TRENDY!


Tupere luggen bakover eller en sleek ponytail er pop til festen!
Ønsker du look nr 1 kan du gjerne bruke saltvannsspray som en base og tupere det bakover.
Sidene kan du evt la henge ned, eller trekke bakover som på bildet.

Her er et forslag til look nr 2. Bruk gjerne en glossy wax eller hårspray for å få overflaten til å skinne!

24 kommentarer
  1. skal prøve det =D
   så kult ut =)
   men hvordan får man sånn “hengehår” sånn som under hestehalen,vist man vil ha det litt løst???

  2. Har en kort lugg og skulder langt hår (og det er ikke spessielt tykt) og vil gjerne ha noe som kan minne om stil nr. 1 til ett skoleball! 🙂 noen tips om hva jeg kan gjøre med “resten” av håret som blir igjen bak?

  3. hei! flott blogg 🙂 har du noen forslag til en halvlang/bob sveis som man kan gjøre mye forskjellig med? skal å klippe meg på lørdag, trenger noen tips 🙂

  4. Hei 🙂
   Veldig bra blogg med MANGE bra tips!
   fast leser! :):)
   Kom over et innlegg der du svarte på spørsmål fra spørsmåls runde og noen sporte deg hvordan man kan gå fra brunette til blondhår så skrev du at du anbefaler at personen går til frisø å får det gjort så man slipper og ende opp med gult hår 🙂
   Da jeg prøvde på dette hos frisøen her jeg bor avfarget vi håret mitt 2 ganger og håret mitt var rødt fra alle pigmentene som satt fast etter brunfargen, frisøren la i en blond farge å da jeg satt i salongen så håret mitt bare litt gult ut men da en venninne tok et bilde av meg for å vise meg hvordan farge jeg hadde var håret mitt gul å det var forferdelig stygt! :s
   Jeg har farget håret mitt brunt nå i nån år og det er sikkert derfor. Men jeg har så løst på mørke blondt hår 😀
   drømmer om det hverdag!
   Har du noen tips om hvordan jeg kan få denne drømmen til og gå i oppfyllelse en gang?
   Har MØRKE brunt hår nå.. Fikk panikk da jeg så den gulefargen og sparng rett på cubus å kjøpte meg en ny farge!
   Har ikke farget håret på snart 2 månder og har ikke planer om å farge det igjen med det første.
   Har også lyst til og får en litt stilig hårsveis. Holder på å spare å har hår til nakken/skulderne. Kan du legge ut noen tips til litt rocka sveis for de med ikke så alt for langt hår ?
   Du virker som en utrolig flink frisør!
   SYND jeg ikke bor i Bergen! ^^
   Håper på svar 🙂 (å beklager et lange innlegget)
   Stor Hilsen Fra Jannicke 🙂

  5. Hei.
   Jeg har bare et lite kjapt spørsmål. Jeg skal i begravelse i morgen, og lurer på om du hadde noen tips til enkle fine frisyrer?
   Takk:)

  6. Hei:)
   Lurte på ein ting.. Eg skal til bergen den 30. Januar.. Det er ein lørdag også lurte eg på om du jobba då?:) Og kor kan eg bestille time i såfall?:)

  7. Hey!
   stå ingen ting om at dukan være under 18 på frisørskolen. vet du noe om det? at man kan gå der i stedenfor videregående design og håndverk + frisør.
   Håper på svar fra deg!

  8. Hei hei 😉
   Lurte på om du kunne gi meg noen tips om hva jeg kan gjøre med håret mitt. Jeg har langt hår og kort pannelugg( sånn pannelugg som går rett over øynene) Enten pleier jeg ha håret rett ned eller i en hestehale men jeg aner ikke hva jeg kan gjøre med luggen. Har du noen gode tips?

  9. veldig kult med sånn hestehale!
   men det hadde vært litt kulere om du la ut videoer der frisyrene var litt mer spessielle og KULE liksom! de fleste kan jo å SETTE OPP EN HESTEHALE eller å FLETTE EN FLETTE! Bare et lite tips, men du er jo en proffesjonell frisør og det vises liksom ikke heelt på videoene…morsomt å lære frisyrer av en som KAN det liksom!!
   bare et lite tips 😉

  10. Jeg har langt hår ikke tynt, ned til midten av ryggen eller litt lengre.. jeg er så lei av å bare bruke det samme hele tiden, har du noen forslag til hva jeg kan gjøre med det? hårsveiser eller hvordan jeg kan sette det opp 🙂

  11. hei 🙂
   jeg retter håret ganske ofte, og bruker da beskyttelsespray. Jeg bruekr også hårkur (kjøpt i frisørsalong) noen ganger i uka, men bruker bare vanlig butikksjampo. burde jeg bytte den til salongsjampo, eller holder det å bruke hårkur?

  12. Heisann :P!
   Jeg lurer på om du klarer og lage flettebånd med håret ditt? Hvis du greier det, kan du vær så snill og lage en video av det? :)!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg