1. Utrolig kul frisyre!

   Vet dette ikke passer helt til dette innlegget, men lurer VELDIG VELDIG VELDIG på en ting ang. den Syoss serien. Har du prøvd den før?
   Ofte etter at jeg dusjer og håret tørker (lufttørker), så “krymper” håret mitt fra tuppene, og dersom jeg grer det, så blir det veldig stort. Har nesten ikke annet valg enn å rette det, men da blir det så slitt. Bruker også en olje som skal beskytte det, og gjøre det ekstra glansfult og rett, men blir bare stygt..Har litt slitte tupper, og jeg stusser det veldig ofte. Håret blir bare så luftig og tørt:( Farget håret ofte før, men farget det svart i desember og har ikke gjort det siden..
   HJELP! Vet ikke hva jeg skal gjøre. Har hørt at ghd rettetangen er utrolig bra og sliter lite på håret, men er det noen produkter du anbefaler for at håret ikke blir så luftig, tørt og “krympet”?

   EVIG TAKKNEMLIG FOR SVAR!!!

  2. kort hår er herlig.
   Det er veldig ffint. Jeg har litt lenger enn skuldrene selv, og sparer til langt hår. Men kort hår er 100% hot.

  3. Hei!
   Super blogg, kjempefan av videotipsene! Vet dette ikke har noe med innlegget å gjør men jeg må bare spør 😉

   Lurte på om du tror den nye Nivea Visage Natural Beaty som er på reklamen er noe god? Om du vet noe om den?
   Så lurte jeg også på om du vet en god måte å få mye volum uten å slite så mye på håret? Har veldig tynt og fint hår som blir lett slitt.. Håper på svar, tuuusen takk 😉

  4. Veldig fint, men siden du er frisør har jeg et spørsmål:
   Kan man ta avfarging hos frisør? Jeg har tenkt å farge håret lysere (har lysebrunt hår) og lurte på om det er mulig. Forrige gang jeg var hos frisøren og skulle farge det lysere ble det bare lysebrunt. Vet du om det er mulig å farge det fra mørkt til blondt hos frisøren?

   Btw utrolig bra blogg, mange gode tips 😉

  5. Stine- Kommer;)

   johanna- Bruker mest blå/lilla shampoer. Sexyhair, joico, loreal

   Lulu- Det spørs på utg. punktet. Det sliter veldig på håret, så du bør belage deg på noen omganger hos frisøren om du er mørk og vil bli helt lys.
   🙂

  6. hei !:) har to spm til deg jeg håper du kan svare på:
   1. jeg bruker wella ocean spriz som saltvannsspray, syns den funker ganske bra, men må rufse til håret hele tiden liksom, det holder seg ikke. hvis du skjønner hva jeg mener. finnes det en annen som holder lengre,eller bør jeg bruke en hårspray med hold over?

   2. jeg har litt slitte tupper så vurderer og kjøpe meg en balsamspray som jeg gjerne kan spraye i hele håret også. har du en og anbefale?

  7. Veeldig kul frisyre!!
   Dette passer ikke helt til innlegget, men men; hva er forskjellen på ansiktspeeling, ansiktsskrubb og ansiktsmaske? 🙂 Hadde vært utrolig fint med svar!
   Digger bloggen din, er fast leser 😀

  8. har selv langt lyst hår, men vurderer å klyppe meg kort. noe ala det på bildet hadde vært kult 😀 kanskje farget håret mitt litt mørkere også..

  9. hei, kjempe fin blogg! masse gode tips alltid til masse hjelp ; ) jeg lurte på om du kunne jitt noen tips til naturligge krøller? jeg har krøller men har alltid rettet dem ut men nå eskloderte stri tanga mi for 3 gang så nå tar jeg hintet og lar håre mitt være med krøller (; men jeg får det ikke helt til, noen bra produkter som kan hjelpe meg her? mpt friz, tørrhet? jeg vil gjerne at håret mitt skal se frisk å blankt ut 🙂 tuusen takk for svar !

  10. faen … jeg har veldig langt hår og idag ble jeg så lei at jeg klippet liksom håret litt opp og nå ser det ut som om jeg har gitt en fem åring saksen. hva gjør jeg nå jeg angrer som bare faen… pleas hjelp meg får lyst til å bare gråte jeg elsker håret mitt men nå er det ødliagt.:(

  11. Hei 🙂
   jeg har skulderlangt hår og bruker både skum og spray for å få volum og litt krøller. men i løpet av dagen så faller volumet ned. Har du noen gode tips til produkter jeg burde bruke og stylingstips? jeg bruker hver natt og legg meg med bløtt hår og sette det opp i en ball slik at jeg får litt krøller om morgenen. jeg har et veldig tykt og tungt hår.

   håper på svar! MVH Lena

  12. hvordan klarer man egentlig å få sånt skille som på bildet, bare med lengere hår da. synes det er kjempe fint men får ikke til å fixe det sånn.. noen tips ? : ) superbra blogg

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg