1. hvilken krepptang anbefaler du for å lage volum i håret? Håret mitt er flatt og vanskelig å få volum i. Noen tips?

  2. Hei! Jeg bare lurte på en ting. Jeg er opprinnelig mørk blond, men har farga det brunt, og nå for en måned siden farget jeg det kobberfarget. Problemet er at etterveksten syns veldig godt, og jeg tenker på å farge den, (den ser ganske så grå ut, i forhold til kobberfargen).. Jeg har aldri farget etterveksten før, så hvis du kunne fortelle litt om når man bør gjøre det, hvor mye det koster osv, så hadde det vært supert! 😀

  3. Hei Sølvi !

   Jeg synes du har så fin blond farge på håret ditt. Ossen fikk du akkurat den fargen ? Jeg har stripet det blondt, men jeg får ikke den fargen du har. Har du stripet det eller farget det eller? forklar !Jeg bruker kms sin kur for kaldere farge.
   Håper på svar 🙂

  4. Jeg har helt stritt og langt hår som ikke er NOE volum i. Jeg vill virkelig at du skal annbefale noen hårsprayer som gir volum ute at det blir heelt stivt eller noe hårskum. det liker jeg best.
   HÅPER VIRKELIG PÅ SVAR !!!!

   ( ww.mylifemyworld.blogg.no )

  5. Hei! jeg har skulderlangt hår, og det er ganske my bølger i det som jeg virkelig IKKE liker.
   jeg har veldig lyst til å ha rett hår uten å måtte bruke rettetang hele tiden, så kunne du anbefalt noe som fikk håret mitt til å bli rett, uten rettetang? eller hårføner..
   HÅPER PÅ SVAR!!!!! 🙂

  6. Jeg har ganske mange krøller i håret mitt og vurderer å kjøpe meg exstensions fra nettsalongen.no . Jeg skal kjøpe nail hair som jeg skal lime på. Hva er best å kjøpe? De rette eller de med bølger?
   ( må jeg rette håret mitt hver dag hvis jeg skal ha de rette?) . Også et spørsmål til. Jeg får slitt hår nesten med en gang etter jeg har klipt meg. I tillegg bruker jeg shampoo, balsam og hårkur fra wella som er kjøpt i salong. Hvorfor blir det så fort slitt?

  7. Kan du gi meg litt hårtips om sommerfrisyrer til kort hår?
   Hva slags produkter er bra og bruke for volum og for å lage bølger? Syns de aller fleste saltvannssprayene gjør håret fett med en gang, har prøvd Le Stafford sin.

  8. Hei! Jeg så i en video at du viste hvordan man lagde krøller med en bølgetang, eller noe? Ikke sånn man surrer rundt håret, men den andre. Kan du si spesifikt hvor de selger den? Er så mange frisørsalonger som ikke har den.

  9. Hei! Takk for alle de fine tipsene du legger ut, mange av de kommer godt med. 🙂

   Jeg bare lurte på hvilken shampoo og evt. balsam du anbefaler for hår med kald farge? Jeg har kalde striper nå, men har lyst til å helbleke – eller er ikke det noe lurt?

  10. Hei 🙂

   På Define sine shampo og balsamer står det anbefalt av norske frisører, og dette er et produkt man får kjøpt i mat butikken, kan du anbefale det?

  11. Hei 😉 Jeg har ganske langt og tungt hår, greier ikke få volum i det eller noe, alt jeg tar i det, detter ned. Har du noen Forslag for hva jeg kan gjøre for å få det muligt å style 🙂 Klem

  12. Sliter hårsprayer fra salonger mye på håret? Jeg bruker Fudge Membrane Gas og synes i blant at småhårene popper fram og at håret blir tørt..
   Er det sånn at frisører ikke foretrekker striping med hette men heller folie? Hvorfor? 🙂 har flere ganger sett frisører som rynker på nesen når de hører hettestriping. Jeg selv synes egentlig det er en fin greie jeg, i stedet for å farge hele håret liksom 🙂

  13. Hei 😉 Håret mitt er Langt, helt rett, og ganske tungt, greier ikke få volum i det eller noe, alt jeg tar i det, detter ned. Har du noen Forslag for hva jeg kan gjøre for å få det muligt å style 🙂 Klem

  14. Hei, fin blogg! Jeg har egentlig naturlige krøller, men problemet er at det blir ikke krøller på toppen av hodet (ca. ørene og opp) , jeg vil gjerne ha krøller i hele hodet. Nå blir det til at jeg bare sletter alt ut, for det ser ut som om jeg har hår for et par ti-år siden. Noen tips? : – )

  15. Hei, jeg har veldig slitt hår og brude gå og klippe meg, men jeg vill ikke, fordi jeg har så slitt hår, og da klipper frisørene mere enn hva jeg vill 🙁
   har begynnt men en hårkur, sånn fra matbutikk, den e ganske grei, jeg bruker SLETTETANG HVER DAG. men bruker varmbeskyttelse.

   hva synes du jeg skal gjøre ?

  16. er det noe sted på nett der det selges veldig billig clips’extension som du vet om ? 😉 jeg prøver og spare til langt hår , men hva skal jeg gjøre når det blir så slitt? jeg bruker og klippe litt i tuppene avåtil, men når det vokser utigjen blir det bare slitt 🙁

  17. ..også lurer jeg på om du kan lage en videoblogg om hvordan man kan sette opp håret på en varm sommerdag på stranden… 😉

  18. Hva kommer sår i hodebunnen av?
   Bruker sånn shampoo fra butikken. (loreal, sunsilk ++)

   Jeg har krusete tørt hår på overhårene i bakhodet.
   Hva kan jeg gjøre?
   (har oppklipt hår)

   Kan du gi tips om gode (billige) produkter jeg kan kjøpe? 🙂

  19. kan du vise hvordan man lager en tut oppå toppen av hodet med håret? eller bestemorknuten som mange kaller den.. får det ikke til jeg

  20. Eg lurer på to ting:
   1. Hvilken shampo vil du anbefale for tørr hodebunn
   2. Hvordan virker lilla shampoen best? Før eller etter “vanlig” shampo?

  21. Hei:) har du peiling på hvor i oslo man kan få gode hair extensions uten at det koster flesk? ser etter det, men vil ikke ha hair extensions til flere tusen. Gjerne litt under eller over tusenlappen er greit nok. Her tenker jeg på clip-on extensions. Takk!

  22. Hei, takk for en kjempe fin blogg, som har en god nytte for seg:) jeg har både mørke og lyse striper i håret mitt, kan jeg bruke silver scampoo selv om jeg har mørke striper i håret? vil ha en kaldere farge, skjønner du.

  23. HeiHei(:
   har du noen tips til hvordan man får rettere hår, uten og bruke rettetanga så mye?;D
   og hvordan man får en fin sveis til tykt og halvlangt hår?
   bloggen din er helt herlig!

  24. håret mitt er veldig “stridt” og bølgete, så sletter det ofte. noen tips til noen som sletter håret regelmessig?

  25. Hei! Jeg har langt, stripet hår og jeg kjøpte joico sin moisture recovery shampo og balsam etter lang tid med “butikk-shampoer”. Jeg synes egentlig ikke jeg merker noe forskjell på håret etter jeg har byttet, så har du noen forslag til andre merker/typer? Jeg har ganske tørt hår, og det blir veldig fort slitt, men jeg kjøpte da joico moisture recovery fordi frisøren min anbefalte den.

  26. heei:D
   kan du anbefale en shampo, balsam og hårkur for skulder kort og litt tørt hår:D????
   jeg trenger virkelig hjep!!!

  27. Hei 🙂
   Er D:fi (lyseblå) bra ?
   Hva er den godt einet for ? Bra å tuppere med ?
   Håper veeeldig at du svarer

  28. Noe å anbefale for krøller ? Jeg har naturlige krøller, og jeg vil gjerne bruke de(t) produktene/produktet som gjør at jeg får finest krøller ( og med fine mener jeg fyldige og fulle av glans, ikke krus !) . Håper du vil svare ! Takk 🙂

  29. Hvilke produkter anbefaler du hvis man har krøller som blir til bølger om man børster det når håret er tørt, og man vil beholde de fine krøllene? 😀

  30. Hei! jeg prøvde å gå fra mørkt til lyst hår selv, men ble helt lyse oransje, og var hos frisøren i dag for å prøve å fikse det, men så ingen forskjell! Er alt håp ute? vil virkelig ha blondt fint hår uten oransje og gulfarge i! Bør jeg ta en ny frisørtime? ser virkelig ikke ut. håper på svar!

  31. Hei 🙂
   jeg bare lurer på hvilken hårfarge jeg bør ha.. jeg har grønne øyne og ganske lyse øyenbryn.. Også er håret veldig mørk nå, men er så utrolig lei av den fargen! har du noe å anbefale? 🙂

  32. Kjære favoritt frisør 🙂 Grønn kerastase hårkur den beste for totalt ødelagt hår som kjennes ut som ull? Kom med alle mulige tips, jeg er desperat!

  33. Hei 🙂
   Jeg har lyst på å kjøpe kur, men jeg lurer på 2 ting!
   1. Litt lyst på proteinkur, men er det egentlig noen vits i selvom jeg ikke har fargebehandlet hår?
   2. En god proteinkur?

  34. hei
   veit ikke om d er forseint å spørre om en ting men prøver.
   jeg har veldig tjukt, bølgete og brusete hår. Så lurte på om d var en måte å tynnet/trettet det på. har hørt om antipermanent men noen sier at det er veldig dårlig og andre sier det er bra. har hørt det sliter veldig på håret men jeg retter det veldig ofte så sliter nesten ikke det like mye ? For hver gang jeg dusjer og håret tørker blir det veldig brusete/flisete og veldig “stort” liksom. Det står nærmest rett opp :s

  35. Har du noe tips eller sprell om hvordan man kan fikse en bob kul eller fresh? Føler jeg gjør det samme hver dag.
   Noen produkter du anbefaler til bruk av bob. Jeg bruker REF sin saltvannspray og cutrin sin hårspray.

  36. Hei Sølvi!
   BRA BLOGG!
   Hvis du skal annbefale en varmebeskyttende spray og en krem. Hvem er de? Jeg har netopp kjøpt meg straight sexy hair. Hva mener du om den?

  37. har spurt 100 ganger før uten svar.. Noe å anbefale for floker? Finnes en shampoo i statene som hjelper på floker..men noe i norge? nettet?

  38. jaa, jeg vet at jeg er aalt for sen! Men kan du ikkee lage en videoblogg og vise hvordan man lager sånn fin “sotete” øyenskygge? får det ikke til jeg .. men det er så fint !

  39. Alt for sent fra meg også, men har et spørsmål:

   Jeg har mørk brunt hår, litt lengre enn skuldrene, det er oppklippet og farget hos frisør, bruker frisørshampoo og alt det. Problemet er at jeg har vanskeligheter for å få volume i det. Håret mitt er ganske tykt. Noen uker etter klipp så får jeg det lett til, men når håret går i “normal fasong” igjen etter noen uker så blir det litt vanskelig. Hvilke produkter har du å anbefale? Funker det med sånn pulver man strør i håret? Hvilke hårspray/skum ting vil du anbefale? Har bare prøvd sånne vanlige på H&M, og de funker jo ikke!

  40. Jeg lurte på om du kunne skrive litt om det å ta permanent i håret, vurderer det selv men er litt usikker, så hadde vært kjempe fint om du hadde orket det 🙂

  41. hei zølvi
   jeg har et veldig mørkt hår og jeg har stripet det men det kommer inge farger har du noen tips til meg ?

  42. Jeg vet du allerede har svart på spørsmålene , men jeg spørr likevell:
   Jeg har skikkelig tørr hodebunn, og jeg har brukt blå kms tørrhodebunn greie men jeg syntes ikke at den funket så bra. Hva burde jeg gjør? Også håret mitt har veldig fall og det er nesten umulig å rette det ut (Men så har jeg en dårlig rette tang også da), men har du noe forslag på spray eller noe som retter ut håret uten at jeg må bruke rette tanga? Eller føneren ?

  43. Jeg har plantina blondt hår + jeg stritter det hver dag, begynner bli ganske slitt. er det noe shampoo eller noe som kan erstatte strittetang ? håper på svar. kan gjærne ggå inn på bloggen får å se på håret, så kan du andbefale gode produkter ? håper så gjerne du gidder http://www.piasin.blogg.no

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg