SPØRSMÅL OG SVAR

eli6
Foto: Hanne Olsen
Styling : Sølvi Bjørnevoll

 hva er hårtrendene i høst med tanke på farge og styling?
Varme farger er typiske høst-farger. Brune sjokolade og karamellfarger er kjempefint!
Mer bevegelse og lang bob.

– kan du lage en sminkevideo med øyenskygge i høstens farge?
Det kan jeg prøve på, ja:)
– jeg vurderer å kjøpe meg en bølgetang/trippeltang. det så utsom din gav bra resultat så lurte på hvor man kan få kjøpt den modellen du har? I frisørsalonger rundtom. 899,- curlstyler.

Har nettopp fått en venninne av meg til og stripe håret mitt lyst, det vart ikke så vellykket, men kan du lage en video om hvordan man bleiker håret, uten att det skal bli oransj?
Hehehehe, tror ikke det. Det er nettopp pga dette en alltid bør gå til frisør når en skal utføre kjemiske behandlinger.

Jeg har planer om å klippe en kort & tøff frisyre, men jeg veit liksom ikke om noen kule. Kanskje du kan komme med forslag ? Det kommer korte frisyrer på bloggen min innimellom. Hent inspirasjon her;)

Jeg lurer bare på hvor jeg kan få tak i glo sminke
I div hudpleiesalonger. Søk evt på nettet. Glo minerals.

skal klippe skrålugg i mårra.
hvor lang burde jeg ha den ? Det kommer an på ansiktsform og håret ditt. 😉 Vanskelig å si uten at jeg ser deg.. + At det er en smaksak.

  1. Hei, jeg lurer på hvilken farge er fangen nå?
   Krøller eller rett?
   Kort eller langt?

   Vil du bli med på spøsmålsrunden på blogen min ?? (A)

  2. Hei! Er en fast leser og elsker tipsene dine:) men lurer på noe:

   – |Hva er din mening om merke Jonathan? Det har kommet i vita butikker og produktene hans har fått en bra omtale.
   – Og hva mener du om L’oreal true match minerals foundation? bra dekke-evne?

  3. Hei=) har skrevet til deg før, bare lurer på om du kunne anbefale den silvershampoen du synes er best, og hvor lenge de skal sitte for en fiin hvit farge(ikke for lilla el=) klemmer

  4. Elsker bloggen !
   Noen spørsmål:
   Hvor får man kjøpt GHD rettetang, og hvor mye koser den sånn cirka?
   Er Lee Stafford produktene bra for håret?

  5. hvordan får jeg bølgne til å holde etter jeg har bølget det med en sånn bølgetang..? Bruker saltvannssprayen til fudge før jeg bølger det, og en del hårspray etter. Men noen tips?

  6. Jeg skal begynne på frisørlinjen, vet du hvilket utstyr vi blir nødt og kjøpe? og hva prisen sånn ca ligger på? 🙂
   Hvordan får man en fin volum i håret når du har bob? 🙂

  7. Hva heter frisørsalongen du jobber på?
   Jeg husker du har sakt at den ligger med fløyen, men ikke hva den het. Håper du svarer!

  8. hei , jeg har nettopp kjøpt en silvershampoo som heter wella SP silver saver. vet du noe om den? står at det gir en grå glans-men jeg vil jo ikke ha grått hår liksom? 😀

  9. Hei!
   Har du noen bra tips til frisyrer når man skal være forlover i et bryllup? eventuelle nettsteder der man kan se på litt bilder å ta med til frisøren for lettere å forklare hvordan man vil ha det?(svar meg gjerne på mail om du har mulighet)

  10. hei, har du prøvd bjørn axen, jeg har kjøpt en shampoo og en spray fra dette merket. lurte på om du har prøvd det eller kanskje vet om dette er bra?? digger bloggen din, leser den hver dag!

  11. Du skrev en gang om noe man kunne ha i håret mens man trente, (hvis man trente ofte), og skylle ut etterpå, så man slapp å bruke shampoo så ofte. Hva het det??:)

  12. Jeg har nettopp klipt meg, så nå har jeg skulderlangt hår. Det har veldig lett for å bøye seg fremover, og det er veldig plagsomt. Noen tips mot dette?
   I tillegg har jeg lagt skillet på andre siden, så den er litt vanskelig å ha på plass nå. Noen bra forslag til hvordan jeg kan “tvinge” luggen til å ligge ordentlig?

   Håper på svar 🙂

  13. Hei !
   Jeg har veldig tykt og litt krøllete hår. I det siste har jeg begynt og “røyte” masse. Bare jeg stryker nedover håre, faller det masse hår av. Hva kan dette komme av? Er det noe jeg kan gjøre for og stoppe det? Spiser sunt, og tar hårkur 1 gang i uken. Plis svar meg! 🙂

  14. Hei! Jeg vurderer å klippe bob til høsten. Jeg lurer på om man ser tykkere ut i fjeset av den frisyren eller ikke? Hadde vært fint å ha en frisyre som fikk fjeset mitt til å se litt slankt ut, siden det er ganske så tykt..

  15. heisann, jeg lurer på en ting;
   Jeg lurer å hvilke hårprodukt du anbefaller (shampo, balsam, kur, wax ) på et hår som er ganske tykt å slitt, men jeg vill ha det tynt, å kinn sjegget krøller seg når det blir ganske lang, å det er en del fall i håret generelt, liker det ikke altså 🙂 noe tips som ikke koster så alfor mye penger? 🙂

  16. Hei!

   Jeg har hatt mørkebrunt hår med lyse striper en stund, i sommer har det blitt kjempe solbleika. Skal til varmere strøk i to uker å satser på enda mer solbleika, tror du det vil bli et gyllent å fint resultat med caramell/honning mini colour? Å burde jeg satse på mørk bunnfarge/underfarge?? Lang ettervekst? Hva er trenden? Hehehe

   A Berg

  17. hei :)jeg vet alt du har sakt om å bruke skikkelige produkter fra frisører, men for noen måneder siden så var jeg hos en frisørsalong som brukte syoss sin shampo å balsam, nå blir jo den solgt i butikk, er det da en slags ‘første’ skikkelige som blir solgt i butikk, eller brukte frisøren min ‘feil’ produkt ?

  18. Hvordan får man rettest mulig hår uten å rette med rettetang? Har brusete krøller så vil værtfall dempe brusen.

  19. Hei
   Kan du legge ut noen fiiine bilder av ordentlig karamell-farget hår? Jeg finnerikke noe særlig. Men innbiller meg at det kan være min farge, vil ha et bilde å ta med til frisøren ! 🙂

   HJELP!

   Evt.. hvilke nettsider plukker du bilder fra? Eller tar du bare bilder du “snubler” over?

  20. HJELP!
   HEI 🙂
   jeg lurer på om du vet om noen hårprodukter man kan bruke på håret for å få krøller/bølger?
   Vææær sååå snill å svar 🙂
   helst på et innlegg så jeg slipper å bla igjennom alle kommentarene… 🙂
   Digger bloggen din,,

  21. Hei ! Jeg lurer på en ting om ditt hår faktik ;D Hva heter fargen du har på det lyseste håret ditt? Jeg absolutt elsker det, det er nydelig.
   Håper du svarer ;p

  22. Okey, må ha litt hjelp. Har begynt og miste håret.. Det er litt tidlig siden jeg er under 16 år Noen tips hvordan jeg får tykkere hår ?
   Håper på svar

  23. Hei 🙂 Elsker siden din og har et lite spørsmål. Jeg skal snart i bryllup og lurer på om du har noen tips til hvordan jeg kan se ut på håret? Jeg har langt hår med skrå lugg:)

  24. Hei! Jeg lurer på vilken hårkur du anbefaler som ikke skal skylles ut igjen? Og et spørsmål til Jeg bruker en shampoo som heter joico og den er litt lilla på fargen så jeg lurer på om det går bra med den varme hårfargen jeg har?

  25. hei, jeg har klippet håret mitt kort for en liten stund siden og er nå ganske misfornøyd med det siden jeg vil ha det langt igjen er det nå en mellomting, kan du legge ut styling-, oppsett-, generelle tips for oss med skulderlangt hår?

   hadde også vært fint med en “oppskrift” på hvordan jeg kan få store krøller ut av mitt skulderlange hår uten å ta permanent eller å tømme lommeboka:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg