1. I sommer skal jeg 3 uker til syden, og jeg lurer litt på om det er nødvendig å vaske håret med shampo hver dag når man bader i saltvann og klor? Her hjemme vasker jeg håret 2-3 ganger i uken, og hvis jeg dusjer flere ganger enn det, tar jeg bare balsam i håret uten å vaske med shampo. Vil dette funke i syden når man bader mye?

  2. HVordan fungerer egentlig den Joico K-Pac greia som du reklamerte for ? Skal man da den i tørt eller vått hår ? Kan jeg bare skylle håret i dusjen mens jeg dusjer, tørke det litt, ta kuren i, og dusje rsten av kroppen i fem minutter og så skylle ut ?

  3. Hei. Hva synes du om Wella-shampoene Sølvi? Er det litt frisør-standard på de, eller er de like “dårlig” som de andre butikkshampoene?

  4. KA TI SKA DU HAAAAAAAAAAAAAAAA SPØRSMÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLS RUNDE ????????????????????????????? 🙂

  5. Heihei 🙂 såå fin frisyre 🙂 tenkte på samme gang fortelle deg og de andre som ser på bloggen din at vår salong med kjoler har massevis av flotte kjoler. vi er blitt en av de mest kjente i landet på bare ett år.. 🙂 vi har nydelige kjoler til alrighte priser faktisk! bare se selv, jeg lyver ikke. kjolene våres ligger unner utleiepriser! 😀

   TITT IN DA PÅ: http://www.dinmote.net eller http://www.dittbryllup.nu (NB! det er .nu)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg