LEAVE IN!

Her er mine favoritt leave in produkter.
 Dette er produkter som pleier håret, gir fuktighet, øker kambarhet og glans.
 Den skal selvsagt ikke skylles ut.

Kerastase sin nectar thermique er en stor favoritt!
Den fungerer best om håret fønes etter vask, men jeg bruker den selv om jeg ikke bruker varme på det. Gir masse fuktighet og glans. pris 250,-

S factor sin smoothing lusterizer er også kjempefin mot floker og frizzy hår. Den gir pleie og mye glans. Best når blir fønt på. pris 250,-
Kms silksheen sin leave in spray er en av de beste flokeløsende sprayene jeg har prøvd! Den er kjempefin til barn og vokse med floket hår. Gir massevis av pleie og glans. Pris 190,-

Loreal sin supreme smooth gir masse pleie og glans til håret. Den lukter kempegodt og er fin å føne på. Det finnes en for krøllet hår og en for rett hår.
Kjempefin på extensions også. Pris 220,-

  1. jeg ville i tillegg anbefale S-faktors Silky Smooth her. Den er lettere enn Smoothing Lusterizer og gir mer pleiende og beskyttende egenskaper og fuktighet.

  2. var virkeligen et slikt innlegg jeg trengte i dag, er på vei til frisøren nå:) og nå fikk jeg en oversikt over hva jeg kan kjøpe der:)
   Elsker bloggen din;) er innom hverdag:)

  3. Sølvi kan du gå inn på din private blogg også gå inn på det innlegget der det står Tilbake Til Hverdagen. Jeg har et lite spørsmål der som jeg har skrevet som kommentar men tror kanskje du ikke har sett det. Så kan du kanskje se der også fortelle meg hva jeg burde gjøre.

   Håpper virkeligg du Svarer!!!

  4. jeg har kerastase for å beskytte mot varme. syns også den er veldig bra, men må vaske håret dagen etter, ellers blir det litt fettet. Men jeg bruker ikke mye. men det er vell olje i det har jeg sett?

  5. Hei! Hva synes du om tony&guy produkter, og det nye merket soyss eller noe? husker ikke helt hva det heter:P

  6. HEI!
   Kan man bruke samme varmesbyttende spray som man bruker på rettetang til solen.Siden du ofte nevner at man må beskytte håret fra solen. Eller er det forskjellig for sol og for varmeprodukter osv. (rettetang, krølltang osv. )

  7. Kan du lage et innlegg, eller bare skrive på kommentar her. Hvilken shampoo du annbefaler for og få tykkere hår? Har brukt den Define Hair Thicker (eller noe sånnt), men leser at du ikke synest vi burde bruke shampoo fra matbutikker. Jeg lurer på dette siden ej har veldig tynt hår, og har lyst på tykkere.
   Håper på svar!

  8. Jeg har kjempe masse krøller over alt. Jeg lurte på om du vet om noen produkter som gjør håret rettere, eller ikke gjør det slitt når jeg retter det ut? Elsker bloggen din (:

  9. OUT OF NO WHERE; Jeg har ett spørsmål jeg ville vært utrolig glad for om du svarte på. Jeg har skulderlangt hår, det er HELT slett! Så jeg lurte på om du hadde noen kule tips om hvordan jeg lett fikk bølger eller krøller i det uten krølletang! 😉

  10. Hei! Liker denne bloggen veldig godt og nå er jeg så lei av langt, tørt og slitt hår at jeg setter i gang prosjekt “Ta vare på håret”. TAkket vær deg:)

   Jeg lurer på en ting:
   – Du har på kvinneguiden.no skrevet noe om Biosilk som en olje, hva heter den mer spesifikt. Jeg fant bare shampoo, balsam og andre greier.

   Takker for svar om du har tid:)

  11. heii. jeg elsker håret ditt ! Har selv lyst blondt med noen kalde striper i ( som jeg har fått av at jeg bruker lilla shampoo) og har noen brune striper.. Men jeg vil ha sånn hår som du har. hva skal jeg si til frisøren, har du noe bilde jeg kan vise ? du er knall. Klem

  12. Hei, nå skriver jeg ett innlegg igjenn.
   Jeg lurer på to ting!!

   1. Kan du vise hvordan man kan være på håret i ett bryllup?? Jeg har skrå lugg og litt oppklipt hår som er litt lengre enn til skuldrene. Så noen ideer??

   2. Er hårprodukter som man kjøper på vita ( eller andre slike butikker) brae??

   P.S: Jeg syntes du har en kjempe fin blogg og er innom hele tiden:)
   Så nå håper jeg du kan gi meg noen svar!!:P

  13. Hei.
   Jeg har et lite problem.. Igår badet jeg i et badebasseng med klor i, og når jeg våknet dagen etter var tuppene mine ”gusjegrønne”. Jeg tror det har en forbindelse med at jeg har ett bleket hår, men det er ca. ett år siden jeg bleket det og det har aldri skjedd før. Har du noen tips om hvordan jeg skal få fjernet det? Det er ikke akkurat så veldig pent..

  14. Bruker balsam i håret etter vask, men håret er fortsatt flokete, kan jeg spraye med en leave in spray i tilegg, eller blir det for “mye” i håret? Jeg mener, når jeg må dra i håret for å få flokene ut sliter jo det masse på håret.

  15. Lurer på en ting, vet du om man kan få kjøpt slike kremer som tar bort krøller? Mye brukt på afrohår har jeg hørt. Tror de kalte det hair-relaxer eller noe i den duren. Får man kjøpt på nett?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg