1. bare blogg, menkan du ikke vise på video hvordan man kan få til sånn hår som på bilder under, isteden for å bare kopiere bilder fra google å lime inn her? vi vil gjerne vite hvordan det gjøres skjønner du.. det hjelper ikke å bare legge inn bilder..

  2. Utrulig bra blogg 😀 Men kan du gi noen tips om hvordan vi men tynt hår som bare er ned til skuldrene, ossen vi kan pynte oss fint? Hadde blitt veldig glad :d (Sliter med tynt hår og får det ikke noe fint til 🙁 Alt blir bare rett ned 🙁 )

  3. hei. jeg er brunette, og jeg har lyst til å farge håret lysere til sommeren. eller stripe det i hvert fall. Jeg tenkte kanskje å stripe det i to nyanser som er lysere, men jeg vet ikke helt hvilke farger det skal være. vil ikke ende opp med orange/røde toner i håret, og vil heller ikke bli helt lys. Tenkte kanskje du hadde noen tips om det?:)

  4. Hei! Fin blogg du har! Jeg lurte bare på hva det er du har i håret som blinker/glinser hele tiden. Har sett en del av videoklippene du har lagt ut på youtube, og på de fleste har du hatt noe som ser ut som gjennomsiktig tråd med diamantperler eller noe 😛 hva er det for noe, og hvordan har du festet det og kjøpt det? Var veldig kult!

  5. så fint 😀 koooose deg på ferie, nå kommer jeg faktisk snart til Bergen og håper å få stukket innom og booket time hos deg de 2mnd jeg skal være i Bergen i sommer 😀

  6. Bøylen er kjøpt på glitter:)

   Fargene mine- kald kald lysfarge og 7/1 hor frisør. Loreal/wella sine farger:)

   Chpcolate- Yey!! Bergen er nydelig om sommeren!

  7. Hei.

   Kjempefin blogg. Finner mye interessant og spennende her. Men jeg lurer på om du har et tips om en norsk nettside som selger hårprodukt? Jeg bor en plass hvor det ikke er så lett å få tak i forskjellige produkt, som f.eks Sexy Hair. Jeg har kjøpt fra lookfantastic.com men der var det 4-6ukers levering pga regler med å sende produkt med trykk (aerosol) som spray, mousse o.l.

   Mvh
   Liv

  8. Liv: blivakker.com og strawberrynet.com er brae nettsider med kort leveringstid! sistnevnte slipper du å betale shipping og toll når du handler for under 200 kr! hvis du går over og får tollkrav, kan du sende de kvittering så betaler de deg pengene tilbake!

  9. Hei! Jeg trenger hjelp. Jeg har naturlig blondt å tynt hår. For litt siden farget jeg det brunt, og nå angrer jeg og vil ha tilbake platinafargen min. Noen tips? vet det sliter veldig, men jeg angrer fælt. Skal jeg avpigmentere det, og så bleike? skal selfølgelig gjøre dette hos frisøren og kure det jevnlig etterpå.

  10. har du noen tips jeg kan gjøre med kort kort hår? håret er ca 3 cm under ørene. Jeg finner ikke noe å gjøre med det, alt blir bare kjedelig å trist. Hater håret mitt fordi det er for matt. -Kan du svare meg på min blogg eller epost?
   -hisen ei med kort kjedelig hår.

  11. Veldig pent! Jeg lurte på hvordan du sminker deg…
   Bruker du blå eyeliner? Hvordan fremhever du øyene dine?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg