Lowlights


Foto: http://cosmoestetica.com

Ønsker du en forandring til høsten?
Legg inn andre toner i håret ditt. Mørkere eller kaldere/varmere.
Små endringer som vil få håret ditt til å se nytt ut.

Om du ønsker mørkere striper i et lyst hår er ikke dette helt enkelt. En bør forpigmentere ( tilføre røde-oransje eller gule pigmenter) slik at fargen ikke blir matt/grønn og holder lengre. Dette er noe en frisør må gjøre.
Bestille deg en time hos frisøren og bli ny til høsten!
Shampo, balsam og kur for farget hår er også viktig for å bevare fargen.
Jeg synes selv at jeg må farge det noen ganger før fargen holder. Slik er det med et lyst hår.. Tørre hår som er overbehandlet er de verste…
Det slipper lett fargen ut igjen. Derfor-kur, kur, kur! 😉

24 kommentarer
  1. Hvor mye hadde der kostet hvis jeg skulle klippet håret og lagt inn mørke striper i håret? Jeg er naturlig brunette med hår til halveis nedpå ryggen…

   Gjerne svar dere andre 🙂

  2. Hei. Først vil jeg si at dette er en kjempe bra blogg, lærer mye. Men finnes det noe slik at håret vokser fortere? sparer og sparer men føler det ikke kommer noen vei.

   🙂

  3. Jeg tørr ikke gå til frisøren, men jeg vil… Delvis redd fordi jeg ikke har vært hos frisøren på flere år, og fordi jeg forrige høst klippet en pannelugg selv som nå er vokst ned til nesen, men ser ikke ut. Jeg er redd for hva de syntes, og redd for hvordan de hadde klippet meg. Noen som har råd? Jeg ender vel opp med å se dønn lik ut denne høsten også, og aldri kunne gå med håret utslått 🙁

  4. Hei Zølvi!
   Jeg lurte på en liten ting.. Jeg har en “gammel pannelugg” (dvs at den har vokst over nesa) som jeg nå bare har hatt i fliseklemmer og spenner. Jeg har netopp byttet fra sideskill til midtskill… Lurte på om du hadde noen frisyrer som man kan lage ? Takk for svar 🙂

  5. jeg ønsker skrå pannelugg, bare et problem: jeg har sånn bein pannelugg…. må den vokse ut før jeg kan klippe den?

  6. pen hårfarge hun hadde!:)
   Jeg har tenkt til å klippe bob, pga håret mitt er slitt og jeg vil bare få det vekk og ‘begynne på nytt’ på en måte, og siden jeg syns det er tøft selvfølgelig. hva slags hårprodukter anbefaler du for å holde bob’en på plass? jeg er ganske rund i hodet, tror du jeg hadde passa til bob..? og hva slags clip-on extensions anbefaler du?
   Ps, liker bloggen din kjempegodt:)!

  7. JEG TRENGER ETT TIPS!
   jeg syns det er så kult med bølgete hår og midtskill! midtskillen får jeg til,
   men vet du hvordan jeg kan få bølgete hår uten saltvannspray? veldig fint om du
   hadde svart! 🙂
   – stinem

  8. OK, vet ikke om du svarer, MEN jeg prøver…
   Jeg har alltid hatt langt hår – ned til rompa – som det ikke har gått ann å gjøre noe særlig med, men for noen måneder tilbake klippet jeg håret til litt under haken. Jeg hadde håpet at det skulle bli lettere å fikse håret, eller style det, men NEI. Jeg bruker spray-vox (kjøpt hos frisør) og en fudge (også frisør), og det holder det på plass en stund, men nå som det har vært så varmt, og/eller fuktig har det ikke vært mulig å bruke disse produktene… Har du noen tips til meg?
   I tilleg har jeg veldig sensitiv hodebunn, (klør i hodebunnen når jeg har vasket håret) og jeg har prøvd med div. salon produkter som ikke hjalp, f.eks. kms, nå bruker jeg en apotek shampoo (og balsam); sebamed for ømfintlig hodebunn, som har virket veldig bra.. Vet du noe om denne serien, evt om den er så bra som den virker på meg?
   Anyways, takk 🙂

  9. Jeg leter etter en shampo og balsam som gir masse volum til håret, kan du anbefale en for meg? Håret mitt er veldig sundt og skinnende fra før av så trenger ikke de effektene av shampo og balsam.

  10. Jeg har sånt hår, og er kjempefornøyd. Men jeg lurer på hvilken shampo og balsam du anbefaler til et slikt hår? Jeg er veldig glad i redken, hadde redken blonde glam vært noe?

  11. det skal jeg gjøre, striper, veldig lyse.. Men jeg lurer på en ting.. er saltvannspray bare saltvann i en flaske?.. Fint om du kunne svare på et av innleggene mine. 🙂

  12. Hei!
   Jeg lurer på om du kunne skrive et innlegg eller noe om hvordan en kan fikse håret på jobben. Arbeider da med mat, så må nesten ha det samlet eller satt opp.
   Håper på svar.

  13. til PIA..

   prisene er veldig forskjellig fra hvilken salong du klipper deg på, kjede salongene er ofte dyre, hvis de ligger midt i byen er de også ofte litt dyrere. Så hvis budsjette er stramt ville jeg dratt til en frisør litt utenfor stor byen. Jeg betaler ca 900 kr for klipp (langt hår som klippes opp) og striping. Er alltid super fornøyd. Masse lykke til..:)

  14. Hei! du har sikkert fått dette spørsmålet tusen ganger før, men jeg prøver meg! vet du om en norsk side man kan kjøpe ID sminke fra?(pudder foundation) orker ikke stresse med toll å tull 🙁
   takk på fårhånd! 🙂

  15. Ang. forpigmentering. Har faktisk opplevd at ikke alle gidder å gjøre dette. Jeg farget håret mitt fra blondt til rødt (Ashlee Simpson style), og frisøren sa at jeg ikke trengte det, så da regna jeg jo med at det gikk greit, men jeg synes ikke det ble så bra jeg. Pga at håret mitt var stripet blondt ble det mange forskjellige røde toner i det, og håret ble blast kjempefort, bare noen dager etter var det tilbake til kjedelig brun igjen. Nå er jeg lys igjen, og vil ikke prøve meg på rødt igjen ihvertfall.

  16. Hei Sølvi 🙂
   Jeg har et spørsmål som jeg håper du kunne svart meg på.
   Jeg har et veldig langt sunt hår. Håret mitt er helt mørkt brunt, noe jeg er fornøyd med, men hadde vært fint med en liten forandring.
   Går det ann å ta noen lysere brune striper i et hår som er helt mørkt brunt? 🙂
   Jeg har tatt lyse striper i håret hos frisør tidligere, men jeg ble absolutt ikke fornøyd. Stripene ble orange fordi håret mitt er så mørkt.

  17. Greit nok det med å farge mørke striper i lyst hår, men omvendt a?! Det er jo håpløst!
   Hilsen ei som har prøvd maaaaaange ganger. (Har mørke, mørke brunt hår med masse røde pigmenter)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg