EN VINNER

joico

Stylists have spoken

And We Bring You The Winners

 

Joico K-PAK Deep Penetrating Reconstructor er fortsatt nummer 1!

 

Produktet ble nylig kåret til beste hårkur for 9. år rad under den årlige kåringen av Stylist Choice Awards!

 

I tillegg til dette ble også Joico Moisture Recovery Conditioner kåret til beste conditioner!

21 kommentarer
  1. Jeg lurte på om sitronsaft i håret virker som “blekemiddel” i sola og om dette var farlig for håret? 🙂
   Jeg digger forresten bloggen din, spesielt videoene der du viser åssen man gjør ting 🙂

  2. jeg pleier og rette håret mitt, og har hørt det fins spray som hjelper mot håret så det ikke blir så slitt. kan du vise noe bilder av det?

  3. Hei ! Jeg lurer på om du kanskje kan ordne en video på hvordan man setter på seg løsvipper? 😉

  4. Jeg lurer på hva du synes om Joico’s Color Endure og hårpleieproduktene fra Alterna? Hadde vært supert om du kunne svart i kommentarfeltet eller i et innlegg!

   Ha en fortsatt fin dag 🙂

  5. hei, jeg har et spørsmål!
   Jeg har naturlig krøller, men jeg retter håret hver dag. men når jeg skal på stranden i sommer, og bader, så blir jo håret krøllete igjen! Det hjelper ikke om jeg setter det opp heller. Har du noen tips til hvordan jeg holder håret rett selv om det blir vått? 🙂

  6. Hei Må bare spørre. Er du fornøyd med det lilla GHD slettetangen din :)?

   Kjøpte du den som en pakke med hårføner og ?

  7. Hei! kjempe fin å nyttig blogg du har!: )

   Jeg lurer på en ting som sikkert mange har stilt med spør likevel, Jeg stritter håret mitt hverdag sånn ca og håret er blitt ganske slitt av all strettingen! har du noen gode tips hvilken shampo eller hårkur jeg kan bruke? : )

  8. tror jeg har bestemt meg for å gå til en frisør her i norge… før håret råtner helt.. dvs blir oppspist.. jeg tok jo krøllperm for ett år siden.. og håret er nokså slitt nå,siden jeg ikke har klippet meg siden juni08… men hvor i Oslo skal jeg dra? Continental ved National ,eller Bli ny studio? sistnevnte er dyrest. jeg har blitt frarådet,og vet selv at jeg ikke bør dra til sånne kjedefrisører som nikita.. jeg vil dra et bra sted, men helst ikke bli blakk etter besøket! føler at det er slitsomt å ha så langt hår.. selv om jeg skal til london om en mnd, og asia om 2mnd..så vil jeg til frisøren NÅ.. hvor skal jeg dra? vet ikke hvilken frisyre.. men bør jeg ha sideskill? har alltid hatt midtskill.. er det helt ut? håret føles også veldig rett og platt.. vil ha litt volum… uten at håret skal stå ut.. for jeg har nokså tykt hår. vil ha det i ulike lengder. ikke rettklipp. kortere foran og lengre bak er fint. hva kalles det? v -klipp eller etasjeklipp? har blitt tipset om å klippe det opp i toppen også.. for mer volum.. hmm.. jeg vil ikke ha kort hår.. men sånn til skuldrene ca. hva kan du foreslå?? på forhånd tusen takk! har skrevet mye til deg. aldri fått svar. tror jeg.. vet ikke om du svarer på denne siden eller i et innlegg. hmm.. vel, flott blogg! god sommer! skikkelig tropevarme i oslo for tiden!;)

  9. hei zølvi! du jeg lurer på noe ang. den FAST shampoen! det er mange som sier at man får tørt å slitt hår av den, er d sant?! å det står man ikke skal bruke andre produkter i håret. men hvis håret blir sååå slitt kan jeg ikke f.eks bruke en kur om dagen også heller vaske håret med FAST greine på kvelden? altså ikke samtidig liksom? PLIS SVAR MEG FORDI JEG SITTER HER Å SKAL BESTILLE DET, JEG HAR SLITT Å TØRT HÅR FRA FØR, HAR ENDELIG FÅTT GJENNOPPBYGD DET, SÅ VIL IKKE ØDELEGGE ALT NÅ?! pliiis svar, ikke sånn kort svar men svar meg på det jeg spør om=) takk på forhånd:) stor klem

  10. ellen- jeg aner ikke… Vet ikke om noen salonger i Oslo desverre…:/ Men, spør veninner eller søk på nett? 🙂

   B- Bruk fast i hodebunn og en annen uti da;)

  11. Jeg har mørk blondt hår og vil veldig gjerne ta noen lyse striper til. Jeg tokk hette striper hos frisøren for ikke så lenge siden. MEn jeg lurte på om håret kan bli grønt ? JEg har ganske tykt hår og håret mitt sliter ikke på det. Sier i hvert fall frisøren. Men lurte bare på om det kan bli grønt i sola?

  12. Jeg lurer på hva du synes om Joico’s Color Endure og hårpleieproduktene fra Alterna? Hadde vært supert om du kunne svart i kommentarfeltet eller i et innlegg!

   Har spurt en del ganger, og det beklager jeg. Men jeg er litt desperat 🙂 hihi.

   Uansett, ha en fortsatt fin kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg