1. kjempe kult bilde ! likte skikkelig godt blåfargen :))
   men jeg lurte på om du kansje kunne legge ut noen videoer/bilder av hårfrisyrer og sminke som egner seg seg til juleball og julebord siden det nærmer seg nå ?
   Er nok sikkert flere enn bare meg som hadde blitt veldig gla for d (:
   digger bloggen !

  2. hei:) har et spørsmål:) du vet når du har rastafletter og etterpå blir det blanding av kreppa og bølga. vel, går det an å få sånn pergament? vil veldig gjerne ha svar<3 elsker bloggen din:D

  3. heiaa ! jeg elsker bloggen din! du er drit flink med hår og sånt ^^ men jeg lurte på en ting, og siden du er proff frisør og sånt tenkte jeg at jeg kunne spørre her : ))) jeg har litt lyst til å gjøre håret litt blondere. har vært til frisøren mange ganger selv og stripet det, men orker ikke gjøre det nå. så har jeg lest mange steder om sånn ”blondespray”? er det å anbefale?
   har prøvd å lese på blogger og litt sånt, og det er veldig delte meninger om den. mange ELSKER den , og andre sier at den ødlegger håret, at man får gult hår osvosv. og siden jeg har gaaanske slitt hår fra før av, tenkte jeg at hvis den slet på håret er det kanskje litt dumt at jeg bruker den. jeg bruker rettetang nesten hver dag skjønner du, håret mitt er helt krusete og stort innimellom, og det er det eneste jeg kan gjøre for å få det normalt, og at jeg skal like det selv. har du også noen shampoo/balsam/kur jeg burde bruke for å bli kvitt slitte tupper? det er ganske frustrerende at nesten alle tuppene mine er delt i hundre nederst. det ser ikke fint ut heller… jeg bruker selfølgelig varmebeskyttende ting før jeg føner og retter håret, men det funker ikke i lengeden… jeg vet jeg ikke burde bruke rettetang, men føler at jeg må liksom.. jeg har vudert å kjøpe joico K-pak shampoo og balsam.. er den og anbefale?
   hadde vært fiint om du kunne svare ! sliter litt her.
   du kan godt svare på epost hvis du vil til [email protected]
   taaakk! : )

  4. Jeg lurte på om du kunne hjelpe meg å finne ut hva slaks hårfarge jeg hadde kledd ? jeg vet ikke hva man skal gå etter når man velger hårfarge. Jeg er komunegråaskeblond ( håper du kjønner hva jeg mener ) så har jeg grønne øyne. Hva slaks farge tror du jeg ville kledd ? : )

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg