FARGERIK MAKEUP!

fotomontasjer2

Ønsker du å finne en makeup med klare, flotte farger er TIGI det rette for deg!
Jeg har selv testet sminken en stund og er veldig fornøyd. I
 det ene video-tipset jeg har laget viser jeg hvordan jeg bruker den ene eyelineren som en kul effekt.

Tigi har både foundations, leppestifter, øyenskygger, linere, koster og pudder.
Jeg synes spesielt at fargene på øyenskyggene er knallfine!!
Stikk innom en salong som selger TIGI og se hvor mye fint de har:)!
Nude på leppene og bronse på kinnbena er en herlig kombinasjon!

17 kommentarer
  1. Jeg har sånn middels langt hår, og jeg vil at det skal vokse fortere. Har du noen tips om en sjampo eller kur som hjelper håret med å vokse fortere ? 🙂
   Elsker bloggen din : D

  2. Er Fast noe bra da, siden jeg leste om at det var ei som brukte det. Håret vokste fortere, men hun mistet litt hår, så hun sluttet å bruke den..
   Finnes det ikke noen andre enn Fast ? 🙂

  3. Kan du lage en video om hvordan det går ann å ha håret på skoleball?
   Og når jeg bruker krølltang for å krølle håret, går alltid krøllene veldig fort ut. Er det noen produkter som gjør at krøllene holder lenger, utenom hårspray?

  4. Hei!
   Går det an å bruke bittelitt babyolje i håret for å gi det litt mer fuktighet?
   Bare i tuppene liksom?
   Håper du svarer 🙂

  5. hei , jeg har skoleball i april en gang så lurte på om du kunne lage noen videoer
   med forskjellige frisyrer til ballet ? Haddet håpet at du kunne det for jeg hat ingen anelse om hvordan jeg vil ha håret mitt . Jeg vil jo være litt andeledes på håret enn alle de andre vist du skjønner.

  6. tidligere snakket du om en sjampoo eller noe som fikk håret til å vokse litt fortere, og lurer på hva den heter og hvor man får kjøpt den? evt butikk, eller på nett. bor i nord-trønderlag.
   håper virkelig på svar i et innlegg eller noe 🙂

  7. Hei !
   For 2 uker siden begynte jeg å bruke bølgetang , og nå blir håret mitt veldig fort eletrisk . Vet ikke om det har noe med det å gjøre , men jeg lurer veldig , for det er sinnsykt irriterende ! 😀
   Kan det kanskje være kulden ? Hvis ikke du Zølvi har tid til å svare på dette, kan noen andre da være så snill å gjøre det ? Jeg lurer så sykt, haha ! : )
   klem

  8. Hei!
   Jeg digger bloggen din, og følger den fast! Samtidig som jeg har brukt mange av frisyretipsene dine godt!
   Nå er har det seg slik at jeg skal på maskeradeball, og da må jeg selvfølgelig ha på meg en maske. Noen tips til hvordan jeg kan ha håret, når jeg skal feste masken med en stor sløyfe bak på hodet? Noen ideer hadde vært fantastisk!

  9. Jeg har et spørsmål til deg. Jeg går studiespesialisering (allmen) første året på videregående 🙂 Har vært veldig frem og tilbake på hva jeg vil bli, men har hatt et ønske om frisøryrket siden jeg var 4-5 år. Går det an å utdanne seg som frisør på høgskole etter 3 år med allmen? Eller må man velge design og håndtverk på videregående? Hadde blitt veldig glad for svar på min blogg..

  10. jeg har et veldig viktig spørsmål!
   kan du skrive om dreads? det er veldig viktig for meg for jeg vil ha dreads og jeg ville bare vite hvor mye du visste om det.Kan du lage dreads?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg