TIL GUTTENE!

salongen3

Mine voks-favoritter til guttene er American crew molding clay som er en kjempegod voks til korte hår. Den er lett å få i selv om det er en clay.
Matte hed har alltid vært en stor favoritt. Den er utrolig matt og fin og gir en rufsete-kul look.
Matte separation er ganske lik matte hed, hehe.. Måtte jo ta den med her da.. Jeg liker denne fordi jeg kan få håret til å bevege seg akkurat den veien jeg vil det skal ligge, eller stå;)
Kjempefin å bruke i lange skrålugger også.
Husk å bruke en god shampo som fjerner stylingrester og er fin for hodebunnen!

4 kommentarer
  1. Hallo!! 🙂 Jeg leser bloggen din hver eneste dag! Og jeg har ett spørsmål. Jeg beklager at spørsmålet minn ikke passer inn i kategorien “Til Guttene!” men jaja..
   Jeg har SKIKKELIG lyst å klippe meg, særtlig sånn som du er på denne videoen: http://salongen.blogg.no/1228546362_lrdagstipsetvideo.html problemet er bare at jeg er redd for at det ikke passer til meg! :S Jeg skal legge ut et bilde på bloggen min sånn at du kanskje kan se?? Du er sikkert skikkelig flink til å se hva som passer hvem! Bloggen min er http://www.KristineSmith.blogg.no
   Håper du kommer innom!
   Kleem Kristine! 😀

  2. Hvor god er den i forhold til renati? Er den å få kjøpt i de fleste frisørsalonger? Kjæresten min bruker bare reanti, tenkte han kunne prøve noe nytt..:-)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg