb in a bottle “. Den har stekt hold, og føles ut som at hele håret et tupert. Har utrolig lyst til å prøve flere produkter! Jeg forbinner sexy hair med volum, siden jeg har prøvd tuperingssprayen 🙂 elsker og drive med håret mitt, og har veldig tynt hår.
   Jeg har tatt imot veldig mange råd fra deg, og håret mitt har blitt forandret! lester bloggen din hver dag, og elsker den!
   har veldig lyst til og vinne denne premien! 🙂

   [email protected]

  178. det jeg forbinder med sexy hair er store fyldige krøller o.l .. i det hele tatt et friskt og glansfullt hår 🙂
   har aldri prøvd produktene før, men har veldig lyst 😀

  179. Jeg forbinner sexyhair produktene med gode produkter som gjør at håret ditt blir flott! Og man blir sexy 😛

  180. Jeg forbinder ingenting med sexyhair, fordi jeg aldri har prøvd det. Derfor er det på tide at jeg gjør noe med det!

  181. Jeg forbinder sexyhair med en gang da jeg og kusinen min var hos frisøren og skulle klippe oss. Kusinen min kjøpte en hårspray fra sexyhair, og jeg måtte selvsagt låne litt av henne og prøve den. Dagen etter gikk jeg til frisøren og kjøpte en jeg også, og siden har jeg kjøpt den samme hårsprayen to ganger! Den gir virkelig godt hold og gjør at håret holder seg hele dagen. Det som er dumt, er at de er litt dyrere enn vanlige hårsprayer. Når jeg og venninner skal fikse oss til fester osv og jeg skal bruke hårsprayen, spør de ofte om de kan låne. Og vips, så er flasken tom og jeg må punge ut med de siste slantene fra lommeboken.

   http://www.influence.blogg.no

  182. Når du sier SexyHair er det første jeg tenker “backcomb in a botle”. Dette fordi det er det frisørproduktet jeg har aller aller mest lyst til å prøve av alt du anbefaler her.. 😉

  183. Jeg er bruker ikke så mye hårspray p.g.a allergi.
   Jeg reagerer veldig fort på ting jeg putter i håret.
   Men sexyhair produktene får jeg ikke innfeksjoner av.
   Den holder på håret, slik jeg vil ha det.
   De fleste andre hårsprayeer holder ikke på mtt hår,
   det er for glatt og mykt som venninnene mine kalder håret mitt “babyhår”.
   Jeg har ikke råd til å kjøpe så mye av hårproduktene til “sexyhair” er liksom ikke en av de rike.
   Men jeg låner av venninner.
   Jeg anbefaler virkelig denne hårsprayen til alle men spesielt til de med mykt og glatt hår.

   ww.ssolvik.blogg.no

  184. har ikke prøvd ut noen av sexyhair sine produkter (ENDA) ;- )
   men med merket forbinder jeg stort, sunt og glansfullt hår med masse liv i !! :- D

  185. jeg forbinder egentlig ikke sexyhair med noe annet enn mykt, glansfullt, sexy hår og selvfølgelig denne fantastiske bloggen 🙂 du gir meg utrolig mange tips! er innom flere ganger om dagen og digger videotipsene. du har også hatt mange bra tips om sexyhair, og jeg har fulgt noen av tipsene dine, blandt annet “bigsexyhairs dry shampoo” den er kjempebra ! jeg har også prøvd en spray som gir veldig godt hold, alle sexyhair-produktene lukter vidunderlig! jeg kunne gjerne tenkt meg å vinne denne premien 🙂

  186. ja, jeg har prøvd noen produkter, sexy hair anti frizz ett eller annet og lånt noens volume shampo og balsam (:
   jeg forbinder sexy hair med flotte, gode produkter med godt design og herlig lukt. De fungerer også ekstremt bra! Vil gjerne få sjangsen til flere gode hår-opplevelser med produktene deres 😀

   http://www.kakem0nster.blogg.no

  187. Jeg har prøvd en hårkur av sexy hair og den lukter himmelsk ! 😀 Så det jeg forbinder med sexy hair er altså den hærlige luktern, kan ikke beskrive den 😀 Mmmm ..

  188. jeg har prøvd sexy hair, og jeg elsket den! jeg forbinner sexy hair med et flott og glansfylt hår!

  189. Jeg forbinder sexy hair med forføring, merkelig nok 😛
   Kanskje det har noe med at designet til noen av produktene deres er røde og sensuelle =)
   Jeg har prøvd Backcomb in a bottle, og er veeeeldig fornøyd ! 🙂
   Eneste minuset er at den ikke lukter noe godt, men den er en suverèn vinner! 😀

  190. Jeg forbinder sexy hair med deg, fordi du anbefaler produkter derifra her på bloggen din. Etter videobloggen der du viser “What a tease in a bottle – Backomb in a bottle” har jeg selvfølgelig testet den ut selv og er STORFORNØYD! Takk Sølvi! 🙂
   Har etter at jeg har prøvd denne ,tenkt å prøve flere produkter fordi jeg er så førnøyd med denne lille saken!

  191. Jeg forbinder Seyhair med kult design. Alle produktene, seriene har et bra utseende som gjør at det er lett å kjenne igjen at det er et Sexyhair-produkt. Det er veldig viktig for et merke, og det synes jeg altså de har lyktes med 🙂

   Har Big Sexyhair – spray & play harder, og jeg liker den kjempegodt! Gir bra volum og blir ikke for stiv. Har veldig lyst til å prøve ut Backcomb In A Bottle, men finner den ikke hos noen friøsrer i byen..

   http://www.pol.blogg.no , Pernille

  192. Jeg forbiner Sexy hair med et flott og glansfult hår som holder lenge på hva slags helst frisyre. Har hørt utrolig mye bra om disse produktene, men har selv ikke prøvd dem. Håper dette er en mulighet til å vinne for så å teste dem. Har liksom ikke funnet noe som jolder bra nok så har bare et hår som henger rett ned hele dagen.

  193. jeg forbinder sexy hair produktene med kjempe god hårstyling og pleie! jeg har kjempelyst på hårprodukter herfra,men har desverre aldri fått prøvd dem selv,noe jeg virkeliøg skulle ønske jeg hadde!jeg har VELDIG lyst på gode hårprodukter (spesielt saltvannsspray) ,og ønsker meg det fra sexy hair…og dersom jeg vinner og blir fornøyd, er Sexy Hair garantert en ekstra kunde 🙂

  194. Hei !
   Jeg forbinder Sexy Hair produkter med god lukt og bra volum.
   Jeg har prøvd shampoo og balsam fra Big Sexy Hair. Så har jeg en veldig god venn i Sexy Hair Backcomb in a bottle 😉

  195. JAAAAAA! jeg HAR prøvd shampoo, conditioner OG kuren !! Var knallfornøyd med kuren men shampooen og balsamen tok litt knekken på hodebunnen min; den ble tørr. Men kuren er herlig !
   Sexi Hair forbinder jeg med nystylet ferdig preppet hå med enormt masse volum og shine! Samt at det dufter søtt . .

   Krysser fingre for å vinne selv om jeg kom med litt “pepper” her….

  196. har både prøvd en tørr shampoo, en hårspray og varmebeskyttende fra sexy hair. den siste er jeg totalt avhengig av! prisene er ikke skyhøye, men hadde passet meg perfekt å få en gave med produkter fra den serien. det jeg også har lagt merke til med de produktene jeg har prøvd – er at de lukter så utrolig godt! De har nesten en sånn parfymelukt jeg kunne gått med. http://www.millaaah.blogg.no

  197. Når jeg tenker på sexyHair tenker jeg glans, silkemykt og forførende! Jeg har aldri prøvd ut produktene, men etter at du har hatt så mange anbefalinger på bloggen din, så har jeg veldig lyst til å prøve de ut. Det blekede håret mitt ville trengt det! 🙂

  198. Jeg forbinner SexyHair med produkter som virkelig booster opp håret, gir det volum, glans og en herlig mykhet. Ikke minst lukter produktene godt.

  199. Jeg har prøvd Strong Sexy Hair kuren, og Big Sexy Hair- back comb spray! Og er kjempefornøyd! Jeg tenker at Sexy Hair har en “linje” for alle typer hår. Slik kan alle få noe for deres hår! Jeg har iallefall følt det slik! =)

  200. Jeg er frisørlærling, og nylig har vi fått en del av Sexyhair`s produkter i salongen:) Jeg kjenner til merket fra før, -og har forbundet det med STILIG NAVN, STILIG DESIGN og en serie som er lett å finne “sine” produkter i. Jeg har tidligere prøvd en av hårsprayene -den ga godt hold, glans og luktet deilig!

  201. Jeg forbinder “Sexy hair” med et hår med masse volum, gland og en herlig mykhet 🙂 Jeg har selv aldri brukt produktet siden vi ikke har det i den byen jeg bor i 🙁

  202. Jeg har desverre ikke fått prøvd Sexy Hair enda, da pengene ikke strekker til :/ Men Sexy Hair er noe jeg har veldig lyst til å prøve ettersom jeg har hørt så utrolig mye bra om dette produktet. Har enda ikke funnet noe som funker så bra for meg, så sparer for å få nok til å kjøpe noen produkter fra Sexy Hair 🙂

  203. Digger sexyhair! Synd de ikke selger det noen steder her jeg bor, er stress og bestille fra internett hele tiden..
   Har prøvd 1 og 1 spray fra sexyhair før, og er sinnsykt fornøyd med begge deler! 🙂

  204. har faktisk aldri prøvd produktet før, men de tankene jeg får når jeg hører om produktet er sexy og flott hår. Ser for meg glansfullt og sterkt og ikke minst mykt hår. Gjerne med en behagelig lukt.

  205. HeiHei 🙂
   Jeg har prøvd Hårsprayen, veldig god og elsker den 🙂
   Men vil VELDIG jerne prøve flere produkter!!
   Og Sprayen har veldig godt hold og den varer en stund.
   Synes SexyHair er en veldig bra Hår serie produkt..
   Og da vil jeg veldig gjerne prøve flere Produkter fra serien!
   Og Hår sprayen eg var prøvd har veldig god lukt og ..

   [email protected]

  206. jeg forbinder det med en utrolig god hårkur som jeg hadde derfra,
   Sexy Hair Strengthening & Revitalising Treatment Masque. Den beste hårkuren jeg noengang har brukt.
   Men jeg glemte den uheldigvis på ferie i sommer.

  207. Sexy hair forbinder jeg med en veldig bra hårproduktserie! Har lenge ønsket å prøve den, men ikke kommet så langt ennå. Vært en fin mulighet til å fått prøvd ved å vinne;) HAr veldig tykt og tungt hår, men tror faktisk at big sexy hair serien kan funke på mitt hår og, slik at det ikke faller sammen med en gang. Har også drevet og tenkt på å begynne med fargeshampo for å bevare blonde-fargen, så sexy hair sin nye serie passer ypperlig 🙂 Siden jeg ikke har en dag uten hårprodukter; voks og spray og dust it, så hadde det vært fint å prøvd noe nytt 🙂

   [email protected]

  208. Jeg forbinder det med utrooolig god lukt og kjempe gode produkter! De er litt dyre, så har bare kjøpt noen av de, og vært fornøyd:D så vil også prøve de dy har valgt ut.

   [email protected]

  209. det første jeg kommer på når jeg tenker på Sexy Hair, er en superbra harprodukt serie ! 🙂 også forbinder jeg det med litt sånn, wavy hår, volum og glans er ikke helt sikker på hvorfor :p
   -men nei, jeg har ikke hatt muligheten til å prøve dette produktet, og det ville vært en STOR glede å få prøve det!

   -Caitlin Sophie-Akershus

  210. når jeg hører sexyhair så tenker jeg med en gang på håret til kjendiser som Scarlett johansen og Michelle Pfeiffer ^^
   Jeg har aldri prøvt sexyhair, så har lyst til å prøve det 🙂

   [email protected]

  211. Jeg forbinder sexy hair med volum og de jentene som fronter sexy hair 🙂
   Jeg har prøvd Hårsprayen og den tuppersn sprayen, supre produkter 🙂

  212. Sexy Hair forbinder jeg med hårprodukter som gjør hår sterkt, sunt, levende og sexy. Velstelt hår som passer perfekt for sterke og selvsikre individualiteter som hevder seg i samfunnet; både gutter og jenter, kvinner og menn. Jeg har aldri prøvd noen av produktene deres selv, kanskje fordi jeg ikke er flink nok til å hevde meg blant andre? Så da er kanskje jeg en av dem som virkelig trenger Sexy Hair-produkter… 😉

  213. Jeg forbinder SexyHair med venninna mi. Hun er frisørlærling, å har begynt på sitt andre år nå. Salongen hun jobber i fører SexyHair, å hun sier at mange av produktene er brae. Både de til håret og kroppen. Har selv 2 produkter som hun har anbefalt meg, å jeg er kjempe fornøyd. De er varmebeskyttende begge to, så jeg får ikke så dårlig samvittighe for håret mitt, da jeg bruker slettetang.

   http://www.lukristin.blogg.no / [email protected]

  214. Jente 17 som forguder hår. av og til mitt eget og, men da må jeg ha de riktige produktene. sexy heir er utrolig bra, men ganske dyrt for en 17 åring som ikke har fast jobb 😉
   Jeg forbinder sexy hair med volum og glans!

  215. Jeg forbinner Sexy hair med sunt, stort og sexy, men classy hår. Det er veldig kvinnelige produkter, som er et ekstra pluss så føler man seg fantastisk når man tar i produktene. De lukter godt, og de holder håret veldig godt! Det blir mer glansfullt, mer volum og selvtilliten stiger 🙂
   Produktene er veldig fine å se på, det er gjennomført, og det er virkningen av dem og!
   Har prøvd hårkur og hårspray, og har lyst til å prøve ut mer 🙂
   [email protected]

  216. jeg forbinder SexyHair med sykt bra produkter. De tre produktene jeg har hatt funka så bra! Den ene sjampoen jeg prøvde ga meg uventa mye volum, og jeg slapp alt som heter hårspray osv når jeg skulle på skolen. Jeg har prøvd bigsexyhair shampoen, balsamen og frizz eliminator. alle tre funka overraskende bra, og jeg har aldri hatt en bedre shampo.

   [email protected]

  217. Jeg forbinder sexy hair med glamorøst hår med masse volum. For meg som har ganske tynt og slitt hår, er produktene fra sexy hair helt yppelig for meg! Bruker shampoo og conditioner fra sexy hair, og det har gjort håret mitt ”sunnere” og glansfult! Tupperingsspray og hårspray fra sexy hair bruker jeg også av og til når jeg har ”råd” til å bruke de. Får aldrig penger til slikt, så det blir mye sparing for å få råd til produktene. Produktene eg VIRKELIG å anbefale. Jeg er veldig opptatt av at håret mitt skal se friskt og sunt ut, men er ikke eldre enn 14 år, så det er grenser på hva jeg har råd til.

   Julie

   [email protected]

  218. Jeg er veldig fornøyd med sexy hair produktene og bruker en del av de produktene. Jeg elsker å fikse hår og vil helst bruke bra produkter. 🙂
   Jeg forbinder sexy hair med volum og holder bra når du bruker det..

  219. Jeg forbinder sexyhair med god shampoo (/produkter), den shampooen jeg prvde ga mag mye volum og en flott hår. Er veldig fornøyd med den shampooen… har ikke prøvd andre produkter av sexyhair.

  220. Jeg forbinder Sexyhair med en vellykket tur på byen!
   Sexyhair har den hårsprayen jeg liker best når jeg skal ut, den holder til og med ut den værste “opp på bordet, helst på hodet” dansinga mi;)

   [email protected]

  221. Det jeg forbinder med sexy hair er:
   1- Volum. Jeg Prøvde sexy hair sin hårspray i en frisør salong, og ble overrasket over hvor mye volum den ga, og at det holdt seg slik lenge.
   2-Godt hold, som jeg nevnte over her.
   3-God lukt, brukte et produkt fra de som het: Play Dirty. Det er voks i spray flaske, som fungerte super bra for meg med litt langt hår. Den luktet sinnsykt godt!

   Det var det jeg hadde å komme med 🙂

  222. Jeg forbinder kusinen min med disse produktene, for hver gang hun klipper meg så skal hun alltid bruke noen av de produktene i håret mitt 🙂 Hun har ALT!

   Dessverre har jeg bare prøvd de der, for har ikke så god råd nå for tiden.

  223. Har aldri brukt produktet, men det første jeg tenker på når jeg hører ordet Sexyhair, er vell volum,beach hair,glansfullt og selvfølgelig som navnet selv sier : Sexy hair ! Jeg har ikke aning om hvorfor med det er dette som faller med inn!

  224. Jeg har en kjæreste som er frisør, og i salongen han jobber i fører de sexyhair, så jeg har fått prøve en del produkter. Bla sexyhair tupering på boks, sexyhair shampoo og balsam, sexyhair flip over.

   Jeg forbinder sexyhair med gode produkter,og syns det er bra med et navn som virkelig markdesfører seg selv. Hvem vil vel ikke ha sexy hår?
   Jeg syns ikke shampoen og balsam var så gode produkter, forresten.

   http://www.marieltherese.blogg.no

  225. Har aldri brukt det. men jeg skal til frisøren så snart jeg har penger og kjøpe noen gode hårprodukter. Eneste er at jeg ikke har prøvd noe frisør merke, så det hadde vært supert å få testet ut sexy hair, så vet jeg hva jeg skal kjøpe, eller ikke kjøpe neste gang !
   Hva forbinder jeg sexy hair produktene med? At man får sexy hår selvfølgelig ! 🙂 At man føler seg vel, vakker og ikke minst sexy.

  226. HEI 🙂
   jeg har hørt en del om produktet fra venner og kjente, og det høres ut som et godt produkt! har veldig lyst til å prøve!

   må bare si at jeg er på bloggen din nesten hver dag, rett og slett fordi den har så mye å komme med 🙂 så jeg ER fast leser av dine bloggeR!

  227. Sexyhair forbinder jeg selvfølgelig med å være SEXY! Hår er en viktig del av førsteintrykket når man møter noen, og da er det smashing å være sexy på håret 🙂 jeg digger sexyhair-serien, men grunnet dårlig økonomi er det noe jeg skjeldent unner meg. Så det hadde vært kult og vinne denne pakken (vinner jo aldri noen konkuranser), så kanskje de slitte og fjonete tuppene mine blir forvandlet til et sexyhair! 😉

  228. Hei Sølvi! Fin konkurranse.

   Eg forbinder Sexy hair med vakkert og sunt hår (iallefall utifra flotte bilder på internettsiden til Sexy hair.

   Eg har aldri prøvd Sexy hair,dette fordi at i de salongene som eg har vært å sett i selger de ikkje slikt. Uflaks kanskje?!:/

   Ej ønsker mej noe fra Big sexy hair,fordi håret mitt er like flatt som en PANNEKAKE!!!

   Vennlig hilsen Stine S. Fitje.
   Blogg: http://sunshinegirl85.wordpress.com/

  229. Jeg forbinder sexyhair med volum! Har så lyst på en god volumspray fra sexyhair, har egentli lyst å prøve ut hva som helst, har ikke prøvd sexyhair før, men vurderer å prøve det i fremtiden, en gang pengene strekker til!

   Jeg har lyst å vinne produkter!

   Liker bloggen din veldig godt, veldig inspirerende!;)

   Mail: [email protected]

  230. Eg forbinder Sexyhair med hårprodukter, samt galleriet sin frisørsalong (de selger mye sexyhair).
   Har prøvd heat sprayen til SexyHair, syns den fungerte någelunde på håret, men lukten kunne de godt gjort noe med..
   Ellers har eg veldig lyst å prøve ut flere og nye produkter fra de 🙂

  231. Deg forbinder jeg med sexy hair, var på bloggen/videoen din jeg oppdaget produktene! Og jeg skal kjøpe meg tuperingssprayen når jeg får penger, eller kanskje jeg er så heldig å vinner den isteden?=) Kjøpte en sånn liten flaske fra sexy hair denne uka som ikke var så dyr, sprayer det ned mot røttene og føner etterpå. Det skal prøves=) http://www.gros.blogg.no Mail: [email protected]

  232. For meg sier SexyHair et hår som er sexy, stort og flott. Jeg har hørt masse bra om produktene, men desverre aldri prøvd noen av de selv.. Kanskje det endrer seg nå?:D

  233. Kjøpte den nyeste tørr shampoen fra SexyHair, som også skal gi volum – idag! Liker den!!! Jeg forbinder SexyHair med lykkefølelse og Profesjonellt hår man kan style hjemme og føle det som man har vært hos frisøren!!

   Jeg har så lyst til å prøve ALLE produktene til denne serien, sa det faktisk til kjæresten da jeg kom hjem ikveld – oooog, så dukket denne konkurransen opp *tilfeldig? No, I dont think so:)*
   Jeg krysser fingrene for at jeg kan vinne noen av disse produktene av deg, Sølvi;)

   [email protected]

  234. Jeg forbinder det med søsteren min, for hver gang hun er hjemme i feriene så tyvlåner jeg litt, eller jeg gjorde når jeg var mindre!:) Forbinder det også med god lukt! Alle de produktene har lukta så godt! Å det er et stort pluss, så du slipper å lukte sprit hver gang du sprayer håret med hårspray:)

   Jeg vil så gjerne vinne! Har vært med på hver konkuranse her!:)

   [email protected]

  235. Jeg har ikke prøvd noen av produktene nei, så kan ikke si hva jeg forbinner med dem. Når det gjelder ordet sexyhair tenker jeg på fint hår, glansfult og vakkert. Glamour og kanskje. For meg gjelder det å finne et produkt som låser håret etter at jeg har staylet det. Er på jakt etter et sånt produkt nå. Jeg kjører litt sånn tupert og stort krone stil, men jeg synes det er veldig vanskelig å finne noe som er sterkt nok for asiatisk hår. Spesielt spray! Tips?

  236. Jeg har heller aldri prøvd produktene, men når jeg hører ordet sexy hair, tenker jeg på at hår med en tøff/røff klipp og litt unormalt. Når du tørr å skille deg litt ut. Men også at det er en vakker, sterk farge. 🙂

  237. Sexyhair forbinder jeg med hår med volum og fylde som får personen til å føle seg sexy og glamorøs!

   Jeg bruker selv “spray and play volumising hairspray” og er kjempefornøyd 😉

  238. “Sexyhair” gir meg assosiasjoner til volum, glamour, Hollywood og Marilyn Monroe. Har aldri prøvd produktene, men har absolutt planer om å gjøre det!

   Veldig flott blogg du har!

   [email protected]

  239. Sexy hair forbinder jeg med stort og glansfullt hår. Noe jeg annser som sexy. Jeg har faktisk ikke prøvd noen av produktene. Jeg kjøpte en hårspray, men glemte vesken min på bussen, med hårsprayen oppi.
   Men uavhengig om jeg vinner her eller ikke, skal jeg ha meg big sexy hair produkter!

  240. Jeg har prøvd Sexy Hair sin hårspray for hold, og den var veldig god:) Er også veldig drøy i bruk!
   Forbinder Sexy Hair med god lukt og hold hele kvelden!
   Håper jeg vinner denne gangen. Marie

  241. jeg forbinder sexy hair med volum … og når jeg er ferdig med en frisyre bruker jeg den til at frisyern holdes

   pingumingu.blogg.no

  242. Jeg har ikke testet ut sexyhair, selv om jeg har veldig lyst!
   Det jeg forbinner sexyhair med er alle tingene du har sakt om produktene, at de er bra, har bra hold gir gode resultat og er super til å style/tupere håret med ! 😀

   [email protected]

  243. jeg har prøvd en sexyhair shampoo og balsam.
   jeg forbinder sexyhair med god lukt og et produkt som gjør det den skal 🙂

  244. Jeg forbinder sexyhair produktene med stort sexy hår og er fantastisk gode produkter! Ha en fin helg 🙂

  245. jeg bruker tuperingsprayen noen ganger og den er superbra !
   jeg har alltid likt dette merket kjempemye, men de selger det ikke nerme der jeg bor..
   Så viss jeg hadde vunnet hadde jeg blitt KJEMPEGLAD!! 😀

  246. Jeg har aldri prøvd sexy hair men har utrolig lyst til å få testet det ut! Med sexy hair forbinner jeg god hold og masse voulm!

  247. Jeg forbinder sexy hair med de utrolig kjekke videone dine med supre hårtips!, har aldri prøvd noen produkter..

  248. Sexy hair forbinder jeg med en vakker person, som utstråler selvtillit (selvtillit er sexy!) og sexy, glansfullt hår :- ) Som ikke er slitt, såklart ;- )

   Har dessverre ikke prøvd noen av produktene …

  249. Jeg har prøvd hårsprayen, jeg som har ganske glatt hår elsker den! Den er en av de eneste hårsprayene som får håret til å sitte der jeg vil, og det går ikke ut igjen på en god stund.
   Jeg forbinder Sexyhair med gode produkter! 🙂

   Mellombrun fargebalsam.

  250. Heihei!:)

   Jeg forbinder sexyhair med volum. Det er nok fordi jeg bruker tuperingssprayen deres og elsker den!

   Har rødblondt hår;)

  251. Hei 🙂 jeg lurte egentlig bare på den sprayen fra SexyHair. Du kalte den Sexy Hair darn straight ellernoe. Tror du den virker på skikkelig krøllete hår? i så fall hvor får jeg kjøpt den, og ca. hvor mye koster den?:) HÅPER PÅ SVAR !!
   PS: super blogg, kjempe mange bra tips.

  252. sexyhair produktene forbinder jeg med stort, skinnende blankt hår med mye volum!
   jeg har ikke prøvd produktene, men har veldig lyst. Har bare hørt positive ting om de 🙂

  253. Heii
   eg har prøvd ein hårspray sjå ei vennina og eg og ville ha, men det e jo så dyre 🙁
   så hadde blitt glad om eg hadde komt på 1.plas!
   btw.eg tengte å ønske med det til jul og 🙂
   siden det e dyrt men nå har eg knasje ein sjangse Zølvi ?:)
   eg elsker begge bloggnen dine

  254. Det jeg vet ved sexy hair er at man får utrolig fint hår, med mye volum i. og at det holder seg, et stort pluss er jo også at den lukter skikklig godt. Søsteren min er veldig opptatt av volum i håret, og hun har bursdag 3 september. hun har alltid sagt at hun ønsker seg noe av disse produktene siden både hun og jeg har fortalt og hørt mye bra om det. Jeg har ingen penger fortiden, så det hadde vært helt fantastisk å få vinne noe av deg, som kan gies til søsteren min, og meg. [email protected] :-)))))

  255. Jeg forbinder sexyhair som et kjempe sexy produkt!

   Har kun prøvd “Shortsexyhair Hold out” og var veldig fornøyd! Håret ble ikke for stivt, men det ble mykt og godt. Håper på å prøve flere av produktene dems 😉

  256. Jeg forbinder sexyhair- produktene som noe som lager masse volum og som du får et glansfult og holdbart hår med. Dette er et merke som jeg har fått et veldig godt inntrykk av!
   Jeg har selv bare prøvd den tuperingssprayen, og den elsker jeg!

  257. sexy hair gir deg hår som gjør deg sexy og man får en godselvtillit av å ha et stort og vakkert hår. Jeg har prøvd noen av produktene elsker de men det er lenge siden:d

  258. Jeg forbinder sexyhair med sunt, stort og glansfullt hår, rett og slett sexy hår! 🙂 Jeg har brukt sexy hair straight-serien, og yndlingsproduktet mitt derifra er smooth and seal hårsprayen som skal være varmebeskyttende, dempe frizz og gjøre håret mykt. Jeg har aldri prøvd noe bedre produkt noen sinne!

   http://www.cathrine.tk
   [email protected]

  259. har fått veldig godt intrykk av sexyhair, og har faktisk vurdert å kjøpe den der tuperingssprayen,
   for jeg har veldig flatt hår, og det er så vanskelig å få volum i det uten at det ser bustete ut.

   jeg forbinder faktisk sexyhair med håret jeg alltid har ønska meg, skinnende og langt med mye volum.

  260. Jeg forbinder faktisk sexy hair med Lene Alexandra ! Kan jo høres helt sykt ut, men hun har skrytt av produktene på bloggen sin. Håret hennes var kjempefint med de produktene i!
   Håper på å vinne

   [email protected]

  261. Når jeg tenker på sexy hair, tenker jeg masse stort hår med masse volum!
   Har kun prøvd en hårspray fra sexy hair, var veldig fornøyd med den.

  262. Jeg forbinder sexyhair med tøffe, oppklipte frisyrer med masse volum i! Kan ha noe med at det første jeg prøvde fra serien var big sexy hair shampooen og balsamen. Var ikke så fornøyd med de, men favorittene mine, som jeg er avhengig av fra sexyhair er Backcomb in a bottle og proteinkuren fra Strong sexy hair. 🙂

  263. Jeg forbinder “Sexy Hair” med det siste ballet på ungdomsskolen, da jeg satt i frisørstolen og skulle få ordnet håret til den store kvelden. Jeg husker at det produktet frisøren min brukte het “sexy hair”, jeg var veldig skeptisk til at frisyren min skulle holde hele kvelden, med krøller og oppsats. Men med litt skum i håret før start og hårspray ved slutt, holdt frisyren min kjempe bra. Jeg synes at dette produktet var ett veldig bra produkt og ønsker gjerne å prøve det igjen, prøve ut de forskjellige produktene, og lage egne hårfrisyrer som holder hele kvelden. 🙂 [email protected], Camilla.

  264. Når eg høre sexyhair tenker eg fresht, frisk, glansfult og perfekt hår! Slik når ein går på gata snur alle seg etter ein på grunn av håret. Altså slik hår alle vil ha ! 🙂
   Har dessverre ikkje prøvd det enda, men kunne sjølvsagt tenkt meg å gjort det!

   [email protected]

  265. Jeg har bare prøvd shampooen og balsamen, de har sikkert fler en ett par men husker ikke helt hva akkurat de jeg prøvde het da 😉 det jeg forbinder med sexyhair er, god kvalitet, håret blir mykt og deilig, skinnende og luftig , hehe det er i hvertfall det jeg mener da 🙂 håper dette var et bra svar 🙂 klem

  266. Hei!
   Jeg har prøvd Sexy Hair sin varmebeskyttende spray, og den er jeg veldig fornøyd med! Den lukter litt spesielt, men veldig godt 🙂 Jeg har også prøvd Sexy Curly Hair shampooen da jeg hadde permanent, og den var jeg kjempefornøyd med! 😀

  267. Jeg har ikke prøvt sexyhair selv, bortsett fra hvis firsøren har stylet håret etter jeg har klipt meg. Men når jeg tenker sexyhair-produkter så tenker jeg volum og glans. Kunne gjerne tenkt meg å prøve deg 🙂

  268. Volum
   Volum
   Volum
   Volum

   og

   atter

   VOLUM!

   Det forbinder JEG med produktene til Sexy Hair.
   Mitt hår, er som mange andre skandinaviske jenters hår, tynt, flatt og glatt. Jeg har både sunt og friskt hår, men det jeg vil ha er volum! Og derfor har jeg blitt AVHENGIG av Big Sexy Hair Root Pump Plus Volumizing Spray Mousse og Big Sexy Hair Spray and Play Hair Spray! Den første sprayer jeg mot røttene hver gang etter jeg har vasket håret, det løfter håret fra hodebunnen på en helt utrolig måte. Og den andre (spray and play)er den eneste sprayen som funker på håret mitt. Ingen spray er så lett å bruke, eller snill mot håret mitt som det den er.

   Jeg kommer til å fortsette å bruke disse produktene enten jeg vinner eller ikke (mamma og jeg bytter på å kjøpe disse annenhver gang, siden vi begge forguder produktene), men det viktigste for meg akkurat nå var å få dele mine SUPERGODE erfaringer med Sexy Hair produktene. Jeg skulle gjerne ha hatt hele serien av hårproduktene, men DET har jeg ikke råd til…dessverre. Men til alle dere andre som enda ikke har prøvd noen av produktene til Sexy Hair, løp og kjøp!

   KAN JEG FÅ VINNE? 🙂

   Hilsen Merethe 19 år

  269. Jeg forbinder Sexyhair med et produkt for enhver smak i og med at Sexyhair har tatt både Norge og andre land med storm. Sexyhair finnes nå i over 60.000 salonger over USA, og i over 25 land over hele verden.
   Eksempel! Big SexyHair er laget for å gi maksimalt med volum fra rot til spiss, samtidig som den opprettholder fuktighetsbalansen uten å gjøre håret tungt. i tilleg har de jo også masse forskjellige produkter som gir eller er egnet til f.eks Strong sexy hair,Healthy sexy hair,Curly sexy hair,Short sexy hair,Silky sexy hair,Straight sexy hair..

   dette vet jeg fordi jeg har lest en del om produkter jeg ønsker meg fra serien,jeg har alldri prøvd det før, men har veldig lyst til å teste ut Sexyhair.grunnen til at jeg ikke har prøvd produktene er fordi man ikke får kjøpt produktene her jeg bor og ikke kan jeg bestille det heller i og med at jeg er under 18 år!

   KLEM: http://annemariie.blogg.no
   [email protected]

   så håper jeg at ingen kopierer svaret mitt;P

  270. Jeg forbinder sexyhair med volum. 🙂 Masse volum. 😛 Jeg har ikke prøvd noen av produktene til sexyhair, men kunne tenkt meg det. 🙂

  271. Eg har ikkje prøvd sexyhair sine produkter enda, men har veldig lyst å prøve dei då mange av vennindene mine seie det er fantastiske produkta..

  272. Jeg forbinner det med et bra merke som selges i frisørsalonger. Et ganske dyrt merke også. Og nå som økonomien streiker så hadde det vært kjekt å vunnet 🙂
   Har hatt lyst til å prøve de produktene lenge, men har aldri fått rotet meg til det..
   idagaa.blogg.no

  273. jeg forbinder sexyhair med at når jeg krøller det lange, glatte og tunge håret mitt og jeg sprayer det med sexyhair-sprayen så holder faktisk krøllene umåtelig lenge! en spray med kvalitet og hold altså!

  274. har dessverre aldri prøvd noe fra sexy hair, men har hørt så utroli mye bra om denne serien! av både venner og frisører 🙂
   når jeg hører om denne serien tenker jeg på velstelt og sundt hår, dyre og effektive produkter som fåes i frisørsalonger 🙂

   hadde vert morsomt å få teste det ut, nå som jeg for tiden ikke har penger til og kjøpe det selv 🙂

  275. Jeg bruker nå shampoo og balsam fra BigSexyHair, og de er kongegode! Herlig lukt, og håret blir helt fantastisk. Har før prøvd Remedy Cream fra SilkySexyHair, den og er kjempegod:) Kunne godt tenke meg å prøve flere produkter i disse eller andre serier, men har desverre ikke råd til de nå om dagen 🙁

   Firefly2.blogg.no / [email protected]

  276. Jeg digger Sexyhair produtene. Bruker som regel shampoo og balsamen dems. Og noen ganger hårkuren. Det lukter så utrolig godt og jeg synes de hjelper mye. Sexyhair forbinder jeg med bra produkter som hjelper håret til å få en fin og naturlig glans. Desverre har jeg ikke så mye pnger og produktene er ikke mine. Så skulle gjerne hatt noe eget 🙂
   [email protected]

  277. Jeg har prøvd root pump eller hva den heter av sexy hair, den var kjempe bra 😉 Tupering på boks 😉 kjempe enkelt!!
   Også har jeg prøvd selvbruning fra sexy hair.. men den syns jeg ikke var noe særlig.. bortsett fra at den luktet godt 🙂

  278. Jeg forbinder sexy hår med mitt eget hår, krøller. Ikke bare med krøller men med glans. Jeg har hatt sexy hair shampoo og balsam, de var kjempe gode produkter og krøllene mine ble mer glansfulle å ikke så krusete.

   [email protected]

  279. heihei 🙂

   jeg kan ikke si at jeg forbinder det me noe egentli for jeg har aldri prøvd produktene .
   Jeg har alltid hatt lyst til å prøve de for jeg har hørt masse bra om dem fra både frisører og venner , men jeg har dessverre ikke råd til de ..
   så jeg krysser fingrer og tær og håper at jeg vinner 🙂

  280. jeg forbinder Sexyhair med et Utrolig bra produkt. Jeg stoler ikke på annet enn sexy hair, og har alle produktene mine derfra. Jeg har selv den beste varmebeskyttelsen fra Sexy hair, og den er skikkelig super bra. Å ha vunnet den premien her, hadde vært den beste noen gang ! 🙂

  281. Sexyhair.

   Jeg forbinder med fine lange krøllete lokker, sexy hår ! sånn som alle popstjernene har !
   Sexy hair, får meg, er går som shiner og er perfekt ! ikke et hår som et fettete, frizzete og helt ustyrlig ! Sexy hair er perfekt og sexy hår ! Stort, krøller, langt, glansfult, volum ! perfekt hair !!!

   har sinsyke krøller selv ! og jeg tror at sexy hair er perfekt får meg ! har aldri prøvd produkte, (det er litt dyrt) men, håper på å vinne, så jeg får prøvd det en gang i livet !

   MÅ DESVERRE si: at jeg HATER håret mitt ! det er krøllete, ja.. men stygt ! har ingenting å style det med ! vet ikke hva jeg skal style det med ?! jeg har krøller, kort hår og det er frizzete ! pliiiis, hjelp meg !

   e-mail: [email protected]
   blogg: http://www.mystylefashion.blogg.no

  282. Jeg har aldri prøvd det, ganske teit egentlig, siden det sies så masse bra om produktene 🙂 Jeg forbinder Sexy Hair produktene med kvalitet, bra resultat og bra produkter. Har så lyst å prøve noen, men det er ikke alltid lommeboka strekker til..

  283. Jeg forbinder sexy-hair produktene med at samme hva slags hårtype man har så finner man et godt produkt, eller at man mikse og trikse for å oppnå en utrolig gooood frisyre de trodde ikke var mulig å skape med bare et eller to produkt. Selv bruker play dirty – dry wax for å skape det lille ekstra. den kan brukes til det meste, og gir en fin dimensjon og seperasjon av hårstråene. Jeg bruker som regel og rette håret med glattetang for så å bruke dry wax’n til å få fram oppklipte lengder. kjempeprodukt!

  284. jeg forbinder sexyhair med bra hårptodukter! fordi det er salongvare, og jeg har jo lært av deg at man alltid skal bruke salongprodukter! men jeg har prøvd den ene hårsprayen til sexyhair, og den var egentlig ikke så god, så hvis jeg håper jeg får nytt synspunkt på sexyhair om jeg vinner pakken!

  285. Når noen sier Sexy Hair, tenker jeg på fargen rød, og designet på flaskene. Jeg tenker på at jeg egentlig skulle vært en plass å kjøpt tuperingssprayen deres og jeg tenker på bloggen din. Samtidlig tenker jeg på fint hår og de ulike produkter. De har jo produkter for alt, noe jeg liker veldig godt.
   Jeg har alltid hatt lyst til å prøve sexy hair produktene, men jeg finner de ikke noen plass når jeg har penger til det. Om jeg ikke har penger finner jeg det som regel. Jeg har skjeldent mye penger til slike ting på grunn av at jeg er student, derfor hadde denne premien vært helt fantastisk for meg.

  286. forbinder det vell med hva de fleste andre her gjør; sexy hår. har desverre ikke prøvd noen produkter derfra,men hadde vært kult å prøve 🙂

  287. Jeg forbinder sexyhair med volum og skikkelig rocka hår, jeg synes også at sexyhair er et veldig bra merke! Skulle gjerne brukt det hver dag! Jeg har prøvd noen sexyhair produkter, men ikke alle, desverre.

  288. Jeg har ikke prøvd det, men har veldig lyst!

   Jeg forbinder Sexyhair med mye volum, og rett og slett sexy hår. De har jo et produkt for alt!

  289. jeg forbider sexy har me ekstremt fint hår. Jeg kan ikke ha så mangen forsjellige produkter i håret mitt. De passer ypperlig. Har prøvd den røde sprayen, den er veldig god. Håret mitt får hold, men blir ikke for stivt av den. Jeg har også prøvd den der blanke oljen, so gjør slik at håret ikke ser så slitt ut.

  290. Jeg forbinder det med at jeg får ett ganske stort,glansfullt,sexy og holdbart hår hele dagen. Jeg bruker sexy hair produktene hverdag faktisk. Så det kan bli litt dyrt innimellom når jeg går tom, å det er ikke så koslig:(

   [email protected]

  291. Jeg forbinder sexy hair med gode produkter og produkter som får håret ditt til å bli som du vil og med volum og glans :p dessuten lukter de godt og , synes jeg da 🙂
   klem

  292. Jeg forbinder sexy hair med mange forskjellige kjendiser som altid ser bra ut på håret, det er altid det første jeg tenker på når jeg ser sexy hair produkter, spesielt tenker jeg på sugarbabes og girlicous. Jeg har hatt mange produkter derfra og har altid vært super fornøyd, spesielt volum shamopen og balsamen, jeg har aldri hatt mer volum i håret. Produktene dems lukter utrolig godt også.

   e-mail: [email protected]

  293. jeg forbinder sexy hair produktene med stort,holdbart og et flott hår!
   mange av mine venner har disse produktene, og av og til så får jeg prøvd dei litt!
   Håret mitt blir heilt perfekt då, men siden økonomien min ikke er helt på topp(siden jeg ikke har jobb) så får jeg aldri kjøpt disse produktene selv ! derfor hadde det vært veldig greit om jeg kunne vunnet det 🙂

  294. Har aldri prøvd produktene selv, Når jeg hører navnet, tenker jeg at det er produkter som kan gjøre alt slags hår (uansett hårtype) fint!

  295. Jeg ANER ikke hva jeg forbinder med sexyhair fordi jeg har ALDRI prøvd produktene, så gi meg en sjanse! Hva er det man sier? Jo – FORDI JEG FORTJENER DET 🙂

   [email protected]

  296. Jeg forbinder det med sexy, glansfullt og mykt hår!
   Nei jeg har aldri prøvd for er litt redd for å kjøpe noe jeg aldri har prøvd før, så har jeg liksom brukt masse penger på noe jeg ikke liker.. Er jo nesten helt 100% sikker på at det er skikkelig bra, men blir bare til at jeg kjøper det samme hver gang.

   [email protected]

  297. Hm, jeg forbinder det vel med sexy/rocka hår. Jeg har ikke prøvd noen av produktenen før, men en veninne av meg bruker en balsam eller noe fra sexyhair, å jeg har alltid synst hun har så pent hår. Kan klart vere andre grunner til at hun har pent hår, men uansett..
   ME WANTS!
   -julie
   > [email protected]

  298. Sexy Hair! Tenker spesielt på blondt Stort volumiøst Hår. Gjerne kule frisryere med krøller eller ruffsete look!
   Har prøvd en del av produktene, og har vært strålende fornøyd med de! 🙂
   s
   [email protected]

  299. Jeg forbinner sexyhair med masse volum, blondt eller mørkbrunt hår, og store, fine bølger i håret. 🙂
   jeg har aldri brukt noen av produktene selv, men lignende. har veldig tynt hår selv. ;- )

  300. hei sølvi 🙂
   jeg har aldri prøvd noen av sexy hair produktene, men har utrolig lyst til å prøve de. har hørt så utrolig mye bra om de og sånt og har lenge hatt lyst til å prøve de ut. så nå har jeg jo en liten sjangse hihi:-)

  301. Jeg forbnder sexyhair med stort, voluminiøst hår, lukseriøsitet og en kontrollert frisyre. Krøller og perfekt hold! Har ikke prøvd produktene, men har veldig lyst!

  302. Jeeeeg forbinner sexyhair med laaangt og bølgete hår. Jeg aner ikke hvorfor, men det høres ut som det perfekte håret for meg, og dermed; sexyhair = det perfekte håret 😉

   – Og ja, jeg har prøvd noen produkter, skulle gjerne ha hatt alle sammen 😛 Men det blir vell litt for dyrt.. 🙁
   [email protected]

  303. Jeg forbinder sexyhair med SUNT hår. Sunt hår er sexy hår!

   – Jeg har ikke prøvd noe annet fra sexyhair enn hårspray, men kunne tenkt meg å prøvd mer 🙂

  304. Jeg forbinder sexyhair med et så perfekt hår at bare kjendisene får det til,men med det prouktet her funker jo, jeg har ikke prøvd noen av produktene før men hadde blitt glad om jeg vant :-D.
   Caaroline

  305. Jeg forbinder sexyhair med gode produkter som gir deg et hår du ønsker deg.
   Jeg har ikke fått testet ut sexyhair sine produkter men kjenner en del som bruker produktene dems, og de har fortalt at de er veldig fornøyde. Så derfor vil jeg gjerne teste ut produktene dems selv. 🙂

   mail: [email protected] Blogg : ingvildkh.blogg.no

  306. Jeg forbinder det med bra produkter og mye volum!
   FEMININT! rett å slett:D for å være ærlig har jeg dessverre ikke fått prøvd det ut enda:(

   (sender deg e-post HVIS jeg skulle vinne;) ) kleem

  307. forbinder mye volum og at du føler deg sexy når du bruker produktene for du vil sansyneligvis se sexy ut på håret, så det ligger i ordet sexyhair

  308. Jeg forbinder det med gode produkter som gir ultrabra hold til frisyren 😀 Jeg har selv brukt volumproduktet en gang og er superfornøyd. Det holder heeele kvelden!

  309. Forbinder sexyhair med ei venninne som er avhengig av volum og er derfor avhenigig av denne serien! Har ikke prøvd noen av produktene, men det var nettopp derfor jeg kikket innom på bloggen din; for å se hvilke produkter du anbefalte av denne serien!

  310. Jeg forbinder det med hår som ser friskt og sunt ut, uavhenning av frisyren.
   Der fargen er fin,og ikke falmet.
   Rett og slett hår som har blitt tatt godt vare på.

   Har ikke prøvd noen produkter fra Sexyhair.

  311. Sexy Hair er det beste hårproduktet jeg har prøvd! Første gang jeg prøvde noe fra merket var Curly Sexy Hair tror jeg den het! Har litt krøller og litt fall i håret og frisøren anbefalte meg denne i og med at jeg ikke ville rette håret hver dag. Denne skummen er helt fantastisk! Man får fyldige og naturlige krøller. 2. gang jeg prøvde noe derfra var en en hårkur. Sexy Hair pumpkin pure, var det! Den gjør håret mykt og glansfult. Har veldig “følsomt” hår, og har prøvd mye av hårkurer, men denne gjorde virkelig susen.

   Har veldig lyst til å prøve ut andre produkter fra merket, men i og med at jeg er student og ikke tjener så mye, blir dette utrolig vanskelig.

  312. hår ikke prøvd produktene så veldig mye siden jeg har krøller, og kan ikke gjøre så mye med det. Men jeg hadde en sånn krem av noen slag som samlet krøllene mine og det ble utrolig fint!!

  313. Stort/volum, litt rufsete, men med gjennomført fall i forbinder jeg med sexyhair.

   Har ikke prøvd noen av produktene da jeg har en annen favoritt nå, men er åpen for å prøve nye ting 🙂

  314. jeg prøvde hårsprayen for en stund tilbake, og var veldig fornøyd. For min egen del, føler jeg meg mer selvsikker når håret ser flott ut. Jeg stråler mer, og føler meg rett og slett bra. SexyHair trenger ikke bli assosiert med det å se sexy ut, at det er utseende som teller. Men det hjelper på det indre også. noe jeg syntes er ekstremt viktig! 🙂
   [email protected]

  315. Jeg forbinder sexyhair med bloggen din!!! Hadde aldri hørt om det før jeg ble kjent med salongen.blogg.
   Har kjøpt en del produkter du har anbefalt i denne serien og er veldig fornøyd! Håper du fortsetter med det.
   Jeg elsker å prøve ut nye produkter og digger bloggen din Sølvi.

  316. Det jeg forbinder med sexy-hair er at du har mange forskjellige gode produkter. mener selv de er de beste. Har selv en del produkter, men mangeler myye enda, masse jeg ikke har prøvd!
   Og så får man jo et sexy hår av sexyhair :-DD

  317. Jeg forbinder sexyhair blant annet med sexy hår, produkter som er veldig effektive og holder godt og produkter man er fornøyd med.
   Jeg har aldri prøvd noen av produktene, men skulle gjerne gjort det!

   [email protected]

  318. Jeg har aldri prøvd noen av produktene, men er veldig opptatt av håret mitt og ville vært fint å få prøve noen gode produkter. 🙂

  319. Sexy hair produktene er en kul serie som har produkter for de fleste hårtyper og for de fleste frisyrer. De heter forskjellige ting utifra forbruket av produktet. eks; Strong sexy hair. det er en gasspray som er strek og gir masse hold -derfor StrongSexyHair.
   volum produktene heter BigSexyHair. Gode og stillige produkter, med gode navn og design. ikke så værst i pris heller =)=)

  320. Jeg forbinder sexyhair med en evig drøm, som lommeboka ikke har råd til . . . Jeg har egentlig bare hørt om de, og sett de i frisørsalonger.. Og jeg har skjønt at de skjefer i hårproduktutvalget.. Jeg har brunt hår 🙂

  321. For å være ærlig syntes jeg det virket litt jalla i starten. For “mye” på designen, bl.a, men etter jeg begynte i en salong som førte Sexyhair viste det seg at produktene funket kjempebra! Likte spesielt å bruke “Flip it over” på langt hår for å få et “sexy hair” resultat… Nå jobber jeg ikke der lenger, så jeg er desverre ikke lenger oppdatert på hva som er nytt.

  322. Sexy Hair forbinder jeg med kreative fagfolk som elsker det de driver med og har det supergøy mens de holder på med det. Satt hårmodell for Sexy Hair sist (?) gang de var i bergen, og hadde show på metro. En av de gøyeste opplevelsene i mitt liv.

   Jeg fikk da med meg en liten goodiebag derfra som inneholdt Big Sexy Hair shampo, balsam og hårkur. Mitt tynne flate hår ble knall etter jeg begynte å bruke de produktene!
   Anbefales!

   Hilsen Victoria
   [email protected]

  323. jeg har selv bare prøvd ut hårsprayen til sexyhair. Resultatet ble bra, og i tillegg lukter den kjempegodt. Den gir også hold, som varer lenge, noe som er ekstremt praktisk. Jeg har inntrykk av at sexyhair ønsker å oppnå den “wow” faktoren, med velstelt, crazy, eller hipt hår. Et hår som alltid ser velstelt, og samtidig kult ut! For meg er det veldig viktig med en hårspray med godt hold i, ettersom jeg har mange småhår som rett og slett ikke vil holde seg på plass, her gjør sexyhair hårsprayen en fantastisk jobb, og jeg slipper og pøse på med hårspray hvert femte minutt, noe som ikke er særlig bra for håret. Den er heller ikke så fuktig, slik at den ødelegger hele vitsen med å rette håret, håret blir heller ikke “stivt”, noe som er ganske herlig. Jeg har veldig lyst til å prøve ut flere av produktene til sexyhair, men desverre så støver lommeboken min ned for tiden. Men det settes definitivt på ønskelisten!

  324. Det jeg forbinder med sexy hår er mye forsjellig. Men når jeg hører ordet sexy hår er det første bilde som kommer opp i hodet mitt litt rufsette fritt strandhår. Jeg har aldri prøvd produktene, men vil gjerne prøve de!

   [email protected]

  325. Forbinder produktene med god pleie for håret. Selv en liker jeg å vaske håret mitt med Sexy Hair sin Mouisture shampoo og deretter bruke Foxy Curls 🙂

  326. Sexy hair forbinner jeg med volum, og bra hårspay, for jeg hadde en slik engang, og den var kjempebra! Jeg fikk mye mer volum i håret og kunne godt tenkt meg å prøve andre produkter fra dette merket også 🙂

  327. Jeg forbinger SEXYHAIR med sexyhair, det ligger liksom i navnet.Jeg har aldri prøvd de før derfor hadde det hadde vært perfekt for meg og vinne, fordi jeg har nettopp farget håret svart, men det falmer veldig. Bra blogg, mange fine tips.

  328. jeg forbiner sexyhair med sexyhair, som mange har sagt før, det ligger i navnet. Jeg har selv bare prøvd vennin min sin volum serie og jeg jeg syntes den var kjempe bra. Håret ble liksom ikke tørt eller flisete av det, nnoe håret mitt blir veldig ofte av andre hårsprayer. Jeg har ikke kjøpt det enda selv, derfor hadde det vært perfekt for meg og vinne dette sette! bra blogg! du er veldig flink!

  329. Jeg forbinder SexyHair med VOLUME. Har hørt at flere (inkl deg Sølvi) har anbefalt disse produktene for volum, og det er noe jeg virkelig trenger. Om morgenen må jeg ha begrenset tid for å ordne meg, er litt treig, og sexyhair produktene du har anbefalt og brukt virker veldig enkle og “raske”. Så, derfor! 🙂 Jeg har dessverre aldri fått prøvd noen av produktene selv, det er litt vanskelig å få tak i her jeg bor.

   blogg: http://www.karolinemadeleine.blogg.no
   mail: [email protected]

  330. Jeg forbinder faktisk deg med Sexy Hair, det er fordi jeg fikk vite om dette gjennom deg og fordi jeg elsker frisyren din. Har desverre aldri prøvd noe ifra Sexy Hair før, derfor hadde det vært supert å få prøvd det ut :- )

  331. Jeg forbinder Sexyhair rett og slett med fint hår. Det er som skapt for håret mitt, jeg har ett hår med ganske fint fall, men krøller. Å da hjelper Sexyhair produktene meg å gi VOLUME, når jeg har også har lyst å slette håret, gir meg fallet tilbake . Det jeg også forbinder med Sexyhair er at jeg ikke får kjøpt det på hjemplassen min , veldig trist …
   Mailadresse – [email protected]

  332. Jeg forbinder Sexhair produktene med rocka frisyrer. Moderne, rått og crazy er kanskje de ordene jeg synes beskriver det best. Jeg har brukt mange av produktene fra Sexyhair, og jeg er storfornøyd! Spesielt med Big Sexyhair produktene.. av dem har jeg har brukt Spray and Play harder hårsprayen, What a Tease sprayen og extra big volume shampo og balsam. Desverre har økonomien sunket i det siste, og jeg må heller kjøpe dårlige utvannede butikkprodukter.

   [email protected]

  333. jeg har ikke prøvd sexy hair selv. men har sedd på bloggen din at du har anbefalt dem. men dem selger ikke sånn på salongene i tromsø. jeg har leitet over alt men finner dem ikke, ingen som har dem. det er veldig domt for har veldig lyst å prøve dem. hører ut som et bra produkt. å jeg vet ikke hvor jeg kan bestille dem.på internett. så har jeg nettopp kommet hjem fra syden og har en del slitte tupper å tørt hår så hadde vært bra med noen gode produkter 😀

  334. Forbinder sexyhair med det som ligger i navnet. Sexy hår, volum, beachlook. Herlig! Begynte å bruke en hårkur derfra som jeg sverger til. Lukter deilig og mykner og frisker opp håret 😉

  335. Hei

   Jeg har blondt hår og liker å style det! Bruker gjerne min søsters Sexyhairprodukter ….. skulle gjerne hatt noen selv…… De lukter veldig godt og er kjempe gode å bruke.

   Håper jeg vinner!!

   [email protected]

  336. Jeg har kjøpt sexy hair produktene samtidlig som jeg har klippet meg. Har prøvd den blå curly sexy hair- skum. Shampo og conditioner + den store rød hårsprayen(big sexy hair?).
   Har også hatt en shampo – straight sexy hair.
   Produktene er litt dyre, men de er veldig veldig bra. Nå har jeg dessverre ikke noe igjen av noen av produktene. Siden jeg har akkurat farget håret brunt og klipt det fra langt til halvlangt.

  337. Sexyhair er som magi på boks! Produktene gjør krøllete hår mykere og mer kontrollbart, gir flatt hår mer volum og beskytter slitt hår og gjør det mer glansfullt! Har prøvd noen produkter før, og de har virkelig falt i smak! 😀

  338. jeg forbinder sexy hair produktene med at det er super bra hold og hver gang jeg hører om sexy hair produktene tenker jeg faktisk på deg! siden du snakker ofte om at du liker produktene. Har bare prøvd hårsprayen fra sexy hair, tror den heter ” big sexy hair”? er ikke helt sikker.. jeg har virkelig helt sykt tørt og slitt bleket hår.. håper virkelig jeg vinner..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg