DET ER RØDT!

salongen8

En fantastisk flott hårfarge trenger mye pleie og omsorg.
Rødt er kanskje en av de fargene som trenger ekstra mye pleie.. Den kan fort bli matt og livløs.
Bruk gode produkte og farge deg alltid i en salong.

Revlon har en helt genial kur som tilfører røde pigmenter. Den finnes selvsagt i mange andre farger også..Denne gir mye pleie og kan brukes som en farge "refresher".
Vi har testet de ut i salongen hvor jeg jobber og jeg er veldig fornøyd!
Fåes kjøpt i div salonger.

Kerastase har en fantastisk farge serie for deg med tynt fint hår, tykt hår eller striper. Den lukker skjellaget slik at fargen farer lengre. Gir masse glans og pleie. Kuren til kerastase er en av markedets beste etter min mening.

Loreal har en veldig god farge-serie for deg som vil ta vare på håret og bevare fargen. Du kan for eksempel bruke volum shampoen her sammen med farge balsamen. Genialt!

Joico er en serie vi, jentene på salongen hvor jeg jobber er veldig glade i. Konsistensen på shampoene er tykk og skummer mye. Den tar vare på fargen og gir en kjempefin glans.

12 kommentarer
  1. hei 🙂
   eg lurte på om du hadde eit tips til meg som har farga håret men vil ha fargen vekk igjen.. finest det noken produkter som hjelper meg med det ? 🙂

  2. Jeg har veldi rødt hår, men håret blir fort oransjt å kjedeli. Når jeg dysjer renner allti mye farge ut, og håndklærne blir orasnje og stygge. Hva kan jeg gjøre får å hindre at alt jeg er borti me vått hår blir oransj?

  3. Jeg bruker JOICO 🙂 Den er kjempe god, jeg bruker den for normalt hår. Men jeg bruker også bad had dumb blond. Jeg syntes håret blir fort fettete av den shampooen og balsamen. Er den sånn ?

  4. Hva heter produktet fra revlon som tilfører røde pigmenter? Kan naturlig rødhårede bruke dette, eller er det bare for de som farger håret rødt?
   Jeg har naturlig rødt hår, men fargen har blitt så blass nå om sommeren. Men har ikke lyst til å farge håret.

  5. Jeg hadde nærmest Knallrødt hår da jeg var liten, nå har jeg brunrødt hår. På en måte kastanjebrunt, med hint av litt lyst, litt rødt og litt oransje aktig. Jeg har på en måte litt bronsefarge på håret. hvilken shampo/balsam osv. anbefaler du? 🙂

  6. Flott blogg! Men kan du skrive nøyaktig hva produktene heter så jeg kan finne de på nett på en billigere butikk enn de som blir solgt til skyhøye priser i Norge. Kan ikke skjønne at ikke flere hanlder på nett. Ellers flott! 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg