TIL FESTEN!

salongen6
Prøv glo minerals sine nye leppeblyanter som forvandler seg til deilig lett farge med glans.
Gode sminkekoster er et MUST for påføring av makeupen. Jeg bruker mac, glo minerals sine og tigi.
Eyelineren til tigi er en klar, sterk farge og markerer øynene perfekt. Synes du det er vanskelig å lage strek, er det bare å øve seg;)
Jeg bruker 3 skygger på øynene. En base, en i globalen og en som jeg ligger over til slutt. Basen er lys og uten skimmer. Global-skyggen er gjerne brun eller en annen mørk farge. Den jeg har over til slutt varierer veldig. Lys skimmer skygge, sandfarget, korall, fersken, grå osv..
Husk shinespray over håret før du løper ut;)

Selv bruker jeg mye MAC. Øyenskyggene er utrolig fine og holder lenge. Kostene er myke og holder seg fine i flere år om du tar vare på dem.
Glo minerals har flotte skygger og de er lette å påføre. Dette er mineralsminke og som vi alle vet er dette mye sunnere for huden.
Tigi har mange flotte farger! Sterke farger til deg som vil skille deg ut.

Les om helgen min her–> http://www.zolvi.blogg.no

20 kommentarer
  1. den nye headeren er kjempe fin:- D
   lurte på en ting i sammeslengen: hvor ofte bør man vaske håret sitt? 🙂

  2. veldig pen header du har fått! Men jeg må (dessverre) si at den siste var et hakk bedre, den var helt unik! ekstrem make up og farger!
   utrolig kul blogg altså! tenk så mange som leser den, beundrer håret ditt OG er fan av DEG!!
   Men om du tror du kan vise noen bilder om hva du kan gjøre med kort- skulderlangt hår?
   Har nettopp klippet meg, sjønner du 😉 Og jeg vet bare ikke hja jeg skal gjøre…

   Tusen takk hvis du svarer!
   – Jente ifra Stavanger!

  3. fin header du har fått… lurer bare på om du kan annbefale en bra shampoo og balsam for et hår som har gått fra brun til blond, altså et slitt hår…

  4. hva koster glo minerals concealer i boksform? jeg kjøpte for 219 på torp flyplass,taxfreen.. synes det var nokså dyrt? sparer man egentlig noe særlig på taxfree shopping?
   hvilken foundation og concealer er den beste etter din mening? hva med mascara og kajal? vil prøve det beste!!! og dagkrem hudkrem? hva med tuperings-volum spray for å bli høy i toppen? vil ikke ha alkohol-stinkespray lukt.. men naturlig frisk fruktduft. hvilken parfyme er best? håper du har svar på alt dette fra ansikt til hår og kropp;) du er flink frisør, vil høre fra deg:)

  5. hei, jeg har brukt redken sin flasshampo en stund nå men den har ikke funket. har ikke sånn veldig mye synlig flass det er bare sånn smått i hodebunnen, men jeg vil ha det bort! har du en annen shampo en redken sin du kan anbefale?

  6. Nice! Jeg liker den nye haderen din. Skulle akkurat til å si at jeg ble litt skremt av møtet med den forrige headeren din, men så har du bytta før jeg rakk å kommentere det. I like it!

  7. jeg skal kjøpe Hair extensions og jeg vet ikke helt hvor jeg vil kjøpe det. vet du om en frisører som du anbefaler? er det en nett jeg kan også kjøpe som du anbefaler? pliss svar meg, NEED ANSWER :)send meg en mail på:
   [email protected]

  8. Har noen spørsmål som jeg GJERNE vil ha svar på:

   1.Jeg har ganske så bølgete hår og er nesten på kanten til krøllete. Og i en spørsmålsrunde du hadde for et par måneder siden nevnte du noe om antipermanent for å glatte ut håret permanent. Kan du fortelle litt mer om det? Sliter det på håret? Er det bedre å ta en antipermanent, enn å slite med glattetang hver eneste dag( noe jeg så klart ikke gjør, selv om jeg skulle ønske jeg hadde ganske rett hår hele tiden).Vil håret bli bølgete som før når det vokser ut igjen .Utfører alle frisører det? Hva koster det? osv…
   2. Jeg har også en veldig gylden og varm brunfarge på håret, og skulle ønske den kunne vært en smule kaldere. Funker det å bruke blåshampo da, slik som man bruker på blondt hår for å få det kaldere?

   Kjempekjekt at du har denne bloggen, har fått så mange tips her som jeg hatt veldig god bruk for:)

  9. Kult header Zølvi…..Jeg synes du er så kul på håret jeg…..Farger du bare lyst oppå og mørkt under? og klipper litt pannlugg?
   SYnes du er kjempe stili….:-) Ha en fin fin mandag!!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg