LØRDAGSKVELDEN!


Pynte håret med et kult hårbånd!
Husk å se etter tøffe hår-accessories når du er på shopping.
 Det finnes utrolig mye kult i butikkene!
Bruk det over hele håret eller legg det under slik at det kun synes fremme.
Rull rundt , eller rufse rundt!

COOL!!

COOL!

12 kommentarer
  1. Jeg elskertipsene du gir oss blogglesere, men jeg får liksom aldri gjort noe med håret mitt, fordi det er veldig langt og veldig tykt. Håret mitt er så tungt at jeg må ha ca. 5 strikker i håret for at hestehalen min ikke skal ” skli ” ned. Siden håret mitt er så tungt, går jeg nesten bare med hestehale for det er jo ikke så mye jeg kan gjøre med det. Jeg har prøvd mye, men det funker bare ikke. Har du noen gode tips til hvordan hårfrisyrer jeg kan ha med et så tykt hår. – Hvis du skulle si prøv å tynne ut håret, egentlig ikke vits, for håret mitt vokser VELDIG fort. Det hjelper nesten ikke.
   ? <3

  2. Hei Zølvi!
   Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan svare på. Jeg har et veldig lett og tynt hår, med krøller. Og hvis jeg en dag bestemmer meg for å rette håret, blir det veldig lett krøllete(eller bøgete da) igjen. I tillegg til at håret aldri blir helt rett, pga at håret er for lett til å “henge ned”.
   Har du noen tips til produkter som kan gjøre håret tyngre, tykkere og evt. gjøre sånn at håret ikke reagerer så lett på luftfuktighet?
   Håper du kan hjelpe meg!
   MVH
   Henriette

  3. bare lurte på om du har hørt om sebastian produktene?
   føler ikke du har snakkt noe om disse..
   min frisør anbefalte meg denne serien, har brukt den en god stund nå, håret mitt har blitt kjempe bra og anbefaler volumshampoen! de er kansje litt dyrere enn andre frisørprodukter, men er virkelig verdt det!

  4. HEI SØLVIE. Vær så snill og svar meg på dette 🙂
   Jeg har LENGE slitt med tørr,irritert og sår hodebunn som klør. Men i det siste har det blitt EKSTREMT. Har fått mange “flasspartier” i hodebunn, med hviteflak , store partier, klør jeg på det så starter jeg og blø. Det ser helt forferdelig ut, og jeg skjemmes over det. Nettopp startet på Fungoral shampo og brukt den to ganger allerede. Føler det hjelper “der og da”, men etter en dag er det like grusomt og ille. Har du en god “HODEBUNNS” hårkur du kan anbefale? Som kanskje kan tilføre fuktighet og roe ned min hodebunn? Som jeg kan bruke de andre dagene hvor jeg ikke bruker fungoral ? Og en som kanskje ikke er så dyr da jeg er en fattig student. Selvom jeg tar i mot alt av tips du har!
   Mhv en som er veldig flau over hodebunnen sin for tiden!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg