STOR SOMMERKONKURRANSE!!!

toppbildeseriesol01t1t1

Vinn produkter fra BIOLINE sin utrolige SUNDEFENSE-serie!

De har til og med et somprodukt som er celulitte reduserende:

CELLULITE GEL EMULSION

Denne geleen med lav solfaktor har en spesiell formell for å forme kroppen mens den utsettes for soling. Den utnytter solens energi for å sette i gang absorbasjonen av aktive ingredienser som har en signifikant effekt på "appeslinhud". Solingsaktivatoren gjør at huden får en jevn og langvarig brunfarge, mens planteekstrakter har en fuktighetsgivende og mykgjørende effekt. Geleen absorberes raskt og kan brukes på alle hudtyper

OHMYGOD dette må vel være den perfekte solkremen!!!!!!

sundefensegroupretailproductst1lt1

SUPERTANNING BRONZE GEL

Silkemyk, frisk gele som ikke er fet. Inneholder en solingsaktivator som gjør at den er ideell for hud som allerede har vært en del i solen for en mer intensiv dypere brunfarge. Inneholder pleiende og fuktighetsgivende ingredienser som gjør at huden ikke blir dehydrert og føles frisk.

Dette er bare noen av sol-produktene de kan tilby.
Les mer om produktene på http://bioline.no/index.php?sideID=110&ledd1=171

SKRIV I KOMMENTARFELTET HVORFOR DU BØR VINNE OG HVA DU ØNSKER DEG.
KLIKK DEG INN PÅ
http://bioline.no/index.php?sideID=110&ledd1=171 OG LES OM HVA SOM PASSER DEG OG DIN HUD.

JEG TREKKER UT 2 VINNERE NESTE SØNDAG!!
DE FÅR 3 PRODUKTER + EN KUL STRANDBAG!!! – Husk å signere med bloggadr/mailadr.

304 kommentarer
  1. Jeg ønsker meg den; CELLULITE GEL EMULSION 🙂
   Grunnen til at jeg ønsker å vinne den er som følgende:
   jeg har alltid vært hun lille, bleike jenta. Jeg er jo trossalt rødhåret og de har somregel ikke så mye pigment i huden. Og for engang skyld så kunne jeg fortjene og få litt farge, og kanskje ikke være den bleikeste 🙂

  2. SUPERTANNING BRONZE GEL

   fordi jeg har en forferdelig tørr hun, som trenger mye fuktighet. Den ser ikke frisk ut lenger! Jeg har prøvd mange produkter, men har ikke rå til de som de ‘gode’ annbefaler!

  3. jeg har veldig tørr hud, har også prøvd mange med ingen ting virker så jeg håper kansje din virker ! ;D

  4. cellulitter er vel noe alle har, og jeg kunne godt tenkt meg en boost for å få unna alle mine. Som resultat i kraftig vektøkning på veldig kort tid, så har mine cellulitter vokst seg store som krater
   🙁 Og som småbarnsmor og kommunearbeider, er det lite penger til overs til gode kremprodukter.

  5. SUNDEFENSE

   Jeg burde vinne fordi jeg virkelig kunne trenge noe som hjalp huden min i solen og som faktisk gir meg farge, jeg kan fort få skille, men kan fort bli solbrent av og til. Jeg burde vinne fordi jeg elsker å være med i konkuranser, gøy å finne ut om du vinner eller ikke. 🙂

  6. SUPERTANNING BRONZE GEL

   fordi jeg har en forferdelig tørr hud, som er nokså blek og.
   jeg vill vinne og syntes jeg fortjener den siden den er egenklig perfekt til min hud etter det jeg har lest om den.

   Og, jeg har desverre ikke råd til så dyre produkter, så jeg vill virkelig vinne denne konkuransen, kjempe bra konkuranse !

  7. CELLULITE GEL EMULSION

   Fordi jeg mister brunfargen min så fort igjenn etter at jeg har fått den, jeg har en del fuktighet i huden og huden min er ikke av de tørresste men den er heller ikke blandt de mykeste og de med mest fuktighet. 🙂

  8. Å, jeg har lyst å vinne fordet jeg har ALDRI vinnnet en konkuranse når det gjelder å vinne! for å si det slik! aldri vunnet noe på skrap lodd, basarer osv! aldri vinnet noe :/ ikke en gang en krone.
   også trenger jeg det^^

  9. Jeg ønsker LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10, fordi jeg vil ha en jevn, dyp og langvarig farge. jeg skal en uke til magaluf, og den fargen jeg får, ønsker jeg å bevare så lenge som mulig. Også har jeg aldri vunnet noe før, så hadde vært gøy!;)

  10. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Fordi, jeg har utrolig tørr hud, og har prøvd en rekke produkter. Håper på at din virker. Også er jeg utrolig utrolig blek!

   Fin konkuranse, btw 🙂

  11. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Hvorfor fortjener jeg og vinne? kan skrive mye, men mest fordi jeg for det første aldri har vunnet noe (på skraplodd ja) men ikke i slike konkurranser. I tilleg har jeg hatt et litt tungt år liggende med magesår å å rast ned i vekt. Endelig begynt å bli litt bedre, venter på operasjon nå, så hadde vært et lite “lys” i hverdagen å kunne vunnet 🙂

  12. Jeg ønsker meg, LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10, fordi jeg ønsker en jevn og varig brunfarge. Jeg skal to uker til Kreta i sommer, og vil veldig gjerne beholde fargen som jeg får. Få fargen til å bli langvarig og dyp, og ikke minst glødende.
   Jeg har også aldri vunnet noen som helst form for konkurranse, så det hadde vært veldig kjekt! 🙂

   http://www.celli.92.blogg.no
   [email protected]

  13. Hei Sølvi!
   Det er ikke lenge siden jeg startet å lese bloggen din, og nå må jeg innom minst en gang om dagen. Du gir utrolig mange bra hårtips og du inspirerer meg til å gjøre noe nytt med det kjedelige håret mitt. Dette er ikke ment som smisk, men som ros til denne supre bloggen. Håper du fortsetter med bloggingen!

   I denne konkurransen ønsker jeg veldig å vinne CELLULITE GEL EMULSION-kremen. Grunnen til det er at jeg har fått sånn ekkel appelsinhud i alt for tidlig alder. Om denne saken virker ville det jo vært helt fantastisk, og jeg ville fått mer selvtillitt til å gå i korte shortser. Jeg skal snart til syden med jentegjengen min og da hadde det vært strålende å hatt med CELLULITE GEL EMULSION på tur!

  14. Sundefense

   Min grunn er ikke spesielt annerledes enn andre sin, men jeg har lenge strevet med huden min, og har problemer med å finne riktige produkter. Jeg blir veldig fort solbrent også, så jeg trenger noe som VIRKELIG virker!

   Kjempefin konkuranse!

  15. CELLULITE GEL EMULSION

   Jeg har en hud som ikke blir så utrolig fort brun og huden min er tørr til en 13 gammel jente å være, så jeg ønsker å vinne disse produktene. Men hvis jeg ikke gjør det, kunne du fortelle hvor du enkelt kan få kjøpt produktene, for jeg vil gjerne prøve dem ?? : )

   btw. GOD SOMMER : *

  16. Jeg vil vinne fordi jeg har lett og lett etter solkremer, men jeg har aldri funnet noe som er bra for meg. Bor også på en nokså øde plass så det er veldig lite å velge mellom. Finner det samme i snart alle butikker.

  17. supertanning bronze gel
   fordi jeg har en veldig sensitiv hud som har vert en del i solen og blitt dehydrert. har prøvd en ulike fuktighetskremer som ikke har funket. hadde blitt super glad og ikke mist takknemlig 😀

  18. SUNDEFENSE – MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   Jeg har utrolig blek hud, som omtrent aldri blir brun. Hvis jeg først får et lite “brunskjær” i huden, varer det ikke lenge. Jeg har også lettere for å bli solbrent enn å bli brun. Det er utrolig slitsomt det å aldri bli brun – jeg er blek omtrent året rundt. Jeg har også prøvd med forskjellige produkter, men ingen har virket særlig bra.
   Kjempebra konkurranse. 🙂
   http://www.anettee95.blogg.no

  19. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 ønsker jeg meg.

   Jeg bør vinne fordi jeg trenger beskyttelse mot solen, etter mye solarium og soling uten noe form for beskyttelse så begynner jeg å frykte at hudkreft kan komme og jeg vil ikke se ut som en sviske i aler av 25.

  20. Huden min er blek og tåler ikke så mye når jeg er ute i sola.

   CELLULITE GEL EMULSION er den ideelle for meg.

   Jeg vil vinne fordi jeg vil beskytte huden min så mest som mulig.

  21. Supertanning Bronze Gel
   Dette produktet tror jeg passer huden min perfekt! Jeg har allerede blitt ganske brun, men sliter med veldig tørr hud! Har prøvd flere forskjellige produkter men ingenting har virket til nå. Kanskje denne virker?
   I tillegg har jeg fulgt bloggen din helt fra starten, og føler det er på tide det er min tur å vinne 😀
   Har desverre ikke blogg men anbefaler ofte bloggen din til venner og bekjente 🙂

  22. Hei Sølvi! 🙂 Jeg burde vinne fordi jeg er veldig opptatt av å ta vare på kroppen min både innvendig og utvendig, og hva er vel ikke bedre enn å ha en bra fuktihets krem/piling/aftersun/solkrem/gelcreams/tanning produkter?

   Jeg elsker alt som har med makeup å gjøre så dette er virkelig noe jeg ville ha satt enorm stor pris på 🙂
   Tanningcream/ fuktihetskremer osv

  23. BODY CARE – THERMOSLIM

   Har lenge prøvd å trene meg til en fastere kropp uten hell og lykke. Kanskje dette er starten på ett nytt og bedre selvbilde?

  24. Jeg ønsker å vinne “supertanning bronze gel”, for at jeg har en veldig tørr hud, og brunfargen holder aldri på meg. Etter jeg har vært i syden tar det ca. en uke, så er brunfargen forsvunnet.

  25. SUPERTANNING BRONZE GEL ville vært perfekt for meg! Vil du vite hvofor?
   Fordi den skal viss nok holde på brunfargen lengre, noe som er bra siden jeg tyr til solarium på høsten når sommerens brunfarge for lengst er visnet vekk! Den er også rik på fuktighet. Pluss at i min alder; altså 14, er det avgjørende å beskytte huden fra tidlig av, ved soling. Da er det viktig å starte nå og bygge opp en god vane med å beskytte huden mot solskader. I følge beskrivelsen av produktet, er det nok det denne serien og dette eksakte produktet gjør 🙂

  26. Jeg burde vinne fordi jeg er innom bloggen din hver eneste dag og fordi jeg aldri har vunnet på noen konkuransser:(

   Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION, for som du sier så høres jo dette ut som den perfekte solkremen! Og AFTER SUN EMUSLION fordi jeg blir så lett solbrent og lever så og si på after sun om sommeren;-) Også ønsker jeg meg SUPERTANNING BRONZE GEL for å få en dypere brunfarge enn det jeg har,da huden min bruker lang tid på å bli brun.

   Hadde vært kjempegøy å vinne!:D

   [email protected]

  27. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   Er veldig opptatt av og bli brun,og det er litt vanskelig siden jeg bor i Nord-norge,for det er jo bare sol har 1 gang i uka og resten er regn! kjipt. så det går mye penger til solarium,men jeg skal til tyrkia i august så jeg skal slutte med solarium,og derfor hadde jeg håpet at jeg fikk litt farge og samt. beskyttelse til huden,mens jeg er i tyrkia da 🙂

  28. jeg bør vinne fordi huden min er ganske så bleik, og blir ganske fort solbrent, kunne godt ha trengt litt brae, eller bedre produkter enn de jeg bruker nå 🙂

  29. Kjempe bra blogg, Sølvi 🙂

   Jeg ønsker meg SUPERTANNING BRONZE GEL.
   Jeg bør vinne først og fremst fordi jeg lenge har ønsket meg en slik en. Jeg må også være hjemme og jobbe mens de andre drar til syden, og føler jeg trenger en liten trøst.
   Har aldri vunnet noe, så krysser fingerne for at dette blir den første gangen.

   God sommer! 🙂

  30. CELLULITE GEL EMULSION

   Jeg bør vinne fordi jeg har ganske lys hud , har vanskeligheter for å bli brun . Og vil gjerne bli kvitt cellulittene på lårene , liker ikke de nå når de ser så bleke ut . Hadde følt meg så mye bedre med brunfarge , men hvem hadde vel ikke det?:D

  31. CELLULITE GEL EMULSION, LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10, MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 .. Tenker jeg (;

   Jeg fortjener det nok ikke. Men Mamma gjør! Hun har vært så utrolig snill mot meg i det siste! Hun hjalp meg å betale Frisør skolen Jeg begynner på til høsten! som var veldig, veldig dyr! og fordi hun maser om hvor mye Cellulitter hun har på kroppen! Jeg vill gi hun noe som hjelper hun og føle seg mye mye bedre. (:

  32. * SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg bør vinne fordi jeg har veldig lyst å prøve noen nye produkter men lommeboka er tom . . x)

  33. AFTER SUN EMUSLION
   Jeg er vel veldig “typisk norsk”, og blir skjelden veldig brun. I år er det faktisk første gang jeg har fått litt ordentlig farge : ) så da kunne det jo være greit å kunne holde litt på den fargen, og ta vare på huden!

   http://alvevind.blogg.no

  34. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, for jeg har en såpass lys hud, å vil helst ikke skade den..
   min farfar fikk hudkreft, så jeg vet hva det innebærer.. så har ikke lyst på det akkurat ..

  35. CELLULITE GEL EMULSION

   Jeg har veldig pollenallergi, og kan ikke være ute så lenge på fine dager, jeg blir helt tett i nesen, rennende øyne og nysing. Derfor hadde det vært fint å tatt på noe som gjør at den lille brunfargen jeg har kan være der en stund, siden jeg bare er lenge ute når det regner.
   Det er jo ikke noe gøy for meg å være så allergisk:(

  36. Jeg ønsker å vinne fordi :
   – Jeg har aldri vunnet en konkurranse.
   – Jeg vil prøve noe nytt!

   Jeg ønsker meg “SUPERTANNING BRONZE GEL” og “CELLULITE GEL EMULSION” .
   Den siste tingen kunne vært en overasskelse. Det blir mest spennende synes jeg!

  37. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg bør vinne fordi jeg vil ha en liten oppmuntring, jobber nesten hver dag å da blir det ikke mye tid til soling. Kanskje denne kremen hjelper? 🙂

  38. det er for dyrt for meg og kjøpe overr nett, huden min blir fort tørr, og jeg blir aldri BRUN.

   men det ser ut til at ‘SUPERTANNING BRONZE GEL’ er det jeg kunne trengt meg, for fuktigheten ,bruningen og det andre som passer min hud perfekt. Jeg har ikke så veldig sensitiv hud lenger, som jeg hadde. Men om jeg ikke passer på blir jeg solbrent, med eller uten solkrem.

   haha, som jeg alltid sier til slike konker, jeg vinner aldri uansett, selv om jeg kunne.

   🙂

  39. BODY CARE – OLIGOTHERMAL – BODY EMULSION
   Fordi jeg har en så tørr hud, og vil gjerne at den ikke skal være så tørr. Har vært tørr i hele vinteren nå, men fortsatt ikke bra. 🙂
   ha en fin dag!

  40. VENT NEI, jeg ønsker meg IKKE BODY CARE – OLIGOTHERMAL – BODY EMULSION.
   Men CELLULITE GEL EMULSION, for jeg har så dårlig pigment i kroppen, og vil gjerne ha en fin og naturlig brunfarge 😉

  41. Hvis jeg skulle valgt tre produkter som jeg kunne tenkt meg og vunnet, ville det ha vært; AFTER SUN EMUSLION, HIGH PROTECTION CREAM 50 og MEDIUM PROTECTION EMULSION 25.

   Grunnen til dette er at jeg er en lyshudet jente som skal flytte til Australia for å gå på skole et halvt år. Jeg trenger i den anledning bra solbeskyttelse til huden min, og som er med på å gi meg langvarig brunfarge som jeg kan pleie godt. Det er ekstra viktig for meg og ha gode produkter når jeg er på den andre siden av kloden siden en utsettes for mye sol som min nordiske hud ikke er vant til.

   http://spekkelami.wordpress.com

  42. CELLULITE GEL EMULSION * SUPERTANNING BRONZE GEL * MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 er det jeg ønsker meg.

   Jeg bør vinne: Cellulite gel emulsion fordi: Jeg er litt plaget med “appelsinhud”. Og det er ikke noe fint akkurat, derfor passer denne solkremen veldig bra for meg. Og brunfargen min forsvinner fort når jeg først får noe, så det passer bra at den gir en jevn og langvarig farge.

   Jeg bør vinne: Supertanning bronze gel fordi: Den gjør meg brunere, og det er veldig bra siden jeg blir ikke så veldig brun. Jeg er lys i huden og håret så vist jeg blir ‘litt’ brun, så viser det nesten ikke fordi jeg er så lys. Så visst denne her gjør meg brunere så blir jeg veldig gla! 😀

   Jeg bør vinne: Medium protection emulsion 25 fordi: jeg her lys hud, og den gjenfukter huden min. Noe som er bra siden jeg har tørr hud.

   Også burde jeg vinne fordi jeg har veldig lyst på dette her, spesielt nå som det er fint vær og sommer. Håper på at dette bidraget var bra nok og at jeg vinner.

   Fra Dina:)
   http://dfw.blogg.no
   [email protected]

  43. Heisann! PURACTIVE GSE ACID CREAM er mitt ønske. Grunnen er fordi jeg har hatt akne/uren hud siden jeg var 12-13 år. I 15 årsalderen og litt oppover ble jeg litt mobbet, folk jeg kjente sa “du har en klump der”, dette ble ofte sagt og jeg følte meg veldig utilpass. De sier det sjeldent nå, men jeg har prøvd alt, ingenting funker! Alle tips, alle andre kremer og dritt jeg har kjøpt har ikke funket på min dumme, stygge hud.. nå sier jeg farvel til aknemobbingen, jeg vil ha den fine kremen der, altså PURACTIVE GSE ACIC CREAM 🙂

   Setter veldig pris på at du vil glede mennesker på den måten, stå på Zølvi!

  44. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 har jeg veldig lyst til å vinne.
   Føler at jeg aldri blir brun, uansett om jeg soler meg. Enten så blir jeg rød, eller så flasser jeg av. Det er utrolig irriterende og jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Så når jeg soler meg, så får jeg ofte mer fregner enn det jeg har. Har ikke lyst på fregner, så jeg holder meg gjerne unna solen.
   Da hadde det sikkert hjulpet med LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 for huden min, tror jeg! 🙂 Det hadde vært super gøy å vunnet.

  45. Hydractive Lotion
   Jeg er så dritt lei.. Har så veeeldig tørr hud! Når jeg var baby og fremover til jeg startet på skolen måtte jeg alltid bade i baby olje fordi jeg var så tørr. Jeg har gått til legen for den tørre huden min, og de anbefalte en på apoteket som var nokså fet. Det var utrolig vanskelig å smørre ut, og jeg ble enda mer sår. Derfor har jeg lyst til å vinne.

  46. Jeg sliter veldig mye med cellulitter og har lett lenge etter noe som kan redusere litteranne og så kom jeg inn på din supre blogg med denne konkurransen 🙂 Og siden jeg sliter økonomisk passet dette meg perfekt!
   CELLULITE GEL EMULSION

   [email protected]

  47. jeg har rødt hår og fregner noe som vil si at jeg blir solbrent på et blunk, og når jeg blir solbrent får jeg tørr hud, det vil si at jeg har tørr og rød hud hele tiden. jeg vet ikke hvem av de jeg skal velge, men de hadde nok hjupet veldig.

   Hillevii.blogg.no
   [email protected]

  48. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   Jeg skal til Tyrkia i august, og jeg har lett for å ikke bli brun! Og når jeg først blir brun, så forsvinner den raskt!
   Så jeg vil, for en gang skyld ha en brun og fin farge når jeg kommer tilbake, som varer ^^

  49. Super Tanning bronze gel! Jeg har veldig lite pigmenter i huden,og jeg er veldig forsiktig med huden min osv så jeg tenkte det hadde vært flott hvis jeg vant disse produktene for de virker som produkter med god kvalitet 🙂

  50. jeg ønsker meg mest LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10,
   det er fori fordi jeg vil ha en jevn, dyp og langvarig farge.
   jeg føler at jeg aldri blir brun på kroppen min, uansett hvor mye jeg soler meg.
   jeg tror dette hadde hjulpet mye til meg!
   jeg bruker heller ikke å vinne noe på konkurannser.
   jeg leser mye på bloggen din, å her har jeg fått masse fine hårtips.
   jeg håper jeg vinner her, det hadde jeg satt stor pris på!
   jeg trenger det virkeig.

  51. Jeg ville hatt CELLULITE GEL EMULSION fordi jeg har appelsinhud, og vil få vekk litt cellulitter, og få en gjevnere og mer langvarig brunfarge.

  52. CELLULITE GEL EMULSION ! jeg trenger det, trenger det trenger det ! ååå jeg trenger det ! snille deg, la meg 🙂

  53. jeg ønsker å vinne LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10. det er fordi jeg har lett for å få skille, og bli en smule brun. men den fargen jeg får har så lett for å flasse av igjen, og jeg vil helst bevare brunfargen min så lenge som mulig. jeg var i mallorca, allerede dagen før vi skulle reise hjem, begynte brunfargen å forsvinne. det var kjipt. jeg har prøvd en rekke produkter, men ingen funker, så tenkte kanskje at denne skulle være bra nok.
   jeg leser også bloggen din mye. har prøvd nesten alle hårtipsene dine, og de funker bra :-))
   hadde vært gøy å vinne, siden jeg sjelden vinner på konkurranser osv.

  54. Ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION fordi jeg har fått litt appelsin hud og ønsker og fjerne den. Jeg liker ikke å gå i bikini om sommeren fordi jeg har det, og jeg tror jeg hadde fått mye mere lyst til å dra på stranden og sole meg i bikini. Jeg vil også gjerne beholde fuktigheten og brunfargen på kroppen min 🙂

  55. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   Som de fleste andre ønsker jeg meg en dyp, jevn og langvarig brunfarge nå som sommeren er kommet. Uheldigvis har jeg hudtypen som nesten aldri blir brun, derfor tror jeg dette produktet ville hjulpet meg masse 🙂
   jeg har prøvd ett parr av biolines produkter før og kan ikke si annet enn at jeg elsker dem !

   jeg trenger virkelig dette produktet, så det hadde vært utrolig gøy å vinne 🙂

  56. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   Jeg ønsker å vinne fordi jeg er en jente som sliter med å bli brun. Jeg har en lys og sensitiv hud og får fort mye eksem når jeg er i solen. I tilegg har jeg assoriasis.
   Jeg ønsker å prøve denne for å se om dette er noe som kan hjelpe meg til å bli brun og gjerne gjøre slik at den brunfargen jeg får vil holde lengre.
   Har prøvd en rekke produkter, men stort sett har alle vært bortkastet.
   Hadde blitt super glad om jeg hadde vunnet dette produktet her 🙂

   Hilsen Susanne
   http://www.kingswick.blogg.no

  57. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 ønsker jeg meg:)
   Jeg vil vinne fordi jeg har så lyst på en egen, bra solkrem, og som virkelig er bra for meg. Jeg blir sånn passe fort brun, også PLUTSELIG blir jeg rosa når jeg er ute og “leker” og jobber osv. selvom jeg smører meg. Og så ligger jeg ute og soler meg i 2 timer uten krem, og da blir jeg IKKE solbrent. rart:)
   dessuten har jeg bursdag 26 Juli, så hadde vært en fin presang!

  58. jeg ønsker meg HIGH PROTECTION CREAM 50.
   jeg burde/vil vinne fordi jeg har lyst på en bra
   solkrem også MIN egen. og siden jeg ikke har vunnet
   hos deg før så er dette en fin mulighet ! 😀

   flink frisør du er!

  59. Jeg ønsker Low Protection Spray Emulsion 10, fordi jeg vil ha en jevn, dyp og langvarig farge. Jeg blir nesten allti solbrent, og jeg vil ha en fin og langvarig farge! jeg pleie heller nesten aldri å vinne så det hadde vert supert! 🙂 dette er den første “konkurransen” jeg er med i på blogg 🙂 jeg har lest bloggen din masse og synes den er fantastisk, masse gode tips! jeg håper jeg vinner, jeg tror dette produktet ville hjulpet meg masse 🙂
   det hadde vert supert nå i sommer ! : )

  60. Jeg har en hud som fort blir veldig brun.Problemet er bare at den er veldig tørr og at fargen drar med en gang. Jeg har nesten gidd opp og sole meg pga at fargen forsvinner med en gang. Det har sikkert noe med at jeg har en veldig tørr hud? Jeg får også utslett hvis jeg er i solen for lenge. Derfor trenger huden min mye beskyttelse og en varig farge. Derfor ønsker jeg meg LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10.

  61. Hvis jeg vinner ønsker jeg Low Protection Spray Emulsion 10, som de fleste andre fordi jeg vill ha en lanvarig jevn farge. Jeg trenger også beskyttels, så denne hadde vært topp.
   Leser forresten bloggen din hver gang du opptaterer. Liker den veldig godt, får veldig mange gode tips. Og på lørdager er det bra at du har videoblogg med hår tips. HAr prøvd på mange av tipsene.
   Blir forresten sakte brun, og det hender at jeg blir solbrent, så det hadde vært fint om jeg vant LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 😀

   maartinep.blogg.no
   [email protected] (to understreker)

  62. Low Protection Spray Emulsion 10;
   Jeg vil ha en langvarig og fin brunfarge og har prøvd alt mulig. Jeg har en ganske følsom hud som blir fort solbrent og har ikke så mye pigmenter. Har bare hørt positive kommentarer om dette produktet, så det hadde vært fint å få prøvd det ut å se om det passer min hud. Alle har jo forskjellig hud og må finne produkter som passer akkurat dems egen hud! Jeg har uheldigvis ennå ikke funnet solkremen som passer meg, så jeg skal fortsette å lete til jeg finner noe jeg er fornøyd med.

   Til slutt må jeg si at jeg har fått VELDIG mye bra hår, sminke og hud-tips fra bloggen din! Og jeg takker for det. Dette er vel den tredje eller fjerde konkurransen jeg har deltatt i på bloggen din, fordi jeg synes at hvis produkter skal være bra så må de være anbefalt av folk som kan dette! Men jeg har ikke vunnet før da, så jeg prøver igjen. Hvis jeg vinner, så skal du hvertfall få tilbakemelding om hvordan produktet virket på meg!

   Fortsett på blogge! Er ofte innom for tips og det er alltid til stor hjelp!
   Håper jeg er den heldige som vinner 🙂

  63. Som mange andre har jeg en typisk nordisk hud som lett blir rød, irritert og solbrent. Kan derfor tenke meg at dette kan være et ypperlig produkt for meg!:) Men det som tiltrakk min oppmerksomhet mest var den cellulittereduserende effekten kremen skulle ha – drømmekrem med andre ord! Jeg begynte på treningsstudio som 14-åring og har trent regelmessig siden det, jeg har også slanket meg og passet på hva jeg spiser – men cellulitter er og forblir et problem. What to do spør bare jeg. Hadde vært fabelaktig å få prøve dette!

  64. Har egentlig lyst på alle produkta, men øverst på ønskelista er nok:
   SUPERTANNING BRONZE GEL
   fordi eg har lyst å behalde brunfargen så lenge som råd:o)

  65. jeg ønsker meg LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 fordi jeg vil ha langvari jevn farge . jeg blir alltid solbrent og det er jeg veldig lei av . og jeg trenger beskyttelse så denne sprayen ville vært et knupp ; – ) har aldri vunnet en konkurranse så håper jeg vinner denne .

  66. Jeg ønsker meg, LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10, fordi jeg ønsker en jevn og varig brunfarge. Jeg hater å bli solbrent, så det hadde vert kjempefint med en sånn. Skal til Syden 1 August, å da må man ha solkrem med. Pluss at jeg altid har uflaks i slike konnkuranser, og vinner aldri. HA EN FIN SOMMER 😀

   – Karoline

  67. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Fordi jeg reiser ned til Bosnia om noen dager, og der er det over 40 grader hver dag. Jeg er absolutt mye uite fordi jeg brenner for å bli brun. men istedenfor brun blir jeg rød.
   Jeg blir der i en mnd. Så tipper jeg blir som en hummer når jeg kommer tilbake !
   Og når jeg allerede får litt brunfarge så løper den av med en gang ! 🙁

  68. SUPERTANNING BRONZE GEL 😀

   fordi jeg er ikke en av de som blir knall brun, så de er kansje et litt større håp for meg viss jeg har denne når jeg er på kreta i 2 uker, og her i norge og 😀 jeg har aldri prøvd noe sånt så de hadde voret spennende 😀 :o)

   -Kristin

  69. Hei
   Jeg ønsker meg faktisk:CELLULITE GEL EMULSION
   Grunnen er så enkelt at jeg er 22 år og begynner å få appelsin hud..Noe som er lite gøy!! 🙁 Vær så snill og la meg få prøve denne..

  70. Hææææææi ;OP Jeg kunne godt tenkt meg å prøve den Cellulite Gel Emulsion. Grunnen sier vell seg selv!?! Haha! + at jeg er fattig student da, så kunne vært stas og vunnet ekslusive pleieprodukter. xP Yeeey!

  71. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg synes jeg fortjener og vinne for jeg har tørr hud , å prøvd mange forskjellige solkremer men ingen virker jeg blir super tørr rett etter jeg har smurt meg , dette kan være den idelle solkremen for meg , og har aldrig i livet vunnet noe som helst , er en STOR FAN !!

  72. Vinneren får 3 produkter, hvorfor sier folk kun 1 de ønsker seg?
   Jeg antar det er menigen å bare si 1, ettersom alle andre gjør det. Men alikevell, siden jeg synes det er veldig vanskelig å kun velge 1, når jeg helst ville hatt alle. Så skriver jeg 3 jeg ønsker meg.

   1. SUPERTANNING BRONZE GEL, samme grunn som de fleste over. Har tørr hud, og den holder ikke særlig godt på fargen.
   2. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, fordi dette høres fristene ut: “Resultatet er en jevn, langvarig farge og en hud som føles myk, gjenfuktet og har en sterk glød.”
   3. AFTER SUN EMUSLION, fordi jeg trenger virkelig å ta vare på huden min, og fargen den får.

   -KATRING.BLOGG.NO
   [email protected]

  73. Jeg fortjener og vinne forde jeg har ikke penger til og kjøpe sånne dyre produkter, selv om jeg trenger det.

  74. jeg synes jeg burde vinne, fordi jeg har siden jeg var liten lidd av atopisk eksem som har vært veldig hemmende for meg, dessuten har jeg aldri hatt mulighet for å kjøpe slike produkter ! og såklart fordi det hadde vært utrolig KULT å vinne 🙂

  75. jeg ønsker meg

   LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10: Jeg har gjerne lust på en mer penere brunfarge og en langvarig som også kan beskytte huden min på samme tid 🙂

   AFTER SUN EMUSLION: Denne trenge jeg veldig mye! sliter med tørr hud, og vil gjerne forhindre aldring på huden, greit å begynne tidelig 🙂
   *håpe, håpe,håpe * ^^

  76. BODY CARE – THERMOSLIM

   Trmeger denne fordi eg prøver å trene meg til en bedre kropp og selvbilde. Men alt blir ikke ordnet med trening. Bor også på hybel, og er ganske blakk, så har ikke penger til sånne produkter.

  77. hva jeg får, er akkurat det samme, men jeg bryr meg selfølgelig! Og jeg blir drit gla bare jeg vinner!

   Jeg fortjener og vinne fordi jeg bryr meg om hud, hår osv. Jeg syns det er spennende og jeg liker å lese/prøve noe nytt.

   [email protected]

  78. Eg ønsker meg: Supertanning bronze gel,fordi eg kommer bare til ett visst punkt når eg soler og blir ikkje brunere + at eg er plaget med tørr hud 🙂 “krysse fingrene no”

  79. CELLULITE GEL EMULSION

   fordi jeg har litt appelsinhud på lårene og sidene på magen, og fordi jeg har littegranne tørr hud 🙂
   den gir også en langvarig brunfarge som jeg virkelig ønsker meg.

  80. Hvis jeg vinner vil jeg ha: Cellulite gel emulision.

   Jeg har så utrolig lyst til å prøve Bioline sine produkter da jeg har hørt veldig mye om de, men siden jeg bor i Oslo har jeg ikke mulighet til å få disse produktene da de kun er tilgjengelige på vestlandet 🙁

  81. Jeg synes jeg burde vinne siden jeg blir litt bryn så går det bort med en gang, og at jeg har veldig tør hud. Jeg vil virkelig vinne.
   Som oftest blir jeg mest solbrent egentlig!
   Håper jeg vinner : D

  82. Heisann !
   Jeg har vel egentlig ikke noen spesielt bedre grunn enn andre til hvorfor jeg synest jeg burde vinne, men her er i alle fall grunnen min: Jeg er nokså blek, og blir jeg brun tar det lang tid og det skjer på feil måte. Måten jeg blir brun på er at jeg blir solbrent. Når rødfargen går av blir jeg litt brun, men dette kan vel umulig vere bra for huden (Metoden er faktisk “i bruk” akurat nå)… Produktene og merket hørest veldig proffe ut, og det er jo et stort pluss! Så om jeg faktisk skulle vinne denne konkurransen kunne jeg tenkt meg å få MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 eller AFTER SUN EMUSLION. For meg er det faktisk omtrent det samme 🙂 En strandveske hadde vel heller ikke vært så altfor dumt, så jeg håper virkelig jeg vinner! 🙂

  83. Jeg har lyst på bla. SUPERTANNING BRONZE GEL, hadde vært noe for mine tørre ben! en strandveske hadde jo også vært kult, så slepper jeg å bruke plastnett mer!! 🙂

  84. “AFTER SUN EMUSLION”
   Passer huden min kjempe bra. Det hadde vert kjempe gøy å endelig vinne en konkurranse. ^^ Jeg håper jeg fortjener det fordi jeg bryr meg om huden min. Og viss jeg vinner kunne jeg prøvd ett nytt produkt som jeg kanskje i fremtiden kunne vist venner og andre at funker og gir ett bra resultat. Det hadde liksom vert gøy om jeg hadde vunnet noe jeg kunne vist til andre og vert stolt over. “Hope to win” ^^ 🙂

   God Sommer!

  85. Hei 😀
   Uten å legge ut hele min livshistorie, så skal jeg gjøre den kort; har så lenge jeg husker hatt dårlig selvtillit pga appelsinhuden på rumpa og lårene, jeg skjemmes direkte av meg selv – dermed tørr jeg ikke å gå med skjørt eller shortser som går lengre opp enn til knærne. Jeg tror ikke på noen vidunder kur som fjerner appelsinhuden helt, men det er verdt å prøve for å se om den CELLULITE GEL EMULSION virker 🙂
   ..Innerst inne så vet jeg at jeg ikke burde ha vært så oppslukt i appelsinhuden, men når den har sveket selvtilliten min så mye som den har gjort, å når jeg til og med trener jevnt og spiser sunt, så er det ikke noe gøy å sprade rundt i et miniskjørt å føle seg utilpass, å det blir for varmt å hjemme bort kroppen i denne varmen.
   Takk 🙂

  86. Jeg er ganske allergisk, og reagerer på mange solkremer ol.
   Kanskje denne serien kan være en jeg ikke reagerer på, siden den hørtes veldig ‘naturlig’ ut. Det hadde vært bra å ha når jeg reiser til Kreta senere i sommer.
   I tillegg har jeg UTROLIG tørr hud, så noe som gir den fuktighet hadde vært topp!

   Ønsker meg MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, AFTER SUN EMUSLION og LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10. 🙂

  87. jeg har veldig tørr hud, også er jeg litt mørkere enn de andre siden at jeg er fra asia, men jeg syns ikke fargen jeg har er noe pent. jeg syns jo selfølgelig at solbrun hud er fin, men min er jo ikke solbrun. min er “asia-brun”. mange sier at jeg har fin hud, men jeg syns ikke det. så jeg ønsker veldig å vinne denne kremen:)

  88. Hei Sølvi!
   I april 08, ble jeg rammet av et forferdelig syndrom, som heter Steven Johnson Syndrom, det gjorde at jeg fikk en allergisk reaksjon på noen medisiner jeg gikk på, så huden min ble ødelagt, så jeg mista en del av huden min, nå sommern 09 sliter jeg med å bli brun, har prøvd alt som er, men allikevel, så får jeg ikke den brunfargen jeg vil ha.
   Så derfor ønsker jeg meg SUPERTANNING BRONZE GEL.

   [email protected]

  89. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10
   Fordi jeg får veldig lett farge på kroppen, men den forsvinner fort også, og jeg vil ha en jevn og varig farge etter jeg har vert
   i spania. Jeg vil ikke se likblek ut hele året rund
   vil vere litt brun. Disse produktene ser veldig profesjonelle ut
   Og jeg vil ha noen produkter som faktisk virker og ikke bare tull.
   Super konkurranse 🙂

  90. Hei
   Det hadde vært kjempe fint og vinne denne konkurranse!
   Moren min og jeg har begge celulitter^^/ Moren min har lenge prøvd og bli kvitt dette. Det hadde vært kjempe fint om denne kremen funket!
   En perfekt konkurranse nå som sommeren er her;-D
   God sommer!!
   Hilsen Mariken

  91. Jeg vil gjerne vinne fordi jeg nesten ikke blir noe brun i det hele tatt, og når jeg blir brun så blir jeg ikke brun som de fleste, jeg får en veldig rar brunfarve…
   Jeg vi gjerne vinne; SUPERTANNING BRONZE GEL.
   Det hadde vert fint, smart konkuranse btw! 😉

  92. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg bør vinne fordi jeg nesten ikke blir noe naturlig brun også har jeg utrolg tørr hud! foresten, bra blogg og god sommer 🙂

  93. Jeg syntes jeg burde vinne. Grunnen til det er fordi jeg har endel celuitter på rompa, og det er utrolig stygt. Nå på sommeren syntes de desverre også i bikinien. Håper virkelig at jeg vinner!

  94. CELLULITE GEL EMULSION! Ønsker jeg meg! Glemte og skrive det på det inneleget jeg skrev i sted!
   Hei!
   Det hadde vært kjempe fint og vinne denne konkurranse!
   Moren min og jeg har begge celulitter^^/ Moren min har lenge prøvd og bli kvitt dette. Det hadde vært kjempe fint om denne kremen funket!
   En perfekt konkurranse nå som sommeren er her;-D
   God sommer!!
   Hilsen Mariken
   Adressen min er [email protected]

  95. AFTER SUN EMUSLION

   Jeg vil vinne fordi at jeg trenger noen brae produkter siden jeg skal til syden i sommer. Jeg har naturlig rødt hår og fregner, derfor kan jeg fort bli tørr og solbrent.

   Super blogg, ha en fin sommer !

  96. Jeg ønsker og vinne fordi jeg ønsker og har alltid ønsket meg å bli brun. Jeg blir ikke serlig lett brun. I min familie har vi litt “appelsinhud” og det er jo ikke serligt pent. Er bare 15 og har alt begynt å få litt.

   Derfor vill jeg vinne ;D

   Men btw. veldig bra blogg! Er innom hver dag, får mange gode tips! ;D

  97. Fordi jeg hadde blitt superlykkelig! Solen tar virkelig på her på Sørlandet også nå for tiden, og hvem vil vel være foruten en god solkrem? Produktene høres dessuten fabelaktive ut. Selvfølgelg vil jeg prøve! 🙂

  98. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg får sinsykt tørr hud på bena, og armene når jeg soler meg masse. skal
   2 uker til syden , så hadde vært perfekt å vinne:)

  99. CELLULITE GEL EMULSION

   Jeg vill jere vinne for
   og beholde brun fargen en stund og huden min blir så tør og uansett va jeg bruker.håpet på at den blir å hjelpe vis jeg vinner da.Å hjelpe i værtfall åver sommeren, det er ikke noe fint me tørre legger når du skal ga kårt bokse eller skjørt.

   [email protected]
   sigridlind.blogg.no

  100. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg bør vinne pågrunn av at jeg lever på studentøkonomi, og skal flytte ut etter sommeren. Har lyst på veldig mye, men ting koster penger å det har jeg ikke råd til for tiden. Prøver for harde livet å ta vare på huden min, men ikke alltid like lett i denne varmen ;p

   http://marthe.nordskog.ipublish.no

  101. SUPERTANNING BRONZE GEL og AFTER SUN EMUSLION

   Jeg burde vinne fordi jeg er en ivrig leser av bloggen din og elsker alle tipsene du kommer med! Og fordi jeg er lys i huden og ikke blir så brun om sommeren trenger jeg virkelig litt hjelp:-) Og fordi kroppen min alltid ser ut som en rosin! Føler ingen bodylotion hjelper, og cellulitter så det holder! Jeg trenger virkelig gode produkter ( som jeg nesten aldri har råd til å kjøpe selv).

   Håper jeg vinner denne gangen!! Har vært med i veldig mange av dine konkurranser, men har aldri lykken med meg! Tvi tvi! Krysser finge og tær! God sommer Sølvi!

   MarianneN

  102. Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION og AFTER SUN EMUSLION. Grunnen til at jeg burde vinne er fordi jeg er født med atopisk eksem og får derfor mye tørr hud. Men, jeg har aldri råd til å kjøpe meg noen skikkelige produkter. Jeg sliter også en del med celluliter på baksiden av lårene, og kanskje er det endelig et produkt som kan hjelpe meg? Jeg krysser iallfall fingrer og tær!
   God sommer!:)

  103. Hei Sølvi!
   Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION fordi jeg har fått ekkel appelsinhud på lårene i alt for ung alder. Om dette virker ville det jo vært elt fantastisk og jeg ville sikkert fått bedre selvtillitt til å gå i korte shortser. Jeg reiser til syden med jentegjengen snart, og da ville det vært supert å ha med CELLULITE GEL EMULSION på tur! 🙂

   Håper du fortsetter med bloggingen! Du gir utrolig bra hårtips og du inspirerer meg til å gjøre noe mer spennende med det kjedelige håret mitt 🙂

  104. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Trenger serriøst noe å bli litt brunere med:P Har en liten gutt som ikke er glad i å være ute når det er sol og varmt, dermed får ikke jeg solt meg, så mine lekkre sommertopper ser ikke fullt så lekker ut med en blek kropp.

   Åsså er jeg flitti leser av bloggen din, takk for mange tips.

   Monica

  105. Jeg ønsker å vinne fordi jeg er en trofast leser av bloggen din, og ikke minst så blir man ikke så lett brun her i kalde finnmark! -jeg håper det var god nok forklaring!:-)

  106. SUPERTANNING BRONZE GEL
   – jeg burde vinne fordi jeg er ganske så lys i huden, og det vil si att jeg blir ganske så fort solbrent! jeg skal på ferie på fredag, og der skal jeg være i 3uker, så det hadde vært deilig og hatt denne kremmen med meg! jeg håper att jeg virkelig vinner.

  107. Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION, utrolig kult om JEG endelig hadde vunnet en konkuranse, produktet virker som et utrolig bra produkt. Hadde blitt veldig glad om jeg hadde vunnet det, føler at jeg trenger det, når jeg skal kle av meg og gå i bikini i sommer. Det er faktisk noe jeg sliter med.
   Ha en fortsatt fin sommer ;D

  108. jeg burde vinne fordi jeg har det ganske lett for å bli solbrent. jeg har kyssesyke og har så og si ligget strak ut hele sommeren intill nå. Jeg har blitt litt friskere, så jeg har lyst til å komme meg ut i solen. Men til det trenger jeg noen produkter så huden min ikke tørker helt ut. Jeg har selv ikke råd til sånne produkter, så derfor tar jeg sjansen til å delta i konkurranser så jeg kanskje kan bli den heldige vinneren. http://carolinea.blogg.no [email protected]

  109. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   SUPERTANNING BRONZE GEL
   AFTER SUN EMUSLION

   Firdi jeg ikke orker å smøre meg når jeg sitter ute i sola for da tar det så lang tid å bli brun, men vis jeg hadde vunnet disse produktene skal jeg love deg at jeg bruker de! og fordi jeg leser bloggen din flere ganger vær dag

  110. jeg bør vinne fordi da får jeg kanskje muligheten til å bli litt brun, noe som jeg aldri har vært før, hadde vært kjempe gøy. har ikke råd til de som anbefales. og fordi jeg er en fast leser av bloggen din 🙂
   jeg ønsker meg MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

  111. CELLULITE GEL EMULSION
   AFTER SUN EMUSLION
   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   Hei, jeg ønsker virkelig å vinne denne konkurransen. Jeg burde vinne fordi jeg kunne virkelig trengt disse produktene, og det hadde vært gøy å vinne en konkurranse:) Det er så mange produkter jeg har lyst på, og da hadde det vært greit å fått noe “sponset”, hehe.. Jeg er også fast leser av bloggen din.

   PS! var det bare fra solserien man kunne vinne fra?

   [email protected]

  112. CELLULITE GEL EMULSION ønsker jeg meg!!!

   Jeg har cellulitter og kunne godt trengt en slik en, det hørtes bra ut!
   Og jeg blir alltid solbrent på ryggen, næsa og skuldrene, derfor bør jeg vinne! ;D

  113. heisann.

   jeg bør vinne disse produktene fordi jeg vil bli brun enkelt og greit. jeg elsker sanne produkter , men har ikke pengen til å kjøpe de.
   Jeg leser ofte salongbloggen for å få masse tips og sant

  114. Jeg ønsker å vinne fordi jeg ønsker å gi det til min mor som en ekstra oppmerksomhet fordi hun har støttet meg i en tung tid. Ønsker derfor Cellulite Gel Emulsion, After Sun Emuslion og Low Protection Spray Emulsion 10.

   Nyt sommeren 🙂

  115. CELLULITE GEL EMULSION – selv om jeg er bare 18 år, har jeg så komplekser for rumpa mi nå. Jeg har alltid vært ei livsglad og positiv jente, med et sunt syn på kroppem min, men jeg har vært utbrent det siste halve året og i tillegg jobbet og gått på skole, de dagene jeg har satt av til trening, velvære og kropp har gått med til og sove og opparbeide meg energi nok til neste tunge dag. Derfor har det, nesten uten treningen, bygget seg opp, sakte, men sikkert, celulitter på rumpe og lår, og jeg har egentlig mest lyst til og gråte når jeg ser på dem. Jeg føler at jeg bare ser sliten og forfallen ut, uansett hva jeg gjør. Jeg prøver hardt og gjøre noe med det, men i og med at jeg arbeider nesten hver dag, er det lite energi til overs til det. Jeg har ikke en gang lyst til og vise meg ute i bikini slik det er nå og kremer som funker er så dyre. Tenk om en slik krem hjelper meg med og bli kvitt problemet, og samtidig må jeg være i sol med den, slik at jeg sakte med sikkert blir kvitt kompleksene mine. Jeg føler at jeg virkelig hadde fortjent og vinne denne om den er så bra som det sies! Tenk om en slik krem hjelper meg med og bli kvitt problemet, og samtidig må jeg være i sol med den, slik at jeg sakte med sikkert blir kvitt kompleksene mine.

  116. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Fordi jeg har hørt at den skal holde lenge på brunfargen, og det jeg trenger nå er nettopp en varig brunfarge pga at jeg nettopp har farget håret mitt svart (Skulle vore brunt, men det ble desverre misslukket). Så nå må jeg sminke meg utroligt for og få huden min til og passe håret, jeg har ikke råd til og få fargen ut av håret fordi noen har stjålet 12000 kr av meg. Desutten så har jeg ALDRI vunnet før.

  117. Hei. Jeg er daglig innom bloggen din og synes den er helt suveren! Jeg bruker tipsene som du legger ut både her og på youtube. Morsomt å prøve ut nye frisyrer omentrent hver eneste dag synes jeg. Har alltid vært interessert i hår og sminke..

   Så, over til denne konkurransen.. Jeg er svært glad i å være brun. Føler meg så slapp og kjedelig om vinteren når jeg begynner å miste fargen. Jeg skal til Malta om noen uker og skulle ønske jeg kunna ha holdt på brunfargen lenge! Den forsvinner som regel veldig fort på meg, og det er svært irriterende. Derfor, om jeg hadde vært den heldige vinneren, skulle jeg ha likt å fått LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 og AFTER SUN EMUSLION. Du skriver også noe om en strandbag, noe jeg virkelig trenger når jeg drar avgårde til solfylte Malta.

   Takk for meg, og lykke til med å skrive en innholdsrik og super blogg! God sommer!

  118. – SUNDEFENSE
   – SUPERTANNING BRONZE GEL
   – AFTER SUN EMUSLION
   – PURACTIVE GSE ACID CREAM
   (Enten et med sol og gjøre, eller et for ansikt)

   Jeg mener jeg burde vinne fordi jeg har prøvd mange selbruningskremer før, som det blir skille av. Dette her virker som om det er av bra kvalitet, som forhåpentligvis vil gi resultater!
   Jeg har utrolig lyst på en farge som varer, for jeg føler den blir borte alt for tidlig.
   Jeg har fregner, og får mange fregner når jeg soler meg, istede for å bli BRUN liksom.
   Det er viktig at huden er beskyttet, og jeg vil gjerne hindre aldring av huden selv om jeg er ung fortsatt, hehe..
   Dessuten har jeg “nuppete” hud enkelte plasser på kroppen, så en krem som gjør huden silkemyk, ville gjort susen!

   Jeg er plaget med kviser/uren hud, og har prøvd både billige produkter, dyreprodukter og “kjerringråd” – men ingenting funker, synst jeg!
   Derfor mener jeg at Puractive Gse Acid Cream, som kanskje ville funket bedre!
   Ellers har jeg ikke noen grunn til jeg burde vinne, bortsett fra at jeg trenger det og vinner sjelden!
   Må bare slenge med at du har en utrolig fin side, med mange gode tips som er til STOR hjelp :))
   Liker VELDIG godt når du legger ut videoer av hårfrisyrer du lager, utrolig masse fint!

   [email protected]

  119. Glemte å skrive navn og e-post. Så her kommer mitt bidrag en gang til:)

   BODY CARE – THERMOSLIM

   Trmeger denne fordi eg prøver å trene meg til en bedre kropp og selvbilde. Men alt blir ikke ordnet med trening. Bor også på hybel, og er ganske blakk, så har ikke penger til sånne produkter.

   [email protected]

  120. HIGH PROTECTION CREAM 50!
   Har ikke lett for å få farge, da må jeg sitte hele dagen i solsteka. Som oftest blir jeg bare rød, men får en ganske fin farge etter. Jeg har heller ikke “tid” til sitte så lenge ute. Grunnet ALLERGI. Er allergisk mot gress, og all slags pollen. Nå som det endelig er kjempe fint vær, kan ikke jeg være ute pga. at det er så tørt ute.

   Jeg klør i øynene hele tiden, så jeg kan ikke sitte i sola hele dagen, bare for å bli rød. Derfor vil jeg ha dette produktet, så jeg kan få en fin farge på de få dagene jeg kan sitte ute! 🙂

  121. Hei!

   1) Medium Protection Emulsion 25
   2) After sun Emulsion

   1) Jeg burde vinne denne fordi jeg har akkurat blitt kjempesolbrent på hele baksiden av kroppen, og jeg kan ikke sitte lenge i solen, så da hadde det vært greit med et produkt som gjør det enklere å bli brun, selv om jeg ikke sitter så lenge i solen. Jeg trenger virkelig dette produktet 😀

   2) Jeg trenger dette produktet pga punktet over 😛 Og fordi jeg har brukt opp den jeg har nå…

  122. Glemte navn og mail 😛 :

   Hei!

   1) Medium Protection Emulsion 25
   2) After sun Emulsion

   1) Jeg burde vinne denne fordi jeg har akkurat blitt kjempesolbrent på hele baksiden av kroppen, og jeg kan ikke sitte lenge i solen, så da hadde det vært greit med et produkt som gjør det enklere å bli brun, selv om jeg ikke sitter så lenge i solen. Jeg trenger virkelig dette produktet 😀

   2) Jeg trenger dette produktet pga punktet over 😛 Og fordi jeg har brukt opp den jeg har nå…

  123. Det er meg, igjen 😛 Kom plutselig på at jeg kanskje burde signere meg mail adr., så her er den: [email protected]

   For sikkerhetens skyld sender jeg bare kommentaren en gang til 🙂

   Heisann !
   Jeg har vel egentlig ikke noen spesielt bedre grunn enn andre til hvorfor jeg synest jeg burde vinne, men her er i alle fall grunnen min: Jeg er nokså blek, og blir jeg brun tar det lang tid og det skjer på feil måte. Måten jeg blir brun på er at jeg blir solbrent. Når rødfargen går av blir jeg litt brun, men dette kan vel umulig vere bra for huden (Metoden er faktisk “i bruk” akurat nå)… Produktene og merket hørest veldig proffe ut, og det er jo et stort pluss! Så om jeg faktisk skulle vinne denne konkurransen kunne jeg tenkt meg å få MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 eller AFTER SUN EMUSLION. For meg er det faktisk omtrent det samme 🙂 En strandveske hadde vel heller ikke vært så altfor dumt, så jeg håper virkelig jeg vinner! 🙂

  124. Hei ! 😀
   Jeg mener jeg bør vinne fordi jeg ikke får meg noen som hellst ferie i år, jeg må bare jobbe slik at jeg kan spare penger fordi jeg skal gå på norges frsørskole i Oslo! 🙂 Å jeg bor i nordkapp, norges nordligste by, ikke noe sol hær å få, så jeg er nok så blek!! :p Hadde vært kos å fådd en liten solbrun farge i sommer slik at det kan se ut som om at jeg er i live! :p 🙂

  125. Hei! 😀
   Jeg mener jeg bør vinne fordi jeg har ingen sjangse til å få meg noe som hellst ferie i år, fordi jeg bare må jobbe å tjene penger slik at jeg har råd til å gå på Norges frisør skole i oslo som jeg er kom inn på 🙂 Og jeg bor også i Nordkapp som er norges norligste by, så det er ikke noe sol hær å få, så det hadde vært fint å fådd en solbrun farge slik at det ser ut som om at jeg er i live! 🙂 ;p

  126. SWEET TOUCH
   LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10
   AFTER SUN EMUSLION

   Jeg synes jeg skal vinne fordi jeg sliter med uren hud, og har hørt at peeling produkter hjelper for huden, og jeg vil gjerne prøve det, og se om det funker. solkrem hadde vært fint fordi jeg krangler nesten alltid med mamma og pappa før jeg skal på stranden om å bruke solkrem fordi de vi har ser barnselige ut, og da hadde det vært kult med noen kule produkter som bioline selger. Og hvis da jeg hadde vært så uheldig å bli solbrent selv om jeg hadde hatt på solkrem er after sun lurt, for da slipper man å klage over hvor ubehagelig det er å være solbrent til mammaen og pappaen sin, som da sier hva er det jeg så om å kanskje bruke solkrem?

   http://www.martinelindtveitlarsen.blogg.no
   [email protected]

  127. jeg ville valgt CELLULITE GEL EMULSION fordi jeg virkelig trenger det. Jeg
   jeg skammer meg over lårene og rumpa mi, og nå som det er sommer og bikinisesong kan det kansje være greit. jeg synes derfor jeg bør ville denne for å se litt bedre ut 😉

  128. Hei! 😀
   Jeg trenger sårt disse produktene da jeg har ganske tørr hud, og er veldig blek, og trenger sårt farge på huden.
   Ifjor fikk jeg solstikk i Italia, så det hadde vært utrolig fint om jeg hadde noen gode produkter jeg ellers ikke hadde hatt råd til, til og smøre meg inn i 🙂

  129. AFTER SUN EMUSLION!
   1. har aldri vunnet noe konkuranse
   2. trenger produktet veldig, da det tar laang tid før jeg blir brun.
   3. har ellers aldri råd til så gode produkter!

  130. HIGH PROTECTION CREAM 50
   SUPERTANNING BRONZE GEL
   AFTER SUN EMUSLION

   Ønsker meg noe ordentlige solprodukter. Jeg har prøvd alle slags solkremer og faktorer, jeg blir alltid brent og aldri brun. Flasser og gud veit. Har en veldig sensitiv hud, masse føflekker osv. Jeg har en hud som gjør at jeg får flekker som jeg kanskje blir litt brun på, noe som ikke er spesielt pent. Og jeg vil prøve noe nytt og er så og si meget blakk!

  131. Hei 😀
   Jeg ELSKER Bioline sine produkter! Har lest en del om de forskjellige produktene her på bloggen din og på Bioline sine sider…og jeg ønsker selvfølgelig å prøve flere av de fantastiske produktene 😀
   Det er mange jeg ønsker meg, blandt annet
   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   SUPERTANNING BRONZE GEL og
   AFTER SUN EMUSLION
   Håååper jeg vinner 😀
   xoxo

  132. Fant ut at jeg måtte prøve enda en gang, siden det forrige innlegget ikke kom med.
   I mai begynte jeg på Grete Roede kurs, for å kunne greie å gå ned i vekt. Jeg gikk ikke så veldig mye ned, men nok til at appelsinhuden ble mer synlig enn hva den hadde vært tidligere. Så jeg har veldig lyst til å prøve den cellulite gel emulsion 🙂 .. Å 7. august drar jeg og typen til Bulgaria, så hadde vært bra om appelsinhuden ble mindre synlig til da – om den kremen funker! :))
   Takk 😀

  133. Hei:)
   Jeg ønsker meg “Supertanning Bronze Gel” fordi jeg får en ganske fin og jevn farge om sommeren, men ønske en enda “dypere” brunfarge som holder lenge. Har et ansikt med masse urenheter, selv om jeg bruker de beste produkter og spiser normalt. Om vinteren syns disse så godt, fordi brunfargen forsvinner så fort. Må bruke dekkstift og flere lag med foundation for å se tilnærmet normal ut. Om sommeren trenger jeg ingen ting, fordi den naturlige brunfargen dekker…! Kanskje en av grunnene til at jeg elsker sommeren:)

  134. jeg vil ha AFTER SUN EMUSLION!
   hva er bedre enn å kunne smøre seg inn med en deilig krem etter soling? jeg har tørr hud og en del urenheter, og det hadde vært fint å få noe slikt å se om det kan fungere 🙂 jeg vinner generelt aldri slike konkurranser heller, hihi.. så blir glad uansett hva jeg får!..god sommer, Sølvi! 😀

  135. Heia:) Jeg skal til syden 16 juli! Å jeg som har veldig lys hud må beskytte meg mye for ikke å bli rød istedenfor brun! Samtidig vil jeg ha en varig farge når jeg først har fått den! Disse produktene har jeg kjempe lyst på sylvi! Jeg trenger de virkelig! Jeg vil gjerne ha supertanning bronze gel, after sun emulison og medium protection emulsion 25. Jeg har helt særiøst vunnet en konkuranse før! 🙂

  136. SUPERTANNING BRONZE GEL fordi jeg har atopisk eksem og da trenger huden min mye fuktighet, spesiellt når jeg soler meg. Så da hadde denne virkelig vært perfekt!!

  137. Hei 🙂

   Jeg ønsker meg SUPERTANNING BRONZE GEL, fordi jeg har sterk pollenallergi, så jeg får ikke vært så veldig mye ute til at jeg blir så brun. Jeg har også veldig tørr hud og flasser lett. Har heller ikke råd til noe slikt 🙁

   Kul konkurranse btw! 😀

  138. Hei! så gøy konkurranse! Ser at man kan vinne 3 produkter, derfor ramser jeg opp de 3 produktene jeg kunne ha tenkt meg:

   1: CELLULITE GEL EMULSION – sier seg selv:P Jeg har masse cellulitter, noe som gjør at jeg vegrer meg til å gå i bikini:/

   2: LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 – for å beskytte meg mot solen!

   3: AFTER SUN EMUSLION – fordi det er godt å smøre seg inn i etter dagevis med solbading! 🙂

   mailadresse og bloggadresse står i feltene sine! 🙂

  139. Hei:) meg igjen har skrevet før da:
   johanna
   29.jun.2009 kl.13:39

   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   SUPERTANNING BRONZE GEL
   AFTER SUN EMUSLION

   Firdi jeg ikke orker å smøre meg når jeg sitter ute i sola for da tar det så lang tid å bli brun, men vis jeg hadde vunnet disse produktene skal jeg love deg at jeg bruker de! og fordi jeg leser bloggen din flere ganger vær dag.
   Skrev tre produkter siden det sto at den som vant fikk tre produkter? jeg måtte bare skrive en gang til for jeg så at det er trekning på søndag å jett hva!! det er bursdagen min!^^
   vis jeg vinner hadde jeg fått en kjempe fin bursdagsgave! tenk å vinne på bursdagen sin da!:)

  140. Jeg har skikkelig lyst på dette her !:o
   jeg er bleik og har lyst å bli brun å ha en varig farge 🙂 – supertanning bronze gel 🙂 og jeg er nødt til å huske på å bruke solkrem for å ikke bli solbrent, og det greier jeg ikke hele tiden.
   jeg har også veldig tørr hud og har liker ikke huden min i det hele tatt.
   Jeg har veldig lyst å vinne, har ikke vunnet noen konkurranser før :/
   og så har ikke vi råd til å kjøpe noen sånne produkter.

   Digger bloggen din !:)
   Kjempe bra tips her for å beskytte å lage frisyrer osv !:)

  141. Jeg har lyst å vinne fordi jeg skal 3 uker til syden i sommer, og da trenger jeg noen gode produkter til å beskytte meg i solen.
   Jeg ønsker meg:
   -LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10
   -CELLULITE GEL EMULSION
   -SUPERTANNING BRONZE GEL

  142. Jeg burde vinne fordi jeg må sole med i MANGE timer før jeg blir brun. Hudet min ser nærmest ut som en appelsin. Jeg syntes det er litt dyrt for sånne produkter.

   Bloggen din er fantastisk, du er en ubeskrivelig frisør med masse gode egenskaper. Du har lært deg mye og det kan vi se. Du gir masse fantastiske tips til oss leserne noe jeg setter pris på.

  143. det er det samme hva jeg får, bare det er noe DU tror kan hjelpe meg:)

   Jeg burde vinne fordi jeg elsker å være ute i sola, og bare ligge på stranda. Men huden min er sånn at jeg ikke blir så fort brun, men jeg blir veldig fort solbrent, så jeg må smøre meg mange ganger når jeg ligger der. og jeg vil ha en fin brunfarge som holder lenge.
   og jeg bruker bare produkter fra vanlige butikker. jeg synes de orntlige produktene koster litt i meste laget, men det er jo sånn at det er det som funker best.
   så jeg håper virkelig at du velger meg. 🙂

  144. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   Jeg vil vinne fordi jeg vil ha en langvarig brunfage. pleie ikke å bli selig brun uansett hva jeg gjør!
   Jeg får ofte soleksem på brystet hvis jeg soler meg for mye (noe jeg har nå). Jeg vet ikke om LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 passer meg, men den hørtes mest remlig ut. Jeg trenger virkelig noe som hjelper huden min til å bli brunere eller at jeg ikke får soleksem. Jeg smører meg hele tiden men uansett får jeg eksem, og det er fryktelig vondt. Håper du kan hjelpe meg med dette problemet! Vær så snill

  145. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   Jeg vil vinne fordi jeg vil ha en langvarig brunfage. pleie ikke å bli selig brun uansett hva jeg gjør!
   Jeg får ofte soleksem på brystet hvis jeg soler meg for mye (noe jeg har nå). Jeg vet ikke om LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 passer meg, men den hørtes mest remlig ut. Jeg trenger virkelig noe som hjelper huden min til å bli brunere eller at jeg ikke får soleksem. Jeg smører meg hele tiden men uansett får jeg eksem, og det er fryktelig vondt. Håper du kan hjelpe meg med dette problemet! Vær så snill

   [email protected]

  146. Hei.
   Jeg skal snart til Kypros og senere i år til Spania, det vil si jeg trneger noe som bekytter huden min, og kansje hjelper meg også?
   Jeg har nemlig en den “appelsin hud” på rompa, noe som jeg har hatt siden jeg var ca 15, dette synes jeg er kjipt! Hater og vise meg i bikini pga dette, dette ødlegger selvtilitten min. Har hatt kjæreste i 4 år, men liker fremdeles ikke når han ser meg i bikini og slikt.. Så jeg øsnker meg Cellulite gel emulsion, eller supertanning bronze gel, dette er fordi jeg blir ufattelig fort brun, så jeg er redd jeg ikke kommer til å få noe farge andre gangen jeg er i syden, og det går ikke!

   Håper jeg vinner!

   [email protected]

  147. CELLULITE GEL EMULSION

   fordi jeg har litt “appelsinhud” på sidene av lårene og fordi jeg har tørr hud.
   likte den også fordi den har solfaktor og gir en langvarig brunfarge 😉
   du hadde slettet det forige innlegget mitt ?? så skriver et nytt

  148. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg er mye ute i sola, men for at jeg ikke skal bli solbrent må jeg bruke veldig høy solfaktor (50 +) for at jeg ikke skal bli solbrent. Min hud mangler mye fuktighet, og jeg har prøvd det meste for å si det sånn.. Huden min er veldig blek, i og med den høye solfaktoren jeg MÅ ha, og jeg tåler faktisk ikke de fleste selvbruninger (allergisk mot parfyme, og sminke generelt)

   Oi, ble mye dette her, men det er itt av historien til min hud.

   [email protected] http://www.rosemariml.blogg.no

   Ha en fortsatt fin dag!:)

  149. Hei og hopp!.)

   Jeg bør/vil vinne fordi jeg er veldig opptatt av å beskytte huden min, forebygge aldring og solskader i huden på best mulig måte.. Det finnes så mange merker og forskjeliige produkter velge i og jeg synes huden min skal få det beste.. Har litt solallergi på armene mine av og til, og disse produktene hørtes veldig gode ut og kanskje de kan hjelpe litt på det..

   Produktene jeg kunne tenkt meg mest er:
   – Medium protection emulsion 25
   – Cellulite gel emulsion
   – After sun emulsion (den hørtes bare utrolig deilig ut!)

   Hilsen Camilla ([email protected])

   http://www.solskinnet.blogg.no

  150. CELLULITE GEL EMULSION, fordi jeg har en sånn hudtype som aldri blir noe særlig brun. Har også celulitter, det sliter vel de flestem med;) også hørtes produktet veldig bra ut, men det er et sånn produkt jeg aldri tar meg råd til å kjøpe! Kjempefin konkurranse, håper jeg vinner:)

  151. Jeg har lyst til å vinne fordi jeg har for øyeblikket lite penger og trenger gode produkter til huden. Får lett “soleksem” – eller hva det nå heter – på lårene. Det ser ikke akkurat så fint ut, og ønsker sterkt å bli kvitt det. Derfor kan kanskje disse produktene hjelpe meg å bli kvitt det:

   > LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10
   > SUPERTANNING BRONZE GEL
   > AFTER SUN EMULSION

   Har skrevet e-posten min over, slik at bare du kan se den, hehe:)

   Ha en kjempe fin dag videre, Zølvi 🙂 Og lykke til med å trekke vinneren 🙂

  152. Jeg har lyst å vinne, for jeg har aldri vunnet noen gang. På mange måter.
   Om jeg vinner har jeg lyst på SUPERTANNING BRONZE GEL for det er noen som passer for min hud:)

  153. SUPERTANNING BRONZE GEL !

   jeg burde vinne fordi mamma mener slike produkter er bortkastede penger, så derfor får jeg ikke bruke penger på slikt. Når jeg ikke har penger til å kjøpe produkter som faktisk fungerer, ender jeg opp med billige produkter som ødelegger huden . Jeg vil unne meg selv noe godt iblant jeg og : D

  154. CELLULITE GEL EMULSION
   det ville jeg hatt for å få vekk cellulittene på lårene mine, jeg har arvet det fra mora mi, og uansett om jeg prøver forskjellige produkter som skal hjelpe mot det, så vises det IKKE det mindre!
   Og jeg tør aldri å gå i shorts, korte kjoler eller antrekk som viser lårene mine.

  155. jeg har kjempelyst til å vinne BEGGE produktene du har skrevet om, men helst den øverste! Jeg bør vinne fordi jeg bruker lang tid på å få farge og når jeg først får litt farge på kroppen forsvinner det med en gang. Dette året håper jeg på å bli bruuun!:)

  156. Jeg vil først og femst vinne fordi å vinne er jo gøy i seg selv. Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION. Jeg vet at cellulitter er noe de fleste av oss har, og at man bør være stolt av den kroppen man har, men jeg ønsker også å være stolt av de cellulittene jeg ikke har også..
   Konkuranser er gøy!

  157. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Fordi jeg har veldig tørr hud, og brunfargen går alt for fort bort.
   Jeg er ung og har ikke så mye å rutte med, så et gratis produkt hadde vert midt i blinken! 😀

   Jeg vinner heller aldri sånne konkurranser, så kanskje det er min tur denne gangen? 🙂

  158. Jeg vil vinne CELLULITE GEL EMULSION. -Fordi jeg er 14 år og har celluitter. Jeg sliter med dålig selvtillit, det ville vær utrolig å få fin hud og bli brun. Det hadde vært bra å ha selvtillit til å slippe å bare gå i lange sjorts nå i varmen. Ikke har jeg penger til det, og jeg bor på en liten plass, så det er vanskelig å få tak i slike gode produkter.

   [email protected]

  159. CELLULITE GEL EMULSION. Hvorfor? Fordi jeg alltid har kviet meg til å dra på stranden med vennene mine pga … vel, appelsinhud. Og fordi jeg så og si aldri får farge på kroppen! Nå kan jeg “mote meg opp” med å smøre meg inn i den kremen og den gir meg en litt, vel bedre grunn til å ligge i solen. Dessuten er jeg student og har aldri råd til å spandere noe som helst på meg selv! 🙁

  160. CELLULITE GEL EMULSION

   jeg syntes jeg fortjener å vinne fordi jeg har cellulitter og jeg bader alltid i shorts og jeg går aldri i korte shortser fordi jeg det har jeg ikke nok selvtillit til, selv om jeg har utrolig lyst til å gå i bikinitruse og korte shortser i varme sommerdager. Jeg blir sånn vanlig fort brun, men det forsvinner fort. Og jeg kan heller ikke sole meg i for mye sol uten å ha en veldig bra solkrem fordi jeg får fort solskader som pigmentflekker som jeg har mye av på ryggen og tre små på den ene leggen.

   Dette virker som den perfekte solkrem for meg! 😀

  161. Cellulite gel emulsion har jeg lyst til å vinne. Jeg har prøvd mange produkter mot cellulitter, men det synes ikke mindre i det hele tatt. Jeg har det på lårene og på armene. Det er veldig irriterende og flaut, for jeg tør så vidt å gå med singlet, shorts eller korte kjoler, det ødelegger litt av selvtilliten min… Og produktene jeg har kjøpt e ganske så og si “billig” så jeg vil gjerne vinne og se hvordan kremen fungerer. Og det hadde vært utrolig fint og vinne noe jeg virkelig trenger!

  162. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg vil gjerne vinne den fordi jeg har veldig tørr hud akkurat nå. Jeg prøver å smøre meg inn med kremer osv .. men det funker ikke. Og så funker den jo på folk som er litt brune?

   Eller vil jeg ha:

   LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10
   Det står jo at den beskytter huden din, så derfor vil jeg ha den. Jeg er ikke så særlig flink til å bruke solkrem og lignende. Så derfor hvis jeg hadde vunnet den, så ville jeg ha brukt den hver gang jeg skulle sole meg 🙂

  163. Jeg håper jeg vinner fordi jeg virkelig sliter med å finne en solkrem som passer for min sensitive hud. Det er kjipt å måtte sitte i skyggen hele dagen fordi man ikke har solkrem som passer. Blir ikke brunere av sånt, nei. To ganger nå har jeg klart å bruke over 300 kroner på en solkrem som dama bak disken sa var suuuuuperbra for sensitiv hud, hun kjente såå mange med sensitiv hud som elsket den. Vel, ikke min hud merkelig nok:/ Nesten 700 kroner utav vinduet på noen uker.. Kanskje stygt tenkt, men av og til tror jeg damer i parfymeri/apotek kun er ute etter å selge. Hadde vært gøy å få teste noe som faktisk funket uten å blakke seg helt!

   Så da blunker jeg fint til ønskefèen og ønsker meg MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, HIGH PROTECTION CREAM 50 (kan brukes på datteren min også ser det ut til, kjempepluss:) og AFTER SUN EMUSLION (like vanskelig å finne for sensitiv hud som solkrem..).

   Takk for sjansen til å vinne gode produkter og ha en strålende flott sommer!

   Aneea

  164. CELLULITE GEL EMULSION

   Jeg bruker endel penger på selvbruning og solarium, siden jeg jobber en del i sommer så blir det ikke så mye tid til naturlig soling, og siden denne kremen skal hjelpe å få en langvarig brunfarge så er jo den perfekt for meg! Slik at jeg kan bli litt ekstra brun de gange jeg faktisk har tid til å sole meg!:) jeg er nå den blekeste i vennine gjengen, noe som er lite kult siden jeg faktisk pleier å være den bruneste på vintern, pga selvbruning, men nå har jeg ikke så mye tid til det!

   Hadde vært veldig gøy å vinne en konkuranse!:) God sommer:)

  165. hei hei ! 🙂 eg har veldig , VELDIG lyst til å vinne: SUPERTANNING BRONZE GEL. eg og mine gode venninder ligger på stranden heile dagen å koser oss sinnsykt. alle skryter av brunfargen sin , uten om meg .. eg er flau over å vise meg offentlig i bikini , pga min lyse hud. eg prøver alt ! eg ligger å steiker meg i solen i mange timer ! men jeg får jo aldri farge 🙁 eg tørr ikke ta sol, å får heller ikke lov til det , og jeg har prøvd selv brunings kremer/sprayer , men det går IKKE bra .. :/ og jeg tror den kremen kan hjelpe meg . og det hadde vert så utrolig deilig , og for en lettelse å ikke gå rundt på stranden å vere flau over seg selv . håper jeg vinner , virkelig 🙂

  166. Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION fordi jeg har appelsinhud så det holder på rompe å lår! Tørr ikke vise meg i bikini pga dette, så trenger noe sånt som dette! Å siden den i tilegg er bra for brunfargen høres denne perfekt ut for meg! 🙂

  167. SUPERTANNING BRONZE GEL eller AFTER SUN EMUSLION

   jeg vil vinne fordi det kunne hjulpet meg med å få en bedre, friskere og sunnere hud. Kan omtrent ikke være i solen mer enn en dag, så er jeg solbrent på ryggen brystet og ved skillene. Mamma er så redd for at jeg får hudkreft, så dette ville vell vært bra?

  168. RENOVATING WHITENING MASK og/eller CLEANSING EXFOLIATING GEL

   Jeg vil vinne disse produktene fordi huden min har blitt veldig dårlig de siste årene. Pga at jeg er i tenårene har kvisene kommet i tillegg til mye urenheter. Jeg hater det, og skulle ønske at det var ett eller annet som hjalp. Jeg har brukt masse penger på ansiktsskrubber, ansiktmasker, kremer og tilogmed noen sprayer. Hvis jeg vinner hadde jeg blir kjempeglad, og prøvd produktet/ene med en gang jeg fikk dem. Det hadde gitt meg masse selvtillitt og fin, REN hud.
   Jeg vinner aldri sånne konkurranser, og er helt rådvill når det gjelder huden min. Så please – velg meg..
   Og jeg kunne også trengt en strand bag og fin hud når jeg skal til Mallorca i sommer!

   [email protected]

  169. PURE SKIN LOTION, uten tvil!

   Jeg har lenge savnet et skikkelig godt ansiktsprodukt og dette skal tydeligvis virke utmerket mot de problemene jeg har med ansiktet mitt, og hvem vil vel ikke ha et friskt og rent ansikt nå til sommeren? Og forresten så er jeg ekstremt svak for sitrusfrukter!

  170. Hei 🙂

   Jeg er bleik og nuppete hud. Føler meg så mye bedre når jeg får litt farge, men det gjør jeg nesten aldri:(

  171. Jeg vil ha LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 hvis jeg vinner. 🙂 Hvis man kunne ønske seg mer, så ønsker jeg meg AFTER SUN EMUSLION også.

   Grunnen min for at jeg burde vinne er at jeg trenger en ordentlig solkrem som faktisk virker. Jeg får fort brunfarge, men jeg mister den ganske fort også. Jeg har aldri før hatt en solkrem som faktisk bevarer fargen en stund. Også vil jeg selfølgelig beskytte meg mot solen, og jeg skal jo til Kroatia om ikke så lenge, så det hadde vært kjempefint for meg med en helt splitter ny og fin solkrem. Grunnen til at jeg kanskje ønsket meg en After Sun er at huden min er veldig tørr. Og det er ikke spesielt fint, vel? Derfor vil jeg ha en After Sun som gjør huden finere og fuktigere. 🙂

   Også har jeg et spørsmål til deg; hvor kan du kjøpe produkter fra BIOLINE? Det går ikke an på nettet vel? For jeg bor kjempelangt bort fra noen som helst salonger for hudpleie eller hårpleie, derfor er det vanskelig for meg å få kjøpt meg noe som er brukbart. 🙁
   (Det er forresten enda en grunn for at jeg burde vinne. Altså, at jeg ikke bor nærme noen sånne salonger for å kjøpe hudpleieprodukter og sånt. Hvis jeg hadde bodd nærme et sted der de selger BIOLINE produkter hadde jeg kjøpt for lenge siden!) 🙂

  172. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg fortjener ikke å vinne mer enn de andre, men jeg ønsker gjerne å vinne fordi jeg har litt farge på kroppen fra før, men den begynner å gå vekk siden det er blitt en måned siden jeg var i syden.- Jeg øsnker hjerne å få en god start på sommerenen med en fin brunfarge jeg kan føle meg vell og selvsikker med :):) flott blogg !

  173. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   Jeg skal reise til Rhodos i sommer og jeg blir alltid solbrent den første uka. Så hvis jeg vinner denne solkremen får jeg endelig en solkrem som gjør at jeg holder på fargen jeg får den andre uka 🙂 Den arktiske huden min er alltid så lyssky, så håper det kanskje endrer seg 😀

   [email protected]

  174. Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION, fordi jeg allerede som 16-åring har begynt å få “appelsinhud”. Jeg drar på utveksling til et varmt land, der man går i korte shortser og skjørt hele året. Her i Norge går jeg helst med strømpebukse for å skjule det, men det er ikke det mulig. Det ville virkelig hjelpe!

  175. kunne trengt å vunnet fordi at HELE norge har sommer, sol og 30 grader hver eneste dag nesten, mens vi hær oppe i nord sitter inne i regnværet og fryser . IKKE noe særlig for å si det sånn .

  176. Jeg ville ha vunnet Supertanning bronze gel, vil bli litt brun i sommer, siden jeg bor i nord er det litt vanskelig. Det hadde vært supert å vinne en bra bronze gel!! Bor sammen med moren min som er alenemor med meg og mine to yngre brødre, så hun har ikke råd å kjøpe så bra gel til meg.

  177. Jeg vil gjerne vinne CELLULITE GEL EMULSION-kremen. Dette er fordi at jeg er så flau over cellulitene bak på lårene at jeg ikke engang tør å gå i bikini forran kjæresten min som jeg nå har vært sammen med i 2 år. Føler at cellulitene ødelegger sommergleden for meg.

  178. Dette var spennende produkter!!

   Har selv vært i solen og har brennt meg”!!! Så jeg kunne tenke meg og vinne for å slippe å bli brennt. Og å prøve nye produkter er jo alltid like gøy:) Cellulite gel Emulision, Medium Protection Emulision 25 og After Sun Emulision høres ut som en PERFEKT pakke til min hud og kropp og kunne virkelig tenke meg å prøve disse:)

  179. Jeg vil ha en langvarig og fin brunfarge og har prøvd alt mulig. Jeg har en ganske følsom hud som blir fort solbrent og når jeg først har fått farge, forsvinner den nesten med en gang. Jeg har ikke så mye pigmenter heller, så det tar lang tid. Har hørt masse positive kommentarer om disse produktene, og det hadde vært moro å sett om den funket til min hud!

   Jeg har heller aldri vunnet en konkurranse før, og det hadde vært kjempegøy om jeg hadde vunnet! Iallefall nå som det er et produkt som jeg faktisk trenger. Må også si at bloggen din er dritbra! Har fått utrolig mange tips via bloggen din! Takk!

   Kamilla Lindland
   [email protected]

   http://www.frklindland.blogg.no

  180. Supertanning bronze gel

   Jeg bør vinne fordi jeg alltid har slitt med huden min. Vi har vært nødt til å kjøpe dyre solkremer fordi at jeg er allergisk mot mye. Jeg visste omtrent ikke hva brunfarge var, før jeg var 8. All tid før det ble jeg solbrent hver gang jeg beveget meg ut i sola, og jeg var tvunget til enhver unges sommermareritt: Jeg ble nødt til å bade i t-skjorta, gå ut med verdens fæleste solhatter og smøre meg inn med de sterkeste solkremene.

  181. den her passer til meg ;; LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   denne her tror jeg er bare perfekt til meg, jeg er en persom som ikke bli ,, så ,, veldig fort brun, men brun farge har jeg ! det skal jeg love deg. Saken er det at, visst jeg førsst skal bli brun så må jeg ligge å steke meg i solen dagen lang! å det er et ork for meg. Og når jeg først begynner å får farge, så flasser den bort med engang ! jeg vill ha en langvarig farge, og en fin farge ! Jeg er blondhåret, å visst jeg ikke har brunfarge, så blir jeg som er lik. Jeg vill så gjerne vinne, og jeg har prøvd produkter før, som de sier de annbefaler og vill funke, noe som de ikke gjør.
   men kanskje dette produkte kan hjelpe meg ? hvem vet.
   gi meg sjangsen !!!

  182. Hei, endelig en bra konkurranse, og det er vel ikke bare jeg som synes at du har de beste konkurransene!

   Jeg bør vinne fordi, jeg har en veldig plagsom sensitiv hud, jeg bruker vanlig solkrem, men jeg synes de er så fete og ganske ekkle.. også blir jeg ikke brun, uansett hvordan solfaktor jeg bruker eller hvor lenge jeg ligger så blir jeg ikke ordentlig brun, og jeg vil jo være brun og ha en langvarig og fin brunfarge. Så jeg leste om disse produktene og synes de høres VELDIG bra ut! :- )
   Så jeg håper at jeg vinner da :- D

   Hvis jeg viner vil jeg ha :
   – SUPERTANNING BRONZE GEL
   – CELLULITE GEL EMULSION
   – MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   God sommer! : )

  183. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg er mye ute i sola,men får ikke farge.
   Jeg har kritthvite bein!, og alle komenterer det.
   Og det er jeg veldig lei av! Jeg pleier og gå i bukse når jeg ute blant andre folk,siden jeg føler de stirrer på meg, og rett og slett ser ned på meg.Jeg vet at jeg ikke blir brun hvis jeg dekker meg,men jeg føler jeg ikke blir brun uansett.Alle i klassen er kjempe brune og går i shorts og t-skjorte,men jeg er flau over å vise fram kroppen min.Så jeg kommer i bukse og genser. Jeg skulle ønske jeg også ble brun! Og jeg håper du kan hjelpe meg!

  184. BODY CARE – AM 02 – CELLUIT CREAM

   Sliter fæælt med celluliter selv om jeg ikke er spesielt tykk 🙁

  185. Hallo, åhh.. endelig en bra konkurranse! :- D

   jeg bør vinne fordi jeg har så utrolig plagsom sensitiv hud, jeg bruker vanlig (som oftest) nivea solkrem, men den er så ekkel og feit.. også er det enda et “lite” problem, jeg er ganske mye ute i sola og jeg tar på meg solkrem, men jeg får ikke noen brunfarge! uansett hvilken faktor jeg bruker eller hvor lenge jeg er ute så blir jeg liksom ikke brunt.. PLAGSOMT, så leste jeg om disse produktene og jeg hadde hvert sååå heldig hvis jeg hadde vunnet dem, for de virker så bra, og jeg vil også være brun og ha en varig og fin brunfarge selv om jeg har sensitiv hud.

   hvis jeg vinner, kunne jeg tenke meg:
   – SUPERTANNING BRONZE GEL
   – CELLULITE GEL EMULSION
   – MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   (hvis det kom to kommentarer av meg var det ikke spam eller noe sånnt, men jeg skrev noe lignende i ste, men jeg fant det ikke i kommentarfeltet så jeg skrev det igjen)

   ja, håper jeg er så heldig og vinner :- D
   god sommer!

  186. CELLULITE GEL EMULSION
   grunnen til jeg vill vinne denne er fordi kroppen min er rar, overkroppen blir brun som bare de, men lårene får ikke farve, samtidig sliter jeg mye med celluitter “appelsinhud på både framsiden og baksiden av lårene :/
   Ha vør kjempe kjekt vist denne kunne hjelpe lårene mine så de ble brun og jeg samtidig ble kvitt “appelsinhuden”
   (Når jeg er på stranden har jeg altids sjorts som dekker helt ned til knærne på grunn av “Appelsinhuden “

  187. Eg ønsker meg: 1.Medium protection emulsion 25.
   2.Supertanning bronze gel.
   3.Cellulite gel emulsion.
   Eg vil vinne fordi huden min trenger dette!! eg kommer bare til ett visst punkt når eg har solt meg,så stopper bruningen opp,og eg har problemer med celluiter på lårene/rompa,som eg hater… “krysse fingre og tær”

  188. først av alt, for en super konkurranse:)
   Jeg har aldri hatt råd til å kjøpe meg no så eksklusivt som disse produktene, så om jeg skulle være så heldig å bli trukket ut skulle jeg ville ha hatt 1:CELLULITE GEL EMULSION 2: BODY CARE – SLIM PATCH – CELLULITE – SUPERCONCENTRATE og 3: SWEET TOUCH – Biphasic Eye Make-Up Remover. Dette passer til meg:)

  189. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   Da jeg allerede er litt gyllen i huden, men vil ha enda litt dypere farge, uten å bli brent. Jeg må ligge en god stund i sola for å få farge men jeg orker rett og slett ikke å steke meg selv så lenge.

  190. Supertanning bronze gel

   Jeg burde vinne fordi jeg bor langt, langt unna butikker og får derfor svært sjeldent kjøpt noe som helst. Jeg sliter dessuten med å bli brun, og har dårlig selvtillit pga det. I tillegg til at jeg bor langt inne i skogen, bruker jeg mesteparten av fritiden og pengene mine på å hjelpe fattige barn og familier i andre land. Derfor har jeg ikke mulighet til å kjøpe slike produkter

  191. Jeg ønsker med VELDIG disse produktene… Rett og slett på grunn av ren dumhet fra min egen side; fem år sammenhengende med extension (kun tatt ut for å sette i nye) og hjemme-helbleking av håret de siste seks årene… Dessuten så syntes jeg at jeg fortjener de litt siden jeg har vert veldig flink å ikke bleke håret (striper kun etterveksten hos frisør) og har ikke hatt i extension på seks måneder 😀 😀 😀 ***veldig-stolt-av-meg-selv***

  192. Jeg ønsker meg Supertanning Bronze Gelfordi jeg vil bli brunere enda raskere, High protection Cream 50 og After Sun Emuslion fordi jeg lett blir solbrent! 🙂

  193. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   Jeg ønsker å vinne fordi jeg er en jente som sliter med å bli brun. Har veldig lyse pigmenter i huden min, og blir veldig sakte brun + at jeg blir veldig fort rød. Får også fort eksem da jeg er ute litt for lenge i solen. Ønsker på det sterkeste å prøve denne for å se om dette er noe som kan hjelpe pigmentene i huden min, og at jeg ikke blir så fort rød i huden, men mere brun. Det hadde vært en drøm å vinne dette produktet her! 🙂

  194. Jeg ønsker meg disse tre produktene!
   CELLULITE GEL EMULSION: fordi moren min og jeg har begge cellulitter og har lenge prøvd og bli kvitt det- har ikke fått så gode resultater. Håper virkelig denne kremen hjelper.
   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25:Jeg vil virkelig ha en slik solkrem! Vil så gjerne ha en fin brunfarge, jeg fikk ikke noe farge i fjor- hadde kyssesyken hele sommeren. Den trenger bare å gjøre halvparten av det den lover-så er den super!
   AFTER SUN EMUSLION-hadde vært supert med en fin brunfarge langt ut i juletider;)

  195. Hei 🙂 jeg skulle så utrolig hatt en SUPERTANNING BRONZE GEL! grunnen til det er , jeg er en av en utrolig koselig jente gjeng på 10 stk, jeg er ALLTID blekest, og får alltid høre det 🙁 . i år fyller alle 18 og skal selfølgelig til syden sammen, det hadde vært en helt utrolig føelese å kunne måle seg med en av jentene! håper du velger meg 😀 GOD SOMMER!

  196. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 villa passet for meg fordi jeg har fått ganske bra underlag, men sliter med å finne solkremer som passer huden min å gir nok fuktighet til at jeg ikke får pigmentflekker. Denne hørtes virkelig ut som noe å prøve.
   SUPERTANNING BRONZE GEL kunne gjerne passet for meg som har noen store områder på kroppen som ikke får skikkelig og fin farge. F.eks brystet mitt forholder seg hvitt.
   AFTER SUN EMUSLION høres bare ut som en herlig pleiende krem, som sikkert passer til mine sarte områder.
   Ønsker meg virkelig denne premien fordi jeg sliter med å finne produkter som passer huden min, i tillegg har jeg ett stramt budjett, å må holde med til nivea sine solkremer i sommer.

  197. 1.SUPERTANNING BRONZE GEL
   2.MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   3.AFTER SUN EMUSLION

   Jeg er ikke en person som liker å ligge ute i solen og soler seg i flere timer. Jeg blir bare litt brun når jeg er ute. Det som er veldig dumt med det er at jeg bare blir brun på fremsiden av kroppen, men ikke bak (ikke vet jeg helt hvorfor..) Det ser veldig, veldig rart ut. Hadde vært kult hvis jeg hadde vunnet “SUPERTANNING BRONZE GEL”, da hadde jeg kanskje blitt litt brun på baksiden av kroppen også.

   Jeg har og nettopp kjøpt meg en haug med sminke og hudpleie, og brukt nesten alle pengene mine på det. Selvfølgelig har jeg ikke kjøpt solkrem til kroppen, så det hadde vært perfekt med en ny og GOD solkrem til kroppen som pleier og beskytter! 😀

  198. Jeg ønsker meg SUPERTANNING BRONZE GEL fordi jeg vil bli brunere, AFTER SUN EMUSLION fordi jeg trenger en god aftersun som jeg kan bruke etter jeg har vært i solen og MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 fordi jeg trenger en god solkrem som jeg kan bruke i Kroatia som beskytter huden min bra.

  199. Jeg er nest yngste i en søsken flokk på 4, hvor alle de andre søstrene mine har fått alle pigmentene til faren min, mens jeg sitter igjen like bleik som mamma.. Derfor hadde en LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10, som gir litt ekstra “piff” til fargen gjort seg godt. I tillegg har jeg, som de fleste andre jenter noe celluliter, og hvis det finnes en krem som funker mot dette i tillegg til at du blir brun sier jeg ikke nei takk; CELLULITE GEL EMULSION.
   Og til slutt er det jo kjekt å ha AFTER SUN EMUSLION, sånn at du får fullt ut av en dag på stranda. Disse produktene hadde vært kjeme kjekke nå på sommeren, i tillegg til at jeg skal til Tyrkia i høstferien, og kunne kanskje kommet hjem en nyanse brun, i stedet for rød og flassete.
   [email protected]

  200. SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER SE HER!
   ————————————————–
   SUPERTANNING BRONZE GEL.
   Alle vennene mine drar til syden i år, unntatt meg. Derfor hadde “supertan” passet veldig bra 🙂

  201. Jeg har virkelig kjempelyst til å vinne CELLULITE GEL EMULSION. Grunnen er mine celluitter på lår og rumpe. Ingen av mine venninner har dette, så jeg føler meg ganske utstøtt når jeg er den eneste som ligger på stranda med celluitter, noe jeg gjør veldig ofte.. Hadde vært helt konge å vunnet denne konkurransen!

  202. Hei Sølvi!

   Det hadde vært supert å vinne, min tørre hud trenger skikkelig pleie, i og med at jeg skal være i syden i over en måned!

   1. SUPERTANNING BRONZE GEL, Hadde passet perfekt, jeg har tørr hud og den holder ikke særlig godt på fargen.

   2. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, høres veldig fristene ut: “Resultatet er en jevn, langvarig farge og en hud som føles myk, gjenfuktet og har en sterk glød.”

   3. AFTER SUN EMUSLION, fordi jeg trenger å ta vare på huden og fargen den får.

   [email protected]

  203. Hei! 🙂

   Jeg ønsker meg

   1. CELLULITE GEL EMULSION
   2. AFTER SUN EMUSLION
   3. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   Jeg har gjennom hele livet mitt slitt med ekstremt lys hudfarge, har til og med blitt mobbet for det. Derfor har jeg gjemt huden min bak billig, ujevn selvbruning for at folk ikke skal plage meg. Jeg har nesten aldri turt å ha topp/singlet/t-skjorte på sommeren, for jeg var redd noen skulle kommentere den lyse huden min. I tillegg til å være så lys, er huden min også ekstremt tørr. Til og med mine beste venner har småmobbet meg litt. De ser på det som tull og regner med at jeg ikke skal bry meg, men jeg har slitt med denne lyse huden gjennom hele livet. Har sett bilder av modeller og vanlige jenter med helt brun og gylden hud, og blitt utrolig lei meg når jeg ser meg selv i speilet.
   Hadde vært helt utrolig å vinne disse tre produktene. Jeg hadde vært så sinnsykt glad da!

   http://www.martinelaiti.blogg.no

  204. Jeg ville valgt;
   1: LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10, fordi jeg allerede har fått litt farge, og vil gjerne få en dypere, finere farge som varer lenge.
   2: CELLULITE GEL EMULSION. HVEM sier neitakk til en solkrem som beskytter deg SAMTIDIG som at den er effektiv mot “appelsinhud”? Jeg sier ihvertfall JATAKK!
   3: AFTER SUN EMUSLION, fordi jeg eeelsker aftersunkremer. Og denne hørtes jo bare herlig ut! En krem som gir glød, samtidig som den etterlater huden silkeglatt, er noe jeg JUBLER for!

   Christina
   http://christinamaries.blogg.no

  205. Grunnen til at jeg vil vinne er at jeg har en veldig sensitiv hud. tåler ikke sånne billige produkter og har ikke råd til dyre 🙁
   Detfor hadde det vært flott om jeg vant =)

   Dette ønsker jeg meg:

   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   SUPERTANNING BRONZE GEL

   AFTER SUN EMUSLION

  206. CELLULITE GEL EMULSION

   fordi jeg har alltid vært den blekeste av alle. jeg sitter lenge og soler meg, men hvor blir det av brunfargen ? jeg ser ikke noe framgang i solingen min, og jeg bynner og bli ganske lei.
   mine to søstre har pigmentene til fraren min, mens jeg sitter igjen like blek som mamma. synes det er ganske uretferig. jeg synes også det er fint å ha være brun og fin når det er sommer.

   det var min grunn !
   kjempe fin blogg

   + at jeg vinner aldri konkuranser, men alle kan vel ikke vinne

  207. CELLULITE GEL EMULSION, MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, HIGH PROTECTION CREAM 50 eller AFTER SUN EMUSLION ønsker jeg meg =)

   Jeg har lyst til å vinne fordi jeg ikke eier pigmenter i huden, og jeg trenger gode produkter som virkelig kan gjøre noe for meg. Grunnet dårlige produkter har jeg pådratt meg soleksem og det som værre er. Jeg drar til Mallorca i 2 uker i August og tørr ikke engang tenke på hvordan det går med de vanlig dårlige produktene. Jeg krysser fingrene for at huden min overlever nok en sommer, og håper på hjelp fra deg..

   Hilsen Lise
   Trofast leser
   PS: Takk for utrolig mange bra tips som spriter opp hverdagen min og ikke minst håret mitt =)

  208. Hei, hei, Sølvi 🙂

   Jeg ønsker meg veldig, veldig:
   CELLULITE GEL EMULSION, SUPERTANNING BRONZE GEL og AFTER SUN EMULSION.

   Hvorfor jeg bør vinne? 🙂

   Jeg har forferdelige lår på grunn av cellulittene mine og eksemen. Cellulittene har laget grusomme arr og viser meg aldri i korte antrekk som viser lårene mine. Jeg soler meg kun på terrassen hjemme for å ikke vise så mye av huden min forann andre. Hudtypen min er arvelig i familien, desverre. I tillegg til at jeg har hudastma (eksem) gjør dette huden min svært tørr.

   Jeg har allerede vært hos hudlegen med eksemen og cellulittene, men den kremen jeg bruker har ikke hjulpet noe særlig (denne har jeg brukt i over ett år). Vi reiser årlig til utlandet slik at huden min får tilgang til mye sol da dette bil hjelpe delvis mot husastmaen.
   Jeg prøver og prøver alle mulige produkter i håp om at huden vil forebygge hudproblemene. Kanskje denne hjelper meg? Jeg gir meg i så fall ikke, og håper denne sjansen blir min 🙂
   God sommer!

   Melissa Evangelista
   [email protected]

   http://mevangelista.blogg.no

  209. Produktet jeg vil ha er SUPERTANNING BRONZEGEL. Den virker perfekt for min hud, og at man får en dypere brunfarge er fantastisk! Har sensetiv hud, og håper at dette produktet kan være til hjelp 🙂

   Katrine

  210. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 , CELLULITE GEL EMULSION og AFTER SUN EMUSLION
   Det høres ut som om de er bare helt perfekte for meg . Og jeg har ganske fort for og bli brun .. men brun fargen forsvinner nesten med en gang … og har ganske mange celluliter også .. :S Så det er grunnen til at akkurat jeg skal vinne ! 😉

  211. GELCELLULITE GEL EMULSION
   SUPERTANNING BRONZE
   AFTER SUN EMUSLION

   Jeg bør vinne siden jeg skal være hjemme i hele sommer!!
   Hadde vært deilig med myk og silkeglatt kropp, ingen appelsinhud, brun hud og noe som forhindrer aldring av huden!
   Da hadde sommern vært komplett!

   -Sommerhilsen fra Sigrid :c)

   http://www.sigridsydsaether.blogg.no

  212. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 * SUPERTANNING BRONZE GEL * CELLULITE GEL EMULSION

   Jeg burde vinne: Medium protection emulsion 25 fordi: Jeg har ganske lys hud. Og jeg er veldig glad for at den gir en jevn, langvarig farge. Det er akkurat det jeg ønsker meg.

   Jeg burde vinne: Supertanning bronze gel fordi: Som jeg sa så er jeg ganske lys i huden. Og vil gjerne bli brunere. Jeg blir selvfølgelig litt brun om sommeren, men jeg er så lys i huden og håret at når jeg er sammen med andre, viser det nesten ikke. Og det vil jeg forandre på ! Sånn som jeg leser så hadde denne passet veldig bra for meg.

   Jeg burde vinne: Cellulite gel emulsion fordi: jeg har cellulitter på rompe og litt på lårene, det er ikke særlig fint! Jag har også litt ‘appelsinhud’, og det sto at den hjalp mot det også så det passer helt perfekt. Som du sa, det er den perfekte solkremen!

   http://dfw.blogg.no
   [email protected]

   Hilsen Dina 🙂

   PS: Håper dette bidraget er godt nokk for og vinne. Ønsker meg dette veldig mye! Forresten, du gir veldig mange gode tips, som jeg setter pris på. 🙂

  213. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   SUPERTANNING BRONZE GEL *
   AFTER SUN EMUSLION

   – Fordi jeg syns disse produktene virker rimelig lovende ut, og det hadde vært morsomt å teste disse ut når det er av kvalitet. Litt dumt å bruke masse penger på mange forskjellige produkter fra cubus og h&m som ikke virker, men har mest bare skadelige og utvannede ingredienser som ikke er ordentlig tilpasset hudtyper.
   Fortsett å ha slike konkurranser, det er bra. Håper jeg er den heldige som vinner for én gangs skyld:)

  214. Hei! Jeg ønsker meg produktene ‘low protection spray emulsion 10’, ‘medium protection emulsion 25’ og ‘after sun emulsion’. Grunnen er at jeg har en ganske blandet hud og den oppfører seg ganske avansert. I begynnelsen av sommeren er den veldig sensetiv, kan lett bli solbrent, men også brun. :#
   Når jeg blir brun, blir huden min mindre sensetiv, og jeg blir nesten ikke solbrent i den perioden som jeg er det#brun#. Problemet er også at brunfarven min forsvinner fort. Selv om jeg smører den inn rikelig med fuktighetskrem#som er et kveldslig ritualet for meg#. Den forsvinner rett og slett med en gang!
   Derfor ønsker jeg en solkrem gjør at brunfarven holdes dyp og fin igjennom hele sommeren, sånn at ikke første skoledag blir en nedtur siden jeg har mistet all min farve gjennom de siste ferie-ukene.

   Jeg er ikke av en familie lagd av penger, så jeg har alltid måtte nøye meg med vanelige kremer og sprayer. Ingen av dem gjør at fargen varer i mere enn en uke, og siden jeg ikke har så mye penger er ikke hudbeskyttelse og diverse ting det som faller meg inn at jeg må kjøpe når jeg først har penger for hånden. Derfor ønsker jeg meg disse solkremene. Jeg vil prøve noe nytt, noe som jeg ellers ikke hadde kunne kjøpt. Jeg vil se om de funker for huden min. Gjør de det, så har de bevist at det er den typen prdukt jeg trenger. Og da kan kanskje foreldrene mine gidde å betale hudproduktene for sommeren!

   Nå som jeg snart skal til Portugal ville jeg likt å prøve det ut.
   Da hadde jeg begynt med å bruke ‘medium protection emulsion 25’, siden jeg ikke har fått en fin brunfarve enda, og den virker som et godt alternativ for huden min i denne perioden til en brunfarve får bygget seg opp.
   Når brunfarven er der kan jeg bruke ‘low protection spray emulsion 10’ i og med at huden min nå tåler mere sol og ikke er så sensetiv lenger.
   Etter en lang dag på stranda, har huden alltids godt av litt ny fuktighet i en after sun, og siden ‘after sun emulsion’ gjør at brunfargen holder lenger + at aldring ved soling reduseres, virker den ypperlig for en blandet hud som min.

   Det var vel nokså godt beskrevet over hvorfor jeg ønsker meg disse tingene så inderlig! Ble ganske mye etterhvert! Er ikke en kløpper i å skrive sånne ting, men disse produktene har jeg virkelig lyst på!
   Håper du leser grunnene mine, og forstår hvorfor jeg så gjærne vil vinne denne konkurransen! 🙂
   Klem Emilie

  215. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   SUPERTANNING BRONZE GEL
   AFTER SUN EMUSLION

   Jeg ønsker disse produktene for jeg har allerede vært på Mallorca en gang i sommer, og nå skal jeg til Spania igjen, og jeg ønsker å passe på huden min. Da jeg var på Mallorca ble jeg ganske solbrent, og uansett om jeg smørte meg inn morgen og kveld i en uke , har jeg begynt å flasse. Vil ikke at dette skal skje igjen nå når jeg reiser til Spania.

   Jeg har heller ikke råd til å kjøpe noe annet enn solkrem på Rema 1000, for alle pengene går i denne turen.

   Og for det tredrje, jeg har lite flaks i dette med å vinne i konkurrangser, så det hadde vært super gøy om det gikk for en gangs skyld.

   Takk for all hjelpa til nå med denne bloggen din ! 😀

  216. Supertanning bronse gel ønsker jeg meg.

   Jeg har en sånn hudtype som ikke blir lett brun, jeg må helst være lenge i syden eller ta mye sol for å få den brbunfargen som jeg ønsker. Dette ville gjort det veldig lett tror jeg. Produktene virker veldig gode, skeptisk som jeg er orker jeg aldri å kjøpe noe jeg ikke har hørt noe veldig bra om eller som jeg har prøvd før. Det hadde vært fint å fådd noen produkter gratis, så hadde jeg kunne prøvd de før jeg eventuelt kjøper det selv.

  217. Jeg fortjener å vinne fordi solen og huden min ikke kommer særlig godt overens. Jeg vil så gjerne være mye ute i sola, men jeg blir som regel rødere enn en kok hummer. Det hjelper ikke å ha brune venninner som elsker å “måle” brunfargen sin mot min. “Jeg er hvertfall brunere enn deg da, Astrid”, er kommentarer jeg får. Så jeg ønsker meg hvertfall AFTER SUN EMUSLION. Så hjelper den meg kanskje å holde litt på den antydningen til brunfarge jeg får.. Så ønsker jeg meg LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10, fordi jeg har et høyt forbruk av solkrem? Og jeg har bare høye faktorer fra før – noe enninner også er flinke til å påpeke… Og til slutt ønsker jeg meg SUPERTANNING BRONZE GEL, for det ville vært den perfekte gaven til min aller beste venninne – som antakelig ikke gjør annet enn å ligge i sola om sommeren…
   Wey!

  218. CELLULITE GEL EMULSION – AFTER SUN EMUSLION – MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 – hadde vært super for meg, jeg er en person som ikke blir lett brun, de to siste åra har jeg vært i spania, i jula.. blir jeg noe brun, neida….

   jeg synes ikke selv at jeg fortjener vinne, fordi at de andre fortjener liksågodt også å vinne.. 😉
   men jeg håper på at jeg kunne få litt brunfarge iløpet av sommeren.. 🙂

  219. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   jeg blir ikke så fort brun , og ønsker derfor en fort og jevn farge 🙂
   så skal jeg til afrika i slutten av juli , og da hadde det vært parfekt med det produktet 😀

  220. AFTER SUN EMUSLION, fordi eg blir lett brent, og trenger en GOD aftersun. Men uten kapital til å kjøpe en med god kvalitet, og grunna huda mi lett reagerer på dei billige kremane som en får kjøpt på matvarebutikkar og klesbutikka droppa eg som oftast aftersun. Nokke som ikkje er bra for huda.

  221. Heii 🙂
   Jeg ønsker meg desse:
   AFTER SUN EMUSLION
   HIGH PROTECTION CREAM 50
   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25

   Jeg har veldi lyst på de produktene fordi huden min vil ikke bli brun. Jeg soler meg veldi mye, men alt jeg blir er rød. Det er så utrolig irriterende! Hvilken jente vil vell ikke ha brun hud? Men jeg har prøvd noen produkter fra apotek og lignende, men ingenting har virket. Jeg vil så utroli gjerne prøve de kremmene som jeg skrev over her! Jeg skal til Kreta 26.juli og da vil jeg veldig gjerne ha brun hud. Har ikke lyst til å komme ned dit og se ut som en snømann heller ! såå, versåsnill å hjelp meg! 🙂 Jeg hadde vertfall blitt utrolig glad!

  222. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Den har jeg lyst på! jeg har desverre ikke like gode grunner som mange av de andre her, men jeg håper det hår ann og delta for det om en ønsker seg produktet veldig mye :)jeg ønsker meg den til jeg skal til syden til høsten, fordi jeg sliter litt med brunfargen 🙂
   Fortsatt god sommer til deg! 🙂

  223. Hei! (:

   (AFTER SUN EMULION)Jeg har veldig lyst på de produktene. Jeg har testet mange after suner men er virkelig ikke fornöjd, har ikke funnet en jeg virkelig liker og min vennine tipset mig om After sunnen fra bioline som hun har testet og hun elsker deg, derfor vill jeg også pröve den og se om jeg virkelig finner den aftersunnen jeg har letet etter. Og solkremen(PROTECTION SPRAY EMULSION 10) vill jeg pröve får jeg får lett brun farge og det er förste sol kremen jeg har hört om som gir en jevn, dyp og langvarig farge.
   (CLEANSING FOAM (MEN))Min kjäreste resnser ansiktet vär dag får han har problemer med huden, og han bruker og kjöpe ansiktsvask på H&M, han blir ikke fornöyd med de han tester og jeg ber han og kjöpe ansiktsvask som kommer fra ett riktig merke så jeg vill att han skal teste den fra bioline.

   jeg hadde blitt så utrolig glad om jeg fikk teste de her produktene, produkter som virker ordentlige! Og om kjäresten min fikk teste cleaneren pga huden hans..
   Snille hjelp meg. Jeg vill väre fornöjd med det jeg bruker!

  224. Hei 🙂 kjempe bra blogg du har forresten, du gir masse bra tips! 🙂

   Jeg ønsker meg gjerne; SUPERTANNING BRONZE GEL
   Grunnen er at jeg har veldig tørr hud som ofte får en ugjevn hudfage. Jeg skal snart til Rhodos, å denne kremen hadde hjulpet meg veldig, både for tørre huden min og ugjevne brunfagen.

   [email protected]

  225. Eg ønsker supertanning bronze gel, aftersun emuslion og low protection spray emuslion 10, fordi at eg ønsker og beskytte huden min og forsterke brunfargen min 🙂
   har kjempe lyst å vinne disse produktene!! 😀

  226. jeg skrev en kommentar før idag, den har ikke kommet da :/ – jaja, skriver den bare på nytt:D

   CELLULITE GEL EMULSION – AFTER SUN EMUSLION – MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 – hadde vært bra for meg 🙂
   jeg er ikke ukkurat den personen som blir brun, har vært i syden di 2 sista åra. i jula, trur du de kom noe farge på meg, neida..
   har tadd solarium noen ganger, det funka heller ikke. så jeg sluttet, fordi det er jo ikke bra for huden..

   jeg skal ikke sitter her og skrive at jeg synes at JEG fortjener og vinne, di andre fortjener liksågodt og vinne.. men jeg håper 🙂

  227. jeg ønsker meg aftersun emulsion og medium protection emulsiom 25 fordi jeg har sensitiv hud som ofte kan reagere på solkrem, og jeg vil forlenge brunfargen min. jeg har også litt tørr hud som har lett for å bli solbrent.

  228. Jeg ønsker å vinne SUPERTANNING BRONZE GEL fordi huden min blir tørr nåe jeg soler meg, derfor er det fint med krem istedenfor.

  229. AFTER SUN EMUSLION
   Denne fantastiske formelen, rik på eksotiske oljer pleier og fukter hudens hydrolipide film, forlenger brunfargen og gir en sterk glød. Solingsaktivatoren forbereder huden på mer sol, mens vitaminene forhindrer aldring av huden. Dens ultra friske tekstur gir en følelse av komfort og velbefinnende, mens huden blir myk og silkeglatt

   Ja dette hørres helt supert ut for meg skal jeg si deg!
   Når jeg første soler meg, da bruker jeg alltid after sun lotion
   for og holde brunfargen der litt. Men så har jeg bare
   en billig og ikke så bra en fra Cubus eller hva det er, og jeg kjøper alltid denne,
   og da kunne det vært perfekt og få en ny dyr for en gangs skyld( trenger
   ikke være at den er dyr , men nytt merke og sikker mye bedre)..
   Og siden det står at denne forbreder huden på mer sol, men likevel at jeg ikke får gammel hud
   + at den gir myk og glatt hud! Ja den har jeg meeget lyst på ja.
   Så nå får jeg vente i spenning og se hva som skjer 😀
   Ha en meget god kveld videre, og så kan jeg bare si at jeg digger bloggen din og leser den hveer dag, selv i sommerferien!
   Klem klem Tonje

  230. Jeg ønsker meg: CELLULITE GEL EMULSION
   jeg har så forferdelig appelsin hud, jeg hater det. Jg har prøvd mye, men funker ikke så bra.
   Hadde vært deilig å prøve denne! =)
   Jeg treng’ern ! =/

   Jeg sender mail til dg om jg vinner =D

  231. Jeg ønsker meg;
   LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10

   Jeg bør vinne den fordi det er nøyaktig dette jeg har lett etter. Jeg føler at brun fargen min forsvinner med en gang. Men dette produktet står det at gir jevn, dyp OG langvarig farge. Itilegg inneholder den oljer som beskytter huden.
   Jeg skal til Tyrkia i begynnelsen i august, og det hadde virkelig virkelig hvert perfekt med dette produktet!
   Hadde blitt så utrolig glad.

   Klem

  232. Hadde vært utrolig moro å vinne! Jeg har aldri vunnet noen konkurranser før. Nå som jeg ligger med feber, hodepine og vannkopper hadde livet blitt litt lysere om jeg hadde vunnet.

   Vil også vinne fordi jeg virkelig trenger det! Jeg vil ha en langvarig og fin brunfarge og har prøvd alt mulig. Jeg har en ganske følsom hud som blir fort solbrent og når jeg først har fått farge, forsvinner den nesten med en gang. Om jeg er så heldig at jeg vinner ønsker jeg meg:

   HIGH PROTECTION CREAM 20/25
   CELLULITE GEL EMULSION
   AFTER SUN EMUSLION

   Kamilla Lindland
   [email protected]

   http://www.frklindland.blogg.no

  233. 1. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 – Jeg vil gjerne ha en langvarig brunfarge og med denne passer det perfekt!
   2. SUPERTANNING BRONZE GEL – Jeg hater fettete kremer, huden min blir ødelagt av det.
   3. AFTER SUN EMUSLION – Vitaminer, oljer og forlenger brunfargen hadde vært perfekt!

   Jeg syntes det er skikkelig bra at du har sånne konkurranser, og bloggen din er kjempe bra! Stå på! 🙂

  234. Jeg vil veldig gjerne vinne 🙂
   grunnen er at jeg har alltid hatt lyst til og han sånn supertanning bronze gel fordi jeg alltid har letia etter en sånn..men har jeg noen gang funnet den nei : (
   og nå har jeg fulgt bloggen din hele veien og håpet på noen sånn konkurranse og endelig har jeg funnet den!
   men med min flaks så vinner jeg ikke..haha
   foressten digger bloggen din..er en rast følger..stå på : )
   stor klem =)

  235. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 🙂

   Jeg trenger virkelig dette produktet fordi det tar utrolig langt tid før jeg blir brun! jeg prøver å bruke lav solfaktor, men det gjør bare at jeg blir brent. Har veldig lyst på dette produktet sånn at jeg kan bli fortere brun men også sånn at jeg får en jevn brunfarge ! 🙂

  236. Jeg skal på ferie straks og vil jo se best mulig ut? helt det samme for meg hva jeg får, synes begge produktene var digge 🙂

  237. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Huden min kan av og til tørke litt ut, og om sommeren vil eg se mest mulig fresh og naturlig ut. Produktet vil eg tru eg veldig bra for akkurat dette. Ofte ute i sola blir eg veldig solbrent, men med det produktet trenge eg ikkje være redd for det lengre.

  238. 1. MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   2. BODY CARE – OLIGOTHERMAL – BATH SHOWER GEL
   3. THALLASSO DREN – SEA SALT SCRUB

   siden jeg blir lett solbrent og ikke har så veldig mange penger til å kjøpe dyre produkter som jeg trenger for å beskytte huden min ender det alltid med at jeg ikke soler meg. dette er ganske kjipt. føler meg som den blekeste i byen, og på grunn av dette går jeg aldri med shorts heller. har kjøpt meg 1 ny kort-shorts men tørr aldri å bruke den for jeg syns jeg er for blek på bena!

  239. Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION fordi denne hadde passet veldig bra for meg, sliter veldig med cellulitter og vil gjerne at de skal bort, noe som er veldig vanskelig! Derfor hadde denne pakken vært utmerket for meg. Da er det jo bare å sole seg uten å være bekymeret for huden sin:-)

  240. hei ; )

   jeg vet ikke om vi skulle skrive bare ett produkt eller tre, de fleste har jo skrevet ett, men jeg skriver likegodt tre ; )
   hvis vi bare skulle skrive en, så må det bli den første 🙂

   1: CELLULITE GEL EMULSION
   Fordi : den høres ut som en super solkrem, pluss at den hjelper å få vekk celuitter, jeg er snart 14 år, og jeg har allerde fått flere celluitter, noe jeg er utrolig flau over, kan ikke gå rundt i shorts eller noe sånt kort… noe som gjør at jeg nesten aldri får farge på bena..
   så denne kremen hørtes super ut for meg ( :

   2: AFTER SUN EMUSLION
   Fordi: jeg vil beskytte huden min etter at den har fått sol .. og siden jeg har fått litt farge på noen steder på kroppen, så vil jeg beholde den friske “glødende” fargen lenge .. : )

   3 : MEDIUM PROTECTION EMULSION 25
   fordi: jeg har en ganske lys hud, men får egentli ganske lett litt brunfarge., men jeg vil ikke bli solbrennt eller få rynker og sånt, har allerede fått noen små rynker under øynene, fordi jeg ikke har brukt solkrem så ofte, og som sakt jeg er bare snart 14 år .. noe som er ganske flaut …

   så det var grunnene (om hvofor jeg ønsker å vinne) , og produktene som jeg ønsker å vinne

   klem ( :

  241. jeg ønsker meg, CELLULITE GEL EMULSION.
   Fordi jeg for jeg blir nesten aldri brun, og at man kan få fine former gjør jo ingenting 😀

  242. jeg ønsker å vinne fordi jeg har KLS, en hudssykdom, som gjør at jeg ikke kan være i solen uten slike produkter.

  243. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Fordi jeg aldri blir brun ! Jeg kan vere ute kjempe lenge og jeg blir ikke brun. Bare litt rød. Å jeg har alltid vert bleik i huda, å det er så kjett. Fordi jeg blir plaget av det, og folk påpeker det hele tiden, noe som er litt un.comfy for meg. jeg vil virkelig få litt farge i huden, jeg er så lei av å vere hun lille bleike. Å jeg har ikke råd til så mye av sånne salong og gode produkter. Siden pappa ikke tjener så mye, og mamma går på skole..
   Å så har jeg aldri vunnet en konkuranse, å det hadde vert KJEMPE gøy å endelig vinne noe ! 🙂

  244. glemte forresten å nevne at Supertanning Bronze Gel hadde vært noe for meg. Blir ikke så altfor brun, så det hadde vært et lite løft å være litt brun før jeg kommer ut i solen.

  245. Jeg ønker og vinne CELLULITE GEL EMULSION.
   Dette er fordi jeg aldri blir brun. Jeg har hud nesten som engelsk mennene har og er konstant tørr i huden og klør. Jeg har prøvd det meste og føler ingenting funker. Men nå ønsker jeg og prøve denne 🙂

  246. CELLULITE GEL EMULSION – MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 – AFTER SUN EMUSLION

   jeg blir ikke særlig fort brun, så de 3 produktene her hadde vært helt supre.. jeg har vært i syden de 2 siste åra..men ble jeg noe brun.. næida!! jeg tok solarium i en stund, men det funket ikke. så de var ikke vits. for det jo ikke bra for huden..

   jeg synes ikke jeg fortjener og vinne noe mere enn andre, men jeg håper likevell at jeg vinner 🙂

  247. CELLULITE GEL EMULSION, fordi jeg har ikke så lett for å bli brun, å etter en misslykket selvbrunings prosesses føler jeg at jeg virkelig fortjener det.

   Liker bloggen din, begynner på nfhs i august. Blir så spennende, leser bloggen din for inspirasjon og tips.

  248. SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg blir ikke så veldig fort brun , og til slutten av august skal jeg gifte meg ! Jeg har faktisk greid å gå av 10 kg de siste månedene ( veldig stolt ) så jeg har endelig kommet inn i dem kjolen jeg har ønsket jeg så utrolig lenge ! Men jeg har jo ikke den sommer gylden brun fargen som jeg gjerne ønsker til bryllupet mitt! Og denne sommeren skal jeg bare jobbe og har ikke noe ekstra tid til å sole meg , og har heller ikke nok penger til og kjøpe meg noe lignende selv ( bryllupet koster en del ja ! ) Så håper at jeg han få denne gaven av deg 🙂

  249. Hei! jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION fordi jeg ikke blir så veldig fort brun! og jeg har veldig lyst på litt farge på kropper! jeg blir noen ganger litt flau over bena mine siden jeg syntes de er hvite.. ;o

  250. SUPERTANNING BRONZE GEL

   denne har jeg veldig lyst på.
   jeg blir sjeldent brun og har prøvd alle slags billige(har ikke råd til dyre) selvbruningskremer men blir bare sjollete så jeg har veldig lyst på denne kremen da 🙂

   jeg har heller aldri vunnet en konkuranse før og dette ville blitt den perfekte vis jeg hadde vunnet, så krysser fingrene mine ! 🙂

  251. jeg har lyst på supertanning bronze gel og syns jeg fortjener det fordi jeg er lærling med dårlig lønn.. : p

  252. jeg håper at jeg vinner en AFTER SUN EMUSLION, da jeg soler meg mye og er opptatt av å behandle huden bra! Jeg har mange solkremer men mangler en after sun…og denne serien hadde vert gøy å prøve! Jeg krysser fingrene : )

  253. CELLULITE GEL EMULSION
   håper jeg at jeg vinner 😀 det tar lang tid før jeg blir brun, og jeg er ganske blek og har fregner, men når jeg blir brun så syntes ikke fregnene mine, og jeg misslikr dem veldig altså!!

  254. CELLULITE GEL EMULSION fanget opmerksomheten min. Den ble jeg veldig intresiet i og kunne virkelig tenkt meg den. Jeg soler meg mye, men får en litt ujevn brunfagre, litt prikker osv. Jeg har selv ikke råd til og kjøpe noe sånt, siden vi har veldig dårlig rå for tiden. Det skyller mammas kreft. Vi kjøper medisiner og lignende. Jeg krysser fingrene nå. Hadde satt utrolig stor pris på og vinne, du aner ikke. hehe :- )

  255. jeg vil være med:) håper jeg vinner
   ønsker å få vekk cellulite
   CELLULITE GEL EMULSION – MEDIUM PROTECTION EMULSION 25 – AFTER SUN EMUSLION

  256. Jeg ønsker meg disse tre produktene 🙂

   CELLULITE GEL EMULSION: fordi moren min og jeg har begge cellulitter og har lenge prøvd og bli kvitt det- har ikke fått så gode resultater. Håper virkelig denne kremen hjelper.

   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25:Jeg vil virkelig ha en slik solkrem! Vil så gjerne ha en fin brunfarge, jeg fikk ikke noe farge i fjor- hadde kyssesyken hele sommeren. Den trenger bare å gjøre halvparten av det den lover-så er den super!

   AFTER SUN EMUSLION-hadde vært supert med en fin brunfarge langt ut i juletider;)

  257. Ønsker gjerne å prøve ut disse produktene fordi jeg ikke er fornøyd med det jeg har prøvd før. Syntes du fremstilte de veldig bra, og fikk lyst til å prøve dette. jeg ønsker megSUPERTANNING BRONZE GEL
   fordi jeg blir lett brun og ønsker å bevare fargen + at jeg trenger fuktighet. AFTER SUN EMUSLION – jeg vet huden min trenger mer vitaminer enn den har nå. CELLULITE GEL EMULSION – skal være en gave til en jeg vet ønsker seg noe lignende av dette produktet.
   takk 🙂 bloggen er kjempe bra!

  258. CELLULITE GEL EMULSION
   SUPERTANNING BRONZE GEL
   PURACTIVE PURIFYING CREAM
   Hadde vert utrulig kjekkt å vunne noen skikkelige produkter.
   Man trenger noen skikkelige produkter også 🙂
   Takker for en utrulig bra blogg.

  259. CELLULITE GEL EMULSION
   SUPERTANNING BRONZE GEL
   PURACTIVE PURIFYING CREAM.
   Håper jeg vinner fordi kroppen min kan virkelig trenge noen gode produkter.
   har aldri prøvd Bioline sine produkter, hadde vert kjekkt å prøvd de!
   Takker for en veldig bra blogg!

  260. Hei Zølvi 🙂
   Jeg ønsker meg CELLULITE GEL EMULSION fordi at huden min er bleik som et A4 ark. Jeg blir ALDRI brun, og jeg hater det. Når vi var i syden i fjord, ble alle jeg do sammen med kjempebrune, mens jeg var bare helt bleik. Når jeg kom hjem igjen trodde ingen på at jeg hadde vært ute og bada og sola meg noe helt vanvittig i to uker, men det gjorde jeg. Håper virkelig at jeg vinner dette, det hadde vært utrolig morsomt! 😀

  261. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10
   Jeg trenge virkeligen denne! 🙂 Jeg får veldig lett farge, men forsvinner med en gang, og jeg har ikke tid til å sole meg så ofte, dyrt er det også (; håper jeg blir den heldige som vinner denne slik jeg får en dyp og langvarig brunfarge 🙂

  262. LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10
   Hvorfor?
   Fordi den passer perfekt for meg. Jeg blir ganske fort brun, men brunfargen varer ikke så lenge. Har utrolig lyst å ha en langvarig brunfarge i år. Har ikke penger til noe dyrt i sommer for jeg sparer til en klassetur om høsten til Polen. Åå det hadde vært helt fantastisk å vinne den!

  263. SUPERTANNING BRONZE GEL
   CELLULITE GEL EMULSION
   Hadde vert veldig kjekkt med noen skikkelige produkter som kan hjelpe i solen.
   Alltid kjekkt med noe som kan forlenge brunfargen og som hjelper mot cellulitene!
   Utrulig bra blogg som er til mye inspirasjon!

  264. Oi, den cellulit gelen hadde vært perfekt! Har så dårlig selvtillit pga mine lår at jeg nesten ikke vil dra på stranden med mine tynne “perfekte” veninner, og når jeg er bare 21 år er det ganske ille. I tillegg har jeg operert magen, så jeg har noen arr der, så lysten til å kle meg i bikini har ikke akkurat blitt noe større denne sommeren.

   digger bloggen din forresten!!

  265. Hvis jeg vinner, ønsker jeg meg:

   MEDIUM PROTECTION EMULSION 25, SUPERTANNING BRONZE GEL og CELLULITE GEL EMULSION.

   Utrolig bra blogg og elsker videobloggene dine, de er så utrolig fine å hente inspirasjon til nye hårfrisyrer fra 🙂

  266. ville hatt Cellulte gel emulsion fordi huden min trenger noe nytt, og denne så kul ut! Dessuten følger jeg bloggen din, prøver ut anbefalingene dine, bloggen din inspirerer meg 🙂

  267. Så lenge jeg kan huske har jeg alltid hatt problemer med å bli brun, og når jeg først får littgrann farge forsinner den på 1-2-3. Jeg har også tørr hud som flasser, osv.. Har prøvd en del kremer og lignende, og også selvbruning men det virker ikke. Nesten alle vennene mine er utrolig brune og jeg føler meg så hvit sammen med dem. Alle skal til syden i sommer, men ikke jeg. I tilleg jobber jeg og får ikke så stor mulighet til å bli brun. Derfor hadde det vært veldig morsomt å vinne dette, det hadde vært kjempe morsomt å vinne! 🙂

   E-mail: [email protected]

  268. Mitt ønske: CELLULITE GEL EMULSION

   Jeg er ganske fornøyd med kroppen ellers, men når det kommer til appelsinhuden min, er jeg ikke fornøyd i det hele tatt! Min mamma har mye av det, og jeg er redd jeg vil bli slik selv. Blir jeg sånn, vil jeg aldri gå på stranden eller i korte bukser/skjørt! Uff, dette er grusomt. Takk for meg! 🙂

   Og forresten, så hadde det vært utrolig (veldig utrolig) gøy å bare vunnet. Men alle fortjener jo en sjangse!

   Lykke til med konkurransen!

  269. jeg ønsker og vinne LOW PROTECTION SPRAY EMULSION 10 og AFTER SUN EMUSLION. siden eg har en ganske tørr hud + atte eg har en hud som blir fort brun. Eg håper veldig mye at eg vinner de varene. det er 2 timer og kjøre til såne butikker der de selger gode produkter siden eg bor der det ikke er noen butikker.
   Eg må bare si at eg elsker bloggen din og eg må bare si at eg er fast leser 🙂

  270. Hei 🙂

   SUPERTANNING BRONZE GEL

   Jeg har veldig tørr hud. Jeg er faktisk plaget med det. Uansett åssen kremer jeg bruker, så er det like tørt. Jeg har heller ikke så masse penger til å bruke masse penger på forskjellige kremer. Men her har jeg jo sjangsen til å kanskje få kremer som kanskje funker! Det hadde vært utrolig herlig. Jeg har f.eks. tørr hud på hånda – som ikke går vekk. Jeg har også utrolig tørr hud på leggene, ettersom jeg har camping ved sjøen og bade masse i saltvann. Som sakt – jeg har prøvd masse forskjellige kremer. Men nå har jeg ikke råd til mere. Jeg har bruk 1000 vis av kroner på kremer. Siden det er så plagsomt. Jeg får stadig vekk komentarer på åssen hendene mine ser ut. Og jeg blir faktisk lei meg av det. Ja – det er kanskje HENDER, men når folk komenterer stygge ting – ja, det sårer. Og leggene mine – De er så utrolig skjoldette og virker nesten slitte. Det ligner rett og slett på fiskeskjoller, som er tørre. Men når jeg f.eks. for vann på det, så går det bort. Men jeg kan jo ikke stå i vannet hele dagen? Jeg har prøvd alt føler jeg, og nå har jeg ikke råd til mere! Jeg er 13 år, og hendene mine ser ut som jeg er 80! Jeg håper virkelig at jeg kan vinne denne kremen!

  271. Jeg tregner virkelig noen nye produkter til å ta vare på huden min, vil ikke ødelegge den av solen. Jeg har veldig lyst å kjøpe disse produktene fra Bioline, men jeg skal snart på ferie og sparer pegner til det. Derfor har jeg ikke samvittighet til å bruke penger på mer før jeg skal reise. Derfor hadde jeg satt veldig stor pris på om jeg kunne vinne dem her! Flott at det er solprodukter også, hadde jo vært perfekt å bruke dem på ferie! 😀

   Disse ønsker jeg meg: After Sun Emuslion, Supertanning Bronze Gel, Medium Protection Emulsion 25 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg