NYDELIG!


Åh, jeg er stor fan av å pynte håret. Bruke søte klemmer, kule hårbånd eller naturlige blomster!
Vil du prøve det kan du kjøpe den du liker best i en blomsterforretning, klippe av stilken i ønsket lengde og feste en streng rundt den.
Strengen må være helt tynn og jeg tror du også kan få kjøpt denne i blomsterbutikken.
Sett opp håret slik du ønsker og fest blomsten innimellom. Feste strengen med fliseklemmer, eller la strengen komme innimellom klemmene du har brukt i oppsettingen.

29 kommentarer
  1. Kan du lage en vidioblogg der du viser hvordan man setter opp håret slik som som det er på bildet?
   Digger bloggen din 🙂

  2. Kan du lage en video der du viser hvordan man kan lage en slik frisyre som på bildet! Kjempe fin! 🙂

  3. Jeg har ey lite spørsmål; Jeg har veldig gul/oransjt hår (sikkert begrunn av mye farging) og jeg har lyst på en kald blondfarge, har noe bra tips, en shampo eller farge som vill hjelpe?

  4. det var fint:)
   Jeg har tenkt til å klippe bob, pga håret mitt er slitt og jeg vil bare få det vekk og ‘begynne på nytt’ på en måte, og siden jeg syns det er tøft selvfølgelig. hva slags hårprodukter anbefaler du for å holde bob’en på plass? jeg er ganske rund i hodet, tror du jeg hadde passa til bob..? og hva slags clip-on extensions anbefaler du?
   Ps, liker bloggen din kjempegodt:)!

  5. Kjempe fin blogg men savner litt sånn mer rocka hår og sånt..
   Kan du skrive litt om emo/scnene hår.
   (hva du synes om det, hva du eventulet synes er finest og “stygges” osv)
   Jeg er veldig fan av emo/scene hår:)

  6. Hva syntes du om Wella sine SP – produkter?
   Ser dem ofte på frisørsalonger, men har ikke sett at du har fortalt noe om dem.
   Er de bra? 🙂

  7. Nydelig:)

   Jeg har fått flass for første gang i mitt liv! Jeg syns det er ekkelt, og jeg er redd for å miste håret mitt. Ikke det at jeg kommer til å gjøre det…Har du noen gode hårprodukter å anbefale meg for flass?:)

  8. Hei, hvor mye koster det å ta 30 cm langt extension hos think hair wear?
   Sendte en mail til adressen som sto på siden for to dager siden men fikk ikke noe svar..

  9. Kan du lage en ny vidio?
   En med litt mer rocka hår kansje.. eller sånn hippie akti xD ? pliss.. det må komme en film fort får er inne og sjekker vær da.

  10. Hei : ) jeg bruker fundation og mascara men skulle gjerne brukt noe mer, som rouge og øygenskygge. Men jeg vet ikke hva som passer til meg, jeg har ganske lys hud og jeg har mellom blondt hår og blå øyner. Jeg vet ikke hvilken farge eller produkt jeg burde velge. Blir kjempe glad vist du svarer 😀

   Elsker bloggen din : )

  11. hei, har du noen tips på hvordan en kan se ut når en skal i bryllup når en har sånn halvlagt hår? 🙂

  12. Jeg lurer på noe og håper jeg får noe svar…
   Jeg er 14 og har kviser og hudormer i ansiktet. Har hatt det VELDIG lenge og mange sier det bare er fordi jeg er i puberteten.. Men det går jo aldri vekk …! jeg trener og spiser sunt.. Renser huden både morgen og kveld, men det hjelper jo ikke !! Har også brukt massevis av produkter (anskiktsmasker, kremer.. ), men dette funker altså ikke ! dette er jo ikke akkurat veldig billig heller da.. Nå begynner jeg virkelig å bli lei..
   Jeg vil helst gjemme meg for vennene mine noen ganger fordi jeg føler meg så ekkel når jeg har dette..
   Det er så dårlig gjort.. Det er jo ikke min feil at jeg har fått det !!?

   Har du noen tips til meg ??? Vær så snill..
   Jeg håper så inderlig du svarer.. Hilsen fortvilet..

  13. Kan du lage video om hvordan fletteårbånd tar seg best ut? Føler meg skikkelig dum som ikke skjønner meg på det!

  14. kan du lage en video der du viser hvordan man ordner den frisyren på bildet? den er så fin! 🙂 kan du plis lage litt fler videoer, jeg vil prøve noe nytt!

  15. Heisann:)
   Jeg skriver dette som et kriseinnlegg for dette er virkelig krise. Jeg var hos frisøren her for 2 dager siden og skulle tone ned blondfargen min ettersom jeg var begynt å bli ganske “hvit” etterhvert. Jeg sa til frisøren at jeg vill klippe håret mitt opp så jeg kunne få vekk de slitte tuppene mine og at jeg ville ha en kald sandfarge på håret. Istedet for å ende opp med noen av disse “kravene” sitter jeg i dag med et hår som er klippet opp på en merkelig måte til skuldrene (måtte faktisk holde opp håret for henne og vise henne hva hun skulle gjøre og at hun måtte bruke kniv ettersom hun først hadde laget en potteklipp med hår hengende under på meg) samtidig som det er striper med lilla skjær i og noen med en “ginger” farge. Jeg er helt desperat etter å få ordnet håret mitt så det kan se noe lunde normalt ut igjen, men jeg nekter å gå tilbake igjen den samme frisørsalongen igjen. Har du noen tips om hvordan jeg kan få ordnet dette? Jeg har prøvd å bruke Redken blonde shampoo og balsam samt Joico lillashampo uten hell og lykke innenfor hårfargen.
   Som jeg har forstått skulle Ramsvik være en av Bergen og hordalands ledende frisørsalonger, men etter dette besøket har det blitt mitt første og siste besøk.

   Hilen desperat leser

  16. Jeg har et veldig firkantet og lite feminint ansikt. Jeg har langt mørkt hår som rekker midt på ryggen ca. Ønsker ikke å kutte noe særlig på lengden! Jeg vurderer derimot å klippe lugg, jeg liker tunge pannelugger. Akkurat nå er “luggen” nesten like lang som resten av håret mitt. Jeg tenker litt på en lugg som går rett over, vil dette gjøre ansiktet mitt mer firkantet?

   Ellers er håret mitt ganske tungt og blir derfor ganske flatt. Har du noen tips?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg