VINNER AV KONKURRANSE!

Turid

30.jul.2009 kl.21:53

1) Jeg bør vinne pakken fordi jeg har veldig tørt hår og har prøvd alle mulige produkter uten at det har blitt så mye bedre.. Har hørt mye bra om fudge, og har derfor kjempelyst å prøve disse, men har for tiden ikke råd til å kjøpe frisørprodukter 🙁

2) Jeg har fulgt bloggen din helt siden i fjor høst!! Er innom hver dag og har fått mange gode råd og tips fra deg! Super blogg 🙂
 
OG

LINNPINNSUKKERSPINN

Jeg rett og slett elsker Fudge sine produkter og har brukt dem i mange år! Syntes det er fantastisk at de fornyer seg med nytt design og nye produkter. Og det beste er de herlige og friske luktene! Seneste innkjøp var salvannsprayen og kan absolutt anbefale den videre. Nå skal jeg snart reise på ferie hvor jeg vet at håret mitt blir utsatt for masse sol, saltvann og slitasje. Så derfor hadde det vært kjekt å vunnet en god sjampo, balsam og en håkur som kan reparere. (vet av erfaring at det trengs!) Jeg har fulgt bloggen din i lang tid. I alle fall siden fjor høst…..

NY KONKURRANSE KOMMER SNART!!

Siden det er sommer og ikke mye sol her i Bergen gir jeg ut en trøstepremie også..

– Ane Haveland, gratulerer med en liten overraskelse i posten!

Send meg adressen deres på [email protected]

Snart kommer det ny konkurranse!! 🙂 Stor klem!

14 kommentarer
  1. Hei Sølvi.
   Jeg skal feire bursdagen min i morgen og tenker å krølle hele håret.
   Skal få det litt bort fra ansiktet, men ellers skal alt henge rett ned. Noe skal jeg krølle med krølltang og noe med rettetang. Det jeg lurer på er om du kan anbefale en hårspray som gir hold hele kvelden samtidig som den ikke gjør at håret blir så stivt at det ikke beveger seg i det hele tatt. Jeg har veldig tynne, fine hårstrå, men det er velidig mange av dem. Så jeg må bruke noe i det som gir litt hold også før jeg krøller det ellers går det ikke. Har ca like langt hår som deg, kanskje litt lenger.

  2. hei,
   dette skulle jeg også visst:):):)
   Kan du filme en fin oppsats som passer til langt tykt hår? maaange bryllup i sommer.

  3. hei Zølvi! Jeg vurderer å klippe opp håret neste gang jeg skal til frisøren. Har er rett, langt, kjipt ¨hår, men er redd noen deler skal bli så kort at jeg ikke kan ha det i hale. Kan man klippe opp bare nedre deler av håret?

  4. Var det Fudge daily mint shampoo og conditioner jeg så? Shampoen er veldig fin, men balsamen skuffet meg. var liksom ikke noe futt i den.

  5. Kan du ikke lage videoinnlegg fra salongen din når du klipper hår 🙂 Og så styler du det etterpå, hadde vært kjekt å se når du holder på med mye forskjellig hår!

  6. hei zølvi!
   jeg har egentlig helt blondt hår.
   men for to mnd siden farget jeg håret mørkebrunt med glansvask.
   nå holder det på og gå ut men jg sntes det går for sent.
   vet du om det finnes noe som kan få det til min naturlige hårfarge igjen så fort som mulig?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg