Små barn til frisør.


Foto: http://haircut-styles.blogspot.com

Ja, det er ikke alltid like enkelt å få de minste med til frisøren.
Selv husker jeg at jeg ikke så forskjell på en frisør og en lege
( de gikk med hvite kapper begge 2)
så jeg var et mareritt å ha med å gjøre..
Derfor klippet jeg meg selv da jeg var liten..
Bare litt og litt, slik at ingen skulle merke det..
Men, en dag ble jeg litt for ivrig med saksa og klippet meg kort på krona.
Selv om lillesøster fikk skyld i det meste jeg gjorde var dette ganske tydelig selvforskyldt.
Til frisøren med meg og jeg måtte klippes guttekort!!!

Så, dere med små barn, ikke ta dem med om de absolut ikke vil.
Det er også vanskelig for oss å klippe et barn som skriker, gråter og er livredd.
Det beste er å ta dem med en gang dere skal klippes. Slik ser de at det ikke
er noe farlig og kanskje de selv vil klippes neste gang;)

22 kommentarer
  1. Husker selv jeg skulle bare klippe panneluggen min litt når jeg var liten….ble bare skjevere og skjevere….endte med at jeg klipte helt inn til hodebunnen. Pent….Super blogg du har altså! Fint at du oppdaterer så ofte som du gjør!

  2. Det er en genial frisørsalong i Staanger hvor man kan sitte på motorsykkel, velge film man kan se og få farger eller perler (avhengig om det er jente eller gutt) i håret – genialt!!

  3. jeg skal snart farge håret mørkere, også jeg retter håret ofte og lurer hvilken shampoo jeg bør kjøpe for slitt hår og farget? farget håret for ca. en måned men fargen lysnet og nå ser det rødlig ut.
   er det bedre å bruke naturbørste eller tuperingskam til å tupere med?

  4. litt dumt spørsmål, dette her, men jeg lurer veldig!
   vet du om en frisør i oslo som selger tigi/bedhead produkter?
   har vært inne på diverse nettsteder til butikker i tønsberg (her jeg bor!) og jeg finner ikke en eneste en som selger noe av det..

  5. har et spm til deg 🙂
   hvilken hårkur gjør håret mykt og glansfult? har ikke farget hår, eller noe særlig slitt hår egentlig, så er mest ute etter en som bare gjør håret glatt og skinnende 🙂

  6. Jeh må bare spørre her for det er et spørsmål som virkelig gnager..
   Hva i huleste mener du når du sier at loreal sjampoer er bra i “salong samenheng”?! Betyr det at sjampoene fra SAMME merke som finnes i butikken ikka er bra nok?? Den eneste grunnen til at frisører ikke anbefaler annet enn ting i “salong sammenheng” er at de vil tjene mer penger!

  7. Hei. Jeg er ikke akoratt en av de minste (12 år), men jeg skal i bryllup. Og lurer på om du kan legge ut et video klipp av hvordan jeg kan sette håret opp ?

  8. Jeg ble klippet av min tante av og til, men gikk også til frisøren. Der fikk jeg se på film, og det var gøy 😀 Jeg likte frisøren som liten.

  9. Har en gutt på 5, han sitter som et tent lys når han blir klippet, så det er ikke noe problem. Han er også veldig inr. i de forskjellige saksene frisørene bruker. Kanskje han blir frisør når han blir stor? Det gjenstår å se!

  10. johanna: Jeg vet jeg ikke er Zølvi :-p Men nettbutikken http://www.blivakker.no selger tigi produkter, ganske billig også 🙂 Men rart at du som bor i Oslo ikke finner de i noen frisørsalong… Nikita og Modern Design på Sandvika Sorsenter et stykke utenfor Oslo har også de profuktene.

  11. bare sånn, til ak.. jeg bor i tønsberg, men jeg er villig til å kjøpe noen produkter i oslo, hvis det trengs!

  12. Til Johanna… Jeg kjøpte bedhead produkter på en salong på farmandstredet i tønsberg til jul… så ta deg en runde rundt å sjekk hva de forskjellige salongene har… ikke alltid det står på siden deres… Jeg husker ikke hva salongen het, men den er inne på senteret, i andre etasje om ikke jeg tar feil… Håper det kanskje hjalp litt… ? Lykke til på letingen…

  13. johanna: Ok, men da har du ihvertfall link til en nettbutikk du kan kjøpe de i da 🙂 Sparer jo en del på å kjøpe der.

  14. enig.. det verste som finnes er skrikende snørrete unger som bare vrir på hodet og nekter å sitte rolig.. da er det heller bedre å komme tilbake når poden har lyst.. for det blir somregel ikke pent , og jeg har ikke tålmodighet til å dulle ass..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg