JEG TESTER

Follow SALONGEN

PRODUKTER FRA GHD
De er nok mest kjent for rettetengene, men de også masse andre gode produkter!


Opulence mask!
Dette er en ukentlig luksusbehandling for fargebehandlet hår, som bidrar til at fargen bevares lenger og håret får tilført tapt fuktighet. Har anti-aldrende egenskaper og beskytter håret mot UVA- og UVB-stråling..

Kurens egenskaper

 • Fungerer som et skjold mot aggressive påvirkninger forårsaket av: kjemiske behandlinger, forurensning og sollys.
 • Bidrar til å reparere og pleie hår som er skadet av varme, miljøpåvirkninger, elektriske og mekaniske hjelpemidler, det vil si børsting. Bidrar til å beskytte mot flisete tupper og gjør skadet og grovt hår mykere.
 • Inneholder anti-aldrende proteiner som, ved hjelp av antioksidantene, bidrar til å beskytte håret mot forurensning og skadelige virkninger av sollys.
 • Vegetabilsk protein en suveren fuktighetsregulator for håret, som virker innenfra hårbarken/fibrene og tilfører fuktighet dypt ned, så hårfibrene blir mindre skjøre og du unngår flisete tupper.
 • Solsikkefrøekstrakt med UVA- og anti-oksiderende egenskaper.
 • Polysaccharider (sukkermolekyler) har meget gode egenskaper når det gjelder å hindre frie radikaler.
 • Olivenvoks – naturlig utvunnet av oliven. Tilfører fuktighet

 • Denne lette beskyttelsen med ny varmeteknologi er spesielt beregnet på tynt til normalt hår, med ingredienser som avleder og absorberer varme og beskytter hårskaftet. Inneholder UVA-beskyttelse

  Hvorfor bør du bruke thermal protector?

  • Varmestyling kan svekke håret vesentlig og øke risikoen for brukne hårstrå. I tillegg blir håret vanskeligere å gre som følge av at fibrene i hårstråene reiser seg.
  • ghd thermal protector-produktene benytter det siste innen varmebeskyttelsesteknologi, og gir deg 50 % ekstra beskyttelse ved varmestyling.


  En lett anti-krus-krem for føning av normalt til fint hår; perfekt for å gi en glansfull effekt eller fremheve krøller. Holder håret ditt krusfritt lenger. Inneholder UVA-beskyttelse og hjelper til med å bevare fuktighet og elastisitet i håret under varmestyling.

  Kremens egenskaper:

 • Perfekt for styling av krøller. Gir optimal struktur og kontroll.
 • Inneholder beskyttende ingredienser utvunnet av olje fra sumpsnabelfrø, som aktiveres av varme, trenger inn i hårbarken og tilfører fuktighet over en lengre periode, og gjør håret mer fleksibelt og elastisk.
 • Inneholder Mirustyle, som reduserer krus og glatter ut hvert enkelt hårstrå, så frisyren holder seg glatt lenger.
 • Holder godt på fuktigheten, slik at frisyren holder seg lenger.
 • Inneholder solsikkefrøekstrakt, som beskytter mot UVA-stråling.
 • Inneholder glyserin, som tilfører optimalt med fuktighet.
 • Bidrar til å reparere håret, hindrer at fargen blekner og gir langvarig glans og pleie.

 • Voks som gir glans og struktur til håret, perfekt for å skape fleksibelt hold. Passer til alle hårtyper og spesielt til kortere frisyrer.

  Voksens egenskaper
  Inneholder komponenter som gjør håret elastisk, noe som gir fleksibel styling.

 • Gir ekstra glans.
 • Inneholder solsikkefrøekstrakt, som beskytter mot UVA-stråling.
 • Hindrer at hårfargen blekner.
 • Gir glans og pleie som varer lenge.
 • Prisene på produktene er fra 200 kr og oppover.
  De fåes kjøpt i div salonger:)

   1. Hei!! Kjempe fin blogg, og mange gooe tips!

    jeg lurer på en ting, jeg har sideskill, men eg lei av å ha den sånn veldig “markert”, kan du legge ut en video å vise hvordan du får den litt mer skjult? slik at det blir litt sideskill og at den stopper etter luggen 🙂

    Håper på svar! og håper du kan hjelpe?? 🙂

   2. hvor ofte bør man stripe håret når man striper det hos frisøren? eller har det ingenting å si så lenge man går til frisør? jeg striper det hver gang eg begynner å få ettervekst ca hver måned eller annenhver.. er detter alt for ofte?

   3. Hei! 🙂
    Leser bloggen hver dag,masse gode tips. 😉

    Men jeg lurer på en ting, før farga jeg håret veldig mye, å bleika det 5-6 ganger på en uke for å få det blondt (hjemmebleiking). Og da jeg farga det tilbake til brunt begynte jeg å miste hår, det er et år siden nå, og jeg mister enda hår. Har egentlig utrolig tykt hår, men nå er det ekstremt tynt. Bruker forresten shampo og balsam fra Tony&Guy, og hårkur fra björn Axen.

    Har du noen tips til hvordan håret skal slutte å falle av?
    Håper på svar 🙂

    Helenab.blogg.no

   4. sminken min går veldig fort bort. Noen ganger sitter den ikke på i mer enn én time. Og jeg bruker ikke H&M sminke. Bruker kanebo, clinique ol. Har du no tips til foundation/pudder/solpudder som sitter veldig bra? Og det er det samme med håret mitt.. iløpet av skoledagen ser det ut som om jeg ikke har børsta det om morningen. Noen tips?

   5. Jeg har selv en GHD-rettetang som er kjempebra! sånn varmebeskyttende spray fulgte med tangen.. men den er jeg ikke i det hele tatt fornøyd med. Bruker heller en annen

   6. Hei! Lurer på om noen her vet hva oppklippet hår heter på engelsk – vil finne noen bilder, men aner ikke hva jeg skal søke (ikke så mange bilder fra norske sider akuratt) =)

   7. Hei!
    Jeg har ett spørsmål, jeg bleeka håret mitt hos frisør som tok veldig på hodebunden min, fikk digre sår i hodebunnen, nå har jeg fått ettevekst og om det jeg venter mye lengre nå så blir det helt forferdelig å se på, men nok om det, her er spørsmålet mitt, om jeg skal farge håret mitt brunt som er min vanelig farge, vil det slite enda mer på håret mitt ?å hva burde jeg bruke ?

   8. du, jeg lurer på om du kanskje kunne ha hjulpet meg med en liten ting, jeg har ganske tiynt, krøllete hår… retter d ganske mye.. men leiker å bare ha mine naturlige krøller innemellom, jeg har ganske slitte tupper, og håret mitt er litt slitt, pga striping… så lurer jeg på , hva vil du anbefale, av varme beskyttelse, hårkurer og sjampoo og balsam?

    Håper på svar 😀
    og forresten.. jeg elsker bloggen! 😀

   9. Har hårspray en best-før dato? Jeg bruker hårspray bare av og til, men ettersom jeg ikke vet om hårsprayer blir dårligere etter en stund, kvier jeg meg litt for å bruke mye penger på det.

   10. Hei Zølvi!
    Jeg vurderer å kjøpe et ghd stylingjern. Jeg lurer på om denne tangen sliter veldig på håret. Vet jo at alle rettetenger sliter på håret, men i folhold til andre rettetenger?
    Håper veldig på svar, setter veldig pris på rådene dine!! 🙂

   11. hei, har du noen gode tips når de jeller hair extansions clip on ? – kvalitet
    – ikke for dyrt
    – og er de mulig å kjøpe løshår på vanlig frisørsalonger ? også syr en på clipsene selv ? takk om du har mulighte for å svare på dette

   12. Hei, at jeg skal reise til Tunisia snart og da lurte jeg på om hvordan jeg skal beskytte håret mitt mest mulig?!

    Kunne du svare på miaregine.blogg.no?

   13. til Ida: det heter layered hair

    til Sølvi: Kjempefint at du skriver om ghd!! lurte på om du ikke kan teste saltvannssprayen deres? takk for en ekstremt bra blogg!

   14. Heisann. Jeg har er spørsmål som jeg håper du kan svare meg på! Det er min mor som sliter med flass. Hun har prøvd American Crew Anti-Dandruff Shampoo, men det hjalp ikke noe. Håper du kan gi meg et råd! Og håper på svar!!!

    Tusen takk!! Må passe på mammaen min vettu:-)

   15. Det er så vanskelig å vite hva man skal velge til sitt hår! Det er jo så utrolig vanskelig å velge.

   16. Heisann. Jeg har en mamma som er plaget med flass. Hun har prøvd American Crew Anti-Dandruff Shampoo uten hell. Har du noen tips til henne om hva hun kan prøve, og som faktisk fungere?!
    HÅPER på svar denne gangen!!

    Tusen takk!!

   17. Hei:)
    Jeg har veldig tørr hodebunn, først trodde jeg det var flass, men så spurte jeg frisøren min og hun sa jeg hadde tørr hodebunn. Har du noen gode tips/shampooer jeg kan bruke for å bli kvitt det?:)

   18. Hei og hå!!
    Håper du svarer! Er kjeeempenysgjerrig!!
    Har en del slitt hår etter at jeg fikk en ganske så kort klipp i fjor. Har krøller, så frisyren så best ut med rett hår.. Men nå har det vokst, og jeg er ikke keen på å klippe meg igjen! har lest om noe fra GHD som heter Rescue Drops? Er et serum som du tar på en gang i uken eller noe, og lar det ligge, og det skal angivelig styrke håret.. har du noe kjennskap til det?

   Legg igjen en kommentar

   Obligatoriske felt er merket med *

  Siste innlegg