1. hei 🙂
   du , atte håret mitt , det blir veldig fort krøllete og krusete i tuppene og når jeg børster går det ikke bort ! men jeg vil heller ikke ha hår som er skikkelig glatt ogsånt , sånn at jeg ikke kan gjøre noe med det. har du en shampoo og balsam som virker mot hår som er skikkelig krusete i tuppene ?

  2. Hei 🙂 jeg har tenkt til å farge håret mitt hjemme og når jeg gjorde det sist så fikk jeg en brun flekk opp på hode og ingen farge på bunnen, tuppen. Har du noen tips til å farge håret ?

  3. Hei! 😀
   Takk for gode tips! Jeg har et spørsmål:
   Jeg har ganske høy panne, men jeg har sidelugg. Jeg hadde pannelugg når jeg var liten, men tror ikke det ville kle meg så veldig. jeg sparer håret mitt, fordi jeg liker når det er langt. Hårfestet mitt sitter litt lengre bak enn normalt. Har du noen gode tips til hva som kunne kle meg? 🙂

  4. Wow! Helt frem til du sa prisen tenkte jeg at dette må jeg skaffe meg… har lett lenge etter en god kremet eyeliner (som varer lenge), hadde ikke den jeg letet etter i London.. men vet ikke helt om jeg ønsker å satse 200 kr nå med det samme..
   hmm.. får tenke på det..
   Kommer nok først til å få kjøpt meg den jeg vil ha fra USA,,

  5. Hei 🙂
   kan du skrive navnet på produktet?
   siden jeg klarer ikke og finne på google hvilke farger de har, slik at jeg ser om jeg vil ha..
   og som andre har spurt : hvor selger de dem?
   på forhond takk =)

  6. Hei, vet du hvordan man setter på clips , de man fester det med er tykke ? Hvia ja , kan du lage en video som du visr hvordan ? og hvordan man kan sette opp håret da ? 🙂

  7. takk for tipset! jeg er generelt skeptisk til å bruke eyeliner under øyet fordi jeg føler det blir for hardt.. men skal nå vurdere å gå til innkjøp av en farget og soft variant ! 🙂 du kler forresten veldig godt å ha håret slik som her!! bred sideskill og tung lugg. hot!

  8. Hei 🙂 Du kledde den streker sinnsykt bra! Jeg elsker håret ditt! Har du exstensions? Hva gjør du får å få den fargen du har? digg den. Har du tatt antipermanent? Er det bedre å ta anti permanent enn å rette det ut 3 ganger i uken?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg