En vipp!


Skulderlengder er pop for tiden. De fleste klipper seg litt kortere til sommeren.
Lett og luftig!
Klipp det gjerne opp om du ønsker en frisyre som dette.
Det krever selvsagt tid og produkter om du skal få til dette.
Bruk en føner og rundørste eller en rettetang for å vippe lengdene utover.
Samle tuppene med en krem eller voks til slutt.

  1. Hei! jeg har et lite problem. hver gang jeg vasker håret, blir det fett,stivt og seigt etterpå! hva bør jeg gjøre? (har ikke råd til shampoo fra salonger osv)

  2. Hei, har ett stort spørsmål her. Vet ikke helt hvor jeg skal skrive det, så bare skreiv det i ett av innlegga.. jaja, her kommer det. Jeg har hatt blondt hår nesten hele livet mitt, men de siste årene har jeg begynt å få en skikkelig mørk blond farge (som gjør at jeg får skiller i håret) Jeg har stripet det mørke håret mange, mange ganger, men det dukker opp igjen bare noen dager etter! Jeg har kun stripet det hos frisører så jeg vet at det ikke er produktene sin feil. Har du noen tips ?

  3. Hei, har ett stort spørsmål her. Vet ikke helt hvor jeg skal skrive det, så bare skreiv det i ett av innlegga.. jaja, her kommer det. Jeg har hatt blondt hår nesten hele livet mitt, men de siste årene har jeg begynt å få en skikkelig mørk blond farge (som gjør at jeg får skiller i håret) Jeg har stripet det mørke håret mange, mange ganger, men det dukker opp igjen bare noen dager etter! Jeg har kun stripet det hos frisører så jeg vet at det ikke er produktene sin feil. Har du noen tips ?

  4. Hei, jeg også har et spørsmål!! Jeg mener å huske at du hadde noen bilder av gladiator stilen? Hvis ikke, kunne du linket til et innlegg du har skrevet kanskje, om gladiatorstilen når det gjelder hår, klær og accessories? Skoene er jo en selvfølge om hvordan de ser ut, men hva med resten??

   [email protected] dersom du ikke svarer på bloggen 🙂

  5. hei sølvi!
   fant noen videoer av deg på youtube i går kveld, og nå klarer jeg å flette mange forskjellige fletter!
   men jeg har et spm: jeg skal feire bursdag på lørdag, og jeg lurer på om du kunne lagt ut en video av en kul frisyre du anbefaler til en kjole?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg