Sommerforvandling for svekket hår


Sommeren er en deilig årstid, men både sol og saltvann er med på å tørke ut og svekke håret ditt.

Les om sommerfavorittene her–>http://www.kvinneguiden.no/magasin/skjonnhet_og_velvaere/sommerforvandling_for_svekket_haar/69831

26 kommentarer
  1. Hei Sølvi!
   Jeg lurte på om du vet hvor mye man må betale for å få sveiset på extensions på skikkelige frisørsalongen??
   har skulderlangt hår, og vil ha fint langt hår til sommeren!:)
   kjempefin blogg forresten!!:D

  2. Hei!
   Jeg lurte på om du kunne si meg ca hvilke hårfarger Lauren Conrad har. Leste på en amerikansk side at det var #8 eller #9, men finnes dette i Norge også eller heter det noe annet her? 😉

  3. Hei, jeg har et lite spm til deg. Jeg har svart/mørke brunt hår nå. Det er farget. Men nå har jeg lyst på lysere hår, lyse brunt med lyse blonde striper. Har du noen tips til hvordan jeg skal få det til?
   Klem Madelen

  4. HEI !
   jeg lurte p om den der sajos sjampoen som er på reklame for tiden, som blir anbefalt av frisører, funker den eller er det bare bullshit :P? ?

  5. jeg stoler aldri på salongprodukter .. de er akkurat samme som på butikker .. de bare skryter av produktene for å få solgt dem mest mulig !! jeg har prøvd mange salongprodukter kan nesten ikke finne forskjell på de og de som er på butikkene. ALT ER BARE BULLSHIT !! som sagt: bare for å få solgt dem !! det mest bullshitte er de JÆVLA OVERDREVNE hårprodukt reklamer på tv !! just bullshit !!
   skriver ikke dette bare til deg sølvi, alle bloggleserne dine og !
   MEN bra blogg !

  6. Hei Zölvi:) har nettopp kjöpt megen ny hårkur, Kérastase Masque Oléo Relax Nuit, som man skal sove med. Lurte på om du har noen erfaringer med den, og hva du syns?:)

  7. Hei!

   Jeg har veldig tynt og ganske stritt hår, det er skulderlangt. Jeg lurte på om du hadde noen tips til å få det litt tjukkere og stort, da det er utrolig vanskelig med tanke på at det er glatt.

  8. hallo : D
   lurte på om du kunne legge ut en film, for oss med sånn skulderlangt hår ? med en frisyre som er litt ordentlig, men også kan være kul ?
   klem : D

  9. Hei :- ) bare lurte på om du kunne svare på noen spørsmål, jeg skal kjøpe ny rette tang i morgen og jeg vil ha GHD siden den skal vere best, får jeg kjøpt dette på vanlige frisør salonger og er det en som har spesielt langt hold slik at håret mitt ikke bølger og krøller sge med en gang? :- D

  10. Hei:) jeg lurte på om du kunne legge ut et bilde av hele håret ditt, sånn at en frysøre kan se hvordan du er klippet?:D Du hår så utrolig kul klipp på håret:) Jeg skal klippe meg på lørdag, og vil gjerne ha lik klipp.

   Elsker bloggen din btw, fast leser!

  11. Susanne- Spørs på mengde, lengde + salong. Fra 4000

   Maren- det spørs på hvilket bildet du ser henne. Det finnes 8/0 ja, men hun har nok en litt varmere farge, vil jeg tro..

   Jennie- den er nok bra:)

   Madelen Frank- Må gå til frisøren.

   lena- Jeg anbefaler ingen butikkshampoer!

   Hanna- Uff, så kjedelig at du synes det. Det er absolut ikke sant. Tror du at du kan få samme produkt til samme pris uansett hva du kjøper? Jeg vet ikke alderen din, men du kommer til å ombestemme deg.
   Det finnes et hav av produkter og du trenger å finne det som passer ditt hår.

   Lisa- holder på å teste den. UTROLIG BRA!! 🙂

   anonymouss…- En god klipp, gode produkter. Prøv saltvannsspray;)

   Anna- Hehe, ja må få tid til å lage den;)

   ragnhuld- Her i Bergen, ja;)

   Marthine- Skal prøve på det:)

   katrine almås- Ja, noen salonger fører ghd ikke alle. Den er fantastisk!!

   Ingrid- Hehe… Jeg har like lengder på toppen, sideskill med tung skrålugg. Økende lengder og litt hel form. Designlinjen er diagonal bakover i en sterk konveks:)

   Daniel- Hehe…what?

  12. Hei!

   Jeg bruker nå shampoo og balsam fra den blåe serien til KMS, men synes fortsatt håret mitt ser veldig slitt ut.. Selv om jeg har vært flink med klipp.

   Har du noen andre produkter å anbefale istede for de jeg bruker nå?

  13. Har du noen tips mot sprikende og brusete hår? Noen produkter?
   Jeg setter stor pris på om du svarer!:)

  14. Også lurer jeg på hvilken hårklipp/hårlengde du synes som passer best til et langt/ovalt ansikt?

   🙂

  15. Hei Zølvi!
   Jeg har lyst på blondt hår, sånn farge som vipper mot hvitt. Hva sier jeg til frisøren min? Jeg kan ikke fordra det gul-skjæret i håret for alle sier jeg har oransj hår…
   Finnes det foresten noen sjampo eller balsam som kan gi flatt og kjedelig hår med litt fall mer liv? Tenker i retning bølger eller krøller… Håper på svar!

  16. Hei på deg 🙂 Leser bloggen din ofte og elsker tipsene dine! Mamma liker de også 🙂 Hihi, men vartfall det jeg lurt epå var om du har prøvd SYOSS, det merket de reklamerer for på TV 🙂 også et spørsmål til, Jeg har mørkt hår ikke sant også har jeg SVÆRT lyst til å farge håret mitt lysre (jeg har en ikke så altfor lys hudfarhge assa, sånn midt i mellom vet du) også lurte jeg på om jeg kansje burde/kunne fage håret mitt blondere, ikke helt bolondt assa?:) vertfal TAKK på fordhånd, skal fortsette å lese bloggen din i evig tiiiiiiid 😀

  17. Hva er dine favoritt produkter mot sola?:)
   og hva slags shampoo og balsam kan du anbefale til dem med litt tykt hår + litt frizz?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg